PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tupane to i jest jedini nacin da se mogu naplatiti neevidentirana potrazivanja kakva su Amarova po zakonskoj osnovi FBIH a i svagdje u
svijetu... ti se sa ekonomijom opcenito i racunovodstvom nisi susreo u zivotu... jer da jesi znao bi da drugacije on nece naplatiti potrazivanja, a ni Zeljo nece biti procesuiran da posluje nelegalno...
svijetu... ti se sa ekonomijom opcenito i racunovodstvom nisi susreo u zivotu... jer da jesi znao bi da drugacije on nece naplatiti potrazivanja, a ni Zeljo nece biti procesuiran da posluje nelegalno...
Zvao Osim Bilica iz nase uprave da mu bude advokat.

Lakoste je napisao/la:Zvao Osim Bilica iz nase uprave da mu bude advokat.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Malo je naš mladi kolega preletio kada je banovao Vraga, nije zaslužio ban na mjesec. Željo trenutno radi u najtežim uslovima jer mu ni njegovi navijači ne pomažu, ustvari što odmažu. Niko od nas moderatora neće ocjenjivati ko je veći Željovac a ko manji, mi smo tu da održimo konverzaciju između svih navijača na nekom pristojnom nivou i u okviru čitljivosti raznih generacija navijača, više puta sam vas molio da se ne koriste vulgarni izrazi jer nas čitaju i mlađi navijači, naši omladinci, to ću i u ovoj prilici opet ponoviti jer je jako bitno da se u javnom prostoru kao što je forum ne stavlja pogrešno u prvi plan, Na žalost svih nas razni mešetari su nas podjelili radi njihovog interesa a svi mi nismo bili dovoljno mudri da pročitamo njihove namjere i kroz slatkorječivost poluistina su dobro uspjeli, ja Vraga ne optužujem ni za šta od toga, možda je jednostavno i on prevaren od strane tih mešetara, meni je žao što je tako ali ako te neko laže i ti nakon tri godine nisi to shvatio sam pored svih dokaza koji su preko ove forumske zajednice raščlanjene svim članovima onda smo mi prisiljeni da te trajno odstranimo iz nje. Navijačima Želje ne treba neko ko dodatno unosi pomutnju u ovako mutnoj atmosferi i kao neko ko je dovoljno odrastao da mora razaznati laž od istine snosiš odgovornost za svoje pisanje.
Vrag - banovan za stalno.
go izlija
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci i amar tuzi klub? fakat kod bosnja nista bez repova i tuzbi 
Kad cemo slobodu ugasit? Prvo slobodu pa fks.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Sariel1987
- Kontakt:
evo haj odma. kad kreces??Zeljo92 je napisao/la:Kad cemo slobodu ugasit? Prvo slobodu pa fks.
sad ili odma da krenem? Zelim isto ko i fks, da hoce neko bombu ali samo na prazan stadion bacit, mada vas stadion nije podlozan tome, kosevo jeste jer kad bomba padne na stadion samo veci lavor ce napravit i tako nece detonacija uticat na lokalno stanovnistvo nedo Bog dragi. Za vas stadion cemo naci rijesenje, mozel kako hiltonkom da ga rusimo, da vam bude mucno za gledat kako ga polahko rusimo?Sariel1987 je napisao/la:evo haj odma. kad kreces??Zeljo92 je napisao/la:Kad cemo slobodu ugasit? Prvo slobodu pa fks.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la: sad ili odma da krenem? Zelim isto ko i fks, da hoce neko bombu ali samo na prazan stadion bacit, mada vas stadion nije podlozan tome, kosevo jeste jer kad bomba padne na stadion samo veci lavor ce napravit i tako nece detonacija uticat na lokalno stanovnistvo nedo Bog dragi. Za vas stadion cemo naci rijesenje, mozel kako hiltonkom da ga rusimo, da vam bude mucno za gledat kako ga polahko rusimo?
rijesenje?
hiltonka?
ruzan i glup. dobitna kombinacija
p.s ovaj spominje nakve bombe i dizanja u zrak, trebaju kolege provjerit da nije nakav terorist
pudi koristan i sruši svoje obiteljsko stablo, šta lik napričaZeljo92 je napisao/la:sad ili odma da krenem? Zelim isto ko i fks, da hoce neko bombu ali samo na prazan stadion bacit, mada vas stadion nije podlozan tome, kosevo jeste jer kad bomba padne na stadion samo veci lavor ce napravit i tako nece detonacija uticat na lokalno stanovnistvo nedo Bog dragi. Za vas stadion cemo naci rijesenje, mozel kako hiltonkom da ga rusimo, da vam bude mucno za gledat kako ga polahko rusimo?Sariel1987 je napisao/la:evo haj odma. kad kreces??Zeljo92 je napisao/la:Kad cemo slobodu ugasit? Prvo slobodu pa fks.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
da hoce bombu bacit i na stadion madjarsko sportskog kluba svinjski, sve vas pogasit treba.
-
Sariel1987
- Kontakt:
teroristo spavas li mirno???Zeljo92 je napisao/la:da hoce bombu bacit i na stadion madjarsko sportskog kluba svinjski, sve vas pogasit treba.
care moj, najtrofejniji trener ti tuzi klub, i ti stanes na stranu precjednika kluba
ja kontam to samo u slobodi moze, a evo vidimo ni zeljo nije imun...
sta kazu dokazi da si dao pare
straota.
-
Sariel1987
- Kontakt:
znao za podmicivanja i stimanja a nije prijavio?
Sariel1987 je napisao/la:teroristo spavas li mirno???Zeljo92 je napisao/la:da hoce bombu bacit i na stadion madjarsko sportskog kluba svinjski, sve vas pogasit treba.
care moj, najtrofejniji trener ti tuzi klub, i ti stanes na stranu precjednika kluba![]()
ja kontam to samo u slobodi moze, a evo vidimo ni zeljo nije imun...
sta kazu dokazi da si dao pare![]()
straota.
Nemoj lagati Sare, u Slobodi je prosto nemoguće da najtrofejniji trener tuži klub pošto Sloboda nema trofeja, samim tim nema ni najtrofejnijeg trenera, pa onda ni problema
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Sariel1987
- Kontakt:
dobro zato vam je i dug prema njemu ko trEbina, ovaj nas dug prema igracima ko kikiriki spram vaseg...
s doprinosima naravno, pogotov jos ako je islo ispod ruke? drzava nije znala za to jeli???
sta kaze i ne vadi megamiske, niko se nije mijesao ss u dovodjenju igraca,al tog zajmovica je ipak neko trebao dovesti?znaci ne vadi
s doprinosima naravno, pogotov jos ako je islo ispod ruke? drzava nije znala za to jeli???
sta kaze i ne vadi megamiske, niko se nije mijesao ss u dovodjenju igraca,al tog zajmovica je ipak neko trebao dovesti?znaci ne vadi
-
belosevic28
- Kontakt:
Vratite pare ! Stici ce vas lutvine suze !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Sariel1987
- Kontakt:
sta jos kaze korektne razgovore imali sa rumenim, al se samo malo treneri zalili da im rovari po svlacionici, ebo trenere, njima se ionako ne mijesaju u rad
bolje da nije ni odrzo pres
zato sulenta i dominira,nidje ga
bolje da nije ni odrzo pres
zato sulenta i dominira,nidje ga
-
Sariel1987
- Kontakt:
vutvo vajk tvis 
- Gradonacelnik
- Kontakt:
A šta kaže raskopčani, ima li duga prema toj igmanskoj personi?
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Vrijedniji dug od čitave SlobodeSariel1987 je napisao/la:dobro zato vam je i dug prema njemu ko trEbina, ovaj nas dug prema igracima ko kikiriki spram vaseg...![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.