admin je napisao/la:ne mogu jednu temu čitati 0-24.
ja kad god otvorim, vidim i jedne i druge da pišu gluposti... dok to sve obrišem, nađe se pametnjaković koji štiti svoju upravu od indirektnih želja da im se avion sruši, tako što piše o stadionu protivničkog kluba... i tako u krug.
nemoj reagovati, ako ne želiš da se uništava tema kluba za koji navijaš. strpi se, svojim postovima sigurno nećeš nikog odbraniti.
Kako ću se bolani strpiti kada je ovo x-ti put da se isti scenarij ponavlja, ignorišete provokatore i pljuvače ili im čak brišete postove kako ih ne bi valjda morali banovati (iz moje perpektive to barem tako izgleda, pokušaj obrazložiti ako je drugačije) a nije da dotični nije spomenut barem 10x nakon njegovog posta, to si valjda mogao vidjeti i na poslj. stranici gdje su ga više forumaša ovdje citirali... Čuj 0-24...ko ti brani da ga banuješ pa fino nama time daš do znanja da ipak radite svoj posao pa ne moram odgovarati na uvrede i prpvokacije jer znam da će se pobrinuti neko i za takve...e tada ću rado istrpiti sve i svašta. Ali nemoj bolani nas ovdje da optužuješ kako smo krivi što nas provociraju, pljuju i sl. Ako ima naših što to čine na tuđim temama, banuj brate, uspostavi neki red, ali nemoj nas normalne forumaše ovdje stavljati u isti koš s takvima.