FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 19:03

Eh sad jbmu misa vi hocete meni reci da stadion Kosevo ili AFH nije stadion na kojem tradicionalno igra Sarajevo...I prva asocijacija kad kazete Kosevo,bice pomenuti klub. ;)

Ne provociram ja vas,to je sramota vase uprave da hiljadu godina nije ulagala u Grbavicu ni pfeninga...A klub kakav je Zeljeznicar zasluzuje da igra Evropu na svom stadionu,kao uostalom i Borac.

Samo kazem na malo bockanje ovog vaseg Dine,da je po meni veca sramota igrati na stadionu gradskog rivala,nego u Sirokom.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 jun 2010, 19:17

Zar vam se ne cini malo nelogicnim to sto pisete?

Zasto bi se gradio nas stadion ako cemo igrati u Sirokom,ne razumijem ideju?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 19:20

Schlager je napisao/la:Zar vam se ne cini malo nelogicnim to sto pisete?

Zasto bi se gradio nas stadion ako cemo igrati u Sirokom,ne razumijem ideju?
Ma znam ja da cemo igrati mi u BL,al morao sam se malo pobosti sa provokatorima. :lol: Inace procitao sam sad nesto zanimljivo...Da li je moguce da je rok od 60 dana stavljen jer mora tako biti zbog tendera,a da ce ustvari radovi biti zavrseni ranije,odnosno do kvalifikacija?
Treci put castimo

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 06 jun 2010, 19:29

o cemu se tu radi oko atletske staze????

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 06 jun 2010, 19:31

Sto se tice radova, ja sam optimista, mislim da ce uspjeti srediti istok i zapad na vrijeme tacnije za mjesec i prijaviti 7 dana prije stadion za Evropu kada je mislim i krajnji rok, i da ce se poslije nastaviti sa sjeverom i jugom, nekako kao sto kazete ne bi bilo smisla da pocinju sada sa radovima a da ne vjeruju da ce zavrsiti onaj minimum za Evropu, a i velike su pare u igri i mislim da ce uspjeti za mjesec obezbjediti stadionu licencu za Evropu.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 jun 2010, 19:45

Upravo tako,ne razumijem motiv gradnje ako nece Borac igrati Evropu na njemu....

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jun 2010, 21:12

Ima da slikate kad budu završili radove, a može i u pola radova, da vidimo kako i šta se radi ;)

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 06 jun 2010, 21:14

danas sam prosao pored stadion..nema tamo ni P od pocetka radova,osim te table...ocekivao sam da su tu neke masine,da su krenuli nesto cistiti,krciti..jbg,od toga se krece...

bice da cemo na pecaru...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jun 2010, 22:44

Da postavim jedno hipotetičko pitanje ako nije problem. Šta misliti o pripadniku navijačke skupine koji se hvali gostovanjem koje nije platio u potpunosti i poredi se sa navijačima koji plaćaju svoja gostovanja do zadnjeg feninga :mrgreen: :lol: Neozbiljan :mrgreen: Neupućen :lol: Nije ultra :lol: :mrgreen:

Meni šega :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 jun 2010, 22:58

borac_sampion je napisao/la:
mejdan je napisao/la:Sutra fino svi na stadion i da vidimo šta rade :D
sutra svi na skelu(gostujuci navijaci),pivu u ruke i nadgledati radove :D
A da uzmete i vi u ruke alat i pomognete? :D Taman bi se mozda i dovrsilo na vrijeme. :D

Sto se tice te mogucnosti igranja na Pecari, ta nemam ja osobno nista protiv, ta dva kluba su u odlicnim odnosima. Ali steta je ako Borac ne bude igrao u svom gradu, zasluzili su to rezultatom i posjecenosti. Ali, ja sam davno na ovoj temi bio rekao (Borac je bio jos uvjerljivo prvi ili prvi pratitelj), povlaceci jednu drugu pricu, al vezanu za te stadione. Uglavnom, sjecam se da sam bio rekao da od sada pa nadalje imaju i vise nego dovoljno vremena da razmisle o tom stadionu, nadju potreban novac, ukratko sve, ukoliko ozbiljno misle ostvariti rezultat i ukoliko im ciljevi odrazavaju taj rezultat, a to je Europa. Nitko te nece pustiti bez uvjeta, brojni su se opekli tako, pa eto, na kraju krajeva, ako i ne uspiju, krivnja je iskljucivo njihova, al smatram da se to nece dopustiti. ;)
...Život za Široki...

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 06 jun 2010, 23:06

nikad_izvini je napisao/la:Da postavim jedno hipotetičko pitanje ako nije problem. Šta misliti o pripadniku navijačke skupine koji se hvali gostovanjem koje nije platio u potpunosti i poredi se sa navijačima koji plaćaju svoja gostovanja do zadnjeg feninga :mrgreen: :lol: Neozbiljan :mrgreen: Neupućen :lol: Nije ultra :lol: :mrgreen:

Meni šega :mrgreen:
Brate imaš postova koda si s Marsa pao :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 jun 2010, 23:13

thunder je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat... :lol: :lol: :lol:
Da,da isto tako Gradski nije stadion Borca,nego ce na njemu igrati i BSK i Laus i Naprijed...Daj pusti te price momak. ;) Kosevo je Kosevo...Zna se ko tu igra. ;)
izmedju ostalih klubova i sarajevo..
Pa to je nesto sto nas daleko izdvaja ispred svih, sto smo vlasnici svog stadiona a ne igramo utakmice na gradskom stadionu, a gdje ces veci samar od ovoga najljucem gradskom rivalu, kada evropu budemo igrali na Kosevu i bas na tom stadionu bude nekih 30-40 000 navijaca, kao sto smo to vec radili nekoliko puta... To je i poenta price, da se u strogom centru, gdje su vecinom navijaci sarajeva cuje Zeljina pjesma i da grmi na sve strane heheheh

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 jun 2010, 23:22

tatamata je napisao/la:Eh sad jbmu misa vi hocete meni reci da stadion Kosevo ili AFH nije stadion na kojem tradicionalno igra Sarajevo...I prva asocijacija kad kazete Kosevo,bice pomenuti klub. ;)

Ne provociram ja vas,to je sramota vase uprave da hiljadu godina nije ulagala u Grbavicu ni pfeninga...A klub kakav je Zeljeznicar zasluzuje da igra Evropu na svom stadionu,kao uostalom i Borac.

Samo kazem na malo bockanje ovog vaseg Dine,da je po meni veca sramota igrati na stadionu gradskog rivala,nego u Sirokom.
Opet lupaš gluposti po starom obicaju....ali da te malo upoznam sa nekim osnovnim cinjenicama ...Koševo je olimpijski/gradski stadion :!: znaci istovari keš i igraj, znaci i Napretkov i Olimpikov i Željin i Sarajeva i Džerzeleza - bilo koga ko tipla...pitarluk je tu samo podstanar, ustvar oni odavno imaju status klasicnih parazita i štetocina imajuci u vidu da nisu platili kiriju vec jedno 15 godina (od '95 pa na ovamo).
Zato ce im vjecno stajati na golu glavni odbornik SDA opcine Centar (opcina kojoj pripada stadion) koji im to sređuje sve ove godine...ali jednog dana ce i njemu jedina atrakcija biti zatvorski turizam, ako ikad pravda zavlada ovom državom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 06 jun 2010, 23:52

slika
Sutra za majstore :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 jun 2010, 08:43

mejdan je napisao/la:slika
Nekako je ovo malo prepečeno, mora ovo ipak bolje, jel ga pečemo na centru??? :D :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 07 jun 2010, 09:37

RBA 1987 je napisao/la:
mejdan je napisao/la:slika
Nekako je ovo malo prepečeno, mora ovo ipak bolje, jel ga pečemo na centru??? :D :D
Na sjeveru :D :D :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 07 jun 2010, 10:20

" & $ прасенце, $ ? " $ ", " " $. :lol:
? % на " $ " " " &, а ? не % " $ прасенцета, а " " $ " :mrgreen: :D
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 jun 2010, 12:12

$ " " $
Monday, 07 June 2010
& - ' у ? за ? Европе " на $ $. ", $ " $ на " ? $, " - " све ? / $ стране FIFA " UEFA. & ', $ на " $ % & пет ? ? &. $ ? & је за прву фазу $ & 3.5 ? ? &. ", $ ?, " је ? $, " је $ за " $ " " " $.
" $ ? $ ? " $ су $ & ? " " ' & " $ ? на $ сцену, ? " $ се ? " $ - " своје ".

- " је $ $ $ не $ ? за $ $ " & / FIFA " UEFA. & " $ & не " ' $ " у ?. & је наступ " ? у " $ ", не ' за $ ? , - " за ? ? &, " је $ $ $ ? & " ? $ $ за $ $ ". $ & ? ' $ $ за " " $, па је $ РС ту & ? на & – % је " $ ?.

$ је $ ? & $, & " ? $, ? " спровео " & за " " $. $ су $ у " $. " $ $ се на " $ " " ", $ на $ сјеверне " ' ", а " на & уређење $. По % $ ? су $ $ "$", """ " "$ "", а " у $ су " $ " " " " & уређење $. " " ? " " $ за $ $ " у ?. & за % првог " - $ је 60 $, $ је & за $ сјеверне " јужне " 180 $.

$ ? ¥ & " $ " & $ је $ & & $ на $, те " $ ".

- $ су у " " $ на $ ", то се " свега $ на " ?. $ " $ ", урађене по " $ & захтјевају FIFA " UEFA. " уређена " & & за $-?, " ? за $-$, & " за " - ". У $ трофејној ? " уређен прес-центар са 50 ', & " " за $ ", / " " ? - '. Ту - " " 40 $ 50 " " – & ".

Он " $ - $ " " $ ', " свега VIP зона. Она - ? " " 600 ': 400 за $ " 200 за - ".

- " / " нове ? на ? $ ", $ - - - ?, " " оне за госте, " у " " – % ".

' " ", " " " - " $ ". ? је / " $ 6000 ?, % - " ' " & на ' $. Уз то, $ он, ' се $ " " за пружање " " ?, $ $ & ?, & " за & са $. Наравно, ту су " " $ на уређењу ' ? $ " на - & " '.

- $ " - $ " & све $ у $, " " на ", $ $ прве $ " у " ? за ? Европе. Наравно, не " $ " " $ на " ? " ' јер % " $ не $ све ? – & је ".

Ako je neko prolazio pored stadiona mogao bi da potvrdi jesu li poceli radovi...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 07 jun 2010, 12:15

Simpatizer je napisao/la:

Ako je neko prolazio pored stadiona mogao bi da potvrdi jesu li poceli radovi...
jesu :) rusenje iznutra
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 jun 2010, 12:17

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:

jesu :) rusenje iznutra
Sto volim kada se javis sa dobrim vijestima. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.