Vjerujem da će to doći sa iskustvom.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021

Jos uvijek ne mogu vjerovati da je treci u mvp glasanju.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Citava karijera mu je prevara sem suterskih sposobnosti
A Morant dokazuje sposobnost, uzeo je must win za playoff kao underdog (nadigro currija) i obje u playoffu podero
Ne kontam, u čemu je fazon, alemsa, svaki post bukvalno nešto protiv Stepha, jesu to neke traume od ranije ili? ne pišem često na forumu, al pratim forum ovaj duugo baš. Otkad je brada otišao iz Hou, sve se svelo na pljuvanje Stepha, kao da on nije osvojio titulu prije nego je Durant došao
Duboke su to rane kod alemabenjo34 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:18Ne kontam, u čemu je fazon, alemsa, svaki post bukvalno nešto protiv Stepha, jesu to neke traume od ranije ili? ne pišem često na forumu, al pratim forum ovaj duugo baš. Otkad je brada otišao iz Hou, sve se svelo na pljuvanje Stepha, kao da on nije osvojio titulu prije nego je Durant došao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo da Moranta ne zajebu kao Doncica u Dallasu pa daju onom panju Jacksonu velik ugovor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Cim prije shvatis da se radi o mentalno zaostaloj osobi bit ce ti lakse.benjo34 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:18Ne kontam, u čemu je fazon, alemsa, svaki post bukvalno nešto protiv Stepha, jesu to neke traume od ranije ili? ne pišem često na forumu, al pratim forum ovaj duugo baš. Otkad je brada otišao iz Hou, sve se svelo na pljuvanje Stepha, kao da on nije osvojio titulu prije nego je Durant došao
Koja je pritom iz Podrinja.Epidaurus je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:57Cim prije shvatis da se radi o mentalno zaostaloj osobi bit ce ti lakse.benjo34 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:18Ne kontam, u čemu je fazon, alemsa, svaki post bukvalno nešto protiv Stepha, jesu to neke traume od ranije ili? ne pišem često na forumu, al pratim forum ovaj duugo baš. Otkad je brada otišao iz Hou, sve se svelo na pljuvanje Stepha, kao da on nije osvojio titulu prije nego je Durant došao
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Felixians4
- Kontakt:
Ayton held Anthony Davis to 7 points on 3-of-11 shooting as the primary defender, a major reason why Davis finished with just 13 points, tied for his fewest points in a postseason game.
Na koliko je Paul posto spreman što bi izvalili Obilinović i Šošo, na koliko LeBron, da li je Šarić sposoban oživjeti, hoće li KCP i Kuzma pogađati, koji Laker 5 će se nametnuti u kontinuitetu?
Booker bi se trebao podići na sulud nivo efikasnosti bude li Paul donji,a to je nerealno,posebice nakon što su čitavu sezonu zasnivali na njegovim off ball poentiranjima i paulovim umijećem vođenja kako glasovno i leadershipom tako i playmakersi uz masivno cijenjenje svakog posjeda.
Da li će Lebron poručiti uz LAL razmaženu publiku: "Evo me,opet ste me otpisali,OK" LEBRON playoff mode uključenjem? Čime bi ponovno većina promptno najavila Big FInale s Netsima. Ili je pak realnost mučenje uz nedovoljno oporavljenu nogu te slabiju/neiskusniju/nekompatiblinju pratnju u odnosu na lani?
Na koliko je Paul posto spreman što bi izvalili Obilinović i Šošo, na koliko LeBron, da li je Šarić sposoban oživjeti, hoće li KCP i Kuzma pogađati, koji Laker 5 će se nametnuti u kontinuitetu?
Booker bi se trebao podići na sulud nivo efikasnosti bude li Paul donji,a to je nerealno,posebice nakon što su čitavu sezonu zasnivali na njegovim off ball poentiranjima i paulovim umijećem vođenja kako glasovno i leadershipom tako i playmakersi uz masivno cijenjenje svakog posjeda.
Da li će Lebron poručiti uz LAL razmaženu publiku: "Evo me,opet ste me otpisali,OK" LEBRON playoff mode uključenjem? Čime bi ponovno većina promptno najavila Big FInale s Netsima. Ili je pak realnost mučenje uz nedovoljno oporavljenu nogu te slabiju/neiskusniju/nekompatiblinju pratnju u odnosu na lani?
Slabiju pratnju nego lani lol
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imenima nije slabija, sto se kompatibilnosti tice itekako jeste
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U tvom svijetu mozda.
Nije slučajan ovaj napredak Knicksa. Johnnie Bryant je njihov pomoćni trener koji je u New York došao iz Jazza. Vjerovatno najpoznatiji po radu sa mladim igračima, posebno Mitchellom, a znamo koliko je Spida napredovao. Sigurno tu ima dosta njegovog efekta. Naravno, uz sav ostali dobar posao.
- Felixians4
- Kontakt:
KCP je tu uključen koji je lani bio sjajan u bubbleu, a nadomjestak Ronda i Dannya Greena očito je nemoguć. Svaka čast Schroderu,dajmo mu šansu,no... Drummondom ste nadomjestili dio skakačkog učinka JaVale-Dwighta i tu sirovu snagu na 5, Marc i Trez plus AD,to bi na papiru trebala biti daleko najdominantija rotacija na 5,no to tako u praksi zasad nije.
Ipak, LeBron i Davis su naravno ključ. Lani pred gotovo svaku partiju u regularnoj su bili probable,questionable, al su stalno nastupali ,izganjali first seed i čitavu sezonu bili dominantni,postojani,konzistentni. Davis je na putu povratka,no da sad LeBron prizdravi i ponovno bude onaj nenadjebivi i da ostale kockice u ekipi se poslože, meni je prilično nerealno. A volio bih LAL-LAC finale Zapada
Ipak, LeBron i Davis su naravno ključ. Lani pred gotovo svaku partiju u regularnoj su bili probable,questionable, al su stalno nastupali ,izganjali first seed i čitavu sezonu bili dominantni,postojani,konzistentni. Davis je na putu povratka,no da sad LeBron prizdravi i ponovno bude onaj nenadjebivi i da ostale kockice u ekipi se poslože, meni je prilično nerealno. A volio bih LAL-LAC finale Zapada
Lakersi su izjednačili, ali možemo se zapitati šta bi bilo da je CP bio na 100%. Dosta zanimljiva serija, Lakersi bi se mogli jako namučiti, ako ne i ispasti od Sunsa.
Ama da Bron i Davis budu spremni i sve to ostalo je nebitno,sve ce oni isporuciti nesto od sebe ali kad su ova dvojica monstruma na 100 % ishod se zna,vidjet cemo veceras ali bez nekog dobrog ucinka CP ,Phoenix ce ostati na ovoj jednoj pobjedi.
Jedina sansa je da Broker ide na 50 + ali protiv najbolje odbrane lige to ni u snu nije realno
Jedina sansa je da Broker ide na 50 + ali protiv najbolje odbrane lige to ni u snu nije realno

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovi s arene vazda slazu da u PO prenose sve utakmice a veceras nema prenosa LAL-Sunsi,jbm i vas Portland,Denver i Jokica i Nurkica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.