HSV bi za relativno male novce dobio jako talentiranog napadača koji će nasljediti jednako uspješno Mladena Petrića.Hare_BvB je napisao/la:Lendrić odlazi u HSV: Nijemci Hajduku nude milijun eura!
Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Hamburger Sport-Verein
...što je više lome to je volim jače...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nema on taj potencijal.To je zabluda da će od njega nešto biti.Ledrić je potencijal za naše prilike, ali realno teško da taj momak može uspjeti u klubu kao što je HSv.Ista priča kao i sa Rukavinom.jacky09 je napisao/la:HSV bi za relativno male novce dobio jako talentiranog napadača koji će nasljediti jednako uspješno Mladena Petrića.Hare_BvB je napisao/la:Lendrić odlazi u HSV: Nijemci Hajduku nude milijun eura!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Momku je tek 19 godina, u mladoj reprezentaciji je među glavnim napadačima sa Sliškovićem, Vukušićem i Čopom. Biti će sigurno nešto od njega.. ima potencijal, samo ako ga iskoristi.. ali sumnjam da će ga Hajduk pustiti, jer računaju na njega ove sezone.FRANK RIBERY je napisao/la:
Nema on taj potencijal.To je zabluda da će od njega nešto biti.Ledrić je potencijal za naše prilike, ali realno teško da taj momak može uspjeti u klubu kao što je HSv.Ista priča kao i sa Rukavinom.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne kažem da ga nema, ali će ga protraćiti odlaskom u HSv.Nema šanse da on igra pored Guerera,Sona ili Berga.Tu je poenta mog posta.Ima potencijal, ali ga neće pokazati u HSv.jacky09 je napisao/la:Momku je tek 19 godina, u mladoj reprezentaciji je među glavnim napadačima sa Sliškovićem, Vukušićem i Čopom. Biti će sigurno nešto od njega.. ima potencijal, samo ako ga iskoristi.. ali sumnjam da će ga Hajduk pustiti, jer računaju na njega ove sezone.FRANK RIBERY je napisao/la:
Nema on taj potencijal.To je zabluda da će od njega nešto biti.Ledrić je potencijal za naše prilike, ali realno teško da taj momak može uspjeti u klubu kao što je HSv.Ista priča kao i sa Rukavinom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa nebi odmah išao u prvih 11. Vjerovatno bi odmah otišao negdje na posudbu u 2. ligu.. ali bi se sigurno isplatio HSV-u jer bi za milijun eura dobili vrlo dobrog i perspektivnog mladog napadača koji bi za godinu - dvije konkurirao za prvih 11..FRANK RIBERY je napisao/la:
Ne kažem da ga nema, ali će ga protraćiti odlaskom u HSv.Nema šanse da on igra pored Guerera,Sona ili Berga.Tu je poenta mog posta.Ima potencijal, ali ga neće pokazati u HSv.
Ja licno ne znam sta da kazem. Kao prvo Arnesen nije poznat da daje ogromne novce za igrace koji nisu planirani za prvi tim, kao drugo zbog kvalitetnog i odlicno popunjenog napada dvojca nasih napadaca su morala na posudbu, i kao trece postavlja se pitanje imali Lendric kvaliteta za HSV i bili isti pristao da dvije-tri sezone se "seta" po posudbama u raznim klubovima i uvijek mora imati na umu da ispred sebe ima cetiri napadaca koji mogu igrati jos dugi niz godina na kvalitetnom nivou.
Ja ne znam sta da kazem, Arnesen je ipak strucnjak i nek on odluci, ali mislim da njegovim dovodjenjem ne bi puno pogrijesili ako bi pristao na ovo gore navedeno.
Pitroipa se nalazi pred odlaskom iz HSV-a, a njegov novi klub ce najvjerovatnije biti Rennes koji je spreman platiti 5 miliona eura, a takodjer su u zavrsnoj fazi prodaje Rozhenala (Lille-u) i Alexa Silve (u jedan neimenovani klub u Brazilu). Sto se pojacanja tice ocekuje se da naredne sedmice Jeffrey Bruma i zvanicno potpise ugovor sa HSV-om, a jos bi trebao doci jedan vezni igrac i jedno desno krilo i to bi bilo to sto se pojacanja za novu sezonu tice, i Arnesen bi za manje od mjesec dana napravio ono sto su navijaci dvije godine trazili.
Dalje MiO (zvani "pesko") je prvi na listi na kladionicama za otkaz u novoj sezoni. Na ulozenih 10 €, nazad dobivate 40 €. Po meni dosta realna anketa i ja kazem da ce sredinom oktobra HSV imati novog trenera.
Ja ne znam sta da kazem, Arnesen je ipak strucnjak i nek on odluci, ali mislim da njegovim dovodjenjem ne bi puno pogrijesili ako bi pristao na ovo gore navedeno.
Pitroipa se nalazi pred odlaskom iz HSV-a, a njegov novi klub ce najvjerovatnije biti Rennes koji je spreman platiti 5 miliona eura, a takodjer su u zavrsnoj fazi prodaje Rozhenala (Lille-u) i Alexa Silve (u jedan neimenovani klub u Brazilu). Sto se pojacanja tice ocekuje se da naredne sedmice Jeffrey Bruma i zvanicno potpise ugovor sa HSV-om, a jos bi trebao doci jedan vezni igrac i jedno desno krilo i to bi bilo to sto se pojacanja za novu sezonu tice, i Arnesen bi za manje od mjesec dana napravio ono sto su navijaci dvije godine trazili.
Dalje MiO (zvani "pesko") je prvi na listi na kladionicama za otkaz u novoj sezoni. Na ulozenih 10 €, nazad dobivate 40 €. Po meni dosta realna anketa i ja kazem da ce sredinom oktobra HSV imati novog trenera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sto nam ga je DFL momacki "zabiberila". U jednu je ruku i odlicno sto na pocetku imamo sve ekipe iz "gornjeg" dijela tabele, a na nesto "laksi" raspored no to ne mora nista da znaci. Jedino je prednost sto sa svima u drugom dijelu sezone igramo na domacem terenu.
Borussia Dortmund – Hamburger SV
Hamburger SV – Hertha BSC
FC Bayern – Hamburger SV
Hamburger SV – FC Koeln
Werder Bremen – Hamburger SV
Hamburger SV – Borussia M`Gladbach
VfB Stuttgart – Hamburger SV
Hamburger SV – Schalke 04
SC Freiburg – Hamburger SV
Hamburger SV – VfL Wolfsburg
Hamburger SV – Kaiserslautern
Bayer Leverkusen – Hamburger SV
Hamburger SV – Hoffenheim
Hannover 96 – Hamburger SV
Hamburger SV – FC Nuernberg
Mainz 05 – Hamburger SV
Hamburger SV – FC Augsburg
Nekako me ovaj raspored podsjeca na Dortmundov iz prosle sezone.
Borussia Dortmund – Hamburger SV
Hamburger SV – Hertha BSC
FC Bayern – Hamburger SV
Hamburger SV – FC Koeln
Werder Bremen – Hamburger SV
Hamburger SV – Borussia M`Gladbach
VfB Stuttgart – Hamburger SV
Hamburger SV – Schalke 04
SC Freiburg – Hamburger SV
Hamburger SV – VfL Wolfsburg
Hamburger SV – Kaiserslautern
Bayer Leverkusen – Hamburger SV
Hamburger SV – Hoffenheim
Hannover 96 – Hamburger SV
Hamburger SV – FC Nuernberg
Mainz 05 – Hamburger SV
Hamburger SV – FC Augsburg
Nekako me ovaj raspored podsjeca na Dortmundov iz prosle sezone.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nakon što je okončan transfer Brume nova meta HSv-a je superstar Xherdan Shaqiri.Ovaj mladić je po ocjenama mnogih ponajbolji igrač Ep do 21 godine.Problem može biti obeštećenje od 8 mil eura, ali ako ga Arnesen zaista želi on će ga i dovesti.Sa njim i još jednim centralnim veznim igračem Hsv je i više nego opasan rival u novoj sezone.Jako dobar posao radi maher svog zanata moj imenjak Frank Arnesen.
http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... sburg.html
http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... sburg.html
Ja licno ne vjerujem da ce se dogoditi ovaj transfer, jer je za zvanicnu internet stranicu kluba Frank Arnesen izjavio da je glavni prioritet dovodjenje jednog kreativca i da bi time zavrsio planove za narednu sezonu. Jedina opcija koja je za mene realna, a da u klub dodje Shaqiri je posudba kvalitetnog kreativca ili da HSV posalje Pitroipu u Basel i jos doplati odredjeni iznos za "Albanca". U tom slucaju oba kluba bi bili na dobitku. Basel bi za njihove uslove dobio kvalitetnog igraca i imali bi zamjenu za njihovu najvecu zvijezdu, a mi bi se rjesili igraca na kojeg klub vise ne racuna, a dobili bi olicno desno krilo koje je nasa rak rana ukoliko gledamo sastav ekipe. U narednoj sezoni ce se igrati u formaciji 4-3-3 tako da bi Shaqiri pored kvalitetnog kreativca nam odlicno legao, jer ne vjerujem da Castelen moze odigrati 5 kvalitetnih utakmica u sezoni, a Elia jednostavno ne zeli na desno krilo.Damir_BvB je napisao/la:Shaqiri ? Hoce bit sta od ovog amere ?
No kod Arnesena se nista ne zna on samo mudro suti i radi i nadam se da cemo mi navijaci biti pametniji kada pocnu pripreme.
Ma ja kratko i jasno jos se nista ne zna uglavnom postoje neke sanse da dodje ali sto ti kazes ak na oficijelnoj tako pise onda njima treba vjerovat a ne goal.com i tim sranjima. Samo Shaqiri bi vam godio pravo zapravo svakoj ekipi u bundesligi bi godio osim bayernu. Velik je ono talenat koji ces jos mnogo napredovat....A treba vam definitivno to desno krilo . Ali hajde skontat ce taj vas vec nesto pametno ne brini se napokon imate pametnog covjeka za transfere na kormilu ...
BvB Echte Liebe !!!
a što ne bi godio bayernu?' ja bi volio kad bi on došao u bayern, mislim da bi se i kod nas dobro snašaoDamir_BvB je napisao/la:Ma ja kratko i jasno jos se nista ne zna uglavnom postoje neke sanse da dodje ali sto ti kazes ak na oficijelnoj tako pise onda njima treba vjerovat a ne goal.com i tim sranjima. Samo Shaqiri bi vam godio pravo zapravo svakoj ekipi u bundesligi bi godio osim bayernu. Velik je ono talenat koji ces jos mnogo napredovat....A treba vam definitivno to desno krilo . Ali hajde skontat ce taj vas vec nesto pametno ne brini se napokon imate pametnog covjeka za transfere na kormilu ...
za hsv bi on bio pun pogodak, jučer sam čuo za navodni interes hsv-a za shaqirijem, čini mi se da sam pročitao o tome na Sat1. teletextu, a čak je možda to još neko objavio.....medjutim dal je samo puka špekulacija ne znam
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
Pa dobro, u Bayernu postoji realna sansa da se ugusi njegov talenat, sjedenjem na klupi. U HSV-u bi mu sigurno bilo dobro. To je prava ekipa za takve igrace, pogotovo ove sezone kada su podmladili ekipu.
#divovi
Izgleda od Shaqirija nista. Kao prvo veoma je skup - ali posjeduje ogroman talenat - kao drugo ako je vjerovati medijima u razgovoru sa Arnesenom se ponasao dosta arogantno i na prvom mjestu je bio on pa onda svi ostali.
Jucer je Jeffrey Bruma potpisao dvogodisnju posudbu i danas ce se prikljuciti ekipi na pripremama, a na istim Muhamed Besic ima najbolje rezultate i u svim segmentima je medju top 3.
Ostaje jos da se dovede jedan centralni vezni igrac, a moj je fovorit Semir Stilic no ko ce ga znati sta ce Arnesen smisliti.
Jucer je Jeffrey Bruma potpisao dvogodisnju posudbu i danas ce se prikljuciti ekipi na pripremama, a na istim Muhamed Besic ima najbolje rezultate i u svim segmentima je medju top 3.
Ostaje jos da se dovede jedan centralni vezni igrac, a moj je fovorit Semir Stilic no ko ce ga znati sta ce Arnesen smisliti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mume ubjedljivo najbrzi kod svih sprintova i kondicionih vjezbi. Njemci tvrde: Niko ne moze stici malog BosancaMichael Oenning nimmt seine Jungs auf Sylt richtig ran! Bislang überschritt der Trainer bei jeder Einheit auf dem Platz die 120-Minuten-Marke. Auffällig: Muhamed Besic (18) ist bei den Ausdauerläufen der mit Abstand Schnellste - niemand kann dem kleinen Bosnier folgen
Jeffrey Bruma(19) stigao na iz Celzija na pozajmicu u Hamburg.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Bio sam odsutan par dana, a Arnesen je u tom vremenu obavio dosta posla. Rjesio se Pitroipe, zatim doveo Skjelbreda, Demela i Tavaresa odstranio iz prvog tima, po svemu sudeci prodao i Alexa Silvu, te planira dovesti igraca koji moze igrati i po desnom krilu i u veznom redu i svi nagadjaju, ali niko ne zna cime ce nas iznenaditi.
Po meni bi bilo odlicno kada bi se jos rjesili plate Demela i doveli igraca kojeg trazi Arnesen i mislim da bi imali odlicnu ekipu za narednu sezonu.
Covjek je za mjesec dana od najstarije ekipe napravio najmladju ekipu u Bundesligi.
Po meni bi bilo odlicno kada bi se jos rjesili plate Demela i doveli igraca kojeg trazi Arnesen i mislim da bi imali odlicnu ekipu za narednu sezonu.
Covjek je za mjesec dana od najstarije ekipe napravio najmladju ekipu u Bundesligi.
- Goalgetter
- Kontakt:
U 17:00 h prijateljska protiv Ingolstadta :
Mickel - Diekmeier, Mancienne, Bruma, Aogo - Tesche - Kacar, Jaro - Ben-Hatira, Son, Elia
Mickel - Diekmeier, Mancienne, Bruma, Aogo - Tesche - Kacar, Jaro - Ben-Hatira, Son, Elia
Pobjeda protiv Ingolstadta rezultatom 4-2. Gojko Kacar je postigao dva pogodtka, a po jedan su dodali Son i Jarolim.
Muhamed Besic je u igru usao posljednjih 20 minuta, i ako je meni licno krivo sto nije igrao umjesto Tesche-a da se vidi kako se snalazi u ulozi "razbijaca".
Muhamed Besic je u igru usao posljednjih 20 minuta, i ako je meni licno krivo sto nije igrao umjesto Tesche-a da se vidi kako se snalazi u ulozi "razbijaca".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.