BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 23 apr 2013, 03:19

Damir_BvB je napisao/la: Gotze karinasu mali nedo ti dragi bog da odes tamo, ja sam uvjeren da je ovo samo bomba i pokusaj da se skrene malo s rumenog i da se nabije pritisak sabotira prolazak u finale i stvori veliki nemir .... Klopp je na potezu dokazi nam majstore da si najbolji sje.bi i mou i bild i sve zivo i daj nam to finale daj nam samo nama navijacima ...
Hajde kada si oprostio tom na tvom avataru oprostices i Götze-u kada se vrati nakon par godina (sala mala). ;) ;)
Slazem se s tobom da ce isti jednog dana napustiti BVB, ali da ce mu nova destinacija biti Real ili Barca, ne zbog toga sto Bayern nije kvalitetna ekipa - daleko od toga - vec zbog respekta prema BVB-u kao klubu i njegovim navijacima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 23 apr 2013, 03:23

Sta god da se desilo poslje ove sezone, ko god otisao iz kluba, mada ne vjerujem u ovo sve ali ako bude tako da pored lewata jos 1 ili 2 odu, sigurno ce se naci i adekvatna zamjena za njih. Uskoro cemo biti pametnji sto se tice ovih stvari, kad zavrsi sezona i kad pocne transfer roullete.
Ali zapravo nas fokus treba biti uperit na srjedu, i to je najbitnije na kraju dana ;)

Kako god bilo, moje <3 ce i dalje kucati za borussiju ;)
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 23 apr 2013, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 apr 2013, 03:26

ceze je napisao/la:Uz dužno poštovanje, sumnjam da je Bayern kriv za ovu medijsku bombu ( bila ona istinita ili ne ).
I također sumnjam da će ovo negativno djelovati na igrače i štab BvB-a.
Ipak su to profesionalci i polufinalisti LP.
Ja ipak mislim da je ovo maslo Rumenog i Bayerna koji mnogo tog kontrolisu u Njemackom fudbalu monopoliste u svakom smislu... A da nece neg uticat u to sam uvjeren jer ovo ce samo da izazove kontra efekat i crno zuta masina ce da bude samo jaca i da izvuce jos 5 % snage iz INATA :) ... Kako god bilo nama navijacima je najgore ovo citat i podnosit iscekivat da saznamo istinu ...

@ Amer

Joj dragi Amere nemoj bgti da do tog dodje :D Nedaj mi boze jedva sam prebolio tad Nuria sad jos Maria i jbg onda ...

Mislim da je fin momak barem tako sve djeluje da ima karakter odgoj i sve sto je potrebno da ne ode u Bayern tako da cu mirno lec al opet me dovoljno sjebalo i pomutilo kao i svakog navijaca BvBa ... Ocekujem sutra DEMANT i NISTA DRUGO jedino to je realna opcija .
BvB Echte Liebe !!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 apr 2013, 03:30

Damir_BvB je napisao/la:
ceze je napisao/la:Uz dužno poštovanje, sumnjam da je Bayern kriv za ovu medijsku bombu ( bila ona istinita ili ne ).
Ja ipak mislim da je ovo maslo Rumenog i Bayerna koji mnogo tog kontrolisu u Njemackom fudbalu monopoliste u svakom smislu... A da nece neg uticat u to sam uvjeren jer ovo ce samo da izazove kontra efekat i crno zuta masina ce da bude samo jaca i da izvuce jos 5 % snage iz INATA :) ... Kako god bilo nama navijacima je najgore ovo citat i podnosit iscekivat da saznamo istinu ...
Ako tako misliš, ona mi molim te objasni kakvu korist ima Bayern od toga što će ovo uzdrmati BvB i oni naprimjer ispadnu iz LP ?
Da igraju jedni protiv drugih, shvatio bi tvoju poentu.
Ovako ne mogu da shvatim, pa te molim da mi pojasniš :)

Pa ja prvi navijam za njemačko finale i strašno bi volio da tako bude, a kamoli stanovnici Njemačke.
Još ako tome dodamo da će se finale igrati u Londonu, niko ne bi bio sretniji od njih.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 apr 2013, 03:36

ceze je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:
Ako tako misliš, ona mi molim te objasni kakvu korist ima Bayern od toga što će ovo uzdrmati BvB i oni naprimjer ispadnu iz LP ?
Da igraju jedni protiv drugih, shvatio bi tvoju poentu.
Ovako ne mogu da shvatim, pa te molim da mi pojasniš :)

Pa ja prvi navijam za njemačko finale i strašno bi volio da tako bude, a kamoli stanovnici Njemačke.
Još ako tome dodamo da će se finale igrati u Londonu, niko ne bi bio sretniji od njih.
E je.bo ga ti pa vidi vako znaci NEDAJ BOZE da Bayern ispadne od Barce sto abd nakon ovog hoce, Bavarci bi to tesko podnjeli da BvB ode u finale a oni NE . Ili drugi primjer nedaj boze da BvB udje u finale LP mislis da je to drago Bayernu ? Da klub iz Njemacke bude rame uz rame s njima ... Ne drug moj oni su navikli da gledaju s visine sve klubove iz njemacke i da su nedodirljivi i zato ti kazem to njima ne godi ovako jak dobar mocan BvB je njima trn u oku i na svaki moguci nacin ce se pokusat oslabit BvB i postavit kuka dokle god vlada pokvareni Uli ... On je dobar za Bayern i vas navijace jer sve sto cini to ide u korist i dobrobit Bayerna ali taj covjek nema granice ...
BvB Echte Liebe !!!

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 23 apr 2013, 03:40

Damir_BvB je napisao/la:jer ovo ce samo da izazove kontra efekat i crno zuta masina ce da bude samo jaca i da izvuce jos 5 % snage iz INATA :)

Tako ce i biti na kraju :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 apr 2013, 03:50

Nemoj se ti meni naljutiti, ali ovo što si napisao nema logike.

Po tvom načinu ramišljanja Rummenige (ili Hoenes) je natjerao redakciju Bild-a da objavi (dez)informaciju koja kaža da Goetze prelazi u Bayern, a sve to sa namjerom da poljulja BvB i oni ispadnu iz Lige prvaka, kako BvB ne bi bio "bolji" od njih. :lol:

Nemoj se čuditi ako te neko ne shvati ozbiljno.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 apr 2013, 03:57

ceze je napisao/la:Nemoj se ti meni naljutiti, ali ovo što si napisao nema logike.

Po tvom načinu ramišljanja Rummenige (ili Hoenes) je natjerao redakciju Bild-a da objavi (dez)informaciju koja kaža da Goetze prelazi u Bayern, a sve to sa namjerom da poljulja BvB i oni ispadnu iz Lige prvaka, kako BvB ne bi bio "bolji" od njih. :lol:

nije ih natjero neg lagano platio ;) ...
BvB Echte Liebe !!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 apr 2013, 04:02

Damir_BvB je napisao/la:
ceze je napisao/la:Nemoj se ti meni naljutiti, ali ovo što si napisao nema logike.

nije ih natjero neg lagano platio ;) ...
Isto tako je kupio i sve sudije i protivničke timove pa je Bayern prvak Bundeslige i finalista kupa :roll:

Super si to shvatio, hvala ti što si me prosvjetlio.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 apr 2013, 08:56

na ova bildova naklapanja samo ću se nasmijati i to je sve, nevjerojatno je što su ti novinarčići sposobni napisati samo ne bi li prodali novine, ovaj transfer ima šanse koliko i da CR7 dođe u BVB tako da nemojte se uopće uzrujavati na ove bildove pizdarije, nema šanse da se to dogodi a ne bih rekao da Bayern i UH ima veze s tim, jednostavno to su takve novine, ljudi moji šta su oni točno napisali vezano za BVB u zadnjih 5 godina :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 09:11

http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... #243425970" onclick="window.open(this.href);return false;

Spominje se i na RN-u. :?

Vratite nam Niebauma. :mrgreen: Bolje i ugasiti klub nego da postane jajarska kuja. :evil:

Uff, jbte ako se ovo fakat desi - po prvi put cu u zivotu zamrziti jednog igraca i klub. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:11

ja ipak mislim da ovo nije samo lupetanje,
cak evo i ruhnachrichten prenose, a oni su inace medijski partner bvb-ea
vele danas ce se ozvanicit transfer

a gece fakat ispade paksu,
zbog 2 miliona se posra na sve sto je imo...
mada samo takvi karakteri i prelaze u taj zidovski klub

kako god, cestitka rumenom i sammeru (najjacem transferu bauernovaca u zadnjih 20 godina)
a watzke i susi nek jedu ****... redovno gube najbolje igrace na neke glupe klausule, samo zato sto su skrti...
eto vam sad 30 miliona dobiti... hebte se snjima
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 apr 2013, 09:15

Hare_BvB je napisao/la:http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... #243425970

Vratite nam Niebauma. :mrgreen: Bolje i ugasiti klub nego da postane jajarska kuja. :evil:

Uff, jbte ako se ovo fakat desi - po prvi put cu u zivotu zamrziti jednog igraca i klub. :mrgreen:
raduj se hare, raduj.
ak nist, onda bar zbog mene.
:mrgreen:
majku mu, red je da najbolji nijemac svih vremena igra u najboljem njemackom klubu svih vremena.
8-)
ps.
dortmund je bayernova filijala.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 09:17

Katastrofa. Svima u Bildu, Rumenom krmetu i onome sheronji Sammeru .... ... ...... .....!!! :twisted: Ne znam koliko je ovo patka, ali na TM-u je postotak veći od ebenih 70%. Bild je dokazani flop sa ovim Hammer Transferima, pa se nadam da će i ovo biti još jedan u nizu. Nevjerovatan mi je njihov tajming objave i tu me ni Bog dragi ne može uvjeriti da ovo nije svjesno tempirano, kao ni ono sa Santanom. A Rumeno krme je dokazalo u par dana kakav je licemjer - glumio je nekog poštenjačinu i borca za njemački nogomet, ali pokazalo se koje je to licemjerno ..... od čovjeka.
vopi je napisao/la:Sta god da se desilo poslje ove sezone, ko god otisao iz kluba, mada ne vjerujem u ovo sve ali ako bude tako da pored lewata jos 1 ili 2 odu, sigurno ce se naci i adekvatna zamjena za njih.
Ako ti misliš da je to tek tako lako, onda slabo kužiš nogomet.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 09:20

[quote="Hare_BvB"]

Uff, jbte ako se ovo fakat desi - po prvi put cu u zivotu zamrziti jednog igraca i klub. :mrgreen:[/quote][/b]

Ebena potpiščina!!!
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:21

secer je napisao/la: ps.
dortmund je bayernova filijala.
barem smo cistog obraza, za razliku od vas.
al sve se placa sve se vraca, manU 99, chelsea dahoam, ...a vidim i rumeni ce iza resetaka amd (ako merkel da) 8-)

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 23 apr 2013, 09:24

A jbt sto mi s.**** dan...
Gotze ne radi nam toooo

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:25

KSIVLE je napisao/la:A Rumeno krme je dokazalo u par dana kakav je licemjer - glumio je nekog poštenjačinu i borca za njemački nogomet, ali pokazalo se koje je to licemjerno ..... od čovjeka.
ma sta ces, prati samo profil svojih navijaca
sve je kod njih lazno i na silu (lova) ;)

nije valjda da si povjerovo u njegovu dobru namjeru i brigu za drzavom? HAHA

ps: al nije za ovo kriv bauern niti rumeni, mafijas samo koristi sto moze. Krivi su Watzke i Susi :!:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 09:27

Hare_BvB je napisao/la:http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... #243425970

Oni se inace ne bave glupostima i zbog toga me sve ovo malo brine ali cinjenica je i da oni kao izvor navode Bild kao i svi ostali koji su prenijeli ovu vijest.
Al' fkt. ako se ovo desi ima da zamrzim i BvB i Bayern...svi kukaju kako zele jacu ligu i onda ovo-pa ovim potezom bi Bundesliga izgubila sve ono sto je vratila posljednjih par godina :oops:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:29

Bvb najavio javljanje povodom transfera.
Borussia Dortmund hat eine Stellungnahme zum angeblichen Transfer von Mario Götze nach München angekündigt. Demnach will der Revierclub am Vormittag Stellung zu den Spekulationen beziehen, teilte ein Sprecher mit. Laut «Bild» (Dienstag) soll der Nationalspieler beim FC Bayern bereits einen langfristigen Vertrag unterschrieben haben.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.