Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

branimir85
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la branimir85 » 08 nov 2016, 22:46

bodi123 je napisao/la:K. Love under - ide na Millsapa koji bi ga trebao ustopati i ostaviti ispod 19 poena
Mudiay under - proslu sta god da je bacio uslo je, medjutim veceras ide na Conleya koji je strasan defanzivac i vjerujem da ce ga ostaviti na nekih 10ak poena
Barnes over - nema ni Dirka ni Derona, Harrison je u strasnoj formi i njega tipujem kao over od ove trojice u ponudi
Cousins over - trpao je uvijek ove Pelicanse, zasto ne i veceras u jednoj neizvjesnoj tekmi da ode na 30+

:salut:
na Espn stoji da Conley ne igra vcrs :!:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 nov 2016, 22:48

branimir85 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:K. Love under - ide na Millsapa koji bi ga trebao ustopati i ostaviti ispod 19 poena
Mudiay under - proslu sta god da je bacio uslo je, medjutim veceras ide na Conleya koji je strasan defanzivac i vjerujem da ce ga ostaviti na nekih 10ak poena
Barnes over - nema ni Dirka ni Derona, Harrison je u strasnoj formi i njega tipujem kao over od ove trojice u ponudi
Cousins over - trpao je uvijek ove Pelicanse, zasto ne i veceras u jednoj neizvjesnoj tekmi da ode na 30+

:salut:
na Espn stoji da Conley ne igra vcrs :!:
Mike Conley (left hamstring) is expected to play Tuesday vs. Denver.

Sa rotoworlda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 nov 2016, 23:06

krmpotich je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la: kad je vec admin tu mislim da ovakvi postovi zasluzuju ban
Ajmo reci da sam se malo salio, no medjutim ova moja "analiza" opet ima sanse 50-50 bas kao i tvoja u kojoj iscrpno napises ko ide na koga, kako ko brani odredjenu poziciju... Opalis overa, i covjek da 2 kosa. To ti je brate moj, mrtva kocka ili ti bingo over/under kosarkasa. Pogledaj neku noc, od 40 igraca, mislim da ih je 30 otislo u under. Razmisli malo o tome, umjesto sto svaku noc upireš na over :wave:
vidi ovo brt nemam nista protiv tebe, dobar si forumas, al ovo je neozbiljno, neko ce ovo uzeti prepisati na vece pare staviti.. treba malo razmisljati kad se vec stavlja.. ovo je totalno neozbiljno ovako.. mogao si samo napisati ovu 3-4 kosarkasa da mislis da ce under i to je to..

zivio.. :salut:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 08 nov 2016, 23:17

ADIER je napisao/la:Veceras fina noc, ide veceras NBA 2 tiketa, na veci ulog; ko zeli neka isprati na manji ulog..
slika
Jesi to 6 istih tiketa po 100 prošao ? :bow:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 08 nov 2016, 23:36

gaston je napisao/la:
ADIER je napisao/la:Veceras fina noc, ide veceras NBA 2 tiketa, na veci ulog; ko zeli neka isprati na manji ulog..
slika
Jesi to 6 istih tiketa po 100 prošao ? :bow:
Jesam, jesam 8 tiketa po 99,94 i jedan malo nesto ( isti tiket ) xD

ADIER. [TRADE MARK SIGN]

marcos2311
Kontakt:

Post Postao/la marcos2311 » 08 nov 2016, 23:42

@ADIER kad da ocekujemo vecerasnji NBA tiket?

ADIER
Kontakt:

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ADIER » 09 nov 2016, 00:03

marcos2311 je napisao/la:@ADIER kad da ocekujemo vecerasnji NBA tiket?
Do pola 1..

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 09 nov 2016, 00:33

K.A.Towns 19,5 over (strasna forma, zadnje 2 30+, Netsi lose brane reket)
J.R.Smith 11,5 over (Atlanta najvise prima sa poz 1 i 2, trebao bi preko.. mislim da ce i Irving lagano preko ako ne bude BO)
Z.Randolph 14,5 over (protiv Denvera daje redovno 20+, u dobroj je formi)
W.Matthews 14,5 over (ocekujem dosta poena na utakmici, igrace preko 35 minuta i uz solidan procenat suta ide preko)
Cleveland-Atlanta kp1 (mislim, realno..)
Sac-NO over 203 (zadnjih 5 medjusobnih preko ove granice, prosjek na tih 5 217,5)

bhplay
kvota:24,9

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 09 nov 2016, 00:40

E ovako xD Kao što i rekoh, evo od mene dva tiketa za večeras što se tiče NBA Košarke, tačnije ( košarkaši ). Jedan tiket je na veći ulog, dok je drugi čisto divljački, pa možda neko uzme nešto što mu se svidi. Moj savjet je da niko ne uplaćuje puno para, jer i ja da sam siguran u ovo 100% dosta viša bi uplata bila, ali eto da prabamo, pa ćemo vidjeti.. U kladionici ništa nije 100% sigurno, baš ništa, sve je to samo sreća i ništa drugo..

- C. J. McCollum ( -20,5+ ) # OVER @ Na ovoj utakmici očekujem veliki broj poena, zbog toga sam se opredijelio za ovaj par!
- D. Booker ( -20,5+ ) # OVER @ Takođe ista utakmica! Samo sam se isto tako opredijelio za njega, umjesto Bledsoa.
- A. Davis ( -29,5+ ) # OVER @ Utakmica sa puno poena, i nema ko' drugi zabiti xD
- D. Cousins ( -27,5+ ) # OVER @ Takođe i on u Sacarmentu!
- K.A. Towns ( -20,5 + ) # OVER @ Uzima veliki broj šuteva, igraju protiv slabije ekipe u odbrani i mislim da bi on bez većih problema trebao ići preko.
- K. Love ( -18,5+ ) # OVER @ I nekako sam morao jednog iz Clevelanda uzeti, K. Love je od početka ove sezone u dobroj formi, šut mu i nije tako loš, većinom je išao lagano OVER, dok James i Irving dijele asistencije, pa sam se zbog tog razloga opredijelio za njega. Stim da Atalanta igra solidnu odbranu, a ne vjerujem da će ga nego dobro čuvati.
## Toliko za moju analizu, koja i nije nešto, ja isključivo dajem i pišem svoje mišljenje, nista drugo..
Sretno svima ko' isprati xD
@Izvinjavam se na pravopisnim greškama, jer sa mobitela ovo sve radim, isključivo za sve vas aktivne .. Pa mi nemojte zamjeriti..
-------------------------------
#NBA 1

slika

- Za ovaj tiket nema analiza, nii bilo čega, ovo je više divljanje i sreća, kao što i rekoh možda se nekome svidi po neki igrač ( Tip )

#NBA 2

slika

Sretno svima xP
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 09 nov 2016, 01:03, ukupno mijenjano 3 puta.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 nov 2016, 00:47

ADIER je napisao/la:E ovako xD Kao što i rekoh, evo od mene dva tiketa za večeras što se tiče NBA Košarke, tačnije ( košarkaši ). Jedan tiket je na veći ulog, dok je drugi čisto divljački, pa možda neko uzme nešto što mu se svidi. Moj savjet je da niko ne uplaćuje puno para, jer i ja sam da sam siguran u ovo, dosta viša bi uplata bila, ali eto da prabamo, pa ćemo vidjeti..

- C. J. McCollum ( -20,5+ ) # OVER @ Na ovoj utakmici očekujem veliki broj poena, zbog toga sam se opredijelio za ovaj par!
- D. Booker ( -20,5+ ) # OVER @ Takođe ista utakmica! Samo sam se isto tako opredijelio za njega, umjesto Bledsoa.
- A. Davis ( -29,5+ ) # OVER @ Utakmica sa puno poena, i nema ko' drugi zabiti xD
- K.A. Towns ( -20,5 + ) # OVER @ Uzime veliki broj šureva, igraju protiv slabije ekipe u odbrani i mislim da bi on bez većih problema trebao ići preko.
- K. Love ( -18,5+ ) # OVER @ I nekako sam morao jednog iz Clevelanda uzeti, K. Love je od početka ove sezone u dobroj formu, šut mu i nije tako loš, većinom je išao lagano OVER, dok James i Irving dijele asistencije, pa se zbog tog razloga opredijelim za njega. Stim da Atalanta igra solidnu odbranu, a ne vjerujem da će ga nego dobro čuvati.
## Toliko za moju analizu, koja i nije nešto, ja isključivo dajem i pišem svoje mišljenje, nista drugo..

#NBA 1

slika

- Za ovaj tiket nema analiza, nii bilo čega, ovo je više divljanje i sreća, kao što i rekoh možda se nekome svidi po neki igrač ( Tip )

#NBA 2
Auuu brate sretno :salut:
Vidim da borbeno napadas pa moj savjet samo mozda dva para manje i bilo bi dobro, tesko je pogoditi i 4, a kamoli 6 :lol: jednom sam samo skinuo 9/9 i uzelo se s 10 kuna 1000 i nesto sitno ali srece treba kao nikad.
Nista lose, samo neki dobronamjerni savjet, svu srecu zelim da uzmes. Vjerujem da ne mozes da nebi ulozio toliko pa svakako vrijedi probati ponekad :) ja imam Cleveland i Lakers pobjede, Towns 20.5 vise i Nurkic 12.5 manje.

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 09 nov 2016, 01:00

I još jedan, svega za večeras xD

slika

# Toliko od mene, za večeras, nadam se dobrim rezultatima. Do gledanja xP

Sretno još jednom svima ))

samobosna87
Kontakt:

Post Postao/la samobosna87 » 09 nov 2016, 05:21

Omija ardija 3+
Gamba osaka 3+
Tokio 3+
@4.60
3e

Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk

samobosna87
Kontakt:

Post Postao/la samobosna87 » 09 nov 2016, 05:22

Sistem
Omija ardija 2/1
Gamba osaka 2/1
Tokio 2/1
1/3
2e

Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 09 nov 2016, 06:47

Hajde Cousins 3 poena :- (

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 nov 2016, 06:51

Ide Rođo za brata ajde

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 nov 2016, 06:57

krmpotich je napisao/la:Sinoc sam derno 10 igraca, 8 je uslo. Znaci sve na osnovu prezimena i margina koje su mi onako malo smijesne. Znači sve su underi, ne mogu oni ovo prebaciti do ujutro da se igra:

D.Schroder (15.5) - Švabo je to, mozda fudbal, košarka-ne!
K.A.Towns (20.5) - Čuj K.A.Towns, ubio se za bejzbola. Tauns :rol:
E.Bledsoe (17.5) - To je onaj sto mu ne znaju ni prezime napisati ime na ledjima?!? Blosdeo, Bodlesoe?!? Ni on sam ne zna kako se preziva. Under ko zgrada!!
A.Afflalo (9.5) - Nije dzaba granica 9,5. Čuj Aflalo. Sta si ti?!? Čeh, Arap, Eskim?!?!? Dan te yebo, koje prezime :tokralju:
K.Love (19.5) - Jedino u nekoj kombinaciji sa Elton Johnom ili George Michaelom, ovako cisto sumnjam. Žena yebena!!!
:tokralju: :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Evolution87 » 09 nov 2016, 07:00

ADIER je napisao/la:Hajde Cousins 3 poena :- (
Eto ga brateeeee

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Toffie
Kontakt:

Post Postao/la Toffie » 09 nov 2016, 07:01

Jel ovo lik hladno skino 1.700 maraka ??

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 09 nov 2016, 07:02

ADIER je napisao/la:E ovako xD Kao što i rekoh, evo od mene dva tiketa za večeras što se tiče NBA Košarke, tačnije ( košarkaši ). Jedan tiket je na veći ulog, dok je drugi čisto divljački, pa možda neko uzme nešto što mu se svidi. Moj savjet je da niko ne uplaćuje puno para, jer i ja da sam siguran u ovo 100% dosta viša bi uplata bila, ali eto da prabamo, pa ćemo vidjeti.. U kladionici ništa nije 100% sigurno, baš ništa, sve je to samo sreća i ništa drugo..

- K.A. Towns ( -20,5 + ) # OVER @ Uzima veliki broj šuteva, igraju protiv slabije ekipe u odbrani i mislim da bi on bez većih problema trebao ići preko.
- K. Love ( -18,5+ ) # OVER @ I nekako sam morao jednog iz Clevelanda uzeti, K. Love je od početka ove sezone u dobroj formi, šut mu i nije tako loš, većinom je išao lagano OVER, dok James i Irving dijele asistencije, pa sam se zbog tog razloga opredijelio za njega. Stim da Atalanta igra solidnu odbranu, a ne vjerujem da će ga nego dobro čuvati.
@Izvinjavam se na pravopisnim greškama, jer sa mobitela ovo sve radim, isključivo za sve vas aktivne .. Pa mi nemojte zamjeriti..
#NBA 1

slika

#NBA 2

slika

Sretno svima xP

Cestitke :thumbup:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 09 nov 2016, 07:02

jopaa7 je napisao/la:
ADIER je napisao/la:E ovako xD Kao što i rekoh, evo od mene dva tiketa za večeras što se tiče NBA Košarke, tačnije ( košarkaši ). Jedan tiket je na veći ulog, dok je drugi čisto divljački, pa možda neko uzme nešto što mu se svidi. Moj savjet je da niko ne uplaćuje puno para, jer i ja sam da sam siguran u ovo, dosta viša bi uplata bila, ali eto da prabamo, pa ćemo vidjeti..

- K.A. Towns ( -20,5 + ) # OVER @ Uzime veliki broj šureva, igraju protiv slabije ekipe u odbrani i mislim da bi on bez većih problema trebao ići preko.
- K. Love ( -18,5+ ) # OVER @ I nekako sam morao jednog iz Clevelanda uzeti, K. Love je od početka ove sezone u dobroj formu, šut mu i nije tako loš, većinom je išao lagano OVER, dok James i Irving dijele asistencije, pa se zbog tog razloga opredijelim za njega. Stim da Atalanta igra solidnu odbranu, a ne vjerujem da će ga nego dobro čuvati.

#NBA 1

slika

#NBA 2
Auuu brate sretno :salut:
Vidim da borbeno napadas pa moj savjet samo mozda dva para manje i bilo bi dobro, tesko je pogoditi i 4, a kamoli 6 :lol: jednom sam samo skinuo 9/9 i uzelo se s 10 kuna 1000 i nesto sitno ali srece treba kao nikad.
Nista lose, samo neki dobronamjerni savjet, svu srecu zelim da uzmes. Vjerujem da ne mozes da nebi ulozio toliko pa svakako vrijedi probati ponekad :) ja imam Cleveland i Lakers pobjede, Towns 20.5 vise i Nurkic 12.5 manje.

@NBA Tiket na veci ulog prosao, nadam se da je barem neko ispratio .
Win win win win win

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.