Dzaba se kamilica par godimgodina trudio upinjo saginjo. Nece ga negradjani i bog
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Elvir baljic odgovorno tvrdi kamilici nece musemic doc...
Dzaba se kamilica par godimgodina trudio upinjo saginjo. Nece ga negradjani i bog
-
Sariel1987
- Kontakt:
Kad je a.osima stiglo stici ce ih sveBosnausrcu9 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:29i treba vala, što jest jest, koliko su nam godina života, nerava i čega sve ne uzeli... stići će ih suze mnogih tuzlanskih dječakaSariel1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:25Ma jbace ih sve makar kijametski danBosnausrcu9 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:23drugovi moji, nema ko nas nije izje.bao da prostite, kad je naš klub u pitanju: uprave, igrači, vlast, savez, sudije, drugi jbni klubovi... valjda se jednom sve vrati, legne na svoje mjesto, ma šta valjda, vratit će sepa ćemo i mi karati kad tad
![]()
![]()
![]()
Karma je cudo
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:30Elvir baljic odgovorno tvrdi kamilici nece musemic doc...
Dzaba se kamilica par godimgodina trudio upinjo saginjo. Nece ga negradjani i bog![]()
diskusije na nivou
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
mosa lakapoSariel1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:32Kad je a.osima stiglo stici ce ih sveBosnausrcu9 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:29i treba vala, što jest jest, koliko su nam godina života, nerava i čega sve ne uzeli... stići će ih suze mnogih tuzlanskih dječaka![]()
![]()
Karma je cudo![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Lazna carsija uzvraca udarac.
Reflektor na agregatima
Mora ovo bolit, das se u nesto maksimalno,podrzis trosis vrijeme i energiju a ljudi te odbiju ne prihvataju ko svog ni 2 %...dzaba sve.
Reflektor na agregatima
Mora ovo bolit, das se u nesto maksimalno,podrzis trosis vrijeme i energiju a ljudi te odbiju ne prihvataju ko svog ni 2 %...dzaba sve.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Malo zajebancije, necu vise..
Odo stavit oblogu od kamilice svjetli mob ko reflektor
Odo stavit oblogu od kamilice svjetli mob ko reflektor
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:41Malo zajebancije, necu vise..
Odo stavit oblogu od kamilice svjetli mob ko reflektor![]()
makni ga što prije od očiju, još ti samo treba da oslijepiš makar i na kratko, pa da propustiš nedjeljni meč
- Beduin
- Kontakt:
Samo da snijeg prestane do 16h.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel Halvadzic dobio dozvolu za igranje?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Halvadzica zaustavili kod Vjecne vatre Imperia tv, pitaju ga za koga navija? On govori za Slobodu 
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
0+ prije nekoliko godina snimila pjesmu prigodnu za naš sutrašnji meč, za svakog ponešto... njima kanada nama deda mraz
Kako nam u Tuzli nedostaje jedan sportski portal kome bi primarni cilj bio sportska desavanja klubova i sportista sa TK. Ovi sarajevski smorise i utusise vise sa Zeljom, Sarajevom, Dilettom, Zerinom...
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
premalo trziste za tako nesto.
Zeljo i Sarajevo su cak i na TK citaniji od Slobode, gledao sam neke parametre na tu temu i iznenadio se.
A Tuzla je sama po sebi mrtva
Zeljo i Sarajevo su cak i na TK citaniji od Slobode, gledao sam neke parametre na tu temu i iznenadio se.
A Tuzla je sama po sebi mrtva
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pa jesmo li carsija mrtva il nismo
I pored losije demografske slike i sveukupnog stanja u drustvu nedostaje malo vise drustvene i individualne odgovornosti i bilo bi bolje. Stoga i treba dati podrsku momcima koji sada vode klub. Da je moglo bolje i sa vise love ko ne bi volio. Da se malo manje gleda vlastiti interes i politicka opredijeljenost i da ima poziva na odgovornost bilo bi bolje.
Tako je kako je mi bolje nemamo.
Sloboda je Tuzla .
I pored losije demografske slike i sveukupnog stanja u drustvu nedostaje malo vise drustvene i individualne odgovornosti i bilo bi bolje. Stoga i treba dati podrsku momcima koji sada vode klub. Da je moglo bolje i sa vise love ko ne bi volio. Da se malo manje gleda vlastiti interes i politicka opredijeljenost i da ima poziva na odgovornost bilo bi bolje.
Tako je kako je mi bolje nemamo.
Sloboda je Tuzla .
Je li sutra plitak potok? 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutra pobjeda samo
Koliko me nerviraju nezahvalni seljaci,spasili im guzove,dali da imaju ovdje zivit,skolovat se i slusas ga kako mrzi ovaj grad,a u svoje se ne misli vratit
Koliko me nerviraju nezahvalni seljaci,spasili im guzove,dali da imaju ovdje zivit,skolovat se i slusas ga kako mrzi ovaj grad,a u svoje se ne misli vratit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kolko bi godila tri boda sutra.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sutra bez 0-3 nek naši ne izlaze s stadiona,samo 3 boda hoćemo protiv one prcije, i ono gore se polahko bliži kraju,op im je u rasulu sve vise i vise djece il odlaze u neke klubove po tk,par talentovanih se prikljucilo našem op. Poslije izbora mogli bi lagano dobiti nogu u zicaGu
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Nego šta nego će propasti... Drugačije i nije moglo biti...Pashoni je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:30Sutra bez 0-3 nek naši ne izlaze s stadiona,samo 3 boda hoćemo protiv one prcije, i ono gore se polahko bliži kraju,op im je u rasulu sve vise i vise djece il odlaze u neke klubove po tk,par talentovanih se prikljucilo našem op. Poslije izbora mogli bi lagano dobiti nogu u zicaGu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.