NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Danas je tačno 10 godina od "invazije na Otoku".
Jbt. al' vrijeme mota...
Jbt. al' vrijeme mota...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
**** dugove i licencu, igrajte za nas Čelik i Zenicu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mislim da nema. Jedino mozda u dogovoru sa Arenom (ili ko vec bude imao prava). Sumnjam da bi trebalo biti problema, jer ovo je liga koja ce biti zastupljena u promilima na kanalima Arene.Zenicanin988 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 22:26Hoces reci da klub nema pravo napraviti video izvjestaj golova i prilika?Truhlo je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:50Jeste li svjesni da od prve federalne nema ni snimka utakmice, ni golova, nista, jer prava ima arena sport?
Stream se trebao izgurati do kraja sezone, ali sta je tu je. Da se razumijemo ja sam bio za da se odmah ukine![]()
Trenutno je u fokusu, drugostepena komisija za licencu naredni ponedjeljak, deblokada racuna, pripreme ekipe i cijelog kluba za playoff.
- BatistutA19
- Kontakt:
Vidim da Gornji Rahić prvu utakmicu baraža igra kod kuće, a revanš utakmicu u gostima...
Znam da nije održana drugostepena i znam da nije održan žrijeb, ali tako je kako je...
Znam da nije održana drugostepena i znam da nije održan žrijeb, ali tako je kako je...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vidim da HNK Tomislav prenosi utakmicu protiv Goražda na svojoj facebook stranici
Evo baš i ja gledam objavu kod njih na Facebook-u i objavili su baš tako.
Možda je insajderska, ako je tako vjerujem da su nam oni onda protivnici? Vidjet ćemo

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Kako bi bilo dobro pokupiti Mujagica iz Zvijezde. Vec je na 20 golova ove sezone
Naravno na amaterski ugovor
Mislim da ce ga tesko ko pokupiti iz PL, jer ako potpise pro, mora se naknada klubovima za treniranje platiti

Mislim da ce ga tesko ko pokupiti iz PL, jer ako potpise pro, mora se naknada klubovima za treniranje platiti

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ja vam kažem da mi igramo u nedjelju u noćnom terminu na BP 

Protiv koga?

Najludji baraz, ja mislim da "izvlacenje" parova u savezu, posalju predstavnike klubova u kancelariju da se dogovore

Posto mi igramo u gostima a Rahic kuci, onda su oni potencijalni protivnik. Sta kaze Klis, jesu li kuci ili u gostima?

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Klis ide direkt jer Iskra nece dobiti licencu 

Cirkus.
Ako budemo usli u visi rang bez baraza, onda treba na Bilinom dogovorit prijateljsku protiv Nemile da bude 1000+ gledalaca i to je to. I onda cekat jesenji dio prvo kolo protiv Buducnosti ili Bratstva.
Na spisku za današnji susret nalaze se:
Moze danas:
Mlaco; Mujic - Smajic - Musilic - Arnautovic; Basic - Zuna S. ;
Karalic - Medjuseljac - Zukic; Kolic

Bolje da Šijerka igra da ode na 1. mjesto na listi strijelaca

Stavio sam gore Zuna S. a obojici pocinje ime sa S

Dobra prilika juniorima da se dokazu ove dvije zadnje utakmice

Gdje je Arežina? Jel se čuva za baraž ili??? Nešto ga puno nema u ovih zadnjih 4 kola!
::::SAMO ČELIK::::
Nema potrebe da se izlaze nekim novim povredama kad je vec sve odluceno. Nema ni Varde ni Isakovica u sastavu. Nek djeca malo igraju, zasluzili su i oni. "Starkelje" nek budu spremne za baraz:)
Eto nam iduce godine Slobodanke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.