BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

fukaratz
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la fukaratz » 01 jul 2016, 00:37

samocelik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ma malo uletili među fukare uspostavili red na Jugu. Dosta raje na tribinama ali iz Zenice.
citam postove i prvi mi zapade za oci, ne znam da li se zayebavas ili ne ali raje iz zenice je bilo u tragovima na stadionu :( ja sam ocekivao po vasim pricama (raja se zazelila fudbala) da ce to biti nekakvog svijeta.......ali vas druze osim na sredini istoka (robijasi) nije nigdje bilo :salut:
Nemoj brate zezati. Više od pola zapada je bilo zeničke raje. Istok do juga isto tako. Ustvari bilo je nekako pola pola reko bih. Nekih 6 milja na stadionu i fino je bilo vidjeti Bilino onako kako i treba samo da bude, crno crveno.
Bilinog ti vidio nisi :salut: tacno se znalo ko je iz Zenice jer kod prilika nisu ustajali i kulitali su vecinu tekme, 95% ljudi na zapadu imalo sal ili dres Slobode :wave:
Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2016, 00:47

samocelik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ma malo uletili među fukare uspostavili red na Jugu. Dosta raje na tribinama ali iz Zenice.
citam postove i prvi mi zapade za oci, ne znam da li se zayebavas ili ne ali raje iz zenice je bilo u tragovima na stadionu :( ja sam ocekivao po vasim pricama (raja se zazelila fudbala) da ce to biti nekakvog svijeta.......ali vas druze osim na sredini istoka (robijasi) nije nigdje bilo :salut:
Nemoj brate zezati. Više od pola zapada je bilo zeničke raje. Istok do juga isto tako. Ustvari bilo je nekako pola pola reko bih. Nekih 6 milja na stadionu i fino je bilo vidjeti Bilino onako kako i treba samo da bude, crno crveno.
Iskreno i meni se ucinilo da je Zenicana bilo ispod 1000. Na istoku su, cini mi se, bili vecina, dok na Zapadu smo najvecim dijelom bili u Slobodinim obiljezjima pa nije bilo tesko primjetiti da nas je dosta iz Tuzle doslo u Zenicu. Kako god, hvala vam na podrsci, lijepa atmosfera je bila i vrlodobra posjeta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 jul 2016, 00:49

fukaratz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: citam postove i prvi mi zapade za oci, ne znam da li se zayebavas ili ne ali raje iz zenice je bilo u tragovima na stadionu :( ja sam ocekivao po vasim pricama (raja se zazelila fudbala) da ce to biti nekakvog svijeta.......ali vas druze osim na sredini istoka (robijasi) nije nigdje bilo :salut:
Bilinog ti vidio nisi :salut: tacno se znalo ko je iz Zenice jer kod prilika nisu ustajali i kulitali su vecinu tekme, 95% ljudi na zapadu imalo sal ili dres Slobode :wave:
Bilo je nekih 15-20% posjete, na tome i na gostoprimstvu hvala im. Sve maksimalno korektno. Ovako lijep navijacki dan se u Sarajevu ne bi mogao desiti. :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 01 jul 2016, 00:53

Meni je simpatično bilo vidjeti dosta djecaka sto u dresovima Čelika što u vašim dresovima. Kaže meni jedan malac, uh čiko sreća pa nema ona tehnika ko na tvu sad bi oni njima priznali gol :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2016, 01:05

samocelik je napisao/la:Meni je simpatično bilo vidjeti dosta djecaka sto u dresovima Čelika što u vašim dresovima. Kaže meni jedan malac, uh čiko sreća pa nema ona tehnika ko na tvu sad bi oni njima priznali gol :D
Nego, ko je ona plavka, malo starija riba, sto radi kao konobarica nekako preko puta Stadiona, mali lokalcic (pored njega neki Azzuro, ili tako nesto sam vidio da pise :D)? :urnebes:

075 ❤

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 01 jul 2016, 01:29

Beduin je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Meni je simpatično bilo vidjeti dosta djecaka sto u dresovima Čelika što u vašim dresovima. Kaže meni jedan malac, uh čiko sreća pa nema ona tehnika ko na tvu sad bi oni njima priznali gol :D
Nego, ko je ona plavka, malo starija riba, sto radi kao konobarica nekako preko puta Stadiona, mali lokalcic (pored njega neki Azzuro, ili tako nesto sam vidio da pise :D)? :urnebes:
Garant kafic od Bege, COCO mislim da se zove.....hahahha..bgt pitao odakle je ona xD

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 01 jul 2016, 01:33

Ja bi se bar udostojio i zahvalio na gostoprimstvu, na korektnom doceku, gdje ste se osjecali kao u pola Tuzle, pa i zahvalio tim navijacima koji su dosli pogledati utakmicu i navijati za Slobodu, pa i u tom malom broju kao sto ti kazes :S A garantujem ti da je na stadionu od ukupnog broja navijaca bilo bar 30% iz Ze, ako ne i vise :) Al sreca nisu svi ko ti i ne prebrojavaju krvna zrnca....milina kad te ljudi nazovu, a ti nisi ni u Ze, da ti se zahvale kako su ih tvoji sugradjani primili ;)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 jul 2016, 01:37

Daj raspravljate oko gluposti.
Bilo je oko 5000 ljudi,od toga sigurno 1000-1500 zenicana.
I hvala svima koji su dosli i podrzali Slobodu.
Akobogda da prodjemo izraelce pa da taj broj podignemo zajedno na 7,8 hiljada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2016, 01:59

shalabajzer je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Garant kafic od Bege, COCO mislim da se zove.....hahahha..bgt pitao odakle je ona xD
Ne znam jel to gazda bio, nizak covjek, ima tikove neke pa stalno miga ocima. :urnebes:

Zadigla sisice danas, uska suknjica, moram je naci na facebook. :lol:

075 ❤

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 jul 2016, 02:01

kome da se zahvaljujem, pa te iste Zenicane niko ne dira kad dodju na gostovanje u Tuzlu i setaju kao da je njihov grad :!: to Bilino i organizaciju na njemu je nasa uprava masno platila, i nadam se da je ovo zadnja sezona da igramo Europu van svog grada :!: ko god je bio na zapadu protvrdit ce moje rijeci. sto se istoka i juga tice nisam upucen samo sam vidio na sredini istoka manju skupinu robijasa koji su ganjali neku svoju pravdu :kafa:
Sloboda Tuzla

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 01 jul 2016, 02:05

Zadigla sisice danas, uska suknjica, moram je naci na facebook. :lol
Ma garant je onda COCO caffe...samo tu takva i moze radit xD hahahha

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 01 jul 2016, 02:08

fukaratz je napisao/la:kome da se zahvaljujem, pa te iste Zenicane niko ne dira kad dodju na gostovanje u Tuzlu i setaju kao da je njihov grad :!: to Bilino i organizaciju na njemu je nasa uprava masno platila, i nadam se da je ovo zadnja sezona da igramo Europu van svog grada :!: ko god je bio na zapadu protvrdit ce moje rijeci. sto se istoka i juga tice nisam upucen samo sam vidio na sredini istoka manju skupinu robijasa koji su ganjali neku svoju pravdu :kafa:
Ok sve si upravu......... :bih: :bih: :bih:

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 01 jul 2016, 05:47

Rezultati povoljni pred revans, samo je Siroki malo iznenadio ili je ipak ekipa Birkirkare podcjenjena. Nesto se nesjecam da se Birkirkara obrukala u Evropi osim mozda sa Hajdukom 2008/2009 ukupno bilo 7:0 za Hajduk u dvije tekme i sa Danskom ekipom Lyngby, kuci odigrali 0:0, u Danskoj izgubili 7:0, doduse to je bilo prije vise od 10 godina, pa onda West Ham ih jedva izbacio prosle godine na penale. tako da mogu reci nisu oni bas amaterizam kojim ih neki smatraju. Radnik pruzio odlicnu partiju imao odlicne sanse, mislim da moze da prodje Bugarsku ekipu. Sloboda ako se molo potrudi, uveze igru, mogu naravno i oni proci, mada mislim da ipak nisu favoriti, u svakom slucaju sretno svima.

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 01 jul 2016, 08:15

Svi naši predstavnici prolaze.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 01 jul 2016, 08:46

Solidni rezultati BiH predstavnika, rekao bih da je jedino Siroki podbacio. Sve je jos otvoreno, svi mogu proci dalje ali isto tako i ispasti.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 jul 2016, 09:15

fukaratz je napisao/la:kome da se zahvaljujem, pa te iste Zenicane niko ne dira kad dodju na gostovanje u Tuzlu i setaju kao da je njihov grad :!: to Bilino i organizaciju na njemu je nasa uprava masno platila, i nadam se da je ovo zadnja sezona da igramo Europu van svog grada :!: ko god je bio na zapadu protvrdit ce moje rijeci. sto se istoka i juga tice nisam upucen samo sam vidio na sredini istoka manju skupinu robijasa koji su ganjali neku svoju pravdu :kafa:
nemoj brate zajebavat.
bilo je tuzlaka fin broj za radni dan, al je bilo i robova i na jugu s nama i to momci navijali citavo vrijeme(nase pjesme ej) mislim sta rec nego hvala na gostoprimstvu, nisam osjetio ni trunku neke tenzije cak naprotiv,pozitivno iznenadjen hvala jos jednom :salut:

jah i zaboravi, rezultati bh predstavnika nisu losi.
radnik je najvece iznenadjenje,u poz.smislu, a siroki ocekivo sam ce oni dobit one al eto.

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la titi14oldschool » 01 jul 2016, 09:22

fukaratz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: citam postove i prvi mi zapade za oci, ne znam da li se zayebavas ili ne ali raje iz zenice je bilo u tragovima na stadionu :( ja sam ocekivao po vasim pricama (raja se zazelila fudbala) da ce to biti nekakvog svijeta.......ali vas druze osim na sredini istoka (robijasi) nije nigdje bilo :salut:
Nidje veze,ako raje iz Zenice nije bilo vise nije bilo ni manje,i iskreno razocaran sam vasim navijanjem,bez uvrede ali dosta puta su se oni hadalji culi vise od vas i za razliku od vas pjevali su cijelu tekmu...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 jul 2016, 13:14

Široki veliko razočaranje, Radnik ugodno iznenađenje. Od Slobode nisam znao što očekivati obzirom na roster i promjenjive igre Izraelaca, ali na kraju OK rezultat.

Nadam se prolasku barem dva kluba.
Hayley <3

DoeTz
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la DoeTz » 01 jul 2016, 13:32

titi14oldschool je napisao/la: Nidje veze,ako raje iz Zenice nije bilo vise nije bilo ni manje,i iskreno razocaran sam vasim navijanjem,bez uvrede ali dosta puta su se oni hadalji culi vise od vas i za razliku od vas pjevali su cijelu tekmu...
Ta tema vec nije za foruma ali eto jucer se moglo vidjet da ima problema u grupi, nazalost.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 jul 2016, 13:42

Nisam mogao da ispratim Slobodu nekih zadnjih pola sata ? kako je igrala ? po onome sto sam gledo u prvom pol i to malo pah nekih 55:45 mi je bio omjer prema Slobodi mozda gore 1:1 i prolaz hmmm

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.