FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Gomis99
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gomis99 » 07 jan 2015, 20:14

Oni sad pjene, koliko bukvalac moras biti da ne skontas z.a.j.ebanciju za Ramosa.. Mozes misliti mozgica haha... :lol: :lol: :lol: Samo polako decki :D Oni dok se izglasaju ovo ono da krenu bar malo naprijed, nasa Uprava nas iznenadi, tri poteza odradi, dok njihova jedan ima u pokusaju haha :lol: Hvala Bogu sto nam je podario sposobne ljude !

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 jan 2015, 20:34

Sve je ok moj Mika
Zadnja izmjena: HordeBL, dana/u 07 jan 2015, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 07 jan 2015, 20:36

ide ovo narode sve na hajr, sta se sve desava ovih dana, sve pozitivne vijesti hvala Bogu, da se ovako nastavi !!

p.s. ima li neko, ili poznaje li nekog, ko prodaje one salove koje su HZ radile ?? moze na pp
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jan 2015, 20:44

Gomis99 je napisao/la:Oni sad pjene, koliko bukvalac moras biti da ne skontas z.a.j.ebanciju za Ramosa.. Mozes misliti mozgica haha... :lol: :lol: :lol: Samo polako decki :D Oni dok se izglasaju ovo ono da krenu bar malo naprijed, nasa Uprava nas iznenadi, tri poteza odradi, dok njihova jedan ima u pokusaju haha :lol: Hvala Bogu sto nam je podario sposobne ljude !

Auuuuu sad je kone Aca oborio sa nogu.
Napisao im je ono sto njih vecina i zna,a to je da im finasije kod igraca nisu redovne,i nastao im je tajac na temi.Ja ne mogu vjerovati ,ili se prave da pojma nemju o mnogim stvarima.Pa Tomic javno kuka da mu plivaju lovu.I ne samo njemu vec vecini igraca,ali on javno prica bez imalo straha.I oni kao u cudu,jel to moguce. :roll:
Valjda Gredic bukvalno svatio uštedu.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 07 jan 2015, 20:46

Meni jaran pitar reče da su otišli u tursku da dogovore prenose vaših pripremnih tekmi sa nekom firmom dole, sad ili on nije upućen ili sta već ne znam, al ovo ni spomeno nije ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 jan 2015, 20:48

JoseMourinho je napisao/la:Meni jaran pitar reče da su otišli u tursku da dogovore prenose vaših pripremnih tekmi sa nekom firmom dole, sad ili on nije upućen ili sta već ne znam, al ovo ni spomeno nije ;)
dva nocenja dva covjeka, avionske karte za dvojicu, su taman love koliko haman prenosi :D gdj eje logika da dvojica idu dole da bi to zavrsavali .... sitni su to poslovi da se ttako radi

FairBet

Post Postao/la FairBet » 07 jan 2015, 20:49

JoseMourinho je napisao/la:Meni jaran pitar reče da su otišli u tursku da dogovore prenose vaših pripremnih tekmi sa nekom firmom dole, sad ili on nije upućen ili sta već ne znam, al ovo ni spomeno nije ;)
fura te jaran.
Uglavnom uskoro i Sarajevo i Zeljo imaju veze sa turskim proizvodima,nama turski avioni vama turske pelene

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2015, 20:50

Ama ljudi otisli u Tursku i vozdra, u najgoroj i najcrnjoj varijanti moze biti da su kake trebe odveli jos koji dan da se isceife do pocetka priprema :kafa:
Dakle sta god da je dobro je

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 07 jan 2015, 20:51

Samo jedno znam,prije 10-15 dana sam aksamlucio sa par ljudi koji su ili u klubu ili pravo bliski(citaj familija) i rekli su mi nema curenja informacija vise dok sve ne bude zvanicno.Ali su mi rekli da se pregovara(zavrsna faza)sa novim sponzorom i da ce to ako se realizuje biti vijest godine.Ako se realizuje!!!jel to turk air ili neki drugi gigant(nisam ni pitao)mislim da nije ni bitno,sve dok se radi o takvim kompanijama :D ali ono sto je mene najvise iznenadilo je ta njihova pa mogu slobodno reci opustenost dok se prica o nekim pojacanjima.kao bilo je u opticaju vise od 10 imena,spisak se sveo na 3 do 4 sa kojima se i dalje pregovara i to ce se znati ubrzo tj u narednih 10ak dana.iz cijele price zakljuciti je lako da postajemo pravi pravcati brand,interesantan skoro pa svakom igracu iz ex-yu :D svaki klub iz bivse nam domovine pokazuje max respect prema nama :D trebat ce nam jos strpljenja 1 ili 2 ili 3 god nije ni bitno sve dok se ovakve stvari desavaju.mene je toliko dojmilo nesto drugo a to je ta njihova filozofija,tezi se da se napravi firma koja ce obavljati poslove koji cak i nemaju veze sa sportom tj kojoj finansiranje vise nikad ne bi trebalo biti problem. A to sto mi svi ocekujemo,prvi ja jbg :D ,neka strasna imena i ligu prvaka vec ove godine od toga jos uvijek nema nista realno ali ovakvim pristupom to nam je zaista bliska buducnost.Blistava :D
I btw taj "kapitalac" o kojem manje vise svi znamo ko je ;) deadline je 10.jan tj za 3 dana pa prezivit ce se i to.
Da ga je docekat da istrci pa da mogu rahat umrijet.i normalno je to da se ljudi loze sta ces nema na ovom forumu niko bas skroz normalan jbg svi smo mi pacijenti sto sa istoka sto sa sjevera a dobro znamo kakva smo sorta :D
Pozz za brata fcsforevera :salut:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 jan 2015, 20:52

Uh neda mi se prepirat znam sta je meni rečeno ;) vas problem ionako vidim većina vas je u upravi Sarajeva pa sve zna ;)

Kako god sretno ;)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2015, 20:56

JoseMourinho je napisao/la:Uh neda mi se prepirat znam sta je meni rečeno ;) vas problem ionako vidim većina vas je u upravi Sarajeva pa sve zna ;)

Kako god sretno ;)
Sretno i vama u borbi za to famozno 4 mjesto :kafa:

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 07 jan 2015, 20:57

Ma nema potrebe njima odgovarati, znamo sto su tu.. Njima je sve nestvarno sto se nama desava, jos ih sad Aco povalja, oni se bili uhvatili neke utopije sta li , cuj ne duguje se igracima koji su otisli :o Nego ti igraci ljubomorni sto ne mogu u Zelji da igraju pa se po novinama prosipaju. Nema kluba u ovoj drzavi koji ne duguje bar jednom bivsem igracu, ali ne ,dok im moderator ne kaze sa svakim bi se pobili da nas uvjere u ublehu koju im Ajfel prica. :lol:
Sad ih brinu avionske karte... do kad samo da mi je znati :lol:

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 07 jan 2015, 21:01

JoseMourinho je napisao/la:Uh neda mi se prepirat znam sta je meni rečeno ;) vas problem ionako vidim većina vas je u upravi Sarajeva pa sve zna ;)

Kako god sretno ;)
A ne znam sto bi se i prepiro :kafa: niko nije ni spomenuo da je u upravi nego samo da se svasta nesto POZITIVNO desava :D a problema ni nema za razliku od...znas i sam :beba:

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 07 jan 2015, 21:03

sto vise price ovdje nista nam dobro donijeti ali forumi za ovo sluze i od mene pozz za brata fcsforever
Zadnja izmjena: sagem, dana/u 07 jan 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 07 jan 2015, 21:03

HordeBL je napisao/la:Sve je ok moj Mika
Nije da se hvalim, ali prvi sam najavio ovo, dok niko blage veze nije imao. Kad sam stavio onu sliku TA, pitali su me da nisam fulio temu :)

Radi mira u kuci, post sam brzo izbrisao, ali neko me vec bio citirao :)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jan 2015, 21:04

Gomis99 je napisao/la:Ma nema potrebe njima odgovarati, znamo sto su tu.. Njima je sve nestvarno sto se nama desava, jos ih sad Aco povalja, oni se bili uhvatili neke utopije sta li , cuj ne duguje se igracima koji su otisli :o Nego ti igraci ljubomorni sto ne mogu u Zelji da igraju pa se po novinama prosipaju. Nema kluba u ovoj drzavi koji ne duguje bar jednom bivsem igracu, ali ne ,dok im moderator ne kaze sa svakim bi se pobili da nas uvjere u ublehu koju im Ajfel prica. :lol:
Sad ih brinu avionske karte... do kad samo da mi je znati :lol:
Citam sad u oslobodzenju i Ligata ih prca :lol:

Al stipu kone, necemo ih prizivati i kvariti normalnu raspravu bas nas je krenulo :D ali morali su oni doci i suknuti nesto da pokusaju da nam sjebu atmosferu :puke:
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jan 2015, 21:07

[quote="sagem"]sto vise price ovdje nista nam dobro donijeti ali forumi za ovo sluze i od mene pozz za brata fcsforever[/quote]

Legenda. :tokralju:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 jan 2015, 21:09

Ono sto ih je Aco pokakio po glavi i provalio njihove ublehe i lazi na anamo njihovom pdf.....krenulo je od mene i uljudnog pitanja
..sto ne uradite nezavisnu reviziju fin stanja u klubu. Nama je to Tan postavio kao prvi uslov da se uopste udje u pregovore. Medjutim...oni to ne smiju i kako kazu radjena im je revizija 2012 i kao ok
.ahahaahah. E tad je Aca grozni nastupio

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jan 2015, 21:14

HordeBL je napisao/la:Ono sto ih je Aco pokakio po glavi i provalio njihove ublehe i lazi na anamo njihovom pdf.....krenulo je od mene i uljudnog pitanja
..sto ne uradite nezavisnu reviziju fin stanja u klubu. Nama je to Tan postavio kao prvi uslov da se uopste udje u pregovore. Medjutim...oni to ne smiju i kako kazu radjena im je revizija 2012 i kao ok
.ahahaahah. E tad je Aca grozni nastupio

Ma svi smo znali da od bagera i Arene nema nista,oni su se godinama nadali.Tek su sad vidjeli da su ih lagali.Ova sanacija kluba,ce im biti bolnija nego bageri.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 jan 2015, 21:15

Uhhhh sto ih Ljigata karindza. Valjda i njemu dodju para za narucene textove. Ovo je da se sazalis nad njima..
. :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 4 gosta.