FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2015, 09:38

E moji drugovi fakats ste nerealni pa ljudi neki dovode dovode igrace iz nekih vukojebina kao sto smo se I mi radovali nekim guticima puricima idt a covjek ti dovede igraca koji je kosto milione km koji su repezentativci drzava bili pa dajte spustite loptu na zemlju malo I uzivajmo u ovakvim vijestima I ox osu igraca prema klubu mnogi klubovi bi dali guze sa imaju harisa samira gojkaru idt
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 11 jan 2015, 10:38

Nije ti transfermarkt javna prcija da ti uzimas sta hoces i koga hoces kada hoces.
Igraci koji dolaze dolaze po nalogu trenera,covjek moze igrati na 3 pozicije u veznom redu i zaista ne vidim razlog da se osporavaju igracke kvalitete pojedinih novih igraca odnosno igraca koji su u opticaju da potpisu za Sarajevo.

A narocito sto se i u ovoj polusezoni vidjelo da uvijek iznenadi neki igrac od kojeg se i nije ocekivalo toliko.Svi smo gledali u Velkoskog i Bilbiju a najvise pokazase Okic Duljevic i Puzigaca.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2015, 10:41

ma nije bitno brate to oko repke svugdje u svijetu se sami menađeri vrte oko repke cast nekim repezentacijama, vlada da je igro u malo vecem klubu od melje i veleza vio bi havarija igrac mada eto donekle jeste dobrar igrac bio a sto se mehmeda tice momak je orao terene sirom hrvatske jbg dinamo je takav peh od kluba koji god dobar igrac nasih korjena ode u dinamo kod mameta postane karna teska il povreda il neigranje malerski klub za nase igrace da je osto u sibeniku sad bi igro u italiji ili negdje na zapadu al eto, o saidu je suvisno pricati znamo ko je i sta je eto opet maler **** dinamo da je dado osto jos koji sezonu u ono vrijeme kad su nam lopovi u klubu bili bio bi bolji i od komazeca i od bilo kojeg napadaca al eto poletise za parama i menadzeri i kurci i palci tu je meho on ce to razreadit na pripremama ako bog da... sama cinjenica da nam sesada svi igraci nude tipa mehmeda i kelave i slicnih to je rec brend FKS doci ce i to vrijeme kad cemo i mi biti medjui glavnim klubovima u regionu zvezda partizan dinamo rijeka hajduk vojvodina idt-...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 jan 2015, 10:43

:shock: :shock: :shock: :shock:

Opet moram pisati skoro pa isto, stvarno nevjeratno od pojednih.

Neko je ovdje bas napisao,sta misite kako ce jedan Kelava ili Benko osjecati kad ode Radniku ili Mladosti VB, traktor iza gola , u travniku kuca sa jedne strane iza druge livada i ovce

Kako ce se osjecati kad udje u svlacionice gdje 90 % klubova nema toplove vode da se ljudi istusiraju, jeste li vidjeli u najtrofjnijeg kluba u BH kakve su svlacionice, mozete li onda mislitit kakve su kod ostalih.

Kako ce se osjecati kad odemo protiv Veleza a ispred njih na klupi palete one.

Pa dali ste vi normalni mi mozemo sad platiti kojeg god igraca pozelimo, niko ne zeli ovu ligu da igra, shvatitie da pregovaramo sa igracima po 2-3 mjeseca i vise , da ih toliko moramo muntati da dodju ovi imalo bolji, svako govori svidja mu se prica oko FKS i sve zacrtano sto se zeli ostvariti.

Pa tom istom Kelavi je 100000 puta bolje braniti u Seriji C, o Seriji B da ne pricam, gdje ima utakmice sa Bolonjom, Catanjom i ostalim finim ekipama.

Benko je mogao otici gdje je pozelio od balkanskih ekipa, a mogao je sigurno i vise, al eto isao je za parama u Kinu pa i kod nas tako.

Zato smirite nebuloze vase i uzivajte u ovom svemu, uostalom ni jednog tog igraca niste gledali i pricate lazi i izmisljotine sa ulica sto cujete.

i jos da dodam imamo mi 15 teskih utakmica i plus kup , plus uigravanje u europu, bit ce tu padova dosta ko ne misli tako grdno se vara, svaki dobar igrac nam je potreban

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jan 2015, 10:47

Ma frajer pise gluposti, nije se javio mjesec dana na forum i onda nakon mjesec dana dodje da pise bljuvotine o Ibrakovicu, Kelavi, Alispahicu.

Donji pajp i dalje u pripravnosti. :guz: :beba:
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 11 jan 2015, 10:50

stvarno ovo je onaj nas "glupi" Bosnjo, sto se u narodu kaze... Nama trebaju doci Alispahic i Kelava i mi opet nismo zadovoljni, pa dragi narode uhavizajte se vise jednom... Ja sam prezadovoljan samo ovako neka se nastavi s radom u klubu na svim nivoima, lijepa prica se pise evo vec godinu, i nastavit ce se aBD :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 jan 2015, 11:07

aS_Roma je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock:

Opet moram pisati skoro pa isto, stvarno nevjeratno od pojednih.

Neko je ovdje bas napisao,sta misite kako ce jedan Kelava ili Benko osjecati kad ode Radniku ili Mladosti VB, traktor iza gola , u travniku kuca sa jedne strane iza druge livada i ovce

Kako ce se osjecati kad udje u svlacionice gdje 90 % klubova nema toplove vode da se ljudi istusiraju, jeste li vidjeli u najtrofjnijeg kluba u BH kakve su svlacionice, mozete li onda mislitit kakve su kod ostalih.

Kako ce se osjecati kad odemo protiv Veleza a ispred njih na klupi palete one.

Pa dali ste vi normalni mi mozemo sad platiti kojeg god igraca pozelimo, niko ne zeli ovu ligu da igra, shvatitie da pregovaramo sa igracima po 2-3 mjeseca i vise , da ih toliko moramo muntati da dodju ovi imalo bolji, svako govori svidja mu se prica oko FKS i sve zacrtano sto se zeli ostvariti.

Pa tom istom Kelavi je 100000 puta bolje braniti u Seriji C, o Seriji B da ne pricam, gdje ima utakmice sa Bolonjom, Catanjom i ostalim finim ekipama.

Benko je mogao otici gdje je pozelio od balkanskih ekipa, a mogao je sigurno i vise, al eto isao je za parama u Kinu pa i kod nas tako.

Zato smirite nebuloze vase i uzivajte u ovom svemu, uostalom ni jednog tog igraca niste gledali i pricate lazi i izmisljotine sa ulica sto cujete.

i jos da dodam imamo mi 15 teskih utakmica i plus kup , plus uigravanje u europu, bit ce tu padova dosta ko ne misli tako grdno se vara, svaki dobar igrac nam je potreban
Ma ovo su samo pojedinci, mogu se kladiti da nisu uopste redovni na utakmicama! Ne vrijedi objasnjavati
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 jan 2015, 11:13

Sretan rodjendan nasem tatku da nastavi ovako sa dobrim partijama u nasem klubu i dalje.. :)
04.10.2009 !!

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 11 jan 2015, 11:20

Head je napisao/la:Ma frajer pise gluposti, nije se javio mjesec dana na forum i onda nakon mjesec dana dodje da pise bljuvotine o Ibrakovicu, Kelavi, Alispahicu.

Donji pajp i dalje u pripravnosti. :guz: :beba:
Ama nije problem u jednom 5 ili 10 ljudi na forumu sto pisu problem je sto pola istoka ovako razmislja i sto samo cekaju da pocnu hrakat sve redom.mene nedavno poznanik "pitar veliki" pita,i sta ima dje su pojacanja eto ti tvoji BP Dino Ibrak...nab....ih redom i sta da mu kazes nego bjezi budalo...
Ljudi ocigledno ne kontaju gdje zive a o klubu i problemima u kojim smo bili necu ni da pricam uglavnom Mesa Kelava i ko god da dodje od mene ce dobiti podrsku a nadam se da necu biti sam.jel Ibrak fulio sa nekim to tek treba da se vidi al pljuvat unaprijed pa to je smijesno.34 godine sam sto na istoku sto na sjeveru i klub nikad jace temelje nije imao al eto nije ni to dovoljno svaka cast ja fakat ne kontam sta pojedini ocekuju.
Pajp spreman i kod mene :guz:

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 11 jan 2015, 11:25

Nabijem ja te hejteri na LJUBAVNU ZILU.. upravi kapa do poda a ovi satro strucnjaci sa foruma M R S !!!!!!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 jan 2015, 11:28

Možda se na ljeto Cimi proda Puzigaći istiće ugovor ja mislim isto i Tatomiroviću ćini mi se i Stojčevu ne znam i Velkoskom,Bilbiji pa prema tome nema viška svi su nam dobro došli .I Deji (koliko ga ko volio ili ne ) istiće zato je Kelava dobro došao i Rustemović i Alispahić i da dođe i ovaj Francuz a možda i Dupovac ode pa tako da su ovi komentari u najmanju ruku neozbiljni odličan posao uprave unaprijed se pokrivamo na pozicijama ako neko ode svaka čast a i igramo na dva fronta a znamo kakvi su nam apetiti i ne vrijeđajte se braćo međusobno radi šmanadu pozz svima!
Sarajevo ljubavi moja!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2015, 11:35

sekac je napisao/la:Možda se na ljeto Cimi proda Puzigaći istiće ugovor ja mislim isto i Tatomiroviću ćini mi se i Stojčevu ne znam i Velkoskom,Bilbiji pa prema tome nema viška svi su nam dobro došli .I Deji (koliko ga ko volio ili ne ) istiće zato je Kelava dobro došao i Rustemović i Alispahić i da dođe i ovaj Francuz a možda i Dupovac ode pa tako da su ovi komentari u najmanju ruku neozbiljni odličan posao uprave unaprijed se pokrivamo na pozicijama ako neko ode svaka čast a i igramo na dva fronta a znamo kakvi su nam apetiti i ne vrijeđajte se braćo međusobno radi šmanadu pozz svima!

moj brate niko nece otici kako je krenulo tatko ce ako bog da u legende fks kao i dupe mislim po stazu u klubu i odigranim tekmama :) a sto se tice cimija i samira ja imam osjecaj da se njima jos ne zuri iz Sarajeva bar onako na prvu gledano a u drugom slucaju ako klub ima adekvatnu ponudu i da pusti gojku da se dalje aformira u nekom ebtopskom klubu i tako tvorimo tim transferom mnogim mladim prespektivnim talentima da dodju igrat za nas naravno pored jednog iskusnog igraca, ja pored svega toga mislim da ce mehmed puno toga doprinjeti nasoj igri i naucit samketa da bude jos bolji pa kako god i na krilu harisa idt... mislim da uprava zna sta radi i imaju moju punu podrsku u svakom segmentu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jan 2015, 11:38

Prvo,najtrofejniji klub ce do polusezone imati najbolje svlacionice u ligi ;) ,ako ne najbolje,onda najnovije sigurno :mrgreen: mada je to jedini objekat kojeg drzava nije obnovila poslje rata u sarajevu.
Al to nije tema,pa da ne duljim...

Nego zapade mi za oko,ovaj drugi dio,ne tako davno na istoj ovoj temi si pisao i ti i ostali da vam plate u klubu ne prelaze 5000km,jer su beavis and buthead tako rekli i vi svi ponavljali za njima ko i obicno. Mislim svima je bilo jasno da je to suplja,jer je to prosjek plata u jacim bih klubovima,al eto vi ste tu pricu furali.
Dok sad kazes da mozete platiti kojeg god igraca pozelite??? Cemu ta promjena u razmišljanju ili je plata svim igracima max 5000??? Ili je mozda ova predhodna info bila suplja???
Sta od toga?

Molio bih bobuljicare i ovog "donjeg pajpa" sto je izgleda zestoko zagorio da me zaobiđu s pametnim odgovorima,hvala

p.s.-djess sjeckač :P

HzVisoko
Kontakt:

Post Postao/la HzVisoko » 11 jan 2015, 11:40

ma nama da dodju ronaldo,messi,neuer pojedinci bi bili nezadovoljni...koliko bi samo volio da nam alispahic donese titulu tj da zabije u nekoj veoma vaznoj utakmici....onda bi bilo majstor,najbolji nas igrac vako nako.....tipicno bosnjacki....Ako vam ne valja dajte ga u Visoko hahahaha :-P

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2015, 11:45

SarajlijaTM je napisao/la:
Prvo,najtrofejniji klub ce do polusezone imati najbolje svlacionice u ligi ;) ,ako ne najbolje,onda najnovije sigurno :mrgreen: mada je to jedini objekat kojeg drzava nije obnovila poslje rata u sarajevu.
a što bi država obnavljala privatnu imovinu???
i zar nije FIFA/Uefa dala lovu savezima a oni klubovima za obnavljanje infrastrukture?
:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2015, 11:46

HzVisoko je napisao/la:ma nama da dodju ronaldo,messi,neuer pojedinci bi bili nezadovoljni...koliko bi samo volio da nam alispahic donese titulu tj da zabije u nekoj veoma vaznoj utakmici....onda bi bilo majstor,najbolji nas igrac vako nako.....tipicno bosnjacki....Ako vam ne valja dajte ga u Visoko hahahaha :-P

ne sekirajte se visocani dogodine cete se borit za ulazak u premijer ligu ako bog da to vam je reko ibrak dino i kustuurica i amiđa :P
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

HzVisoko
Kontakt:

Post Postao/la HzVisoko » 11 jan 2015, 11:50

tesko sa ovom sadasnjom ekipom i trenerom Bosna bi se borila za opstanak u prvoj ligi federacije...

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 11 jan 2015, 11:51

SarajlijaTM je napisao/la:

Nego zapade mi za oko,ovaj drugi dio,ne tako davno na istoj ovoj temi si pisao i ti i ostali da vam plate u klubu ne prelaze 5000km,jer su beavis and buthead tako rekli i vi svi ponavljali za njima ko i obicno. Mislim svima je bilo jasno da je to suplja,jer je to prosjek plata u jacim bih klubovima,al eto vi ste tu pricu furali.
Dok sad kazes da mozete platiti kojeg god igraca pozelite??? Cemu ta promjena u razmišljanju ili je plata svim igracima max 5000??? Ili je mozda ova predhodna info bila suplja???
Sta od toga?

Molio bih bobuljicare i ovog "donjeg pajpa" sto je izgleda zestoko zagorio da me zaobiđu s pametnim odgovorima,hvala

p.s.-djess sjeckač :P

Prvo , znas li da za ovo beavis u buthead , mozes ban dobiti...isto ko sto je fcsforever dobio za bajramski morz (amar)..ako admini budu dosljedni ides u miru svoga doma gledati slike svlacionica i dozivljavati orgazme na iste. Drugo...hebo te svlacionice..davite se u blatu i mulju dugova kada se ne zna hoce li biti uopste plate...i ti naso kenjati o nasim platama i nasoj situaciji koja je za vas kospe , pozitivna misaona imenica. Zato uzivaj u svlacionicama i novom navodnjavanju stadiona kontejner a plate i sve ono o cemu vi sanjate...ostavi Dini i Ibraku koji znaju , hoce i mogu....
tvrdite da je iskopina vasa 1/1...pa sto onda kumite i molite da vam drzava pomogne...kad je to drzava pomagala privatno vlasnistvo da se npr rekonstruise...vidis kolko ste odvratni i glupi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2015, 11:55

HzVisoko je napisao/la:tesko sa ovom sadasnjom ekipom i trenerom Bosna bi se borila za opstanak u prvoj ligi federacije...

sto ne moera znaciti da nece doci na posudbu par igraca i to ce se znati 15tog ima finih igraca za vas kad je trenutni roster FKS u pitanju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

HzVisoko
Kontakt:

Post Postao/la HzVisoko » 11 jan 2015, 12:00

Slazem se da ima ,al isto tako znam da nesto ne stima na relaciji Karahmet-Uprava Bosne ,al hajde bit ce ok...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []