Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Nigdje ih nije bilo 3 kola hahaha **** majqu jel ovo realno. Na Tusnju bez pomoci sudija rasulu ih, spasavali se. Sad se oni javljaju..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
Nulatridva
- Kontakt:
Joj Tuzlaka više na forumu nego na stadionu...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
To se tb učinilo on je njega pomilovo kramponima krajnje nježno u znaku iskazivanja ljubavnih osjećanja
#CarsijaOdjebi
-
antisisoja1919
- Kontakt:
O seljakljuku pricaju ljudi ciji navijaci na tribinama stoje u potkosulji
Volim tebe, više od sebe
Zar ovi ne bojkotuju ovaj forum? Pita moj jaran 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nevjerovatno puno samopouzdanja za nevjerovatno malo pameti i znanja, jedino ih tako mogu opisati.Sky9 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:54Je.bo majku, više ni zajebancija, oni stvarno imaju ozračene mozgove.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:51Majkemi mi smo bar znali priznat kad nas poguraju, al ovaj bezobrazluk i maloumnost je samo prisutna u Zenici... dokazano ozračeni.![]()
#CarsijaOdjebi
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Opet te pitam, vi nas niste komentarisali pretprosle sezone?prisonbreak je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56Nigdje ih nije bilo 3 kola hahaha **** majqu jel ovo realno. Na Tusnju bez pomoci sudija rasulu ih, spasavali se. Sad se oni javljaju..
Nemoj prison sr*t, barem tebe smatra za ok forumasa.
Vi mozete mudrovat sta hocete, al ovo danas je sramota
Volim tebe, više od sebe
-
Nulatridva
- Kontakt:
POČERAJ JOGEEEE!!!antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56O seljakljuku pricaju ljudi ciji navijaci na tribinama stoje u potkosulji![]()
![]()
Odbijena lopta od Telalovica koja ide preko gola i vi dobijate korner, zadnji minut faul gdje domaci igrac nije pipnuo vaseg igraca, ona situacija gdje je nas igrac odgurnuo u prsa Kalesica a on se baca i hvata za lice kao da je lakat u lice dobio.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:38Danasnje utakmice i rezultati ocekivano sve nekako i u Bihacu i Vitezu i Banovici i Gracanica.
Sto se tice Bihaca da je teren pravi Celik bi bez problema pobijedio jednostavno bolji je Celik ,po onakvoj livadi opet je imo posjed ,svi vide faulove a niko ne vidi kad udaraju igrace i sta sad ne treba svirat faulove .Mozda je bilo nekih gresaka ali Jedinstvo nije cestit sut uputilo ili neku akciju napravilo,Celik.je u svim segmentima bolji bio ali cestitke opet Jedinstvu na bodu ali teren je mozda najgori u ligu pa pola klubova u Drugoj ligi ima bolje terene tu ne bi Real mogo nesto odigrat
Start na naseg golmana realno barem zuti ali to nije ni dobio, zato jeste Telalovic da se ocisti pred Vitez protiv kojeg i onako nece igrati zbog reprezentacije.
Onaj napad Jedinstva po lijevoj strani oko 85 minute gdje pomocni dize ofsajd a na usporednom se vidi da ga nije bilo.
Prije toga na desnoj strani prilikom centarsuta lopta nije izasla van teren on svira gol aut.
Da ti ne nabrajam dalje.
Na tv se puno bolje vide sve te situacije nego sa tribina.
Milion sitnih faulova koje je svirao protiv Jedinstva a iste takve je svirao duplo manje protiv vas.
Koliko god mi grubi bili 30 faulova a vasih svega 13 je smijesno do bola.
U takvim situacijama je ne moguce ista uraditi prema naprijed, gdje sudija odmah prekida igru faulom u napadu ili nekim ofsajdom, ili gol autom kao sto je bio slucaj kad dodjemo do sesnesterca.
Nije vam ovo bilo potrebno danas, mi ni ti mozemo ispasti a ni uci i nama je ne bitno jer cemo ostati u ligi, ali ako vi planirate ovako u PL onda se od iste necete kruha najesti.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Koji debili pa nama cist gol ponisten na po Tusnja.
Sjaj likce sjaj
Sjaj likce sjaj
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Imate i vi svog jogeta ocigledno, samo nema bas takvu priliku da ispliva.Nulatridva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:59POČERAJ JOGEEEE!!!antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56O seljakljuku pricaju ljudi ciji navijaci na tribinama stoje u potkosulji![]()
![]()
Il vise njih imate.
Ultra style nicaze
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel okej kada nama svira ofsajd Masicu a nije?
Kada Salkanovic uleti Kalesicu djonom, cist zuti karton. Pa prigovaranje.
Penal u 3 minuti?
Okej bilo je ukupno 40-60 sudjenje, al apsolutno nije ovo sto se prica.
Najbeci je problem sto smo definitivno najveci favorit za prvo mjesto, sto niko nije ocekivao da Celika igra ovako dobro. NAJVECI PROBLEM.
Penal u 3 minuti?
Najbeci je problem sto smo definitivno najveci favorit za prvo mjesto, sto niko nije ocekivao da Celika igra ovako dobro. NAJVECI PROBLEM.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ahaaaa jesu koze pomahnitale, sta im je 
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ozračeni puši gaprisonbreak je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:04Jel okej kada nama svira ofsajd Masicu a nije?
Penal u 3 minuti?
prisonbreak je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56Nigdje ih nije bilo 3 kola hahaha **** majqu jel ovo realno. Na Tusnju bez pomoci sudija rasulu ih, spasavali se. Sad se oni javljaju..
Pogledaj malo bolje, kazes rasuli.....trebali smo vas rijesiti jos u prvom poluvremenu, penal plus stopostotna sansa Smajica.....sta kaze racunovodja Truhlo
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sve im se vrti oko toga "tuzlaci se upalili, koze pomahnitale..."
Definitivno ste za izučavanja.
Drzava im se smije, al bave se jos uvijek Tuzlacima.
Definitivno ste za izučavanja.
Drzava im se smije, al bave se jos uvijek Tuzlacima.
Volim tebe, više od sebe
Bio na utakmici u Gračanici. Travnik spretno i sretno do tri boda. A šta je to bilo u Bihaću pa ovolika hampa na poštene Zeničane.
Ima li ko sabrane njihove postove o poštenju i kako će oni pošteno ući.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Bišćani se smijali kad sam ovdje pisao da Čelik krade i kupuje sudije, nakon očigledne krađe u Gračanici. Danas je čitava država napokon uspjela da se uvjeri u istinu. Naravno, mišljenje zatucanih stanovnika Smogovice ne računamo.
I pored svega toga, opet nisu uspjeli dobiti utakmicu. Ali njima je svakako bitno koliko ih je bilo na tribini, a to što su lopovski nebitni klubčić, to ništa. Nikad se neće vratiti u društvo najboljih jer pripadaju seljakluku i oranicama bh. selendri. Šteta za Jedinstvo, trebali su dobiti, ali ne može se protiv lopovluka definitivno.
I pored svega toga, opet nisu uspjeli dobiti utakmicu. Ali njima je svakako bitno koliko ih je bilo na tribini, a to što su lopovski nebitni klubčić, to ništa. Nikad se neće vratiti u društvo najboljih jer pripadaju seljakluku i oranicama bh. selendri. Šteta za Jedinstvo, trebali su dobiti, ali ne može se protiv lopovluka definitivno.
Koliko su oni nas rasuli u drugom poluvremenu, toliko smo mi njih u prvom.Skver je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:07prisonbreak je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56Nigdje ih nije bilo 3 kola hahaha **** majqu jel ovo realno. Na Tusnju bez pomoci sudija rasulu ih, spasavali se. Sad se oni javljaju..
Pogledaj malo bolje, kazes rasuli.....trebali smo vas rijesiti jos u prvom poluvremenu, penal plus stopostotna sansa Smajica.....sta kaze racunovodja Truhlo, gdje ce danasnje sudjenje, u rashode ili prihode
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Venom i 5 gostiju.