anonymousHD je napisao/la:<--- Prikladan avatar za clasico

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
anonymousHD je napisao/la:<--- Prikladan avatar za clasico
Ali ti si otisao na Nou Camp, platio si ulaz da bi uso na Nou Camp, a te male zastavice su smo pokazatelj nemocianonymousHD je napisao/la:<--- Prikladan avatar za clasico
pokazitelj ponosaamertiger je napisao/la:Ali ti si otisao na Nou Camp, platio si ulaz da bi uso na Nou Camp, a te male zastavice su smo pokazatelj nemocianonymousHD je napisao/la:<--- Prikladan avatar za clasico(biti mangup na praznom stadionu je lako
)
kako hoćeš.. ti se uslikaj na bernabeu sa zastavom farse, pa onda nešto pričaj..amertiger je napisao/la:Ali ti si otisao na Nou Camp, platio si ulaz da bi uso na Nou Camp, a te male zastavice su smo pokazatelj nemocianonymousHD je napisao/la:<--- Prikladan avatar za clasico(biti mangup na praznom stadionu je lako
)
pa uslikao bi se svako da se ide na eksurziju u madrid a ne u barcelonu......anonymousHD je napisao/la:kako hoćeš.. ti se uslikaj na bernabeu sa zastavom farse, pa onda nešto pričaj..amertiger je napisao/la:Ali ti si otisao na Nou Camp, platio si ulaz da bi uso na Nou Camp, a te male zastavice su smo pokazatelj nemocianonymousHD je napisao/la:<--- Prikladan avatar za clasico(biti mangup na praznom stadionu je lako
)
kakve veze sad ima moja slika..lijepo mu je rekao...onaj sad ispade neki frajercina,wao slikao se na praznom stadionu...ne znam sta je on s tim postigao,,,to neko sveto slovo platiti fakultativni izlet na camp nou i ponijeti sa sobom dres ili zastavu reala...ek0 je napisao/la:Iz ovoga se moze zakljuciti da ti nije nikakav problem postaviti svoju sliku sa Nou Camp-a. Cekamo.T-MAC je napisao/la: pa uslikao bi se svako da se ide na eksurziju u madrid a ne u barcelonu......
imaš problem?zer0 je napisao/la:Kakve sve djecurlije ima na ovom forumu onaj sad mangup sto se slikao na praznom stadionu ccc a sta je sa onim likom sto je izvadio zastavu katalonije medju navijacima reala na pripremnoj utakmici ja mislim e to je mangup
Ako cemo o mangupima ...Sta je s onim sto je na tekmi pred El Classico skino u dres Reala ? taj na pripremnoj nek dodje na prvenstvenu tekmu i to pred El Classico...zer0 je napisao/la:Kakve sve djecurlije ima na ovom forumu onaj sad mangup sto se slikao na praznom stadionu ccc a sta je sa onim likom sto je izvadio zastavu katalonije medju navijacima reala na pripremnoj utakmici ja mislim e to je mangup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.