PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
drakensang
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Cak i kad osvoje titulu, puna usta Veleza
drakensang je napisao/la:Cak i kad osvoje titulu, puna usta Veleza
Prva ljubav njihovih roditelja zaborava nema, pa ih shvatam.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- MocMahale444
Odrasti. Uci skolu @Skoro nemoj ostati zatucan kao ovi ti jarani.skoroalen je napisao/la:Što UEFA ne reaguje? Priznali su da su titule kupljene, treba sve stavit pod istragu, trofeje oduzet a njih poslat u drugu ligu federacije. Ako su mogli izbacit velikog Juventusa, moraju i malog ŽeljA.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
lik koji se iza skole feko mu govori da izuci skolu, sta ce ovo bit
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Vidi ovoga drogera jupola, mali idi tamo vlasima soli pamet. Koji ces nam ovdje
nije ti mozak dovoljno razgiban. Vodi i helcu on mrzi svoj narod.
Ja ne mrzim nikog. Barem ne u ove mubarek dane. Pive mi ove što pijem.MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovoga drogera jupola, mali idi tamo vlasima soli pamet. Koji ces nam ovdjenije ti mozak dovoljno razgiban. Vodi i helcu on mrzi svoj narod.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
muha@ stipu papke,misle zanimljivi sto provociraju,samo ignor brate papke bar ovaj mjesec.Uzivaj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Papak prvi počne nazivat mene četnikom i da mrzim nekoga samo zato što sam drukčiji od njega i što ga prcam,.mma_hz je napisao/la:muha@ stipu papke,misle zanimljivi sto provociraju,samo ignor brate papke bar ovaj mjesec.Uzivaj.
- MocMahale444
Ma ja jasta ovaj sturno u cesku bio i ugasio acc Heller koliko sam ga stemo. Sad kad mu kazem mrzi svoj narod on se naljuti. A kad je pisao sve i svasta to nije bila mrznja, nego on je drugaciji od mene kao Ante.mma_hz je napisao/la:muha@ stipu papke,misle zanimljivi sto provociraju,samo ignor brate papke bar ovaj mjesec.Uzivaj.
Izgubi ti svoj din nas helco...
Hajde ljudi pozdrav odo malo prohodat.
Ne možeš imat ono što nisi nikad imo. Recimo ti i uštipkova ljubav za tebe 
- MocMahale444
Samo bukvalac kao ti moze to skontati, niko drugi helchara nas. Ja se zezam s malom Ljupkom i branim je od par sto je salju u kuhinju i da riba pod. Sad sto ti mislis nesto drugacije tvoj problem..
Cuj ljubav za mene ahahahahahahahahahahahahehehehehehehe kralj si.
Zajebavam te bukvo, nemoj odma gard dizat, svoji smo (umalo)MocMahale444 je napisao/la:Samo bukvalac kao ti moze to skontati, niko drugi helchara nas. Ja se zezam s malom Ljupkom i branim je od par sto je salju u kuhinju i da riba pod. Sad sto ti mislis nesto drugacije tvoj problem..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
ma jastaMocMahale444 je napisao/la:Odrasti. Uci skolu @Skoro nemoj ostati zatucan kao ovi ti jarani.skoroalen je napisao/la:Što UEFA ne reaguje? Priznali su da su titule kupljene, treba sve stavit pod istragu, trofeje oduzet a njih poslat u drugu ligu federacije. Ako su mogli izbacit velikog Juventusa, moraju i malog ŽeljA.
Ovi svi drugi treneri nisu Amaru do koljena.
Izjaviti ovo prethodno, pa nekom reći da odraste i pri tome uči školu. Buraz, nisi ti u vinklo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
SUTRA JE LOKALNI DERBI
SUTRA JE VJECITI DERBI
SUTRA JE SARAJEVSKI DERBI
SVI NA DERBI
VOLIM TE GRADE MOJ
SUTRA JE VJECITI DERBI
SUTRA JE SARAJEVSKI DERBI
SVI NA DERBI
VOLIM TE GRADE MOJ
- MocMahale444
Nauci citirati ziv bio balavac malipacni. @Njanjajevojebordo. Nisi ti škorin advokat.
Naroka se halucinogenih supstanci pa pa se obraca imaginarnim prijateljima. Kafir si pravi, stidi se imena sto su ti roditelji nadjenuli
danas je pojeo tri metadona koja su mu trebala bit cijeli vikendRigoletto je napisao/la:Naroka se halucinogenih supstanci pa pa se obraca imaginarnim prijateljima. Kafir si pravi, stidi se imena sto su ti roditelji nadjenuli
- MocMahale444
Vidi vidi udruzili se vlasi.
Rigoleto ti si nastao od incesta. Seljacina zatucana ustaška. Poludio si kako je tobeti napravio sliku. PopiJ je u miru generale.
Znas ti sta je thc. Glupko jedan.
Heleru ti si rahmetlija vec duze vrijeme.
Rigoleto ti si nastao od incesta. Seljacina zatucana ustaška. Poludio si kako je tobeti napravio sliku. PopiJ je u miru generale.
Znas ti sta je thc. Glupko jedan.
Heleru ti si rahmetlija vec duze vrijeme.
Mozda mu je hodza reko da se i od metadona posti pa je ovakav danas, dajte mu ban preventivno do bajrama.Penaltiky je napisao/la:danas je pojeo tri metadona koja su mu trebala bit cijeli vikendRigoletto je napisao/la:Naroka se halucinogenih supstanci pa pa se obraca imaginarnim prijateljima. Kafir si pravi, stidi se imena sto su ti roditelji nadjenuli
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.