hvala.TM87jajce je napisao/la:prejako, pogotvo kad je bude pjevalo 4-5 hiljada na Jugu, to ce biti jeza pravaParanoja je napisao/la:Tm jajce Kako je zvucala nova pjesma Boga ti ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Samo da dodam, daleko najbolji golman sa najkvalitetnijom tehnikom i eksplozivnošću ikada u premijer ligi.MrAmani96 je napisao/la:Primjer Zrinjski, GOSK i Maribor.Ultras1921 je napisao/la:Dje ces bola bez Kerle?MrAmani96 je napisao/la:Po meni najbolji sastav trenutno:
Antolovic - Najbolji golman, nemamo boljeg.. Imamo mladog Bukvica i Karica.
Kvesic - Nemam komentar. On je buducnost BH fudbala
Bogicevic,Vasilic - Po meni najbolja kombinacija kada je u pitanju stoper pozicija. Nesto smo previse nesigurni kada je kombinacija Kerla,Vasilic ili Kerla,Bogicevic.
Svraka, Jamak - Mozda se ne slazete s mnom, ali je po meni Zolotic vrlo nesiguran i treba mu jos iskustvo. Znaci izabrao sam Svrake i Jamaka jer imaju puno vise iskustvo i sigurniji su od Zolotica.
Smajic - Kad se oporavi, pod hitno treba u prvoj postavi, on je brz i odlican igrac.
Zeba - Nas najbolji igrac.
Adilovic - Nemamo boljeg spica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- SarajlijaTM
Dobar je haveru,al zeljo je uvjek imao kvalitetne golmane.Dobar je al nije najbolji...England je napisao/la:Samo da dodam, daleko najbolji golman sa najkvalitetnijom tehnikom i eksplozivnošću ikada u premijer ligi.
evo malo bolji video,ako nije vec bio
[youtube][/youtube]
- storm_raider
- Kontakt:
A meni je srce prepuno kada vidim kako razmisljas.DejaNMG je napisao/la:Ja sam bio skoro na samom pocetku, gledao kako Manijaci idu dole ispod tribine, jesu se tada oglasili neki nasi likovi nesto nejasno (znam i koji, sredina mislim) ali stvarno nisam cuo da je bilo noz zica, niko nije komentarisao to na djelu gdje sam bio ja, niti bilo sta.TM87jajce je napisao/la:skandiranje je bilo na poluvremenu kada su na tribinu ulazili navijači koji su došli iz Sarajeva, ako si bio morao si čuti, ostalo je bilo sve OK. RESPECT
Kazem ponovo sramota, da 10ak ljudi upropasti cjelokupan utisak, ali takvih je uvjek bilo i bice nazalost.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Govorim o premijer ligi, bilo bi dobro da ga Legija pusti sa pravom prvootkupa, da ga usporedim npr.sa Kelavom kojem je on u svim reprezentativnim selekcijama cijeli život bio rezerva, al' je drugim putem krenuo jer nije u mamićevo robovlasništvo otišao.SarajlijaTM je napisao/la:Dobar je haveru,al zeljo je uvjek imao kvalitetne golmane.Dobar je al nije najbolji...England je napisao/la:Samo da dodam, daleko najbolji golman sa najkvalitetnijom tehnikom i eksplozivnošću ikada u premijer ligi.
evo malo bolji video,ako nije vec bio
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li neko slucajno naletion ili ima u svojoj privatnoj arhivi sljedece susrete:
Zeljeznicar vs Malaga 0:0 (Kosevo) - 19 September 2002
Malaga vs Zeljeznicar 1:0 (Malaga) - 3 October 2002
Zeljeznicar vs Leotar - 2:0 Finale Kupa BIH (Kosevo) 2002
Zeljeznicar vs Malaga 0:0 (Kosevo) - 19 September 2002
Malaga vs Zeljeznicar 1:0 (Malaga) - 3 October 2002
Zeljeznicar vs Leotar - 2:0 Finale Kupa BIH (Kosevo) 2002
- champions1921
Ima li neko ovakvu ali Za FK Zeljeznicar

Bio bih mu zahvalan do groba

BUDI ŽELJO !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
davno sam rekao da je bogi gotov treba mu se zahvaliti, on se psihicki nece oporaviti da bi nam valjao... nit mi imamo vremena da ga cekamo eno i pitari su se zahuktali i sad mi trebamo cekat bogija da dodje sebi... nije on ta klasa vrijedna cekanja
- Ultras1921
- Kontakt:
Jučerašnjim susretima kompletirana je šesnaestina finala Kupa Bosne i Hercegovine, a 25. septembra saznat ćemo ko će se sastati u osmini finala najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji.
Žrijeb osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine biće održan 25. septembra u 12:00 sati u hotelu Art.
Od osmine finala u Kupu se igraju dvije utakmice, tako da će prve biti odigrane 10. oktobra, a uzvrati 24. oktobra.
Podsjetimo, titulu u Kupu Bosne i Hercegovine brani Željezničar, koji je u finalu savladao Široki Brijeg.
Da li se ova zabrana odnosi i na utakmice kupa tj. ako prva utakmica bude kod nas da li mozemo ici na nju?
Žrijeb osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine biće održan 25. septembra u 12:00 sati u hotelu Art.
Od osmine finala u Kupu se igraju dvije utakmice, tako da će prve biti odigrane 10. oktobra, a uzvrati 24. oktobra.
Podsjetimo, titulu u Kupu Bosne i Hercegovine brani Željezničar, koji je u finalu savladao Široki Brijeg.
Da li se ova zabrana odnosi i na utakmice kupa tj. ako prva utakmica bude kod nas da li mozemo ici na nju?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koliko znam i kup takmicenje ulazi u zabranu mada nam to nista ne znaci jer sa Rudarom igramo 06.10.Ultras1921 je napisao/la:Da li se ova zabrana odnosi i na utakmice kupa tj. ako prva utakmica bude kod nas da li mozemo ici na nju?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Moze li neko sto ima statistiku sa meca (kartoni, golovi, ko je igro..) da to posalje na pp. Vrlo je bitno.
Prosto je nevjerovatno da se ni na oficialnoj stranici nemogu naci statisticki podatci tima...
Prosto je nevjerovatno da se ni na oficialnoj stranici nemogu naci statisticki podatci tima...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako mi je vatra za ovu zabranu moram ici u nicaze da bi svog Zelju gledao.Stole iz Bora je napisao/la:Koliko znam i kup takmicenje ulazi u zabranu mada nam to nista ne znaci jer sa Rudarom igramo 06.10.Ultras1921 je napisao/la:Da li se ova zabrana odnosi i na utakmice kupa tj. ako prva utakmica bude kod nas da li mozemo ici na nju?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Još jedan vikend uz BH radio 1! Divno!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- bistrikboy
- Kontakt:
Mozda nas Telecom obraduje,ko zna...GaziHusrevbeg je napisao/la:Još jedan vikend uz BH radio 1! Divno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Ultras1921
- Kontakt:
Pa eto ako nista ranije cemo moc na Grbavicu- 10.10.Stole iz Bora je napisao/la:Koliko znam i kup takmicenje ulazi u zabranu mada nam to nista ne znaci jer sa Rudarom igramo 06.10.Ultras1921 je napisao/la:Da li se ova zabrana odnosi i na utakmice kupa tj. ako prva utakmica bude kod nas da li mozemo ici na nju?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Treba organizovat nesto, nac' neko mjesto odakle se vidi tekma ili grmit sa pomocnog !
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
-
- Kontakt:
Lipe cvatuinacefindecko je napisao/la:Može li mi iko reći na koju je melodiju ova pjesma o Džildi, to jest koja je prepjevana da bi se dobila ova pjesma?
Nije Kopriva, ima nešto identično !
Jeste, danas sam saznao da su skandirali momci iz BL, bilo je nekoliko na ogradi, i jos nekoliko nasih , i policija ih je zovnula i nisu im dali da se vrate na drugo poluvrjeme, trojici su zabranili mislim.TM87jajce je napisao/la:eh upravo kad su Manijaci išli ispod tribine tad su se oglasili oni što su bili na sredini što su mahali zastavom republike srpske oni što su bili gore na vrh tribine na ogradi
i da zaboravio sam napisati pjevala se pjesma o Džildi
@storm_raider Tako treba da razmislja svak normalan u ovoj drzavi.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
DejaNMG je napisao/la:Jeste, danas sam saznao da su skandirali momci iz BL, bilo je nekoliko na ogradi, i jos nekoliko nasih , i policija ih je zovnula i nisu im dali da se vrate na drugo poluvrjeme, trojici su zabranili mislim.TM87jajce je napisao/la:eh upravo kad su Manijaci išli ispod tribine tad su se oglasili oni što su bili na sredini što su mahali zastavom republike srpske oni što su bili gore na vrh tribine na ogradi
i da zaboravio sam napisati pjevala se pjesma o Džildi
@storm_raider Tako treba da razmislja svak normalan u ovoj drzavi.

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Trenutno korisnika/ca: Beli98, relativizam i 62 gosta.