FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oni sad pjene, koliko bukvalac moras biti da ne skontas z.a.j.ebanciju za Ramosa.. Mozes misliti mozgica haha...
Samo polako decki
Oni dok se izglasaju ovo ono da krenu bar malo naprijed, nasa Uprava nas iznenadi, tri poteza odradi, dok njihova jedan ima u pokusaju haha
Hvala Bogu sto nam je podario sposobne ljude !
Sve je ok moj Mika
Zadnja izmjena: HordeBL, dana/u 07 jan 2015, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
ide ovo narode sve na hajr, sta se sve desava ovih dana, sve pozitivne vijesti hvala Bogu, da se ovako nastavi !!
p.s. ima li neko, ili poznaje li nekog, ko prodaje one salove koje su HZ radile ?? moze na pp
p.s. ima li neko, ili poznaje li nekog, ko prodaje one salove koje su HZ radile ?? moze na pp
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Gomis99 je napisao/la:Oni sad pjene, koliko bukvalac moras biti da ne skontas z.a.j.ebanciju za Ramosa.. Mozes misliti mozgica haha...![]()
![]()
Samo polako decki
Oni dok se izglasaju ovo ono da krenu bar malo naprijed, nasa Uprava nas iznenadi, tri poteza odradi, dok njihova jedan ima u pokusaju haha
Hvala Bogu sto nam je podario sposobne ljude !
Auuuuu sad je kone Aca oborio sa nogu.
Napisao im je ono sto njih vecina i zna,a to je da im finasije kod igraca nisu redovne,i nastao im je tajac na temi.Ja ne mogu vjerovati ,ili se prave da pojma nemju o mnogim stvarima.Pa Tomic javno kuka da mu plivaju lovu.I ne samo njemu vec vecini igraca,ali on javno prica bez imalo straha.I oni kao u cudu,jel to moguce.
Valjda Gredic bukvalno svatio uštedu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Meni jaran pitar reče da su otišli u tursku da dogovore prenose vaših pripremnih tekmi sa nekom firmom dole, sad ili on nije upućen ili sta već ne znam, al ovo ni spomeno nije 
dva nocenja dva covjeka, avionske karte za dvojicu, su taman love koliko haman prenosiJoseMourinho je napisao/la:Meni jaran pitar reče da su otišli u tursku da dogovore prenose vaših pripremnih tekmi sa nekom firmom dole, sad ili on nije upućen ili sta već ne znam, al ovo ni spomeno nije
fura te jaran.JoseMourinho je napisao/la:Meni jaran pitar reče da su otišli u tursku da dogovore prenose vaših pripremnih tekmi sa nekom firmom dole, sad ili on nije upućen ili sta već ne znam, al ovo ni spomeno nije
Uglavnom uskoro i Sarajevo i Zeljo imaju veze sa turskim proizvodima,nama turski avioni vama turske pelene
-
lafomamone
- Kontakt:
Ama ljudi otisli u Tursku i vozdra, u najgoroj i najcrnjoj varijanti moze biti da su kake trebe odveli jos koji dan da se isceife do pocetka priprema
Dakle sta god da je dobro je
Dakle sta god da je dobro je
Samo jedno znam,prije 10-15 dana sam aksamlucio sa par ljudi koji su ili u klubu ili pravo bliski(citaj familija) i rekli su mi nema curenja informacija vise dok sve ne bude zvanicno.Ali su mi rekli da se pregovara(zavrsna faza)sa novim sponzorom i da ce to ako se realizuje biti vijest godine.Ako se realizuje!!!jel to turk air ili neki drugi gigant(nisam ni pitao)mislim da nije ni bitno,sve dok se radi o takvim kompanijama
ali ono sto je mene najvise iznenadilo je ta njihova pa mogu slobodno reci opustenost dok se prica o nekim pojacanjima.kao bilo je u opticaju vise od 10 imena,spisak se sveo na 3 do 4 sa kojima se i dalje pregovara i to ce se znati ubrzo tj u narednih 10ak dana.iz cijele price zakljuciti je lako da postajemo pravi pravcati brand,interesantan skoro pa svakom igracu iz ex-yu
svaki klub iz bivse nam domovine pokazuje max respect prema nama
trebat ce nam jos strpljenja 1 ili 2 ili 3 god nije ni bitno sve dok se ovakve stvari desavaju.mene je toliko dojmilo nesto drugo a to je ta njihova filozofija,tezi se da se napravi firma koja ce obavljati poslove koji cak i nemaju veze sa sportom tj kojoj finansiranje vise nikad ne bi trebalo biti problem. A to sto mi svi ocekujemo,prvi ja jbg
,neka strasna imena i ligu prvaka vec ove godine od toga jos uvijek nema nista realno ali ovakvim pristupom to nam je zaista bliska buducnost.Blistava
I btw taj "kapitalac" o kojem manje vise svi znamo ko je
deadline je 10.jan tj za 3 dana pa prezivit ce se i to.
Da ga je docekat da istrci pa da mogu rahat umrijet.i normalno je to da se ljudi loze sta ces nema na ovom forumu niko bas skroz normalan jbg svi smo mi pacijenti sto sa istoka sto sa sjevera a dobro znamo kakva smo sorta
Pozz za brata fcsforevera
I btw taj "kapitalac" o kojem manje vise svi znamo ko je
Da ga je docekat da istrci pa da mogu rahat umrijet.i normalno je to da se ljudi loze sta ces nema na ovom forumu niko bas skroz normalan jbg svi smo mi pacijenti sto sa istoka sto sa sjevera a dobro znamo kakva smo sorta
Pozz za brata fcsforevera
- JoseMourinho
- Kontakt:
Uh neda mi se prepirat znam sta je meni rečeno
vas problem ionako vidim većina vas je u upravi Sarajeva pa sve zna 
Kako god sretno
Kako god sretno
-
lafomamone
- Kontakt:
Sretno i vama u borbi za to famozno 4 mjestoJoseMourinho je napisao/la:Uh neda mi se prepirat znam sta je meni rečenovas problem ionako vidim većina vas je u upravi Sarajeva pa sve zna
Kako god sretno
Ma nema potrebe njima odgovarati, znamo sto su tu.. Njima je sve nestvarno sto se nama desava, jos ih sad Aco povalja, oni se bili uhvatili neke utopije sta li , cuj ne duguje se igracima koji su otisli
Nego ti igraci ljubomorni sto ne mogu u Zelji da igraju pa se po novinama prosipaju. Nema kluba u ovoj drzavi koji ne duguje bar jednom bivsem igracu, ali ne ,dok im moderator ne kaze sa svakim bi se pobili da nas uvjere u ublehu koju im Ajfel prica.
Sad ih brinu avionske karte... do kad samo da mi je znati
A ne znam sto bi se i prepiroJoseMourinho je napisao/la:Uh neda mi se prepirat znam sta je meni rečenovas problem ionako vidim većina vas je u upravi Sarajeva pa sve zna
Kako god sretno
sto vise price ovdje nista nam dobro donijeti ali forumi za ovo sluze i od mene pozz za brata fcsforever
Zadnja izmjena: sagem, dana/u 07 jan 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
- MikaHakinen
- Kontakt:
Nije da se hvalim, ali prvi sam najavio ovo, dok niko blage veze nije imao. Kad sam stavio onu sliku TA, pitali su me da nisam fulio temuHordeBL je napisao/la:Sve je ok moj Mika
Radi mira u kuci, post sam brzo izbrisao, ali neko me vec bio citirao
Citam sad u oslobodzenju i Ligata ih prcaGomis99 je napisao/la:Ma nema potrebe njima odgovarati, znamo sto su tu.. Njima je sve nestvarno sto se nama desava, jos ih sad Aco povalja, oni se bili uhvatili neke utopije sta li , cuj ne duguje se igracima koji su otisliNego ti igraci ljubomorni sto ne mogu u Zelji da igraju pa se po novinama prosipaju. Nema kluba u ovoj drzavi koji ne duguje bar jednom bivsem igracu, ali ne ,dok im moderator ne kaze sa svakim bi se pobili da nas uvjere u ublehu koju im Ajfel prica.
![]()
Al stipu kone, necemo ih prizivati i kvariti normalnu raspravu bas nas je krenulo
Ti si opet šampion !
[quote="sagem"]sto vise price ovdje nista nam dobro donijeti ali forumi za ovo sluze i od mene pozz za brata fcsforever[/quote]
Legenda.
Legenda.
Ono sto ih je Aco pokakio po glavi i provalio njihove ublehe i lazi na anamo njihovom pdf.....krenulo je od mene i uljudnog pitanja
..sto ne uradite nezavisnu reviziju fin stanja u klubu. Nama je to Tan postavio kao prvi uslov da se uopste udje u pregovore. Medjutim...oni to ne smiju i kako kazu radjena im je revizija 2012 i kao ok
.ahahaahah. E tad je Aca grozni nastupio
..sto ne uradite nezavisnu reviziju fin stanja u klubu. Nama je to Tan postavio kao prvi uslov da se uopste udje u pregovore. Medjutim...oni to ne smiju i kako kazu radjena im je revizija 2012 i kao ok
HordeBL je napisao/la:Ono sto ih je Aco pokakio po glavi i provalio njihove ublehe i lazi na anamo njihovom pdf.....krenulo je od mene i uljudnog pitanja
Ma svi smo znali da od bagera i Arene nema nista,oni su se godinama nadali.Tek su sad vidjeli da su ih lagali.Ova sanacija kluba,ce im biti bolnija nego bageri.
Uhhhh sto ih Ljigata karindza. Valjda i njemu dodju para za narucene textove. Ovo je da se sazalis nad njima..
.

.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 4 gosta.