FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Neandertalac » 11 jan 2015, 12:05

Komsije velika stvar ako vam ova dva igraca potpisu. Cestitam , stvarno pravite do sada najveci iskorak u nasoj ligi sto se tice transfera. Do juce nismo mogli ni sanjati da nam igraci iz liga petice igraju u klubovima , i velika je stvar ne samo za vas , nego i za renome lige.
Vidim ima i ove nezadovoljne djecice i strucnjaka . Plitka pamet i kratko pamcenje ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 11 jan 2015, 12:06

inace mi godinama dovodili igrace tipa Alispahic i Kelava u nas klub i dominirali, tacno pojedinci neke stvari moraju srediti sami sa sobom :facepalm:

ako dodju njih dvojica to je pun pogodak, kakvi god da su za nase lige su svemirski brod, bio je Said i debeo i ovakav i onakav pa se igrao sa svima kako je htio, zato strucnjaci, menadzeri, treneri itd polazite te ispite, ulozite pare pa onda mozete srat sunce vam vase ljubim, koliko bezobrazna raja moze biti to je cudo !!! fuj !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 11 jan 2015, 12:15

Neandertalac je napisao/la:Komsije velika stvar ako vam ova dva igraca potpisu. Cestitam , stvarno pravite do sada najveci iskorak u nasoj ligi sto se tice transfera. Do juce nismo mogli ni sanjati da nam igraci iz liga petice igraju u klubovima , i velika je stvar ne samo za vas , nego i za renome lige.
Vidim ima i ove nezadovoljne djecice i strucnjaka . Plitka pamet i kratko pamcenje ...

Bravo za post...ti isti strucnjaci kontaju da je lahko dovesti igraca koji pristaje igrati tekmu u Obarskoj ili Travniku uz rizik da mu tamosnji fgr slomi nogu i dovede u pitanje kompletnu karijeru. I sto rece, zaboravlja se da smo do prije 2 ili 3 god..svrsavali na nake Melunovice i ostale hadalje...koji su nam minimalno milion KM izbili iz kase.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 11 jan 2015, 12:18

Neandertalac je napisao/la:Komsije velika stvar ako vam ova dva igraca potpisu. Cestitam , stvarno pravite do sada najveci iskorak u nasoj ligi sto se tice transfera. Do juce nismo mogli ni sanjati da nam igraci iz liga petice igraju u klubovima , i velika je stvar ne samo za vas , nego i za renome lige.
Ovo se poštuje :thumbup: Hvala :bih:
U INAT SVIMA 1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 11 jan 2015, 12:29

sto Aco rece , nista nije gotovo iako postoje najave da jeste....zbog toga treba sacekati jos dan-dva ....

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 11 jan 2015, 12:45

Respect :clap: :clap: :clap:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jan 2015, 12:46

Ma ja sam nakon Borjana oprezan i 5 dana kad prodje od potpisa...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 11 jan 2015, 12:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ja sam nakon Borjana oprezan i 5 dana kad prodje od potpisa...

Dosli ili ne , dovoljno smo jaki i uigrani (jbg ova ekipa je "zajedno 2 god) ...plus Benko , da mozemo istaknuti kandidaturu za titulu a sto ne reci i za duplu krunu. Mora se igrati hrabro i u kost...prilaziti svakoj tekmi ko da igramo sa bajernom...rezultat nece izostati. Ipak , mislim da su ova 2 igraca , zavrsena prica..pogotovo Alispahic...kod Kelave ostavljam odredjene nedoumice jer je njegova plata 20 000 eura a Udineze trazi da pola plate mi placamo. Zbog toga ostavljam mogucnost da se ne dogovorimo sa Udinezeom i da isti ne dodje u bordo naciju.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jan 2015, 12:57

Kako sam cuo Alispahic je u Rijeci im'o preko 10 milja eura platu, ovdje mu je duplo manje i vise nego u Rijeci sigurno. Svaka cast Ibrakovicu i Selimovicu.
1946

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 jan 2015, 12:58

Komsije nema tu sta respektovat jer svako normalan dolazi na tekme da gleda fudbal a fudbal su golovi driblinzi potezi.Koja budala uziva da mu je komsija los a da je njegov tim ko fol nesto malo bolji a u biti nevaljaju ni jedan taj nema veze sa fudbalom.Sarajevo a i moj Zeljo nesmiju nikad dozvolit da spadnu na amaterske igrace jer automatski srozavas sam ime kluba respekt.Zeljo i sarajevo moraju da budu najveci u BiH nevezano imali para ili ne.Ja volim jako sarajvo jer imam onda sta gledat e drugo je hoce li se meni trest cega da nas to isto sarajvo ne razvali e zato su tu ljudi u mom klubu da to ne dozvole.Dakle samo naprjed i dabogda doveli jos skuplja i veca pojacanja.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 jan 2015, 12:58

Komsije nema tu sta respektovat jer svako normalan dolazi na tekme da gleda fudbal a fudbal su golovi driblinzi potezi.Koja budala uziva da mu je komsija los a da je njegov tim ko fol nesto malo bolji a u biti nevaljaju ni jedan taj nema veze sa fudbalom.Sarajevo a i moj Zeljo nesmiju nikad dozvolit da spadnu na amaterske igrace jer automatski srozavas sam ime kluba respekt.Zeljo i sarajevo moraju da budu najveci u BiH nevezano imali para ili ne.Ja volim jako sarajvo jer imam onda sta gledat e drugo je hoce li se meni trest cega da nas to isto sarajvo ne razvali e zato su tu ljudi u mom klubu da to ne dozvole.Dakle samo naprjed i dabogda doveli jos skuplja i veca pojacanja.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 jan 2015, 12:59

SarajlijaTM je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock:

Kako ce se osjecati kad udje u svlacionice gdje 90 % klubova nema toplove vode da se ljudi istusiraju, jeste li vidjeli u najtrofjnijeg kluba u BH kakve su svlacionice, mozete li onda mislitit kakve su kod ostalih.

Pa dali ste vi normalni mi mozemo sad platiti kojeg god igraca pozelimo, niko ne zeli ovu ligu da igra, shvatitie da pregovaramo sa igracima po 2-3 mjeseca i vise , da ih toliko moramo muntati da dodju ovi imalo bolji, svako govori svidja mu se prica oko FKS i sve zacrtano sto se zeli ostvariti.
Prvo,najtrofejniji klub ce do polusezone imati najbolje svlacionice u ligi ;) ,ako ne najbolje,onda najnovije sigurno :mrgreen: mada je to jedini objekat kojeg drzava nije obnovila poslje rata u sarajevu.
Al to nije tema,pa da ne duljim...

Nego zapade mi za oko,ovaj drugi dio,ne tako davno na istoj ovoj temi si pisao i ti i ostali da vam plate u klubu ne prelaze 5000km,jer su beavis and buthead tako rekli i vi svi ponavljali za njima ko i obicno. Mislim svima je bilo jasno da je to suplja,jer je to prosjek plata u jacim bih klubovima,al eto vi ste tu pricu furali.
Dok sad kazes da mozete platiti kojeg god igraca pozelite??? Cemu ta promjena u razmišljanju ili je plata svim igracima max 5000??? Ili je mozda ova predhodna info bila suplja???
Sta od toga?

Molio bih bobuljicare i ovog "donjeg pajpa" sto je izgleda zestoko zagorio da me zaobiđu s pametnim odgovorima,hvala

p.s.-djess sjeckač :P
Prvo sto se tice svlacionica, da Bogda imali vi najbolje, iskreno bi volio da svi klubovi to imaju, zar nije ofirno vidjeti onakvo ruglo, ofirno igraca dovesti da sjedi na onom, ljepsih svlacionica imas u osnovnim školama.

A sto se tice plate igraca ja ne vjerujem da sam ja licno nesto napisao u vezi plate igraca, jer to fakat najvise mrzim da pišem i pricam o tome, a ne vjerujem nikome kad kaze npr bubam sam Bandovic ima 3 milje, pa nekad u ono vrijeme pricalo se Torlak najskuplji imao 5 milja itd..
A i ko ce to znati ko kome moze zaviriti u takvu privatnost stvarno ne znam.

Samo ti sa sigurnoscu mogu reci da Sarajevo sad moze platiti nekog igraca kojem je plata 10 milja, al nije kod nekih igraca sve u parama, primjer ti je Velikonja koji je mogao doci igrati za pare iz Cardifa kod nas, al nece da se handri po livadama ovim.

Dok npr Benko je na platnom spisku Cardiffa kako ja znam, to je tip igraca koji je preštesko placati i znamo svi da je drama skup, taj ne igra za 5-6 milja jos km

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 jan 2015, 13:18

collector je napisao/la:inace mi godinama dovodili igrace tipa Alispahic i Kelava u nas klub i dominirali, tacno pojedinci neke stvari moraju srediti sami sa sobom :facepalm:

ako dodju njih dvojica to je pun pogodak, kakvi god da su za nase lige su svemirski brod, bio je Said i debeo i ovakav i onakav pa se igrao sa svima kako je htio, zato strucnjaci, menadzeri, treneri itd polazite te ispite, ulozite pare pa onda mozete srat sunce vam vase ljubim, koliko bezobrazna raja moze biti to je cudo !!! fuj !!!
Kako ljudi brzo zaboravljaju neke stvari,to je za nepovjerovati! Do prije godinu dana nismo bili u situaciji da dovedemo igraca iz Gradine(bez uvrede) a sada nam nisu pojacanja koji su igrali u grupnim fazama evropskih takmicenja i svoje klubove tamo odvodili.Mi nismo ni svjesni sta znaci uopste dati ponudu takvim igracima,a kamoli dovesti ih u ligu koja nema elementarne uslove za igranje fudbala.
I sada se nade neko ko je nezadovoljan jer je citajuci raznorazne forumske zajebancije ocekivao neka extra imena.Halooo spustite se malo ljudi,mi smo tek poceli dizati neke standarde,a to zahtijeva odredeno vrijeme.Nece ni svaki igrac potrcati u nasu ligu da ga platis koliko on zine,ima ih i koji drze do svog rejtinga.Dakle nije stvar kluba,plate,ugovora nego jednostavno reputacije koja ce mu otvoriti,odnosno zatvoriti vrata u buducnosti.
Prema tome rukovodstvu naseg kluba se moze samo do poda nakloniti kada su i do sada uspjeli dovesti ove igrace (Jajalo,Benko,Alispahic,abd.Kelava) i samim tim dici rejting BH lige,jer se doslo u situaciju da se igraci sami nude i da se traze nasi igraci od timova iz liga petice.
A sve to se uspjelo za manje od godinu dana,prema tome dosta megalomanije,mi smo jos pioniri u svemu ovome
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 13:42

Hvala i svaka cast! Sto se tice nezadovoljstva sta ces jbg zaboravili kad su im glavne akvizicije bile Gutic, Sunjevaric, Radulovic...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 11 jan 2015, 13:58

Ado76 je napisao/la:
collector je napisao/la:inace mi godinama dovodili igrace tipa Alispahic i Kelava u nas klub i dominirali, tacno pojedinci neke stvari moraju srediti sami sa sobom :facepalm:

Kako ljudi brzo zaboravljaju neke stvari,to je za nepovjerovati! Do prije godinu dana nismo bili u situaciji da dovedemo igraca iz Gradine(bez uvrede) a sada nam nisu pojacanja koji su igrali u grupnim fazama evropskih takmicenja i svoje klubove tamo odvodili.Mi nismo ni svjesni sta znaci uopste dati ponudu takvim igracima,a kamoli dovesti ih u ligu koja nema elementarne uslove za igranje fudbala.
I sada se nade neko ko je nezadovoljan jer je citajuci raznorazne forumske zajebancije ocekivao neka extra imena.Halooo spustite se malo ljudi,mi smo tek poceli dizati neke standarde,a to zahtijeva odredeno vrijeme.Nece ni svaki igrac potrcati u nasu ligu da ga platis koliko on zine,ima ih i koji drze do svog rejtinga.Dakle nije stvar kluba,plate,ugovora nego jednostavno reputacije koja ce mu otvoriti,odnosno zatvoriti vrata u buducnosti.
Prema tome rukovodstvu naseg kluba se moze samo do poda nakloniti kada su i do sada uspjeli dovesti ove igrace (Jajalo,Benko,Alispahic,abd.Kelava) i samim tim dici rejting BH lige,jer se doslo u situaciju da se igraci sami nude i da se traze nasi igraci od timova iz liga petice.
A sve to se uspjelo za manje od godinu dana,prema tome dosta megalomanije,mi smo jos pioniri u svemu ovome

objasnio covjek !!! :thumbup:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jan 2015, 14:36

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ja sam nakon Borjana oprezan i 5 dana kad prodje od potpisa...
Hahaha kralju, ima ti i ta mjesta, na žalost nismo se jednom opekli sa tim najavama i 'sigurnim' dolascima. Mada vjerujem da će to Ibrak što prije natjerati da potpiše obojicu. :D

Inače nigdje nisam pročitao o ugovoru, tj. na koliko bi mogli potpisati, pretpostavljam 2 god.?!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 11 jan 2015, 14:38

Alispahić potpis'o

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 11 jan 2015, 14:40

Steph je napisao/la:Alispahić potpis'o

Na koliko?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 jan 2015, 14:41

Steph je napisao/la:Alispahić potpis'o

? :clap:

Daj nam jos i Kelavu sad. Uprava :bow:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jan 2015, 14:48

Šta rekoh... Ibraka se opametio pa to riješava po kratkom postupku i MOMENTAALNO!! :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []