E ovako xD Kao što i rekoh, evo od mene dva tiketa za večeras što se tiče NBA Košarke, tačnije ( košarkaši ). Jedan tiket je na veći ulog, dok je drugi čisto divljački, pa možda neko uzme nešto što mu se svidi. Moj savjet je da niko ne uplaćuje puno para, jer i ja da sam siguran u ovo 100% dosta viša bi uplata bila, ali eto da prabamo, pa ćemo vidjeti.. U kladionici ništa nije 100% sigurno, baš ništa, sve je to samo sreća i ništa drugo..
- C. J. McCollum ( -20,5+ ) # OVER @ Na ovoj utakmici očekujem veliki broj poena, zbog toga sam se opredijelio za ovaj par!
- D. Booker ( -20,5+ ) # OVER @ Takođe ista utakmica! Samo sam se isto tako opredijelio za njega, umjesto Bledsoa.
- A. Davis ( -29,5+ ) # OVER @ Utakmica sa puno poena, i nema ko' drugi zabiti xD
- D. Cousins ( -27,5+ ) # OVER @ Takođe i on u Sacarmentu!
- K.A. Towns ( -20,5 + ) # OVER @ Uzima veliki broj šuteva, igraju protiv slabije ekipe u odbrani i mislim da bi on bez većih problema trebao ići preko.
- K. Love ( -18,5+ ) # OVER @ I nekako sam morao jednog iz Clevelanda uzeti, K. Love je od početka ove sezone u dobroj formi, šut mu i nije tako loš, većinom je išao lagano OVER, dok James i Irving dijele asistencije, pa sam se zbog tog razloga opredijelio za njega. Stim da Atalanta igra solidnu odbranu, a ne vjerujem da će ga nego dobro čuvati.
## Toliko za moju analizu, koja i nije nešto, ja isključivo dajem i pišem svoje mišljenje, nista drugo..
Sretno svima ko' isprati xD
@Izvinjavam se na pravopisnim greškama, jer sa mobitela ovo sve radim, isključivo za sve vas aktivne .. Pa mi nemojte zamjeriti..
-------------------------------
#NBA 1
-------------------------------
- Za ovaj tiket nema analiza, nii bilo čega, ovo je više divljanje i sreća, kao što i rekoh možda se nekome svidi po neki igrač ( Tip )
#NBA 2
Sretno svima xP