FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:06

Buzdovan je napisao/la:Joj @admine necu da te uvrijedim ali taj avatar tvoj mi daje glavobolju, e bas me zanima kako dodje do tog avatara. :D
ukucao sam Fat Lady u pretraživač. zato što nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.
hoćemo li još malo o mom avataru ili se možemo vratiti na temu?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jan 2015, 16:09

admin je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Kakve ja ovo glasove čujem da gradilišta Mercedes arene, ili su to bageri malo stali?!
poslije ćeš se žaliti kako dopuštamo manijacima da vam troluju temu?

kakve veze ovo ima sa FK Sarajevo?
Kakve veze ima ova prica gore da nam Turci ruse stadion i slicno? To nije provociranje ili je i to normalna diskusija o FKS?
Bahati, bahati Željkan!
1946

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:10

znači i jedno i drugo je OK. Ili i jedno i drugo nije OK?
u svakom slučaju iz toga mogu zaključiti da svi imaju dovoljno razloga i za žalbe i za zadovoljstvo?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jan 2015, 16:12

Kako se Rijeka pojacava to je cudo jedno.Sad ce neki reci uzela je lovu na Kramaricu.Ljudi kupuju igrace,riskiraju,bez kupovine nema ljudi ni prodaje.I evo sad im se sve vraca.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:13

admin je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Kakve ja ovo glasove čujem da gradilišta Mercedes arene, ili su to bageri malo stali?!

A to ne smijem reagovati na ove padobrance koji pozivaju indirektno da se sruši avion kojim naši ljudi iz kluba putuju kao i rušenje Koševa?! Možda da učinete nešto protiv takvih pa im mi ne moramo odgovarati?! Jeste o tome možda razmišljali na sekundu, a mi vidimo da od prijavljivanja takvih nema fajde, samo ih ignorišete ali ne ignorišeš naravno mene kada repliciram takvim provokatorima vidim?! Ne možeš očekivati da u miru primam takve gnusne uvrede i pljuvanje kluba???? Zašto ste selektivni i neobjektivni kao moderacija i admin. ali baš ČITAVA???

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:16

ne mogu jednu temu čitati 0-24.
ja kad god otvorim, vidim i jedne i druge da pišu gluposti... dok to sve obrišem, nađe se pametnjaković koji štiti svoju upravu od indirektnih želja da im se avion sruši, tako što piše o stadionu protivničkog kluba... i tako u krug.

nemoj reagovati, ako ne želiš da se uništava tema kluba za koji navijaš. strpi se, svojim postovima sigurno nećeš nikog odbraniti.

ps. nema animiranih avatara na našem forumu. mrzim li te ako te zamolim da poštuješ to pravilo?

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 16:17

zato sto su i oni takvi kao ovaj sto priziva da se avion srusi

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 16:21

ma o cemu ti kakvu suplju prosipas admine. Naj gnusniju stvar napiso priziva smrt i nasih i putnika sarajlija i ti ignorises pa kad si vidio da nije dobro samo obrises post. nevalja ti to

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:22

Nadam se da ti taj broj uz nick nisu godine već broj cipela. to bi moglo objasniti mnoge stvari.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:22

admin je napisao/la:ne mogu jednu temu čitati 0-24.
ja kad god otvorim, vidim i jedne i druge da pišu gluposti... dok to sve obrišem, nađe se pametnjaković koji štiti svoju upravu od indirektnih želja da im se avion sruši, tako što piše o stadionu protivničkog kluba... i tako u krug.

nemoj reagovati, ako ne želiš da se uništava tema kluba za koji navijaš. strpi se, svojim postovima sigurno nećeš nikog odbraniti.
Kako ću se bolani strpiti kada je ovo x-ti put da se isti scenarij ponavlja, ignorišete provokatore i pljuvače ili im čak brišete postove kako ih ne bi valjda morali banovati (iz moje perpektive to barem tako izgleda, pokušaj obrazložiti ako je drugačije) a nije da dotični nije spomenut barem 10x nakon njegovog posta, to si valjda mogao vidjeti i na poslj. stranici gdje su ga više forumaša ovdje citirali... Čuj 0-24...ko ti brani da ga banuješ pa fino nama time daš do znanja da ipak radite svoj posao pa ne moram odgovarati na uvrede i prpvokacije jer znam da će se pobrinuti neko i za takve...e tada ću rado istrpiti sve i svašta. Ali nemoj bolani nas ovdje da optužuješ kako smo krivi što nas provociraju, pljuju i sl. Ako ima naših što to čine na tuđim temama, banuj brate, uspostavi neki red, ali nemoj nas normalne forumaše ovdje stavljati u isti koš s takvima. ;)
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 08 jan 2015, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 08 jan 2015, 16:23

BordoArmy88 je napisao/la:
admin je napisao/la:

A to ne smijem reagovati na ove padobrance koji pozivaju indirektno da se sruši avion kojim naši ljudi iz kluba putuju kao i Koševo stadion?! Možda da učinete nešto protiv takvih pa im mi ne moramo odgovarati?! Jeste o tome možda razmišljali na sekundu, a mi vidimo da od prijavljivanja takvih nema fajde, samo ih ignorišete ali ne ignorišeš naravno mene kada repliciram takvim provokatorima vidim?! Ne možeš očekivati da u miru primam takve gnusne uvrede i pljuvanje kluba???? Zašto ste selektivni i neobjektivni kao moderacija i admin. ali baš ČITAVA???
Admine je l' to fakat neces obrisati komentar ili banovati ovog trola sto prizeljkuje da se avion srusi ? Ja znam koliko vas sve boli uspjeh Sarajeva, dok su neki na korak da potpisu sa zlatnim sponzorom i jos vise se unaprijede na ekonomskom planu, drugi nisu ni u pokusaju da nadju generalnog sponzora. Ja razumijem tu tugu jad i cemer, kad ih dotuces argumentima ne preostaje im nista nego da vrijedjaju i prizeljkuju nesrece uspjesnih ljudi iz komsiluka. Tezak je zivot takvih bijednika ! Ustvari ne moras ga ni brisati, da ljudi vide dokle je dosla ljudska rasa . Da li je ljudska ? :lol: :lol:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 08 jan 2015, 16:24

čudno, ne čita temu 24 h ali zato svaki put kad uđe banuje naše bez razloga, dok se njima tolerišu vrijeđanja drugih forumaša i prizivanje nečije smrti, fuj !

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 16:25

Dakle u pravu sam kad kazem da si isti kao i on, broj oznacava duzinu ???

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 08 jan 2015, 16:28

Sarajevo22 je napisao/la:Dakle u pravu sam kad kazem da si isti kao i on, broj oznacava duzinu ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:28

pa dajte taj komentar koji priziva smrt, ne mogu da ga nađem...

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 jan 2015, 16:28

admin je napisao/la:
Buzdovan je napisao/la:Joj @admine necu da te uvrijedim ali taj avatar tvoj mi daje glavobolju, e bas me zanima kako dodje do tog avatara. :D
ukucao sam Fat Lady u pretraživač. zato što nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.
hoćemo li još malo o mom avataru ili se možemo vratiti na temu?
Ma samo sam htio da iskoristim sto si ovdje nakratko, bilo mi interesantno, nema ljutnje :D i naravno vracamo se temi. :thumbup:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 08 jan 2015, 16:29

nije valjda da si zaboravi kako si ga izbrisao

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2015, 16:30

PS. Konkretan prijedlog adminu: ova provociranja su krenula otkad si najednom ukinuo temu sarajevo vs zeljo gdje su se ovi mogli iživljavati do mile volje i tako rasteretili ove teme klubova, pa je najbolje da ili otvoriš opet tu temu i zabraniš BILO KAKVO javljanje forumaša na temi komšijskog kluba ili je ostaviš zatvorenu ALI uspostaviš konačno red sa banovanjem ovih provokatora i pljuvača kako na fks temi tako i na onoj komšijskog kluba,pa vidite šta vam više odg.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jan 2015, 16:31

Nekad me iritirala nepravda-dvostruki arsini,a sad sam na to postao imum.
Ja odem na temu kod malenih i napisem"Memija nije ni stupio na funkciju,a vec je pao na tabeli.Tad se komentarisalo o vracanju bodova Olimpicu.I gledam fasovao ban 7 dana.Ali to je bio samo neki povod ,jer sam prije toga za kantu godine, kao forumaša najvise bodovao dao,kome drugo nego Aci. :urnebes:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 jan 2015, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2015, 16:31

Gomis99 je napisao/la:
Admine je l' to fakat neces obrisati komentar ili banovati ovog trola sto prizeljkuje da se avion srusi ?
?
a ovom sad smeta što je obrisano.

da vas uputim u jednu stvar. Posao moderatora je da brišu neprimjerene komentare. Hajde sada budite ljubazni pa dopustite odraslima da i oni ponešto kažu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: relativizam i 27 gostiju.