FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 10 jan 2015, 22:04

Ljudi dragi, samir nije nista kriv i da se dijete pita davno bi potpisao. Ima ovdje nekih stvari koje mozda vecina ne zna a nisu za foruma. Sta god da se desi dijete nije krivo.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 10 jan 2015, 22:06

Sabinho je napisao/la:Ma da a nije seljacki sto smo mi istrpili njegov pocetak, dali mu priliku kakvu nigdje ne bi dobio i da on nece da produzi? Ma hajde
Pa istrpili,vidjeli kvalitet od pocetka,nece ga slati sigurno negdje u pm. Jel negdje pise da mora produzavati ugovor (a ja sam siguran da ce produziti kako god).Al' ja ga opet nikad ne bih na tribine slao pa kako god,provjeren je i dobro ce doci makar do kraja sezone i do titutla. Opet ponavljam produzit ce ,vidjet ces :D

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 jan 2015, 22:09

ade43 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ma da a nije seljacki sto smo mi istrpili njegov pocetak, dali mu priliku kakvu nigdje ne bi dobio i da on nece da produzi? Ma hajde
Pa istrpili,vidjeli kvalitet od pocetka,nece ga slati sigurno negdje u pm. Jel negdje pise da mora produzavati ugovor (a ja sam siguran da ce produziti kako god).Al' ja ga opet nikad ne bih na tribine slao pa kako god,provjeren je i dobro ce doci makar do kraja sezone i do titutla. Opet ponavljam produzit ce ,vidjet ces :D
na njegovo mejsto stavis igraca koji ce umjesto sto radovac hvata zjale i brusi formu za besplatan odlazak, boriti se i potpisati ugovor na 3+ .... sta mi imamo od tog radovca? Jel to neka masina bez koje ne mozemo?
Hoces se kladaiti da cemo u roku 24h dovesti boljeg?

NIKO nije iznad kluba, nikakvi menadzeri, a radovac neka bude primjer djeci da paze ko im je menadzer da nebi cmizdrili poslije

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 10 jan 2015, 22:14

Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jan 2015, 22:15

Benko je napisao/la:
ade43 je napisao/la:
na njegovo mejsto stavis igraca koji ce umjesto sto radovac hvata zjale i brusi formu za besplatan odlazak, boriti se i potpisati ugovor na 3+ .... sta mi imamo od tog radovca? Jel to neka masina bez koje ne mozemo?

NIKO nije iznad kluba, nikakvi menadzeri, a radovac neka bude primjer djeci da paze ko im je menadzer da nebi cmizdrili poslije
Potpis! :thumbup: I kao da mu je menadžer babo pa mora biti kako on kaže, stipu se šuplje svega vam, može on itekako uticati na tog menadžera a nije ni glup pa da ne zna šta se dešava! :pinokio:

FairBet

Post Postao/la FairBet » 10 jan 2015, 22:16

ado-hz je napisao/la:Ljudi dragi, samir nije nista kriv i da se dijete pita davno bi potpisao. Ima ovdje nekih stvari koje mozda vecina ne zna a nisu za foruma. Sta god da se desi dijete nije krivo.
aha,oce da mu dildo u guzove gurnu ako potpise,sad samo jos velicinu biraju

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 10 jan 2015, 22:19

Radovac i HT su za to da se potpiše novi ugovor (ne pljujte ih bezveze), već je 100% Samirov otac malo to kočio, ali sad će biti sve ok. Ugovor će biti produžen.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 10 jan 2015, 22:20

Benko je napisao/la:
ade43 je napisao/la:

Jel se to Radovac nije borio od kako je poceo igrati u prvom timu,ne bori se ni sad ? I ja sad govorim iskljucivo za igraca pusti te menadzere tamo sto muljaju.I nek brusi formu,da mi igramo po grupama LS I EP pa hajde,ali ovako je svakom igracu cilj inostranstvo realno,ma koliko mi sad stabilni bili. btw bio je jedan od najboljih igraca Sarajeva a tek ima 19 godina,tako da sam ja Meho, igrao bi mi do zadnjeg kola vala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jan 2015, 22:23

Jucer je Ibraković izjavio da ce Radovac potpisati na 4 godine.Jedino ako nije doslo do nekog preokreta.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 jan 2015, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 jan 2015, 22:24

ade43... nije bas da je radovac takva igracina koliko ti mislis... ali eto :)
ogroman potencijal koji mora jos puno puno da uci i da radi... malo vise od dvije godine stariji cimirot igra duplo pametnije od radovca koji je u tuzli NPR iizletio na poluvremenu... nema kontinuitet.. ima strasne poteze, periode dobre igre i onda... ?
to u evropi ne prolazi, a njemu ako je cilj evropa bez ostete koju ce klub naplatiti , uvijek ima opciju da saceka kraj ugovora... a da je toliko dobar da je nezamjenjiv nije, kao ni cimirot, ni duljeivc ni stojcev... jedina dva igraca po meni koja su nezamjenjiva bila su skoro i said...

al da ne duzimo , sacekajmo do petka....

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jan 2015, 22:32

amypitar je napisao/la:Jucer je Ibraković izjavio da ce Radovac potpisati na 4 godine.Jedino ako nije doslo do nekog preokreta.
" Nismo neko ko trci da produzi ugovor, samo zato sto isti istice u junu, novembru ili decembru.
Igraci moraju da pokazu da zele igrati za Sarajevo, a samim tim ce nam dati signal, da mi treba odmah da
reagujemo i produzimo ugovor." - Ibrakovic
F.K.SARAJEVO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jan 2015, 22:33

@benko nista ne trebam dodati, sve si rekao care. Mali na Zapad a mi uigravamo ekipu bez njega za Evropu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jan 2015, 22:35

Da i na kraju kaze ,da ce Radovac produziti na 4 godine.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jan 2015, 22:41

amypitar je napisao/la:Da i na kraju kaze ,da ce Radovac produziti na 4 godine.
Sto znaci da je Radovac pokazao interes za nastavak saradnje. Na obostrano zadovoljstvo.
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jan 2015, 22:46

Radovac je veliki POTENCIJAL, a nije nezamjenjiva igracina. Ako bude razmisljao glavom a ne dozvoli da mu neki levati upravljaju karijerom moze postati kvalitetan igrac i igrati za A rep. A ovi sto pricaju kako je on novi Pjanic vec pretjeruju. Dobar je, ali Pjanicev nivo tesko da ce ikad biti. Pjanke je u njegovim godinama vec bio puno bolji igrac.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jan 2015, 22:48

"Nismo neko ko trči da produži ugovor, samo zato što isti ističe u junu, ili novembru, decembru. Igrači moraju da pokažu da žele igrati za Sarajevo, a samim tim će nam dati signal da mi trebamo odmah da reagujemo i produžimo ugovor. Radovac zaslužuje igrati za Sarajevo, njegov kvalitet i ljubav prema klubu jako je bitan za nas i mi smo već obavili razgovore. Mislim da ćemo u narednim danima produžiti ugovor s njim na četiri godine."

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 jan 2015, 23:07

JIJoe je napisao/la:Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
Ja kada sam jucer nesto slicno pomenuo,jedan "tvoj" me nazva papkom i da trebam na noge ustati kada se pomene ime covjeka koji je djeci toliko isprao mozgove da po sebi tetoviraju ime njegove scout agencije
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 10 jan 2015, 23:09

A sta on sad treba posrat se na čovjeka koji mu je pomogo u životu i bez kojeg ne bi bio ti gdje je?

I nije mi jasno što toliko blatite čovjeka nikako, još kad znate da ce ce produzit ugovor ;)

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 jan 2015, 23:09

FairBet je napisao/la:ako mu manager oce 100 000 na ruke onda radovcu ide bar milion za potpis :lol:
To je istina da se on do krajnjih granica ugraduje u ugovor i to jos sve koci

@ Jose Nista taj covjek nije njemu pomogao,nije Samir dosao iz pizde materine da mu neko placa stanarinu,mobitele,kopacke sto je tiric radio sa ostalim pulenima
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 10 jan 2015, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 10 jan 2015, 23:09

Ado76 je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:Nebih zaista da se petljam ili prepucavam oko bilo cega, kada vec pominjete "zavrzlame" oko malog Radovca, njegov menadzer je Hasan Tiric, covjek kojeg odlicno poznajem, kako njega tako i njegov "rad", taj covjek zna "kupovati" roditelje, djeci telefone od hiljadu maraka, skupocjene kopacke i sve ostalo, vjerovatno je dosta ulozio u Radovca kao sticenika No.1, i sada bi po njega najbolje bilo da mali Radovac promijeni klub da bi uzeo procenat, samim tim vjerovatno sva ta saga oko Radovca, jer mali je pravi pitar potpisao bi on davno ugovor, ali nije do njega vec do menadzera ...
Ja kada sam jucer nesto slicno pomenuo,jedan "tvoj" me nazva papkom i da trebam na noge ustati kada se pomene ime covjeka koji je djeci toliko isprao mozgove da po sebi tetoviraju ime njegove scout agencije
E brao kad vidim one tetovaze HT SOCUT hahahahaha pa jeo te zivot nije ti stari :lol: :cry: :o

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, misstianopenaldo, Venom i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []