FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

tabba77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tabba77 » 21 jul 2023, 16:06

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jul 2023, 16:00
Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:56
21 jul 2023, 15:32

prvo boldirani - zato sto nas je trener iskasapio, nije ti ovo leotar. Pravi strucnjak razmislja o svemu. O hiljadu mogucih scenarija, i za svako gleda da ima rjesenje. Sta je tvoj strucnjak uradio? Posljednjih 10 minuta od 90 kad se sve lomi totalno napravio konfuziju. Ljudi su ti fino objasnili iznad u 100 postova sta je uradio. Prva tekma tamo takodjer. preslikana ovoj sinocnjoj.

drugo boldirano - ekipa ispuhala, gruzijci nam bili ponovo nezaustavljivi, kurcobolja prisutna u reziji kapitena i zamjenskog kapitena + unose nemir jer im se svi igraci moraju pravdati. Atmosfera za qurac, dal ziljkic i mirza su glavni, svi ostali su njihovi pomagaci.. a necu da im pomagaci budu veci profesionalci od njih u vidu renana, frencisa, vrancica, zeljkovica, balte i ostalih.
Ok jesmoli imali 3-4 100% sanse u prvoj utakmici 2 precke

Jesmoli imali u uzvratu 1:0 od 12 minute do 92 minute

Jesmoli bili skabi u produzecima (2x15 min)

Nekazem da nije do Mirze i nekazem da mirza NETREBA dobit odkaz, ali takodje nisam ni za slusanje naredbi po tom pitanju od strane navijaca..

Recimo hipoteticki ako je Ancic trazio izmjenu (ima bol u nozi) dali bi ti kao trener rekao ureduje nek ima bol komu **** mater placen je ili bi rekao covjeku je prva tekma bitan je igrac (odigrao je 85 min extra) teske dvije back to back operacije.. odkud znas dali durakovic peti deveti ne igra pod inekcijom..

Nije uvjek sve do trenera (8:0 atalantom husrefe napolje neznalica bla bla 9 mjeseci posle husref duplu krunu..

Dalije ZRINJSKI trebao smjenit JAKIROVICA nakon katastrofe u prvih 6 mjeseci, ljudi su procjenili da nisu i pogodili, dalije zeljo promjenio mulalica na vrijeme sa klaunom sad se ispostavilo da jest jer je izborio evropu proso u drugi krug itd itd..

Mi navijaci nesmijemo vodit administraciju i sportski kolektiv mi smo tu da volimo klub da bodrimo klub i da branimo klub od lopova koji bi sutra htjeli da mjenhaju grb boju dresa da se pitaju a da neulazu 0 km

Kod komsija ti je primjer zele investitira koji ce davat pare al da 1000 manijaka vodi klub, buznismeni su pametni ljudi i nikad nato pristat nece, posto oni nece dovedu bjedu koja nema 50 k km da ulizi u kkubni kazum ti ces podpisuvat a micemo ti govorit stas radit i tu ce 50 tak njih oblizat prste kad prilka ispadne i to ti je vrcenje u siromasnom i zato i nedaju i furaju zeljo ima imovinu. Pa bece investitor prodat stadion i pomcni teren jer zeljo mora igrat negdje utakmice (zastitis klub kao sto smo mi)

Unas je ista situacija samo sto je mirvic rekao ovo je moj krug ja ulazem svoju lovu nikomi nece naredjivat kad su vidjeli tih 50 tak prsto lizaca da se vrte milioni a nemogu ni marku uzmu oooo mirza ovo ajla ono..

Mahala navijaci simpatizeri se moraju odstranit..

Mamic (dinamo) je **** mafijase napravio klub koji hara hnl i koji pistize 20% vise nego sto realno moze u evropi i prodajom igraca, otjeraliga za 1 godinu raspad 4 najbolja igraca vise nikog doveli nisu nemogu nijedno igraca iz nhl da dovedu…

prvo i osnovno, kutaisi je jucer imao min 3 prilike da ranije zavrsi posao. Odmah ona u trecoj minuti i istu takvu smo loptu primili u 90oj. Drugi put u dva meca, uzmi u obzir i derbi.
Jakirovic i bilo ko drugi, barem ima neke obrise igre, na nesto nalik ali uz ovog tvoj strucnjaka je ovo katastrofa koja traje od njegovog ponovnog preuzimanja ekipe.

ne ne, pogresno si postavio stvari. Bas ti sto brane mirvica od tih navijaca su isti oni koji mu gledaju u novcanik.
bio sam jucer na utakmici i ne moramo dalje od toga da su na tribinama spremni mirzini batinari. Jel ti to dovoljno? E sad ti povuci paralelu i reci jesu li vjerniji ovi sto nece nikako da dodju ili ovi sto napadaju "simpatizere slobodnog misljenja na tribinama"?

Kad je izbio onaj belaj sinoć na istoku, pao si mi na pamet. Pomislio sam da si možda uključen jer si govorio da ćeš biti na sredini istoka. :mrgreen:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 jul 2023, 16:06

Ismijavao se Nermin Bašić ovdje. Jel sad opet ima neko hrabrosti ismijavati bilo kojeg trener u PL, dok je Mirza na klupi? A pogotovo Nermina.

Znači dva u ubjedljivo najgora trenera su u ligi su Vlado Jagodić i Mirza Varešanović, zaista se treba potruditi i biti najgori ovdje gdje je sve šablonski svi su isti, no eto oni su najgori od najgorih.

Znači otjerat sve iz kluba koji su na bilo koji način doveli, podržali Mirzu na klupi. Očistiti mahalu iz kluba i tek onda možeš napraviti uspjeh sa poštenim radom. U bliskoj historiji kada se to uradilo došao si do duple, Play-offa sa Celticom.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2023, 16:09

Mislim da bi juce bilo bolje da je Zeljkovic igrao u paru sa Vrancicem a Balta sa Anicicem.
Vezni red Vrancic-Balta je poguban

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jul 2023, 16:10

Diskusija sa Pitar6785 je beskorisnija od Mirze na klupi FKS!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 16:11

tabba77 je napisao/la:
21 jul 2023, 16:06
21 jul 2023, 16:00
Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:56

Ok jesmoli imali 3-4 100% sanse u prvoj utakmici 2 precke

Jesmoli imali u uzvratu 1:0 od 12 minute do 92 minute

Jesmoli bili skabi u produzecima (2x15 min)

Nekazem da nije do Mirze i nekazem da mirza NETREBA dobit odkaz, ali takodje nisam ni za slusanje naredbi po tom pitanju od strane navijaca..

Recimo hipoteticki ako je Ancic trazio izmjenu (ima bol u nozi) dali bi ti kao trener rekao ureduje nek ima bol komu **** mater placen je ili bi rekao covjeku je prva tekma bitan je igrac (odigrao je 85 min extra) teske dvije back to back operacije.. odkud znas dali durakovic peti deveti ne igra pod inekcijom..

Nije uvjek sve do trenera (8:0 atalantom husrefe napolje neznalica bla bla 9 mjeseci posle husref duplu krunu..

Dalije ZRINJSKI trebao smjenit JAKIROVICA nakon katastrofe u prvih 6 mjeseci, ljudi su procjenili da nisu i pogodili, dalije zeljo promjenio mulalica na vrijeme sa klaunom sad se ispostavilo da jest jer je izborio evropu proso u drugi krug itd itd..

Mi navijaci nesmijemo vodit administraciju i sportski kolektiv mi smo tu da volimo klub da bodrimo klub i da branimo klub od lopova koji bi sutra htjeli da mjenhaju grb boju dresa da se pitaju a da neulazu 0 km

Kod komsija ti je primjer zele investitira koji ce davat pare al da 1000 manijaka vodi klub, buznismeni su pametni ljudi i nikad nato pristat nece, posto oni nece dovedu bjedu koja nema 50 k km da ulizi u kkubni kazum ti ces podpisuvat a micemo ti govorit stas radit i tu ce 50 tak njih oblizat prste kad prilka ispadne i to ti je vrcenje u siromasnom i zato i nedaju i furaju zeljo ima imovinu. Pa bece investitor prodat stadion i pomcni teren jer zeljo mora igrat negdje utakmice (zastitis klub kao sto smo mi)

Unas je ista situacija samo sto je mirvic rekao ovo je moj krug ja ulazem svoju lovu nikomi nece naredjivat kad su vidjeli tih 50 tak prsto lizaca da se vrte milioni a nemogu ni marku uzmu oooo mirza ovo ajla ono..

Mahala navijaci simpatizeri se moraju odstranit..

Mamic (dinamo) je **** mafijase napravio klub koji hara hnl i koji pistize 20% vise nego sto realno moze u evropi i prodajom igraca, otjeraliga za 1 godinu raspad 4 najbolja igraca vise nikog doveli nisu nemogu nijedno igraca iz nhl da dovedu…

prvo i osnovno, kutaisi je jucer imao min 3 prilike da ranije zavrsi posao. Odmah ona u trecoj minuti i istu takvu smo loptu primili u 90oj. Drugi put u dva meca, uzmi u obzir i derbi.
Jakirovic i bilo ko drugi, barem ima neke obrise igre, na nesto nalik ali uz ovog tvoj strucnjaka je ovo katastrofa koja traje od njegovog ponovnog preuzimanja ekipe.

ne ne, pogresno si postavio stvari. Bas ti sto brane mirvica od tih navijaca su isti oni koji mu gledaju u novcanik.
bio sam jucer na utakmici i ne moramo dalje od toga da su na tribinama spremni mirzini batinari. Jel ti to dovoljno? E sad ti povuci paralelu i reci jesu li vjerniji ovi sto nece nikako da dodju ili ovi sto napadaju "simpatizere slobodnog misljenja na tribinama"?

Kad je izbio onaj belaj sinoć na istoku, pao si mi na pamet. Pomislio sam da si možda uključen jer si govorio da ćeš biti na sredini istoka. :mrgreen:

sve ok hvala sto mislis, par redova ispod mene se desilo pa i da sam htio bio sam daleko
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 16:12

NisamInSajder je napisao/la:
21 jul 2023, 16:06
Ismijavao se Nermin Bašić ovdje. Jel sad opet ima neko hrabrosti ismijavati bilo kojeg trener u PL, dok je Mirza na klupi? A pogotovo Nermina.

Znači dva u ubjedljivo najgora trenera su u ligi su Vlado Jagodić i Mirza Varešanović, zaista se treba potruditi i biti najgori ovdje gdje je sve šablonski svi su isti, no eto oni su najgori od najgorih.

Znači otjerat sve iz kluba koji su na bilo koji način doveli, podržali Mirzu na klupi. Očistiti mahalu iz kluba i tek onda možeš napraviti uspjeh sa poštenim radom. U bliskoj historiji kada se to uradilo došao si do duple, Play-offa sa Celticom.
Nažalost, ali je tako.
Idi keru!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 21 jul 2023, 16:15

slika

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 21 jul 2023, 16:16

fks74 je napisao/la:
21 jul 2023, 16:05
Ovo ja više ne mogu, godine mi ne dozvoljavaju, samo mogu reći da trebaju ići svi u pičqu materinu ( navijači, mirza, ayla, mirvić i ostali) . Postali smo toksična sredina i tu nema uspjeha. Svi smo krivi za neuspjeh jer svako vuče na svoju stranu, klub ispašta jer ga vuku na više strana, umjesto da smo svi na istoj strani i da idemo u jednom pravcu KA USPJEHU. :salut:
Nismo svi krivi, prestanite spinovati.

Kriv je Mirza i njegovi jer ne znaju. Kriv je Mirvić jer ga drži. I kriva je ona rava jer se bavi stvarima koje nisu njen zadatak.

Mi, navijači, nismo ni najmanje krivi!

Mi smo JEDINI PRAVOVREMENO upozoravali na ovakav ishod!
The saddest thing in life is wasted talent.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 21 jul 2023, 16:19

scholsey je napisao/la:
21 jul 2023, 16:16
fks74 je napisao/la:
Ovo ja više ne mogu, godine mi ne dozvoljavaju, samo mogu reći da trebaju ići svi u pičqu materinu ( navijači, mirza, ayla, mirvić i ostali) . Postali smo toksična sredina i tu nema uspjeha. Svi smo krivi za neuspjeh jer svako vuče na svoju stranu, klub ispašta jer ga vuku na više strana, umjesto da smo svi na istoj strani i da idemo u jednom pravcu KA USPJEHU. :salut:

Kriv je Mirza i njegovi jer ne znaju. Kriv je Mirvić jer ga drži. I kriva je ona rava jer se bavi stvarima koje nisu njen zadatak.

Pa dobro i ne bas svi navijaci, krivi su ovi sto podrzavaju
Oni su saycesnici u svemu ovome, i oni takodjer snose krivicu za dio stvari koji se desava
Kad te neko kupi besplatnim ulazom, malo se covjek trena zapitati o sebi

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 21 jul 2023, 16:19

E jes je brat izborio svaka mu čast, ispao odma prvo kolo :damn:

Kuja se ne oglašava nikako? Ona je rekla da će snosit odgovornost međutim od nje ni traga ni glasa?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 jul 2023, 16:20

scholsey je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Jesmo krivi svi, svi šilje qrac preko kluba.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 16:20

FKSDoGroba je napisao/la:
21 jul 2023, 16:19
E jes je brat izborio svaka mu čast, ispao odma prvo kolo :damn:

Kuja se ne oglašava nikako? Ona je rekla da će snosit odgovornost međutim od nje ni traga ni glasa?
nesto se desava...
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 21 jul 2023, 16:22

Nismo krivi svi!!!
Ne spinujte, ima nas koji smo upozoravali na ovo, ali smo ovdje proglaesni placenicima, neprijateljima, strumfovima i sta sve ne
Sad cete vi koji ste odmah skakali da branite fino da pojedete sva **** koja ste izasrali

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 21 jul 2023, 16:22

BordoBBoja je napisao/la:
21 jul 2023, 16:19
scholsey je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Pa dobro i ne bas svi navijaci, krivi su ovi sto podrzavaju
Oni su saycesnici u svemu ovome, i oni takodjer snose krivicu za dio stvari koji se desava
Kad te neko kupi besplatnim ulazom, malo se covjek trena zapitati o sebi
Tačno! Njih sam zaboravio.. mada kenani i ostali plaćenici potpadaju pod ovo ravino "bavi stvarima koje nisu njen zadatak".
The saddest thing in life is wasted talent.

aleole
Kontakt:

Post Postao/la aleole » 21 jul 2023, 16:24

a sta mislite da smo doveli đumica i duljevica ili mozda kvesica pa i savica
umjesto ovih ljetnih pojacanja da li bi ekipa bolje izgledala, umjesto silnih juznoamerikanaca.
Jel on fakat jos nije dobio nogu? sta cekaju zimu i minus 15, jel malo im do sad bilo brukanja pa hoce jos

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 jul 2023, 16:25

To je to raja, Mirza ne ide ostaje na klupi.
Do nekih boljih vremena Koševu neće primiti više od 2k ljudi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 16:26

H8Z7 je napisao/la:
21 jul 2023, 16:25
To je to raja, Mirza ne ide ostaje na klupi.
Do nekih boljih vremena Koševu neće primiti više od 2k ljudi.
Objavljeno negdje ili si načuo :shifty: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 jul 2023, 16:27

Babayaro je napisao/la:
21 jul 2023, 15:08
Razumijem da su svi razocarani, ali cemu ovaj sav prostakluk?
Kako da vas neko ozbiljno shvati ako niste u stanju dvije povezane recenice da napravite bez kostiju raspalih, **** svega i svacega?
Ima ovdje i ubacenih elemenata 100%, a mnogi se primaju.

@MortemHz sta je pasa, prespavalo se malo?
Treba zakljucati temu da se ne pljuje po keru masnokosom i plavoj kuji.
Nije ovo Krug 99 da ne prostacimo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2023, 16:30

Haj glasajte ba..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jul 2023, 16:33

Zasto se kraljica Instagram storija ne oglasava nigdje?
Prozvali su je svi portali, i podsjetili na njeno OBECANJE.

Neko joj je hakovao profil ili sta se desava :silent:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, BeYaZ, Google Adsense [Bot], Haksss, nedimmmm1337 i 71 gost.