Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HongKong
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HongKong » 29 maj 2020, 18:20

Da ima mozga i morala ne bi bio pitar
Cuva Bog Zelju svog!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 18:22

Da si normalan covjek s moralom, ne bi ti idol bio kriminalac
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 maj 2020, 18:24

Kakvo je ovo okupljanje pred Vječnom ? Onako, ofrlje, ima oko sto tisuća duša. Da ovo kone ne gledaju Sjećanja ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 29 maj 2020, 18:26

slika
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 maj 2020, 18:27

Pantelija je napisao/la:
29 maj 2020, 18:11
“Dešava se to u fudbalu. Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi?Tako niko neće daleko stići”, zaključuje Ivica Osim.

Tako je Ivice, sram ih bilo, u obavjestenju kluba stoji da moze se liga zavrsiti ako ne ide titula sarajevu a na sjednicama kluba kao stubu radne klase kazu da bolje da cigani osvoje nego mi. :(
I ovo je izjavi tad zvanicnik saveza, koji otvoreno kritikuje nekog sto je posteno odigrao.
Kriminalac bio, kriminalac ostao.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 maj 2020, 18:28

Cudnovati je napisao/la:
29 maj 2020, 18:14
Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2020, 18:08
Cudnovati je napisao/la:
29 maj 2020, 18:06
cime se pitar ponosi, toga se normalan stidi.
Boga mi...
I ti sastavi jednu recenicu...
Aferim... :clap:
jesi vidio, al sam kopir'o... samo ovo pitar ubacio umjesto budala...tako da nisam ja ni sastavio.
Bolje ti sastavi oko gromile, pusti se piskaranja... :wave:

Cudnovati
Kontakt:

Post Postao/la Cudnovati » 29 maj 2020, 18:29

Mozemo se do sutra prepucavat, ne vidim svrhu... Iskreno mene bi bilo stid uzet titulu, da smo kojim slucajem pobjedili Veleza kuci, ali valjda je to i sustinska razlika izmedju nas i vas. Bolje nam je da se mentalno svi spremimo na potope u Evropi, idu negativni rekordi kad sa tri takmicarske tekme u 9 mjeseci izadjemo svi na megdan nekim tamo Bugarima ili Rumunima.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 18:32

Pustite suplje, mimo foruma, ljude koje znam i koji su sa mnom iskreni a Zeljovci su, svi mi rekose da bi uzeli titulu sto je logicno
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 maj 2020, 18:32

Evander je napisao/la:
29 maj 2020, 18:27
Pantelija je napisao/la:
“Dešava se to u fudbalu. Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi?Tako niko neće daleko stići”, zaključuje Ivica Osim.

Tako je Ivice, sram ih bilo, u obavjestenju kluba stoji da moze se liga zavrsiti ako ne ide titula sarajevu a na sjednicama kluba kao stubu radne klase kazu da bolje da cigani osvoje nego mi. :(
I ovo je izjavi tad zvanicnik saveza, koji otvoreno kritikuje nekog sto je posteno odigrao.
Kriminalac bio, kriminalac ostao.
Ne vjerujem da se u historiji fudbala desilo da počasni predsjednik saveza ovako nešto izjavi. I još "zaboravio" kakve su se sudijske greške dešavale te sezone. Savez im Evropu izborio i umalo titulu. Nek' mu je na obraz. Plava filozofija, valjda. :puke:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 29 maj 2020, 18:34

I malo fudbala u ovoj drzavi lopovi unistise.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 maj 2020, 18:35

Oni ne bi uzeli titulu na ovaj nacin, a kmece pred savezom da im se dodijeli Miki Maus titula iz 1946. Zeljkan!! Golem, unikatan, retardiran! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 29 maj 2020, 18:35

Al ovo je zanimljivo kod nas u BiH sve se urušava!!!! Država se krade dok ljudi umiru uhićen premijer, šef civilne zaštite, pijun malinar, dokazi vode prema porodici Izetbegović itd. Tamo po RSu kupuju satire za svadbu od 5 mil. KM liga se u nogometu urušava. I narodu je i dalje sve to zajebancija i prepucavanje. Kao da je ovim sad nešto bolje (što misle da im je bolje kao sad) od ovih koji sad puše! Kako u tako nakaradnom sistemu gdje bi sutra trebale biti tisuće na ulicama protiv ove korupcije a ne prosvjedujući protiv nekih misa i takvih gluposti! Gdje su sad anti ovi Anti oni, gdje su nacionalisti gdje su penzioneri gdje vjerske organizacije! Ide klasična bh priča nitko nije kriv dok se ne dokaže a rupa u proračunu sve veća i veća! Takvi što su jučer uništili Čelik danas ruše državu u koju se tako kunu! Što je najžalosnije krade se čak i na onim najslabljima na bolesnima!!!! Al eto to je bh stoka sitnog zuba! Al ajde bar se ne puca rekli bi mnogi!
Zadnja izmjena: UstanikSBII, dana/u 29 maj 2020, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 29 maj 2020, 18:35

Bolje zrinjski nego cigani....

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 18:37

Mi cemo ugostit Siroki fino za razliku od nekih....

nema veze sto su ti isti ubili mi sugradjanina, vazno mi je da idem u kontru SArajevu
SVe ste vi ovo zasluzili
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 29 maj 2020, 18:40

nekoIzMostara je napisao/la:
29 maj 2020, 17:50
Steven11 je napisao/la:
29 maj 2020, 17:24
nekoIzMostara je napisao/la:
29 maj 2020, 10:40

Kakav pacenik, secer ces dobiti od Veleza ko i braca ti iz Medugorja. Isto gov.no ko i oni
Ovdje na ovom forumi vi koji se predstavljate kao velezovci ste zasluzili samo pljuvanje po vasem klubu. Tako ga predstavljate. Sta ja mislim u real lifeu je moja stvar. Ali ovdje, vi fol ste toliko sebi dali na nekoj bitnosti, vaznosti, fol vi ebete Zenicane, Sarajlije oba kluba, Tuzlake, zapadne Mostarce (mada mi nije jasno kako moze rob svog gospodara ebavat), vi fol najbolji navijaci, najpopularniji klub, vi najduhovitiji na forumu, vi najargumentovaniji na forumu, vi pisate po drugim userima... hm..ma druze da ti kazem nesto, i tebi i svima vama, k***c ste od ovce vi... k***c najobicniji, nikome al bas nikome niste bitni, a pogotovo nama iz Sarajeva.. Mi imamo jedni druge u Sarajevu kao vjecite rivale i ako koga gledamo sta radi gledamo jedne druge i prcamo se.. na dnevnoj bazi, uzivo, svaki dan u kaficima, na poslu, rodjaci, prijatelji, kolege... i onda skoci padobranac s podvelezja i misli da mi mislimo o njima.. ma puca nam k***c ba...Zrinjski je sportski za vas Barcelona i ako o kome pricamo iz Mostara pricamo o njima jer su nam rivali za titulu... i jer osvajaju... za razliku od vas koji se samo furate na sve to... zapamti, SAMO FURATE.
Ko vas ba *ebe...
Kao prvo od pocetka si se postavio kao debil, pa nije ni cudo sto te raja podjebaje. Sva raja koja ovdje pise se u 99% podjebaje jer njihivo pisanje je skroz drugacije od onoga sto misle. Ali kada se neko poput tebe priljepi na svaku napisanu rijec i pocne sa svohim vrijedanjem jasta ce vec nastaviti podjebavati, taman da je rijec o bratu a ne debilu poput tebe. Ko da je nekome ovdje bitno sta neko drugi od forumasa kaze o njemu. pozdrav iz najljepseg i najboljeg grada od navijaca najboljeg kluba, ostali ste kurcine. Zini da ti dam nesto.
Definicija raje i papaka vama nije jasna. Imao bih stosta za reci, ali odabrat cu da sutim sad, kad se nalazim ispred budala.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 maj 2020, 18:41

feniksptica je napisao/la:
29 maj 2020, 18:37
Mi cemo ugostit Siroki fino za razliku od nekih....

nema veze sto su ti isti ubili mi sugradjanina, vazno mi je da idem u kontru SArajevu
SVe ste vi ovo zasluzili

Kad se osvojila titula glavna pjesma bila predaj se štrumfe , iza nje odmah plavo oko plakalo je ...

Svoje pjesme gdje se veliča svoj klub ko yebe ...

Vi niste kontra ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 maj 2020, 18:42

E jes nas komsija zayebao, nisu se testirali dok smo mi to morali zvanicno uraditi i nekoliko hiljada potrositi kako bi titulu dobili...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 18:43

Nisi shvatio poentu, pjevajte i vi na racun kluba, al nemojte nam VEdrana tako vrijedjat. Jos da je neko sa strane nego rodjeni Sarajlija
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 maj 2020, 18:44

let3 je napisao/la:
29 maj 2020, 18:18
Pantelija je napisao/la:

https://****.ba/ivica-osim-u-sarajevu-jos-vlada-politika-da-komsiji-crkne-krava/

Izjavio i mislio na Želju, prije par godina kad je Zrinjski postao šampion u 93 min onim najsmiješnim penalom u historiji lige, kritikovao rad uprave koja je tada stavarala sebi neprijatelje svuda okolo.

Ali ne vrijedi više tumačiti, maloumnici i dalje misle da je ta izjava adresirana na vijetnamski klub beskucnika :rol: :rol: valjda zato što je pomenuta rijec Sarajevo u recenici :urnebes: :urnebes:
Nemoj zezati? A ja bas mislio sad to bilo :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 maj 2020, 18:45

Pantelija je napisao/la:
29 maj 2020, 18:44
let3 je napisao/la:
29 maj 2020, 18:18
Pantelija je napisao/la:

https://****.ba/ivica-osim-u-sarajevu-jos-vlada-politika-da-komsiji-crkne-krava/

Izjavio i mislio na Želju, prije par godina kad je Zrinjski postao šampion u 93 min onim najsmiješnim penalom u historiji lige, kritikovao rad uprave koja je tada stavarala sebi neprijatelje svuda okolo.

Ali ne vrijedi više tumačiti, maloumnici i dalje misle da je ta izjava adresirana na vijetnamski klub beskucnika :rol: :rol: valjda zato što je pomenuta rijec Sarajevo u recenici :urnebes: :urnebes:
Nemoj zezati? A ja bas mislio sad to bilo :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Joj levata,

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, has, UltraSa46 i 31 gost.