EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Anelka bijesan: Domenech mi je zgadio nogomet!
Napadač Chelseaja je, podsjetimo, u poluvremenu utakmice 2. kola skupine A protiv Meksika navodno vulgarno izvrijeđao tadašnjeg izbornika Raymonda Domenecha. Nakon što je L'Equipe "provalio" priču, Anelka je potjeran iz reprezentacije, a "tricolori" su natjecanje završili sa samo jednim osvojenim bodom i potpuno narušenom atmosferom unutar momčadi.
Anelka je u razgovoru za francuski dnevnik priznao kako je htio napustiti nacionalnu momčad još u Tunisu, tijekom priprema za Mundijal.
'Nakon pripremne utakmice protiv Tunisa (remi 1-1, op. a.) odlučio sam napustiti reprezentaciju. Bilo mi je dosta takve igre. No, trojica starijih igrača su me zamolila da ostanem. Napokon sam pristao iako nisam trebao', rekao je Anelka, dodavši kako mu izbornik nije uspio pronaći pravu poziciju.
'Tijekom priprema moja je igra bila prosječna, ako ne i katastrofalna. Tijekom SP-a to nisam bio ja, bio sam beskoristan. Domenech mi je uspio zgaditi nogomet na mome prvom i posljednjem SP-u.'
'Taj bi se čovjek treba osramiti nakon što je pred cijelim svijetom odbio ruku južnoafričkog izbornika Carlosa Parreire. A meni govore da ne znam pokazati poštovanje. Nemam respekta za kamikaze. Ako se Domenech želio ubiti, trebao je to napraviti sam, a ne s nama!'
Napadač Chelseaja je, podsjetimo, u poluvremenu utakmice 2. kola skupine A protiv Meksika navodno vulgarno izvrijeđao tadašnjeg izbornika Raymonda Domenecha. Nakon što je L'Equipe "provalio" priču, Anelka je potjeran iz reprezentacije, a "tricolori" su natjecanje završili sa samo jednim osvojenim bodom i potpuno narušenom atmosferom unutar momčadi.
Anelka je u razgovoru za francuski dnevnik priznao kako je htio napustiti nacionalnu momčad još u Tunisu, tijekom priprema za Mundijal.
'Nakon pripremne utakmice protiv Tunisa (remi 1-1, op. a.) odlučio sam napustiti reprezentaciju. Bilo mi je dosta takve igre. No, trojica starijih igrača su me zamolila da ostanem. Napokon sam pristao iako nisam trebao', rekao je Anelka, dodavši kako mu izbornik nije uspio pronaći pravu poziciju.
'Tijekom priprema moja je igra bila prosječna, ako ne i katastrofalna. Tijekom SP-a to nisam bio ja, bio sam beskoristan. Domenech mi je uspio zgaditi nogomet na mome prvom i posljednjem SP-u.'
'Taj bi se čovjek treba osramiti nakon što je pred cijelim svijetom odbio ruku južnoafričkog izbornika Carlosa Parreire. A meni govore da ne znam pokazati poštovanje. Nemam respekta za kamikaze. Ako se Domenech želio ubiti, trebao je to napraviti sam, a ne s nama!'
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
a hoćel se ta tv moć gledat svugdje.npr.ja sam iz zavidovića mogul gledat utakmicu preko kablovske,jer imam još samo moja tv 

ko drugom jamu kopa nos.
Pojma nemam jarane, evo procito sam na jednom drugom forumu da su se dogovorili sa svim kablovskim operaterima, osim sa HS-om iz Sarajeva. Ne znam je li to istina. Ne mogu nac nikakav oficijelni sajt ovog kanala...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nema nigdje ,i ja sam prerovio cijeli net,ali ni ytraga.Bice ba mada ako je istina za ovu utakmicu onda bi oni vec trebali da prave jacu promociju8 programa .Cartman je napisao/la:Pojma nemam jarane, evo procito sam na jednom drugom forumu da su se dogovorili sa svim kablovskim operaterima, osim sa HS-om iz Sarajeva. Ne znam je li to istina. Ne mogu nac nikakav oficijelni sajt ovog kanala...
BosnaE
sto bht1 ne otkupi ove gostujuce tekme. u proslim kval. samo su prenosili prvu u gostima kod spanije, sve ostale hayat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Nova tv stanica(kablovska) TV 1 ce prenosit nashe gostujuce utakmice komentator Baho !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- BH_Patriot
- Kontakt:
ozbiljno ?seha je napisao/la:Nova tv stanica(kablovska) TV 1 ce prenosit nashe gostujuce utakmice komentator Baho !
NE DAJ SE BOSNO !!
da danas sam to procit na nekoj stranici da su vec otkupili prava na gostujucu protiv lux-a ... i da ce baho prenosit ... al evo vec 5 min trazim googlam nikako do linkaBH_Patriot je napisao/la:ozbiljno ?seha je napisao/la:Nova tv stanica(kablovska) TV 1 ce prenosit nashe gostujuce utakmice komentator Baho !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
@seha ima na sarajevo-x.com, dole pri kraju ovog linka: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=325seha je napisao/la:da danas sam to procit na nekoj stranici da su vec otkupili prava na gostujucu protiv lux-a ... i da ce baho prenosit ... al evo vec 5 min trazim googlam nikako do linkaBH_Patriot je napisao/la:ozbiljno ?seha je napisao/la:Nova tv stanica(kablovska) TV 1 ce prenosit nashe gostujuce utakmice komentator Baho !
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ma biće u nekom kafiću mada ja rijetko tekme bih ne gledam u kući.A jel to i mijajlović na tv1
.ako jeste onda će oni biti najjača tv u bih.

ko drugom jamu kopa nos.
mijajlovic je na K1milkačokolada je napisao/la:Ma biće u nekom kafiću mada ja rijetko tekme bih ne gledam u kući.A jel to i mijajlović na tv1.ako jeste onda će oni biti najjača tv u bih.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...CeMa je napisao/la:mijajlovic je na K1milkačokolada je napisao/la:Ma biće u nekom kafiću mada ja rijetko tekme bih ne gledam u kući.A jel to i mijajlović na tv1.ako jeste onda će oni biti najjača tv u bih.

ko drugom jamu kopa nos.
- majestic24
- Kontakt:
Zamislite spojiti Bahu i Marjana da komentarisu utakmice nasih reprezentacija.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Zvonilo bi nam u ušima 3 dana poslije tekmemajestic24 je napisao/la:Zamislite spojiti Bahu i Marjana da komentarisu utakmice nasih reprezentacija.

ko drugom jamu kopa nos.
U ovoj nasoj grupi, sve slabo. Danasnji rezultati:
Norveska - Francuska 2-1
Turska - Rumunija 2-0
Litvanija - Bijelorusija 0-2
Albanija - Uzbekistan 1-0
Vels - Luksemburg 5-1
Norveska - Francuska 2-1
Turska - Rumunija 2-0
Litvanija - Bijelorusija 0-2
Albanija - Uzbekistan 1-0
Vels - Luksemburg 5-1
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Gledao sam sad malo Norveska-Francuska..Wow, Francuzi sitan vez..brzo trce, jako brz prijenos lopte...Iako su izgubili, mogu reci da ce nama u Sarajevu dati najmanje 3 komada...
i da, sasvim nova, mlada i borbena i rastrcana ekipa..Nema penzionera...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Pricajte sta hocete, ja vjerujem u ove momke i ZNAM da cemo se plasirati na EP 2012
Ako mislite da ce isti pristup igri biti u kvalifikacionim tekmama kao protiv Katara GRDNO se varate

Ako mislite da ce isti pristup igri biti u kvalifikacionim tekmama kao protiv Katara GRDNO se varate
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

to ekipa bez onih sa Svjetskog...ali kad njih vratianaliticar_ je napisao/la:Gledao sam sad malo Norveska-Francuska..Wow, Francuzi sitan vez..brzo trce, jako brz prijenos lopte...Iako su izgubili, mogu reci da ce nama u Sarajevu dati najmanje 3 komada...

FORZA MARŠAL !!!
ovaj tako reci C-tim francuza nista posebno u oslu, samo da imamo cvrstu odbranu nebih sigurno primili al' posto nemamo ocekujem da na izresetaju preko kontra u sarajevu
podsjecaju me pomalo na igru arsenala kad se oni zabiju u zid, tj. brutalno peglanje lopte al' nisu mogli preko cvrste odbrane norvezana veceras puno da urade. odbrana im je suplja do bola, pogotovo u centru odbrane gdje ih je dvaput matirao jedan huseklepp.. onaj rouffier nista posebno, imao je par solidni intervencija al' trebao je odbranit udarac huseklepp-a kad su norvezani izjednacili.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Neprocjenjivo.majestic24 je napisao/la:Zamislite spojiti Bahu i Marjana da komentarisu utakmice nasih reprezentacija.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.