Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja ne igram našu ligu, a gledao sam međusobne duele Slobode i Zrinjskog. Samo dvaput odigrali neriješeno u posljednjih 30 međusobnih duela.Lakoste je napisao/la:Sve tri utakmice premijer lige X.![]()
Nemoj uzor-S.G je napisao/la:Mogu li kako ponistit listic kojeg sam uplatio na premieru? Online kladjenje je u pitanju.
Ma slazem se da nece to tako lahko ici, ali realno gledajuci Zeljeznicar mora na sve ili nista ici u ovoj utakmici.Evolution87 je napisao/la:Ne bi se ja sa zeljom zalijetao, nedavno su ovi iz viteza imali donatorsko vece, pa su sigurno skupili finih para za premije.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
nema Zagreb baš sreće sa umjetnim klubom zvanim cedevita, ja bih tu probao preko 164.5 koša ili eventualno 1.pol. na zgb a mislim da će ceda ipak uzeti, to je samo moje mišljenje odluči po svomeWilly je napisao/la:Cedevita - Zagreb 2
Kvota u Wwinu 2.54, u Premieru 3.40. Kvota u velikom padu. Utakmica počinje u 12h. Bilo bi dobro ako bi miky napisao šta zna o ovoj utakmici.
edoox je napisao/la:Češka 2. liga LIVE
73minut over 0,5 golova @1,80
Domaćin ima 2 crvena kartona
Bet365
Nema logike, dečki su se malo zayebali.zgmiky je napisao/la:gdje je logika ovdje?
na pobjedu manchestera manje nego na pobjedu arsenala a u razradi manje na 2/2 nego na 1/1 a mančo favorit![]()
![]()
pa da probamo 1.pol. 2+ 3.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.