Pa kad placete.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:41feniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:37Mi cemo ugostit Siroki fino za razliku od nekih....
nema veze sto su ti isti ubili mi sugradjanina, vazno mi je da idem u kontru SArajevu
SVe ste vi ovo zasluzili
Kad se osvojila titula glavna pjesma bila predaj se štrumfe , iza nje odmah plavo oko plakalo je ...
Svoje pjesme gdje se veliča svoj klub ko yebe ...
Vi niste kontra ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito

maloumni pitarluk i dalje misle da je Osim mislio na njih sa tom izjavom, jer se pominje rijec Sarajevo

- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi zacetnici pojma raja, ta ces nas ti uciti. Zato je definicija smrada i **** identicnoSteven11 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:40Definicija raje i papaka vama nije jasna. Imao bih stosta za reci, ali odabrat cu da sutim sad, kad se nalazim ispred budala.nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:50Kao prvo od pocetka si se postavio kao debil, pa nije ni cudo sto te raja podjebaje. Sva raja koja ovdje pise se u 99% podjebaje jer njihivo pisanje je skroz drugacije od onoga sto misle. Ali kada se neko poput tebe priljepi na svaku napisanu rijec i pocne sa svohim vrijedanjem jasta ce vec nastaviti podjebavati, taman da je rijec o bratu a ne debilu poput tebe. Ko da je nekome ovdje bitno sta neko drugi od forumasa kaze o njemu. pozdrav iz najljepseg i najboljeg grada od navijaca najboljeg kluba, ostali ste kurcine. Zini da ti dam nesto.Steven11 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:24
Ovdje na ovom forumi vi koji se predstavljate kao velezovci ste zasluzili samo pljuvanje po vasem klubu. Tako ga predstavljate. Sta ja mislim u real lifeu je moja stvar. Ali ovdje, vi fol ste toliko sebi dali na nekoj bitnosti, vaznosti, fol vi ebete Zenicane, Sarajlije oba kluba, Tuzlake, zapadne Mostarce (mada mi nije jasno kako moze rob svog gospodara ebavat), vi fol najbolji navijaci, najpopularniji klub, vi najduhovitiji na forumu, vi najargumentovaniji na forumu, vi pisate po drugim userima... hm..ma druze da ti kazem nesto, i tebi i svima vama, k***c ste od ovce vi... k***c najobicniji, nikome al bas nikome niste bitni, a pogotovo nama iz Sarajeva.. Mi imamo jedni druge u Sarajevu kao vjecite rivale i ako koga gledamo sta radi gledamo jedne druge i prcamo se.. na dnevnoj bazi, uzivo, svaki dan u kaficima, na poslu, rodjaci, prijatelji, kolege... i onda skoci padobranac s podvelezja i misli da mi mislimo o njima.. ma puca nam k***c ba...Zrinjski je sportski za vas Barcelona i ako o kome pricamo iz Mostara pricamo o njima jer su nam rivali za titulu... i jer osvajaju... za razliku od vas koji se samo furate na sve to... zapamti, SAMO FURATE.
Ko vas ba *ebe...

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Ispao si glup. Nemoj vise.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo je nesto najsmjesnjije sto sam procitao u zadnje vrijemenekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:51Mi zacetnici pojma raja, ta ces nas ti uciti. Zato je definicija smrada i **** identicnoSteven11 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:40Definicija raje i papaka vama nije jasna. Imao bih stosta za reci, ali odabrat cu da sutim sad, kad se nalazim ispred budala.nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:50
Kao prvo od pocetka si se postavio kao debil, pa nije ni cudo sto te raja podjebaje. Sva raja koja ovdje pise se u 99% podjebaje jer njihivo pisanje je skroz drugacije od onoga sto misle. Ali kada se neko poput tebe priljepi na svaku napisanu rijec i pocne sa svohim vrijedanjem jasta ce vec nastaviti podjebavati, taman da je rijec o bratu a ne debilu poput tebe. Ko da je nekome ovdje bitno sta neko drugi od forumasa kaze o njemu. pozdrav iz najljepseg i najboljeg grada od navijaca najboljeg kluba, ostali ste kurcine. Zini da ti dam nesto.![]()

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Brate, nauci koristiti to malo mozga što imaš, procitaj pažljivo izjavu, pa još jednom, onda malo razmisli

Ispadate idioti sa tim nenormalnim zaključcima

Imaš li neki problem? Je li ti se neko obratio? Od sada me zaobiđi sa svojim komentarima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:16Ko je ovom indijancu dozvolio da piše u premier ligi. Gdje si poletio, idi sprat niže s rajomMancini je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:13Mogu genocidaši svašta, ali kada bošnjački ublehaši šute. A UEFA i ne treba nikome dozvoliti da igra evropska takmičenja.tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:05Ako savez prekine a hoće ligu jer to je dogovor prije 1,5 mjesec mislim da bi se dio klubova koji su oštećeni trebao obratiti UEFI sa zahtjevom da se ni jednom klubu iz BiH ne dozvoli učešće u Evropi, i pokrenuti tužbu protiv Begića. U zemlji gdje je najbolja epidemiološka situacija nekakav ministar može prekinut takmičenje i popišat se na kompletan fudbal.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tisucu selama za radnike zeljeznice

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tako je brate u kost odma nema zaјebancije, ima da žarimo i palimo u godinu nek se znaMancini je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:59Imaš li neki problem? Je li ti se neko obratio? Od sada me zaobiđi sa svojim komentarima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:16Ko je ovom indijancu dozvolio da piše u premier ligi. Gdje si poletio, idi sprat niže s rajom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Opet neki podveleški folovi!?nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:53Jao cirkusa dogodine kada mancini bude stavio barikade na Bradini da zabrani raji da putuje u sarajevo.Mancini je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:13Mogu genocidaši svašta, ali kada bošnjački ublehaši šute. A UEFA i ne treba nikome dozvoliti da igra evropska takmičenja.tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:05Ako savez prekine a hoće ligu jer to je dogovor prije 1,5 mjesec mislim da bi se dio klubova koji su oštećeni trebao obratiti UEFI sa zahtjevom da se ni jednom klubu iz BiH ne dozvoli učešće u Evropi, i pokrenuti tužbu protiv Begića. U zemlji gdje je najbolja epidemiološka situacija nekakav ministar može prekinut takmičenje i popišat se na kompletan fudbal.![]()
Ili si ih ipak pomierio malo prema Tarcinu
![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sjooo ovog ofirnog Skore, pravi onaj brezanski seljačić sa kompleksima niže vrijednosti 

Hahahahhahha sjećam se kad su ih postrojili hahahahaha kuš kae nema gdje, nije ih ni 20k bilo na OtociMancini je napisao/la: ↑29 maj 2020, 19:05Opet neki podveleški folovi!?nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:53Jao cirkusa dogodine kada mancini bude stavio barikade na Bradini da zabrani raji da putuje u sarajevo.![]()
Ili si ih ipak pomierio malo prema Tarcinu
![]()
Što ne napišeš kako su oni tvoji stajali mirno na Ivan Sedlu kada su pošli u Sarajevo na Koševo na utakmici prošle godine a policajci ih zaustavili da ih pretresu?

Dobro si ono odradio.
Kako je Mancini izdominirao Armiju na putu i za Koševo i za Otoku
Zabranio i postrojio.

Zabranio i postrojio.
Mancini je napisao/la: ↑17 mar 2019, 19:27Dalje od Bradine, teško.Alminjo99 je napisao/la:150 ulaznica dolazi nas milja.Mancini je napisao/la: Smeta vama podvelešcima.
Jedna informacija, dobit ćete 150 ulaznica po cijeni od 5 KM. Trebali ste dobiti puno više ali pošto ste bili jako bezobrazni u toku ove sedmice dobit ćete gore navedeni broj.![]()

Valja vama opet preko Sirat Ćuprije na Bradini

Gospodin SAMPION Skoro za tebe papcino zavidna!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Bing [Bot], relativizam, Venom i 35 gostiju.