a vidis bude na kraju sve ok.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
da pozitivno samiznenadjen,jer poznavajuc nas fatalizam,ocekivo samtotalni potop
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo karte 3 i 5 KM?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle totuzlak1987 je napisao/la:Ovo karte 3 i 5 KM?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad bi mi bili publika publikom da nas svaku utakmicu ima 5k, ubrizgali bi u klub svake druge sedmice 20ak hiljada
Jeste, oni istok samo što nisu završili a jug već upolovili.intercontinental je napisao/la: Kad ljudi završe i istok i jug,a kod nas ni sjever ne bude završen![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
-
intercontinental
- Kontakt:
a jest i do da kod nas sjever već skoro 3 godine blago rečeno propada(a nova je tribina) ,a jest i to da nam najavljuju istok ima i godinu i popinoglavi je napisao/la:Jeste, oni istok samo što nisu završili a jug već upolovili.intercontinental je napisao/la: Kad ljudi završe i istok i jug,a kod nas ni sjever ne bude završen![]()
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Pa pises ko da su oni zavrsili te dvije tribine a nisu ni poceli kako treba istok graditi.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
intercontinental
- Kontakt:
Care moj navijači su bitan segment izgradnje istočne tribine Grbavice, skupili su zavidnu svotu novca, nije da i kod njih nije bilo obećanja i ranije, ali ljudi su sad ozbiljno krenuli u taj projekat, a kod nas se ne može orgnazivoati da se ako ništa skupe pare za WC na sjeveru a kamoli šta drugopinoglavi je napisao/la:Pa pises ko da su oni zavrsili te dvije tribine a nisu ni poceli kako treba istok graditi.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ti haman il ne citas izjave macka i roštiljske kobisice ili ne vjerujes u ono sto procitasintercontinental je napisao/la: Kad ljudi završe i istok i jug,a kod nas ni sjever ne bude završen![]()
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
intercontinental
- Kontakt:
Vrlo dobro ja sve pratim, i mogu reći da im je priča za sada na mjestu, čak šta više imaju moju puno podršku, samo je pitanje da li imaju jaku finansijsku podlogu da to sve sprovedu u djelo.Ovdje se više radi o sumnju u priču gradskih vlasti!zamorano1plus8 je napisao/la:ti haman il ne citas izjave macka i roštiljske kobisice ili ne vjerujes u ono sto procitasintercontinental je napisao/la: Kad ljudi završe i istok i jug,a kod nas ni sjever ne bude završen![]()
evo prve prilike da dodjete do koristi od saradnje Slobode i Wwina:

admin je napisao/la:evo prve prilike da dodjete do koristi od saradnje Slobode i Wwina:

Spavas li mirno WWinuuuu
Jesil mislio na Hamzabegovića pod ovim?NKMramor je napisao/la:Još jedan na izlaznim vratima...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jesam ja to nesto pomijesao il je na ovom wwinu i preko registracije i ona gledanja utakmica??
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otisao registrovao se i udjem na racun stoji krompir.admin je napisao/la:evo prve prilike da dodjete do koristi od saradnje Slobode i Wwina:
Mislim da moras uplatiti prvo na racun da bi dobio bonus, ti bi odma da podignes cvaju
JesuSariel je napisao/la:jesam ja to nesto pomijesao il je na ovom wwinu i preko registracije i ona gledanja utakmica??
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 12 jan 2017, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
i jel se uplacuje il odma utakmice poslje registracije?
Moras imati na racunu nesto, makar 0.10 feninga da bi mogao gledati utakmice, ne mozes ako ti je 0 na racunu
a to moram otic uplatit u kladionicu jeli? mislim ne trolam ne kladim se nikako, tako da stvarno nemam pojma kako to hoda?
Izvinjavam se na upaduSariel je napisao/la:a to moram otic uplatit u kladionicu jeli? mislim ne trolam ne kladim se nikako, tako da stvarno nemam pojma kako to hoda?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.