FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rutinski odradjen posao i ocekivan rezultat. Sada se okrenuti prvenstvu i krenuti u novi niz sa pobjedama, jer ako se ne varam prosle sezone taj niz smo takodjer zapoceli u 7 kolu protiv Zvijezde na Grbavici.
Sto se kupa tice rekao sam nekad davno da nas je tesko izbaciti u dvije utakmice i da protivnici najvecu sansu imaju u 1/16 finala kada se igra samo jedna utakmica.
Sto se kupa tice rekao sam nekad davno da nas je tesko izbaciti u dvije utakmice i da protivnici najvecu sansu imaju u 1/16 finala kada se igra samo jedna utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sto bi rekao dvojac bez kormilara sa OBN-a ovo smo odradili hladno kao spricer
Cesttitke momcima na ocekivanoj pobjedi..P.S. Gdje je onaj sto nas je upozoravao na ovaj Mrkonjic Grad i najavljivao iznenadjenje

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
kad u zenici zagrmi ova pijesma o DZILDI da se nauci, pa tek onda domaca ABD da e doceka 10 000, mora marketing malo jbga !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pobjeda jeste protiv zvijezde, a niz bez poraza protiv olimpica na kosevu, kad ga je vernes zabioamerosm je napisao/la:Rutinski odradjen posao i ocekivan rezultat. Sada se okrenuti prvenstvu i krenuti u novi niz sa pobjedama, jer ako se ne varam prosle sezone taj niz smo takodjer zapoceli u 7 kolu protiv Zvijezde na Grbavici.
Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
Eto nam prilike,nama "vatrenim,istinskim,koji smo srcem uz zelju..." navijacima,da se zada jos jedan udarac klubu u pohodu na ovogodisnju titulu. idemo opet,nek kazne postanu vece i tako to. znaci 27.10. do zuba s bakljama,svi na jug i da se pokaze "ljubav" prema klubu...zeljo1 je napisao/la:6. Ukoliko dodje do upotrebe pirotehničkih sredstava na stadionima, Komitet upozorava klubove da će biti primjenjene adekvatne sankcije predvidjene važećim propisima NS/FS BiH, koje uključuju prekid utakmice i druge sankcije.
@buu- ne ofiraj kotu hehehehehe
http://www.pufbih.ba/images/stories/ost ... 120630.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; lista najvecih poreznih duznika federacije BIH, njih 194 sa najvecim dugom.
Ja Zelju ne vidim na ovoj listi??? Ima li neko vise informacija o ovome?
52. Nk Celik sa 4 miliona s tim sto im je glavnica manja od kamate
79. Sloboda UG FK 2.644.043,65
102. KK Sloboda Dita 2.1 miliona
112. FK SARAJEVO UG 1.944.820,26
145. Nogometni savez BIH 1.508.877,67
194. "MEDIAPAN" D.O.O. 1.017.889,40
Jel nam to dug manji od milje ili smo ga mozda cijelog otplatili kako je stupio na snagu onaj novi zakon??
P.s Mozda sam ga ofulo na listi nemojte zamjerit.
Ja Zelju ne vidim na ovoj listi??? Ima li neko vise informacija o ovome?
52. Nk Celik sa 4 miliona s tim sto im je glavnica manja od kamate
79. Sloboda UG FK 2.644.043,65
102. KK Sloboda Dita 2.1 miliona
112. FK SARAJEVO UG 1.944.820,26
145. Nogometni savez BIH 1.508.877,67
194. "MEDIAPAN" D.O.O. 1.017.889,40
Jel nam to dug manji od milje ili smo ga mozda cijelog otplatili kako je stupio na snagu onaj novi zakon??
P.s Mozda sam ga ofulo na listi nemojte zamjerit.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Zanimljiv pravo clanak.... prema ovome nas dug je manji od milion KM (cijeli sigurno nismo vratili)... sto je svakako lijepa novost... Znam da se jedno vrijeme spominjalo vracanje samo glavnice 800 000 i da se kamatu otpisu... hmmm
- Ultras1921
- Kontakt:
Imate razgovor o ovome destak stranica nazad!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Bio sam na tekmi pa da bacim koment i sliku.
Zeljo odigrao bas rutinski, tacno onoliko koliko je trebalo, razlika u kvalitetu izmedju timova je po meni nekih 7 golova da se tako izrazim.
Imali smo i mi finih prilika, ali dzaba nas nasi igraci glume zvjezde i nebi dodali loptu ni rodjenom ocu, al haj oprosteno im je, jednom se igra protiv Zelje, bar u nasem slucaju, sad pa za 70 godina.
Bilo je fino ugostiti igrace i malobrojne navijace Zelje, bez incidenata, policija odradila sjajan posao kao i uvjek kod nas, navijaci dosli uz policijsku pratnju, nesto kasnije su dosli, pretreseni su i onda su uvedeni na tribinu sa druge strane uz pratnju mnogobrojne spcijalne policije, skoro isto policije koliko i navijaca, i sada su otpraceni kuci.
I ubjedljivo najjaca scena danas, znaci vracamo se ja i buraz sa tekme i svratili u prodavnicu koja se nalazi u blizini stadiona i pita nas prodavacica jel zavrsena utakmica, govorimo mi da je zavrsena sad, kaze ona ma samo da se zavrsi da oni ludaci odu kuci, prepali se demoliranja i domaci mali preduzetnici hahaha.
Teren nije strasan koliko se ovde potencira i zbijaju sale.
Teren

Amar (ocarao me ponasanjem i stavom) i direktor Slobode

Manijaci na tribini

Gospodin

Zeljo odigrao bas rutinski, tacno onoliko koliko je trebalo, razlika u kvalitetu izmedju timova je po meni nekih 7 golova da se tako izrazim.

Imali smo i mi finih prilika, ali dzaba nas nasi igraci glume zvjezde i nebi dodali loptu ni rodjenom ocu, al haj oprosteno im je, jednom se igra protiv Zelje, bar u nasem slucaju, sad pa za 70 godina.
Bilo je fino ugostiti igrace i malobrojne navijace Zelje, bez incidenata, policija odradila sjajan posao kao i uvjek kod nas, navijaci dosli uz policijsku pratnju, nesto kasnije su dosli, pretreseni su i onda su uvedeni na tribinu sa druge strane uz pratnju mnogobrojne spcijalne policije, skoro isto policije koliko i navijaca, i sada su otpraceni kuci.
I ubjedljivo najjaca scena danas, znaci vracamo se ja i buraz sa tekme i svratili u prodavnicu koja se nalazi u blizini stadiona i pita nas prodavacica jel zavrsena utakmica, govorimo mi da je zavrsena sad, kaze ona ma samo da se zavrsi da oni ludaci odu kuci, prepali se demoliranja i domaci mali preduzetnici hahaha.

Teren nije strasan koliko se ovde potencira i zbijaju sale.
Teren

Amar (ocarao me ponasanjem i stavom) i direktor Slobode

Manijaci na tribini

Gospodin

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Nije igrao Kerla i Svraka od standardnih. Umjesto njih igrali Jamak i Bogi. Pocetkom drugog vremena zamjenjen Kvesic usao Stanic a malo zatim Zola i Zeba, umjesto njih usao Brkovic i Tomic.plava grbavica je napisao/la:Zna li iko koji tim igra
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 sep 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imal ko informaciju Za Svraku. prica se da je vec bivsi Željovac
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN
@ DejaNMG
hvala na izvještaju
drago mi je što te očar'o Osim
i čudo nisi rek'o kako je neregularna utakmica bila

hvala na izvještaju

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Svaka čast našim što su bili dole .
,a teren ni ne izgleda ni malo loše .

Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 19 sep 2012, 20:33, ukupno mijenjano 3 puta.
- MinjonKocka
- Kontakt:
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kazu ode u Izrael, vidim na slikama na zvanicnoj stranici on dosao u duksi dok svi ostali u plavim majicama. Je li uopste isao u M.Grad?papagaj je napisao/la:Imal ko informaciju Za Svraku. prica se da je vec bivsi Željovac
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Nema na cemu.I ne znam zasto si ovo napisao, da je neregularna mogu napisati samo oni koji nisu pratili mec, i nasi klinci koji su mahom sjedili iza mene, pa sam imao priliku da cujem njihova misljenja, a vjeruj mi bolje da nisam, imao bih manje glavobolje.anonimni je napisao/la:@ DejaNMG
hvala na izvještajudrago mi je što te očar'o Osim
![]()
@MinjonKocka nema na cemu, i sledece godine aBd

Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
postoji običaj da se poraženi na domaćem terenu javljaju poslije poraza na ovoj temi kako je namješteno, neregularno, štele itd., al' popravlja se stanje, oni iz Gradačca se nisu žalili, evo sad ni vi, bolje je izgleda to u zadnje vrijeme 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
svaka cast Dejane za izvjestaj ... sto se tice terena, on cak sta vise izgleda odlican, bar na slici gdje je osim na terenu ... eee jedino ima zemlje ispred gola .. ali to su uvijek golmani "orali" tako da je to na vecini stadiona ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Kako kazu bilo je skandiranja noz zica, nadam se da ce bar priblizan broj ljudi ovo osuditi kao sto se digla graja nedavno radi ponasanja nasih navijaca.DejaNMG je napisao/la:Nema na cemu.I ne znam zasto si ovo napisao, da je neregularna mogu napisati samo oni koji nisu pratili mec, i nasi klinci koji su mahom sjedili iza mene, pa sam imao priliku da cujem njihova misljenja, a vjeruj mi bolje da nisam, imao bih manje glavobolje.anonimni je napisao/la:@ DejaNMG
hvala na izvještajudrago mi je što te očar'o Osim
![]()
@MinjonKocka nema na cemu, i sledece godine aBd
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!