Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prati sam brate, jedva. Ali dodje tiket, dosta dosta srece prvo Booker tricom, pa Cousins bacanja i to drugo pogodi ))Evolution87 je napisao/la:Eto ga brateeeeeADIER je napisao/la:Hajde Cousins 3 poena :- (
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ADIER je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Auuu brate sretnoADIER je napisao/la:E ovako xD Kao što i rekoh, evo od mene dva tiketa za večeras što se tiče NBA Košarke, tačnije ( košarkaši ). Jedan tiket je na veći ulog, dok je drugi čisto divljački, pa možda neko uzme nešto što mu se svidi. Moj savjet je da niko ne uplaćuje puno para, jer i ja sam da sam siguran u ovo, dosta viša bi uplata bila, ali eto da prabamo, pa ćemo vidjeti..
- C. J. McCollum ( -20,5+ ) # OVER @ Na ovoj utakmici očekujem veliki broj poena, zbog toga sam se opredijelio za ovaj par!
- D. Booker ( -20,5+ ) # OVER @ Takođe ista utakmica! Samo sam se isto tako opredijelio za njega, umjesto Bledsoa.
- A. Davis ( -29,5+ ) # OVER @ Utakmica sa puno poena, i nema ko' drugi zabiti xD
- D. Cousins ( -27,5+ ) # OVER @ Takođe i on u Sacarmentu!
- K.A. Towns ( -20,5 + ) # OVER @ Uzime veliki broj šureva, igraju protiv slabije ekipe u odbrani i mislim da bi on bez većih problema trebao ići preko.
- K. Love ( -18,5+ ) # OVER @ I nekako sam morao jednog iz Clevelanda uzeti, K. Love je od početka ove sezone u dobroj formu, šut mu i nije tako loš, većinom je išao lagano OVER, dok James i Irving dijele asistencije, pa se zbog tog razloga opredijelim za njega. Stim da Atalanta igra solidnu odbranu, a ne vjerujem da će ga nego dobro čuvati.
## Toliko za moju analizu, koja i nije nešto, ja isključivo dajem i pišem svoje mišljenje, nista drugo..
Sretno svima ko' isprati xD
-------------------------------
#NBA 1
-------------------------------
- Za ovaj tiket nema analiza, nii bilo čega, ovo je više divljanje i sreća, kao što i rekoh možda se nekome svidi po neki igrač ( Tip )
#NBA 2![]()
Vidim da borbeno napadas pa moj savjet samo mozda dva para manje i bilo bi dobro, tesko je pogoditi i 4, a kamoli 6jednom sam samo skinuo 9/9 i uzelo se s 10 kuna 1000 i nesto sitno ali srece treba kao nikad.
Nista lose, samo neki dobronamjerni savjet, svu srecu zelim da uzmes. Vjerujem da ne mozes da nebi ulozio toliko pa svakako vrijedi probati ponekadja imam Cleveland i Lakers pobjede, Towns 20.5 vise i Nurkic 12.5 manje.
@NBA Tiket na veci ulog prosao, nadam se da je barem neko ispratio .
Win win win win win
Hvala svima, bice veceras jos ovako nesto, a ugvatio sam i 10x 99,90KM samo na utakmici Portland - Phoenix ))ANTIFA ! je napisao/la:ADIER je napisao/la:jopaa7 je napisao/la: Auuu brate sretno![]()
Vidim da borbeno napadas pa moj savjet samo mozda dva para manje i bilo bi dobro, tesko je pogoditi i 4, a kamoli 6jednom sam samo skinuo 9/9 i uzelo se s 10 kuna 1000 i nesto sitno ali srece treba kao nikad.
Nista lose, samo neki dobronamjerni savjet, svu srecu zelim da uzmes. Vjerujem da ne mozes da nebi ulozio toliko pa svakako vrijedi probati ponekadja imam Cleveland i Lakers pobjede, Towns 20.5 vise i Nurkic 12.5 manje.
@NBA Tiket na veci ulog prosao, nadam se da je barem neko ispratio .
Win win win win win
Bravo majstore svaka cast.![]()
Prepisao sam ih par, al je Booker gutav bio pogodi trojku 20 sekundi prije kraja kontao sam ostat ce na granici.
Jos jednom svaka cast majstore.![]()
Umalo...cosakladionicar je napisao/la:Howard under
Nurkic under
Irving over
KAT over
Rodjo over
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije loše, ali od Kilpatricka sam očekivao više, šteta što se zaustavio na 2p od prelaska granice, 14p na kraju..MirsoNi je napisao/la:S. Kilpatrick over 15,5
Odkako je Lin povrijeđen, on uzima dosta više šuteva i na dosta je većem prosjeku.. na zadnje 3 tekme daje prosječno 18p.. igra oko 8 minuta u 3. četvrtini, što je veoma bitan podatak, uzmemo li u obzir da je Minnesota u 3. četvrtini najgori klub u ligi, izgubili su svaku 3. četvrtinu do sada i tu ih protivnici redovno trpaju.. Prošle sezone je jednu utakmicu odigrao protiv Minnesote i tu je zabio 19 poena..
K. Towns over 20,5
Očekujem da prekuca i ovu tekmu kao što je i prošlu protiv Oklahome protiv Adamsa, koji je odličan defanzivac, ali to nije smetalo KAT-u, pa se nadam da mu neće ni večeras Brook Lopez praviti velike probleme.. Dvije utakmice je odigrao protiv Brooklyna i zabijao je 28 i 24 poena.. Bolje prosjeke ima na gostovanjima, nego li kući.. Već ih je par njega pisalo kao prijedlog, pa ne bih više dužio.. Po meni zicer večeras..
D. Booker over 20,5
Za sada na gostovanjima u prosjeku daje 32p.. Ne libi se uzimati šuteve i kada ga ne ide, čak 20 po utakmici.. Zadnje 3 tekme je na prosjeku od 24p.. Očekujem tekmu sa visokim brojem poena, Uz Townsa, rekao bi da je Booker zicer večeri..
D. Lillard over 29,5
Prošlu je izdominirao C.J. McCollum, Lillard mu je nesebično dijelio pasove, jer je vidio da je "vruć".. večeras očekujem dosta poena na ovoj utakmici i nikako u tom scenariju ne vidim Lillarda sa manje od 30p.. (igram malo i na osjećaj, pošto nema zavidnu statistiku protiv Phoenixa..)
Kao što se može primjetiti odigrao sam po dva igrača sa utakmica BRO-MIN i POR-PHX.. Upravo na tim utakmicama očekujem veliki broj poena, kao i većinu igrača u overu.. Nadam se da se neće desiti kakav BO, pa da zvijezde presjede na klupi, ali ne bih rekao.. Opet malo nezahvalno 4 overa igrat, kad znamo da underi dominiraju, ali sigurno vrijedi probati ova 4 para u nekoj od kombinacija.. Sretno svima
Večeras onda nema spavanjaADIER je napisao/la:Hello guys xD Ide i veceras jedan NBA tiket ( kosarkasi ) na veci ulog. Izbacicu iza 00:00h . Tako ko zeli neka isprati, samo manji ulog-)) Idemo i veceras pokidati xP
Lp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.