bio sam kratko odsutan, a i dok sam provjerio malo informacije, iskreno zaboravio sam da su ova dvojica i bili u Slobodi.Stabilizoni je napisao/la: ↑23 feb 2022, 22:33
Ne znam sta spinom nazivas, ali na konkretna pitanja u mojim komentarima nisi dao odgovor. Ako ipak mislis da su ta pitanja spinovi, a ne činjenice koje ne idu u prilog Nali. Postujem i to, ali to nije spin. Alispahic i Topuzovic su činjenice i to očigledne, a takvih ima jos. To je sigurno.
ovako, Topuzovica uopste nije doveo Nala nego preko agencije, Sabita isto nije doveo Nala , ali Sabit je svakako bio dio paketa, gdje je brat umanjio svoju platu al da mu dodje i brat s njim. U sustini platio bi isto Mehmeda i sa Sabitom i bez njega.
pogledao sam tekmu protiv Sitija, vidio se nedostatak iskusnih igraca u drugom poluvremenu, kao i pad fizicke spreme. A i njima su usli igraci s klupe, njih ubi ovo u-21 pravilo, druga ekipa kad izadje Sukilovic. Na TVu je teren izgledao bolje neg sto sam ocekivao, ali mogu misliti kako je to bilo uzivo tako da je tesko suditi o performansama bilo koje ekipe. Ali prvo poluvrijeme obecava. Kako god, odlican bod protiv visestruko jace i skuplje ekipe, na zalaganju se nema sta zamjerit a i Bilbija je mogao bolje suditi.
nego danas, zna li ko vazi li kod nas jos pravilo gola u gostima u kupu, ili su i nasi ukinuli