pa rek'o je Ibrak po zavrsetku sezone, da ce doci 4 igraca, 1 dosao, ostaju jos 3, plus Benko...Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... jed/150184
Kao i sto sam ocekiv'o, 1 eventualno 2 igraca ce doci i to je to.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Za Radovca nek utorak bude dan za muštuluk...
Svaka cast ugovor sa Radovcem od 4 god.pokazuje koliko smo kao klub napredovali.Ja jedne sekunde ne sumnjam u pojacanja.
sto se tice Radovca, meni je kapiten juniora kod strumfova govorio ima mjesec, da je to zavrseno, dok su igrali u Makedoniji onaj turnir...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
STA SE PRICA MISKE SE POJAVIO U NAS GRAD ??? Ima li neko tacnije Informacije ili JE SAMO mahalska prica?
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Sto se Sance tice to bi davno bilo zavrseno,jedini ko jos uvijek sve koci je onaj smrad od menadzera TiricBeSha1992 je napisao/la:sto se tice Radovca, meni je kapiten juniora kod strumfova govorio ima mjesec, da je to zavrseno, dok su igrali u Makedoniji onaj turnir...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
U gradu je bio u zgradi NSBIH vjerovatno nesto uvezi repke.Sve ostalo je ubleha.
Ko su nam Moguca pojacanja? Zna li iko ista?
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
LJudi dragi manite se Misimovića, evo fino Ibraković reče i držite se toga. IMa ponude iz Njemačke, ako ne potpiše tamo do kraja prelaznog roka onda se možemo nečemu nadati ali i tada su nam šanse jako, jako male.
A za Tirića, ne znam, vjerovatno je i on sam svjestan da ne bi bilo dobro za Samira da ovako mlad ode vani a i zbog nekih drugih stvari, pa pokušava iz narednog ugovora izvući maksimum i za Samira i za sebe.
Da Hase Tirić zaslužuje poštovanje cijelog grada i države, ali nije to tema.
A za Tirića, ne znam, vjerovatno je i on sam svjestan da ne bi bilo dobro za Samira da ovako mlad ode vani a i zbog nekih drugih stvari, pa pokušava iz narednog ugovora izvući maksimum i za Samira i za sebe.
Moj Hilmo nista on ne zasluzuje,sve je on debelo naplatio.Kao licnost u ratu OK ali ovo poslije fujhilmo je napisao/la:LJudi dragi manite se Misimovića, evo fino Ibraković reče i držite se toga. IMa ponude iz Njemačke, ako ne potpiše tamo do kraja prelaznog roka onda se možemo nečemu nadati ali i tada su nam šanse jako, jako male.
Ma ja on kao samirov menader treba zastupati interese sarajeva
Ono što je meni poznato itekako zaslužuje, možda ima nekih stvari u koje nisam upućen, ali njega kao čovjeka izuzetno cijenim.Ado76 je napisao/la: Moj Hilmo nista on ne zasluzuje,sve je on debelo naplatio.Kao licnost u ratu OK ali ovo poslije fuj
Ali nije on tema.
Ma znam Hilmo da nije tema,usput sam njega pomenuo kao menadzera naseg igraca i dode neki nazove me papkom sto sam rekao za doticnog da je smrad.Ovo nije rat i ratna vremena da se nekome na noge skace,a pogotovo ne tiricu.I da ima puno stvari ali kao sto kazes on nije temahilmo je napisao/la:Ono što je meni poznato itekako zaslužuje, možda ima nekih stvari u koje nisam upućen, ali njega kao čovjeka izuzetno cijenim.Ado76 je napisao/la: Moj Hilmo nista on ne zasluzuje,sve je on debelo naplatio.Kao licnost u ratu OK ali ovo poslije fuj
Ali nije on tema.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dulja majstor!
Dulja majstor!
Toliko o Turskom avio prevozniku.
Re: Odg: FK Sarajevo
E najviše volim kad mahalske ne budu tačne.amypitar je napisao/la:Toliko o Turskom avio prevozniku.![]()
Ima li više detalja o ovom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pozdravljamo i mi tebesarajlija je napisao/la:Samo da pozdravim bordo bracu ne bi nikoga da izostavim.
ovi su galatini glavni sponzori ja mislim da ovo ima veze sa akademijom i njenom izgradnjom 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
Nisu ni ovi losi, sponzor su galati 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Proximic i 21 gost.