Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ja se bojim odlaska u Galatu,pogotovo u ovakvoj formi.
Miske opet ima otvorena vrata u BL,ali Ibro bi u slucaju i onako krize kluba mogao zavrsiti u Zegrebu ili mozda i u Zelji,Travniku itd.I onda sa Beslijom penzionerski a njemu 25 godina.
U Galati hoce sve nazor i tu nemaju ni vremena ni zivaca,da neko tempira svoju formu.Tako da bi taj odlazak Ibre bio sasvim rizican.
Miske opet ima otvorena vrata u BL,ali Ibro bi u slucaju i onako krize kluba mogao zavrsiti u Zegrebu ili mozda i u Zelji,Travniku itd.I onda sa Beslijom penzionerski a njemu 25 godina.
U Galati hoce sve nazor i tu nemaju ni vremena ni zivaca,da neko tempira svoju formu.Tako da bi taj odlazak Ibre bio sasvim rizican.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma neka njega u Hajduku,trenutno ne moze ni da pravi razliku na terenu i u utakmicama HNL-a,ali kad-tad ce i on i Hajduk proigrati,u reprezentaciji sigurno nece biti clan prvih 11 u narednome periodu ako ne bude bas puno povreda,u Galati bi vjerovatno grijao klupu,ali necu reci da je Ibricic jedan limitiran fudbaler koji ne moze igrati dobro u jacoj ligi od Bugarske,odmah riskiram da budem proglasen kompleksasom i mrziteljom svega Bosanskog 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Poljska ili Grcka liga su plafon za Ibru .
Al dobar je i posten momak zelim mu svu srecu u karijeri i da me razuvjeri da je limitiran igrac !!!!!
Al dobar je i posten momak zelim mu svu srecu u karijeri i da me razuvjeri da je limitiran igrac !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ko kaze da je limitiran?Ti?Aha Poljska i Grca su za njega plafon a Turci i Rusi salju ponude,bilo je neki prica i za Englesku?!Oni daju milione a ti mislis da je limitiran?!!kimbo je napisao/la:Poljska ili Grcka liga su plafon za Ibru .
RIP SALE VILENJAK
Kakva Turska i Rusija a kamoli Engleska,u Rusiji moze igrat u najboljem slucaju u Kamazu,s njima je Zeba godinama pokusavao dohvatiti prvu ligu,sa Ibricicem bi to sigurno uspjeli,u Tursku naravno da moze,ali u one timove sto im niko od nas ne moze pravilno da izgovori ime,a za Englesku,savrseno bi se uklopio recimu u ekipu Swindon Towna.RKO je napisao/la:Ko kaze da je limitiran?Ti?Aha Poljska i Grca su za njega plafon a Turci i Rusi salju ponude,bilo je neki prica i za Englesku?!Oni daju milione a ti mislis da je limitiran?!!kimbo je napisao/la:Poljska ili Grcka liga su plafon za Ibru .
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Taj Kamaz nema finansijski interes da se plasira u Prvu ligu. Bili su bilzu sa Zebom u tim sezonama po plasmanu, ali su "padali" pred kraj.Dylan Dog je napisao/la:u Rusiji moze igrat u najboljem slucaju u Kamazu,s njima je Zeba godinama pokusavao dohvatiti prvu ligu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Ustanite na noge kad ga spominjete navijači drugorazrednih klubova.
60 godina vjernosti.
Dobro buducnost ce sve pokazati. Ja bih volio da ode i u Man. U. sto se toga tice ali mislim da nije realno...RKO je napisao/la:Ko kaze da je limitiran?Ti?Aha Poljska i Grca su za njega plafon a Turci i Rusi salju ponude,bilo je neki prica i za Englesku?!Oni daju milione a ti mislis da je limitiran?!!kimbo je napisao/la:Poljska ili Grcka liga su plafon za Ibru .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Samo se na noge i može ustati.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Ustanite na noge kad ga spominjete navijači drugorazrednih klubova.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Znaš ti što sam mislio.Željovac je napisao/la:Samo se na noge i može ustati.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Ustanite na noge kad ga spominjete navijači drugorazrednih klubova.
60 godina vjernosti.
-
hari hare lexxx
- Kontakt:
ma da oće više otić iz hajduka nije on los sam sto ima problem sto malo trci ko i većina naših igrača al biće to bolje kad ode u bolji klubkimbo je napisao/la:Poljska ili Grcka liga su plafon za Ibru .
Kao sto je neko naveo,za njega bi timovi kao Ninberg.Hanover.Frankfurta,pa cak recmo i Hoffa dobro dosli.Opcenito sto se tice BL.Hoffi bas i treba igrac koji ce hraniti BA.Vedu i ostale loptama.A to Ibro ako ga postavis na prirodnu poziciju zna i te kako.Uostalom to je radio bas u mladoj repci sa Vedom i Salihovicem.
Split je fudbalski grad,i ljudi su godinama gledali dobar fudbal na Poljudu,tu je proslo mnogo jakih i kvalitetnih igraca kao i reprezentativaca.Zar bi taj grad tek tako i onako toliku paznju jednom Bosancerosu dali,da je ovaj kloc ili los igrac.Cisto sumnjam.
Split je fudbalski grad,i ljudi su godinama gledali dobar fudbal na Poljudu,tu je proslo mnogo jakih i kvalitetnih igraca kao i reprezentativaca.Zar bi taj grad tek tako i onako toliku paznju jednom Bosancerosu dali,da je ovaj kloc ili los igrac.Cisto sumnjam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tko kaže da je Ibričić limitiran igrač je limitiran čovjek.
Ibričić bi komotno mogao igrati u jednom Blackburnu ili Wolverhamptonu.
Ibričić bi komotno mogao igrati u jednom Blackburnu ili Wolverhamptonu.
...što je više lome to je volim jače...
Ako limitiran igrač zabija golove glavom iz nemoguće pozicije, iz slobodnjaka, iz igre sa velike i male udaljenosti, onda je naš Ibro limitiran...
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
hari hare lexxx
- Kontakt:
ma dobar je Ibro sam mu treba bolji klub 
Ti stvarno lupas bezveze,neznam za tebe ali skoro svi znaju izgovoriti GalatasarajDylan Dog je napisao/la:Kakva Turska i Rusija a kamoli Engleska,u Rusiji moze igrat u najboljem slucaju u Kamazu,s njima je Zeba godinama pokusavao dohvatiti prvu ligu,sa Ibricicem bi to sigurno uspjeli,u Tursku naravno da moze,ali u one timove sto im niko od nas ne moze pravilno da izgovori ime,a za Englesku,savrseno bi se uklopio recimu u ekipu Swindon Towna.RKO je napisao/la:Ko kaze da je limitiran?Ti?Aha Poljska i Grca su za njega plafon a Turci i Rusi salju ponude,bilo je neki prica i za Englesku?!Oni daju milione a ti mislis da je limitiran?!!kimbo je napisao/la:Poljska ili Grcka liga su plafon za Ibru .
RIP SALE VILENJAK
ovi sto velicaju ibru su najcesce ili njegovi frendovi ili ga povrsno znaju ili nesh...ja sam oduvjek tvrdio i sada tvrdim da je on limitiran igrac i da su klubovi tipa aek aris trabzonspor njemu plafon...
HAJDUK će u potjeru za Dinamovih plus pet na proljeće morati bez Senijada Ibričića. Najskuplji igrač na Poljudu pred potpisom je za Galatasaray.
Anđelko Jurkić, Ibričićev menadžer već nekoliko dana u Istanbulu pregovara s Turcima. U Tursku je na putu u Dubai svratio i Joško Svaguša koji je očito došao amenovati transfer.
Ibričić bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a još je jedino nepoznato koliko će Hajduk dobiti za prodaju najboljeg igrača. Turski mediji ne mogu se dogovoriti oko odštete, tako da ona varira od 5.5 milijuna do za Hajduk vrlo lijepih sedam. Međutim, cijela odšteta ne ide Hajduku već je s Ibričićem dijeli u omjeru 80:20.
Fotomac tako piše da je transfer dogovoren za cijenu od 5.5 milijuna eura. Aksan navodi da su Splićani tražili osam milijuna, ali da je dogovorena 6.5 milijuna eura.
"Najizdašniji" je Turkspor. Njihov novinar piše da je visina transfera sedam milijuna i da će Ibričić potpisati trogodišnji ugovor po kojem će zarađivati milijun eura po sezone. Turkspor navodi da je informacije dobio od pouzdanog izvora koji je sto posto siguran u ovakav ishod.
U Hurriyetu se čude što Ibričić zarađuje samo 350 tisuća eura godišnje. "Veznjak BiH reprezentacije zarađuje manje od najjeftinijih stranaca u Turska tri najveća kluba, samo 350 tisuća eura". Najslabije plaćeni stranac u Galatasarayu je Kolumbijac Juan Pablo Pino koji igra za 600 tisuća eura godišnje.
Podjsetimo, Galatasaray je nakon neuspješnog angažmana Ibričića ovog ljeta ponovo zagrizao za njega nakon što je Zvjezdan Misimović zbog nediscipline potjeran iz prve momčadi. Na dolasku Ibričića inzistira trener Gheorghe Hagi.
Anđelko Jurkić, Ibričićev menadžer već nekoliko dana u Istanbulu pregovara s Turcima. U Tursku je na putu u Dubai svratio i Joško Svaguša koji je očito došao amenovati transfer.
Ibričić bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a još je jedino nepoznato koliko će Hajduk dobiti za prodaju najboljeg igrača. Turski mediji ne mogu se dogovoriti oko odštete, tako da ona varira od 5.5 milijuna do za Hajduk vrlo lijepih sedam. Međutim, cijela odšteta ne ide Hajduku već je s Ibričićem dijeli u omjeru 80:20.
Fotomac tako piše da je transfer dogovoren za cijenu od 5.5 milijuna eura. Aksan navodi da su Splićani tražili osam milijuna, ali da je dogovorena 6.5 milijuna eura.
"Najizdašniji" je Turkspor. Njihov novinar piše da je visina transfera sedam milijuna i da će Ibričić potpisati trogodišnji ugovor po kojem će zarađivati milijun eura po sezone. Turkspor navodi da je informacije dobio od pouzdanog izvora koji je sto posto siguran u ovakav ishod.
U Hurriyetu se čude što Ibričić zarađuje samo 350 tisuća eura godišnje. "Veznjak BiH reprezentacije zarađuje manje od najjeftinijih stranaca u Turska tri najveća kluba, samo 350 tisuća eura". Najslabije plaćeni stranac u Galatasarayu je Kolumbijac Juan Pablo Pino koji igra za 600 tisuća eura godišnje.
Podjsetimo, Galatasaray je nakon neuspješnog angažmana Ibričića ovog ljeta ponovo zagrizao za njega nakon što je Zvjezdan Misimović zbog nediscipline potjeran iz prve momčadi. Na dolasku Ibričića inzistira trener Gheorghe Hagi.
Kako ovo jadno zvuči, ali jbg takvo je stanje u Hajduku.atko je napisao/la:
Još da znaju koliko je zarađivao u Podgrmeču, mislim da i čistači WC-a u "Türk Telekom Areni" imaju veće plate.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.