Jbg nismo ga mogli nikako zadrzati!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Plavobijeli je menadzer od Kaica,malo ga forsira,ma pravi razlog odlaska Kaica je taj jer ga je Barcelona pozvala kao velikog talenta u 25 godini zivota u svoj kamp La Masiu!
-
plavobijeli
- Kontakt:
Nit sam rođak a još manje menadžer istog samo realan promatrač zbivanja,a taj mali Troglav lani odšale dobije Hajduka-mali je zato šta je iz Livna al je za razliku od Vas sastavljen od Livnjaka i jedva čekam priliku da sa velikim Zrinjskim zaigramo pa makar prijateljsku tekmu pa da vidimo gdje je ko.MI LIVNJACI DOK SMO GLAVE GUBILI ZA MOSTAR VAS U MOSTARU JE MALO BILO-NAŽALOST AL TO NEMA VEZE SA SPORTOM.
Koji si ti paćenik,radi nekakvog Kaica koji ocigledno nema blage veze sa nogometom kada u ovako losoj konkurenciji se ne moze izboriti za prvih 20ak igrac ,vraces se na ratna zbivanja i "herojstva" strasnih livnjaka !plavobijeli je napisao/la:Nit sam rođak a još manje menadžer istog samo realan promatrač zbivanja,a taj mali Troglav lani odšale dobije Hajduka-mali je zato šta je iz Livna al je za razliku od Vas sastavljen od Livnjaka i jedva čekam priliku da sa velikim Zrinjskim zaigramo pa makar prijateljsku tekmu pa da vidimo gdje je ko.MI LIVNJACI DOK SMO GLAVE GUBILI ZA MOSTAR VAS U MOSTARU JE MALO BILO-NAŽALOST AL TO NEMA VEZE SA SPORTOM.
Troglav je pobjedio ajduka u prijateljskoj utakmici ,smiri se ,ako vam je to najveca pobjeda u povijesti kluba ne moras je spominjati nama na temi svako 2,3 dana!
Nego ti lijepo izadji vani,smiri se,malo prosetaj po gradi i povedi i Kaica sa sobom,osim toga ako ce momak ostati studirati u mostaru neka proba u Branitelja ili Veleza,to su ti manji klubovi od Zrinjskog al svejedno su napredak u karijeri u odnosu na seljacki Troglav!
1-1 nije lose,isprobali smo sve igrace
arezina i milicevic snaga
arezina i milicevic snaga
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Znaci do sada pripremne utakmice protiv :
Dinamo 1:1
Hajduk 1:1
Capljina 1:0
Neretva 1:1
Dinamo 1:1
Hajduk 1:1
Capljina 1:0
Neretva 1:1
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci znam da sam dosadan ali moram pitati opet isto pitanje: kako je odigrao Brlenić?
Ako nećete odgovoriti nema brige, razumijem.
Hvala.
Hvala.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Solidno, Ima brzinu, pokretljivost i imao dobru situaciju gdje je mogao zabiti ali pucao preko golaStefan Effenberg je napisao/la:Momci znam da sam dosadan ali moram pitati opet isto pitanje: kako je odigrao Brlenić?
Hvala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel stigao Kaic do Barselone?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Puno ti hvala na odgovoru!ZrinjskiMostar je napisao/la:Solidno, Ima brzinu, pokretljivost i imao dobru situaciju gdje je mogao zabiti ali pucao preko golaStefan Effenberg je napisao/la:Momci znam da sam dosadan ali moram pitati opet isto pitanje: kako je odigrao Brlenić?
Hvala.Decko odigra maksimalno korektno!
Malo sam dosadan, znam, ali nemam gdje pratiti situaciju osim ovdje na ss.ba, za druge stranice baš i ne znam pa mi je onda teško sve pratiti.
Iznimno mi je drago čuti ovakav odgovor, bilo bi lijepo da se za početak izbori za rotaciju a onda će na ljeto nadam se uz prave pripreme konkurirati za početnih jedanaest.
Još jednom, hvala na odgovoru.
ocito si ili jedno ili drugo.taj Kaic da valja bio bi negdje drugo..u najgorem slucaju u Zrinjskom...sada ga posalji na probu u Tomislav....iako tesko da i tamo prodje.koliko je njemu godina menandjeru? a taj bas mali Troglav koliko dobi Tomislava? i Kaicu ili menandjeru pusti se nogometa....pokusaj sah ili kozavica. mozda i uspijes negdje.plavobijeli je napisao/la:Nit sam rođak a još manje menadžer istog samo realan promatrač zbivanja,a taj mali Troglav lani odšale dobije Hajduka-mali je zato šta je iz Livna al je za razliku od Vas sastavljen od Livnjaka i jedva čekam priliku da sa velikim Zrinjskim zaigramo pa makar prijateljsku tekmu pa da vidimo gdje je ko.MI LIVNJACI DOK SMO GLAVE GUBILI ZA MOSTAR VAS U MOSTARU JE MALO BILO-NAŽALOST AL TO NEMA VEZE SA SPORTOM.
vilanova osobno doalzi u livno po njegaSarajlijc@ je napisao/la:Jel stigao Kaic do Barselone?![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bjezi ba, ispade lik masina, a igra u Troglavu sa 25 godina haj da mu je 20 razumio bihRosas7 je napisao/la:vilanova osobno doalzi u livno po njegaSarajlijc@ je napisao/la:Jel stigao Kaic do Barselone?![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Šta je sa Marom Aničićem?Koliko sam upratio nije igrao protiv Hajduka.Je li ode negdje ili je nešto drugo u pitanju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
ozlijedjen bioacovic1 je napisao/la:Šta je sa Marom Aničićem?Koliko sam upratio nije igrao protiv Hajduka.Je li ode negdje ili je nešto drugo u pitanju?
GOŠK-Zrinjski nakon 1.pol. 0:4.. 2 gola Crnov...
rekao sam odmah da će nam on biti vrlo važan igrač na proljeće.. ispred Lazara zasigurno
edit. zavrsilo 5:0
rekao sam odmah da će nam on biti vrlo važan igrač na proljeće.. ispred Lazara zasigurno
edit. zavrsilo 5:0
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 04 feb 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
ko su danas sve bili strijelci..
2xCrnov, Bekić, Pehar i autogolfelix54 je napisao/la:ko su danas sve bili strijelci..
#Ausilio OUT
Jericho je napisao/la:2xCrnov, Bekić, Pehar i autogolfelix54 je napisao/la:ko su danas sve bili strijelci..
crnov igracina
kako su igrali arezina i vucina jer danas nisam mogao pratitRosas7 je napisao/la:Jericho je napisao/la:2xCrnov, Bekić, Pehar i autogolfelix54 je napisao/la:ko su danas sve bili strijelci..
crnov igracina
[
2xCrnov, Bekić, Pehar i autogol
[/quote]
crnov igracina[/quote]
kako su igrali arezina i vucina jer danas nisam mogao pratit
a vidim crnov bi se uskoro mogo izborit za prvih 11
[/quote]
Nek se zaoštrava konkurencija.Koju poziciju igra Crnov?
2xCrnov, Bekić, Pehar i autogol
crnov igracina[/quote]
kako su igrali arezina i vucina jer danas nisam mogao pratit
Nek se zaoštrava konkurencija.Koju poziciju igra Crnov?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.