Naravnojacky09 je napisao/la:Danas pokušajte Šibenik - Split 2 ili x2,
Premda mislim da se taj niz mora prekinut jednom - proslo kolo je Split na guzove pobijedio....
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Naravnojacky09 je napisao/la:Danas pokušajte Šibenik - Split 2 ili x2,
Split ima na raspolaganju sve igrače osim Vidića zbog kartona, Šibeniku fale Alispahić, Lee, Medvid, a nisu 100% spremni ni D. i A. Bulat.Citizen-X je napisao/la:Naravnojacky09 je napisao/la:Danas pokušajte Šibenik - Split 2 ili x2,![]()
Premda mislim da se taj niz mora prekinut jednom - proslo kolo je Split na guzove pobijedio....
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako se pitate zasto raste kvota na bayern mozda vam ovo pomogne
Bayern-Hannover96
Bayern - Ozljede: Olic, Bommel, Klose, Contenton, Ribery, Robben, Alaba, Breno. Van Bomel..Schweinsteiger.VanBuyten
Probati sa jednim iksićem pa šta budNe.
Pa to mi radijacky09 je napisao/la:Split ima na raspolaganju sve igrače osim Vidića zbog kartona, Šibeniku fale Alispahić, Lee, Medvid, a nisu 100% spremni ni D. i A. Bulat.Citizen-X je napisao/la:Naravnojacky09 je napisao/la:Danas pokušajte Šibenik - Split 2 ili x2,![]()
losmi je napisao/la:Sta mislite o ovom tiketu!
mainz-hsv-1 2.35
fulham-totetham- 2-3 kvota 2
malaga-real kombinacija 2 i 3+ 1.90
Ulozim 20 evra i imam 178!Citizen-X je napisao/la:losmi je napisao/la:Sta mislite o ovom tiketu!
mainz-hsv-1 2.35
fulham-totetham- 2-3 kvota 2
malaga-real kombinacija 2 i 3+ 1.90
sta mislim - mislim da ces imat nesto love na kraju dana
Bankers/Includesharis1812hz je napisao/la:Imali iko prijedlozi (samo 1,x i 2)?
Ja sam jučer gledao RF-a i poderao je Soderlinga, eh, sad, kako će danas bit to je druga stvar.jasko_juve je napisao/la:jel ko pratio ovaj turnir,da li ce Federer pobijedi Novaka danas??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.