Utakmice klubova iz BiH na TV-u

mostar_mo
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la mostar_mo » 14 sep 2009, 12:09

leon25 je napisao/la:ako ne bude prenos široki velež ovaj projekat je totalno propao ipak je to suster trenutno trećeg i drugog na tabeli
dok zrinjski sloboda meže biti derbi samo ako cemo geldati tabelu iz prošle sezone

slažem se s tobom da je projekat promašaj ako ne budu prenosili Široki - Velež ,
biće to pravi derbi ...kako na tribinama ...tako i na terenu ...šteta da gledaoci u BiH ostanu uskraceni da to vide ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2009, 12:16

mrzim_ulizice je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Prenosi se Zrinjski-Sloboda.
kako si sazno za tu utakmicu ja evo trazim nemogu nigdje da nadzem jer stvarno je veci derbi siroki i velez
derbikola.ba

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 sep 2009, 12:40

Evo sad sam zvao ove iz EUROMEDIE koji odredjuju koga će prenositi ..., kažu da ih masovno zovu ljudi i traže prenos Široki - Velež te da možda postoji mogućnost i da promjene odluku ..
ako hoće još neko da im prigovori evo broj ...

Telefon: +387 33 774 796

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 sep 2009, 13:21

kakav je derbi Zrinjski-Sloboda...nigdje veze s vezom...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 sep 2009, 13:26

mislim da velez nije zasluzio da dobije prenos sa gostujuce utakmice iako jest veci derbi trenutno siroki -velez i zanimljiviji..
Mislim ovo jer nikada ne bih dali da se prenosi iz Vrapcica zbog malverzacija koje se rade na terenu u Vrapcicima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 sep 2009, 13:27

Kevin je napisao/la:kakav je derbi Zrinjski-Sloboda...nigdje veze s vezom...
sad se odlučili da je derbi Zrinjski- Sloboda , a kad u 9.kolu budu igrali Zrinjski - Velež smijem se zakleti da to neće prenositi ... :roll:

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 14 sep 2009, 13:34

avenija je napisao/la:mislim da velez nije zasluzio da dobije prenos sa gostujuce utakmice iako jest veci derbi trenutno siroki -velez i zanimljiviji..
Mislim ovo jer nikada ne bih dali da se prenosi iz Vrapcica zbog malverzacija koje se rade na terenu u Vrapcicima.
Jos jedna potvrda neozbiljnosti ovog foruma. Velez od 6. kola ima internet live prenose svojih utakmica, koji su bili aktelni i u ranijim sezonama, a biti ce i u ovoj. Ova nekakva media uopste nije ponudila ugovor Velezu, tako da ovom klubu jos niti jednom nije niti ponudjeno da se radi prenos bilo koje utakmice iz Vrapcica. Upravo zato i postoji **** da svi oni koji zele gledati Veleza to i mogu...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 sep 2009, 13:49

pokusni_kunic je napisao/la:
avenija je napisao/la:mislim da velez nije zasluzio da dobije prenos sa gostujuce utakmice iako jest veci derbi trenutno siroki -velez i zanimljiviji..
Jos jedna potvrda neozbiljnosti ovog foruma. Velez od 6. kola ima internet live prenose svojih utakmica, koji su bili aktelni i u ranijim sezonama, a biti ce i u ovoj. Ova nekakva media uopste nije ponudila ugovor Velezu, tako da ovom klubu jos niti jednom nije niti ponudjeno da se radi prenos bilo koje utakmice iz Vrapcica. Upravo zato i postoji **** da svi oni koji zele gledati Veleza to i mogu...
jesil se i ti radovao kad je sviran penal velezu ?
a sjecas li se prosle utakmice veleza na bilinom gdje smo mi izasli sa svoje tribine jer nismo htjeli gledati kradu na terenu ..u nasu korist !
[youtube][/youtube]

Ikada vidim vas da se radujete penalu u 93 onda se zapitam zbog cega bh nogomet nema napredka ..
Zbog nas samih koji trazimo i radujemo se kada nam sudija pomaze a kad vas pokradu onda placemo ..
Razmisli malo

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 14 sep 2009, 13:58

Ako ces iskreno, nisam se radovao penalu Veleza i nikad se ne radujem nepravdi. Ali, ispostavilo se da sam pogrijesio, jer je penal bio, barem tako kazu igraci Celika i njihov trener, a oni valjda znaju bolje od mene i od tebe.

Tvoja prica stoji, u BiH vrijedi pravilo da se bunis samo kad si vani, i zato su krivci klubovi, a ne sudije ili navijaci, i u tome se slazemo.

Ipak, opet ne vidim zasto nekima trebaju lazi da bi blatili pojedine klubove? Znaci, prenosi ce biti svaki vikend (za razliku od ostalih terena), penal (iako je izgledao smjesno na TV) prema rijecima Kopica je postojao, a na kraju su igraci Celika ispraceni aplauzom... Ali ipak, Velez se blati iz posta u post.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 sep 2009, 23:54

pokusni_kunic je napisao/la:Ako ces iskreno, nisam se radovao penalu Veleza i nikad se ne radujem nepravdi. Ali, ispostavilo se da sam pogrijesio, jer je penal bio, barem tako kazu igraci Celika i njihov trener, a oni valjda znaju bolje od mene i od tebe.

Tvoja prica stoji, u BiH vrijedi pravilo da se bunis samo kad si vani, i zato su krivci klubovi, a ne sudije ili navijaci, i u tome se slazemo.

Ipak, opet ne vidim zasto nekima trebaju lazi da bi blatili pojedine klubove? Znaci, prenosi ce biti svaki vikend (za razliku od ostalih terena), penal (iako je izgledao smjesno na TV) prema rijecima Kopica je postojao, a na kraju su igraci Celika ispraceni aplauzom... Ali ipak, Velez se blati iz posta u post.
negdje davno sam na ovom forumu napisao da mi je velez jedan od najdrazih timova poslije celika...
Ono posteno nikad necu blatiti ali nepravda pogodi..pa sam malo zustrije reagovao ..

megafon
Kontakt:

Post Postao/la megafon » 15 sep 2009, 10:36

Penal je bio u subotu,to su potvrdili i trener i golman Celika,uzmi avaz od nedelje i sve ce ti biti jasno!!!

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 18:52

a teske utakmice Zrinjski - Sloboda za gledati u p.m ..

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 18:54

bmw je napisao/la:a teske utakmice Zrinjski - Sloboda za gledati u p.m ..
Jel tako,imas dojam kad gledas nasu ligu kako je sve usporen snimak ,pogotovo sto smo navikli gledat engleze i njihov ritam igre,onako kad si na stadionu imas totalno drugciju perspektivu pa to tako i ne izgleda lose :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 18:55

antipolitikaa je napisao/la:
bmw je napisao/la:a teske utakmice Zrinjski - Sloboda za gledati u p.m ..
Jel tako,imas dojam kad gledas nasu ligu kako je sve usporen snimak ,pogotovo sto smo navikli gledat engleze i njihov ritam igre,onako kad si na stadionu imas totalno drugciju perspektivu pa to tako i ne izgleda lose :D
sve je tako kako si rekao , uzivo i nekako a na TV-u katastrofa :D

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 18:58

al opet nek se prenosi ipak raja voli nas nogomet i koliko god los bio ovaj derbi kola je po meni pun pogodak ,jedino sto Velez nema ugovor s njima pa od utakmice Zri-Vel nista na tv-u!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 19:00

antipolitikaa je napisao/la:al opet nek se prenosi ipak raja voli nas nogomet i koliko god los bio ovaj derbi kola je po meni pun pogodak ,jedino sto Velez nema ugovor s njima pa od utakmice Zri-Vel nista na tv-u!

Slažem se da je dobro što prenose, a to za Zrinjski - Velež ne znam . Jesi siguran da oba tima moraju imati potpisan ugovor ? Ja sam mislio da je dovoljan domaćin .

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 19:05

A nijedna utakmica nije prenosena a da oba tima nemaju tu licencu tj ugovor o prijenosu,ma sta nas briga ionako cemo mi bit na stadionu :D ,nego eto da ljudi mogu vidjet prijenos velikog derbija bh nogometa,samo da i ove godine ne bude zabrana i gluposti od policije i grada i sve ce biti ok!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 sep 2009, 20:23

8.kolo Borac-Željezničar

9.kolo Široki-Sarajevo

moje mišljenje..
:!: :?: :?:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 sep 2009, 20:26

Mislim da naša uprava neće dati prenos sa ove utakmice iz sledećeg kola, jer se očekuje najmanje 12 000 ljudi...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 19 sep 2009, 20:42

Onda Sarajevo - Celik.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”