black64 je napisao/la:vidim spominjete pravljenje novog stadiona, zanima me gdje bi bila ta lokacija ? posto je sve skoro zauzeto
ima vrlo blizu grada , i vas ceka ista sudbina po pitanju stadiona a to ces vidjeti...uskoro,
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
black64 je napisao/la:vidim spominjete pravljenje novog stadiona, zanima me gdje bi bila ta lokacija ? posto je sve skoro zauzeto
da nas nije Koldžo sje*o vec bi se stadion rekonstruisao, al aBd bit ce jos inicijativa, ako nista ciglu po ciglu, bar imamo gdjeHordeBL je napisao/la:black64 je napisao/la:vidim spominjete pravljenje novog stadiona, zanima me gdje bi bila ta lokacija ? posto je sve skoro zauzeto
ima vrlo blizu grada , i vas ceka ista sudbina po pitanju stadiona a to ces vidjeti...uskoro,kada ni na AFH ne budete mogli igrati
![]()
BoskoAntic je napisao/la:Kao lokacija najčešće se spominje Betanija, iznad stadiona Koševo...black64 je napisao/la:vidim spominjete pravljenje novog stadiona, zanima me gdje bi bila ta lokacija ? posto je sve skoro zauzeto
Zavisi o kom periodu se radi, period koji spominjes nije bas najbolji za kanton jer nakon toliko godina imace stadion u priblizno istom stanju kao sto je sad.Da ne pricamo o tome da je klub fks prakticki privatno vlasnistvo a i dalje igra besplatno na gradskom stadionu.BoskoAntic je napisao/la:Uglavnom eventualna rekonstrukcija AFH je od koristi apsolutno svima, i FK Sarajevu i gradu Sarajevu, državi, reprezentaciji i savezu, jer bi vecim kapacitetom ubirali i vece pare od karata, te na kraju želji i ostalim BH klubovima, u slucaju znacajnijih plasmana u Evropi...
Ne znam koliko košta ova zamisao, ali ona je ZVANIČNA. Ko god priča u medijima o rekonstrukciji AFH, a stručnjak je, spominje samo rekonstrukciju istočne tribine, jer je zapadna nepraktična totalno, a ispod istočne su i svlačionice itd...Evo o čemu pričam http://www.klix.ba/sport/nogomet/predst ... /130723090" onclick="window.open(this.href);return false;joker90 je napisao/la:Gledam ovaj video rekonstrukcije i kontam ono se moze onako izgraditi jedino da nas Dragi Allah finansira! Pa jeftinije bi bilo napraviti neki manji stadion i sve nego kao u videu uraditi. Fin video ali nerealan do bola..
Zavisi o kom periodu se radi, period koji spominjes nije bas najbolji za kanton jer nakon toliko godina imace stadion u priblizno istom stanju kao sto je sad.Da ne pricamo o tome da je klub fks prakticki privatno vlasnistvo a i dalje igra besplatno na gradskom stadionu.pile87 je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Uglavnom eventualna rekonstrukcija AFH je od koristi apsolutno svima, i FK Sarajevu i gradu Sarajevu, državi, reprezentaciji i savezu, jer bi vecim kapacitetom ubirali i vece pare od karata, te na kraju želji i ostalim BH klubovima, u slucaju znacajnijih plasmana u Evropi...
Prosljedite im pare koje vam da opcina centar to je za mene besplatno. A to sto nekom nije isplativo neka poravnaju sve i prosire groblje sto se mene tice.Jel znas jos nekog privatnu firmu kojoj opcina daje novac da bi postojala ?HordeBL je napisao/la:Zavisi o kom periodu se radi, period koji spominjes nije bas najbolji za kanton jer nakon toliko godina imace stadion u priblizno istom stanju kao sto je sad.Da ne pricamo o tome da je klub fks prakticki privatno vlasnistvo a i dalje igra besplatno na gradskom stadionu.pile87 je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Uglavnom eventualna rekonstrukcija AFH je od koristi apsolutno svima, i FK Sarajevu i gradu Sarajevu, državi, reprezentaciji i savezu, jer bi vecim kapacitetom ubirali i vece pare od karata, te na kraju želji i ostalim BH klubovima, u slucaju znacajnijih plasmana u Evropi...
a znas li sto igramo skoro besplatno ..a vidim da ne znas ..nije besplatno...cipamo se na polugodisnjem nivou xy cifru...drugo , pa kome ga izdati da igra na njemu...po prici one direktorice centra malo je i ovo sto nama rentiraju..za rentabilnost im je potrban jos jedan klub..mozda Vrbanjusa , sta mislis![]()
![]()
Pa ovo nije prepirka ovo je rasprava na osnovu argumenata zasto bi se gradu isplatilo da izda svoj stadion na 50 godina !BoskoAntic je napisao/la:NEMOJTE SAD MOLIM VAS DA OPET POČNE PREPIRKA MI vs ONI...Nemojte provokacija, više mi je muka na tu temu, pa ce onda poceti i banovi sijevati...sve u svemu bespotrebno!
Nije to vas stadion nego nas zajednicki opste dobro.Vi ga samo trenutno koristite a mi smo isto tako znali titulu na njemu proslaviti.Uostalom i mi igramo evropske utakmice na tom stadionu.Anex je napisao/la:Sta vas briga za naše probleme sa stadionom evo vam sutra dolazi kralj banana pa opletite a nas ostavite na miru
Naravno da bi im se isplatilo da daju poklone ili izdaju nesto sto im donosi konstantni minus 20 godina al to je sustina mog posta od maloprije,Njih(vlast) to ne zanima.pile87 je napisao/la:Pa ovo nije prepirka ovo je rasprava na osnovu argumenata zasto bi se gradu isplatilo da izda svoj stadion na 50 godina !BoskoAntic je napisao/la:NEMOJTE SAD MOLIM VAS DA OPET POČNE PREPIRKA MI vs ONI...Nemojte provokacija, više mi je muka na tu temu, pa ce onda poceti i banovi sijevati...sve u svemu bespotrebno!
pile87 je napisao/la:Pa ovo nije prepirka ovo je rasprava na osnovu argumenata zasto bi se gradu isplatilo da izda svoj stadion na 50 godina !BoskoAntic je napisao/la:NEMOJTE SAD MOLIM VAS DA OPET POČNE PREPIRKA MI vs ONI...Nemojte provokacija, više mi je muka na tu temu, pa ce onda poceti i banovi sijevati...sve u svemu bespotrebno!
pile87 je napisao/la:Nije to vas stadion nego nas zajednicki opste dobro.Vi ga samo trenutno koristite a mi smo isto tako znali titulu na njemu proslaviti.Uostalom i mi igramo evropske utakmice na tom stadionu.Anex je napisao/la:Sta vas briga za naše probleme sa stadionom evo vam sutra dolazi kralj banana pa opletite a nas ostavite na miru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.