Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

seldo
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la seldo » 02 feb 2009, 23:01

Ovaj forum pa i ostale teme takodje i SVI mi postali smo pravi protivnici Sporta,vise smo politicar nego ljudi koji bih zeljeli nesto dobro ovaj reprezentaciji,pa mi samo kudimo ovdje svakog,pa za ovog Ciru ste trebali pricekat da odigra po vama neke kljucne utakmice pa ga onda kudite psujte,galimte i tako te stvari,covjek ima nekiih svojih mana,sto je normalno,pa Bolicu ste svi zaboravili kako je pljuvao Barbareza,Salihamidjica,kako je on u talu s Savezom odredjivao koji ce se igraci zvati i tako....On jest nas najbolji strijelac to mu niko ne moze oduzeti u uvom trenutku,ali trebao je onda gospodski se povuc iz reprezentacije kao i Kodro jer je covjek skontao na vrijeme sta se sve radi,pa eto taj isti Bolic dodje s Kodrom i zamaze oci svima ispade on ziva legenda,zao mi je Kodre jer je znao kakvi su i krenu je da im se suprostavlja ....uostalom mrsko mi je pisat ..imate knjigu i u njoj prcitaje sve a zove se "Od Tirane,Do Marakane"..pozzzzz

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 02 feb 2009, 23:07

po meni ciro moze da bude selektor BiH, napravio je finu reprezentaciju i ima dobra atmosfera, igraci ga hvale.
Tek nakon Belgije ce mo ga moci ocijeniti valja li ili nevalja sto se tice trenerstva

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 03 feb 2009, 23:39

Mamic za Ciru kaze:
O razlazu sa legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem, naravno, ima svoju verziju. Ćira mu je bio venčani kum 1982. godine, koji mu je jednom rekao: "Sine, ponosan sam što si me prevazišao". Ipak, njih dvojica nisu u najboljim odnosima. Zašto?

"Vraćao sam ja njega dva puta u Dinamo. Ali, dok je meni Dinamo iznad života, njemu je druga stvar iznad života, a to je keš", kaže Mamić.
:D :D :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 feb 2009, 23:54

gavra je napisao/la:Mamic za Ciru kaze:
O razlazu sa legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem, naravno, ima svoju verziju. Ćira mu je bio venčani kum 1982. godine, koji mu je jednom rekao: "Sine, ponosan sam što si me prevazišao". Ipak, njih dvojica nisu u najboljim odnosima. Zašto?

"Vraćao sam ja njega dva puta u Dinamo. Ali, dok je meni Dinamo iznad života, njemu je druga stvar iznad života, a to je keš", kaže Mamić.
Svak sebe brani, pa tako i Mamic, a znamo sta Mamic radi za dinamo, vidimo kako su BBB protiv njega a nebi bili da je on dobar prema Dinamu.
Ciro je sada sigurno dobar na poziciji selektora i mislim da ce ostvariti dobar rezultat i protiv Belgije.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 feb 2009, 04:48

Trebamo cekati do utakmice sa Belgijom kako bi smo saznali jeli Ciro majstor ili ****. :roll:

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 04 feb 2009, 09:50

Tarik14 je napisao/la:Trebamo cekati do utakmice sa Belgijom kako bi smo saznali jeli Ciro majstor ili ****. :roll:
Ipak mislim da jeovo drugo
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 feb 2009, 09:58

jesi se ti amire nadovezao cire.pa sta je on matere ti tako veliko uradio do sad za bih pa da ga ti toliko podrzavas

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2009, 10:30

Tarik14 je napisao/la:Trebamo cekati do utakmice sa Belgijom kako bi smo saznali jeli Ciro majstor ili ****. :roll:
mislim da niko normalan ne mora cekati tu tekmu da zakljuci:ĆIRO **** i uvijek ce to biti,al vidim ima mnogo idolopoklonika ...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 feb 2009, 12:07

bistrikboy je napisao/la:
mislim da niko normalan ne mora cekati tu tekmu da zakljuci:ĆIRO **** i uvijek ce to biti,al vidim ima mnogo idolopoklonika ...
ne puno, samo par bisera, tarik i amir... i oni ce u martu vikati ciro ****.... :!:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 feb 2009, 13:08

Ja sam vec poceo vikati : Ciro ****. :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 04 feb 2009, 13:21

delija je napisao/la:jesi se ti amire nadovezao cire.pa sta je on matere ti tako veliko uradio do sad za bih pa da ga ti toliko podrzavas
E ovako, ja podrzavam Ciru iz razloga toga sto je napravio odlicnu atmosferu u reprezentaciji a sjetite se kako je prije bilo, bilo je svadja i neslaganja izmedju igraca, sada i kada je izmjena jedan drugog zagrle i igraci izmedju seba a i sa Cirom, mislim da je to fino vidjeti, uveo je disciplinu u reprezentaciji, i ja bi isto uradio i sa Husejinovicem, Trivunovicem, ispadose oni kao neke zvijezde e neka ih je spustio na zemlju, a sto se tice Nadarevica mislim da je obostrana krivica i njega i Cire, ali mislim da ce se Nadarevic ipak vratiti protiv Belgije.
Pratim svaku utakmicu reprezentacije i nikada niko nije dobijao onolike ovacije od navijaca kao sto dobija Ciro, znaci da ga cijene, ( nemojte sada napisati to manjina uzvikuje ) stadion hori CIRO, CIRO, CIRO a to nemoze manjina uraditi.
Sjetite se kako smo se mucili protiv Luksemburga, Lihtenstajna, Moldavije (koja nas je kostala odlaska na prvenstvo), pobijedismo Estoniju i Armeniju sa velikom gol razlikom, nisu oni jaki ali dobro dodje ta pobijeda bez ibzira ko to bio,
pa protiv san Marina, nama je san Marino davao golove kao da su neka vele sila, sve male reprezentacije a mi bi smo se mucili sa njima.
Moze neko biti protiv Cire ali nemoze reci da on nije strucnjak, to je moje misljenje a vi mislite sta hocete o Ciri, to je vasa stvar sta ce te pricati o njemu.
jedva cekam mart i da vidim kako ce nastaviti
Greska mu je sto nepozove Jahica, Milenkovica, Stilica, e to mu zamjeram, a ostalo je u redu, opet kazem ja tako mislim a vi mislite sta hocete

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 04 feb 2009, 13:53

Tarik14 je napisao/la:Ja sam vec poceo vikati : Ciro ****. :D
Tarik molim te koliko ti imas godina, ja te nikako neshvatam ti sad pises jedno sad drugo, sad pozitivno o Ciri, sada negativno, ako te neko "napane" na forumu ti govoris nevalja, kasnije kazes valja i tako non-stop.
mjenjas misljenje.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 feb 2009, 14:33

amir je napisao/la:
delija je napisao/la:jesi se ti amire nadovezao cire.pa sta je on matere ti tako veliko uradio do sad za bih pa da ga ti toliko podrzavas
E ovako, ja podrzavam Ciru iz razloga toga sto je napravio odlicnu atmosferu u reprezentaciji a sjetite se kako je prije bilo, bilo je svadja i neslaganja izmedju igraca, sada i kada je izmjena jedan drugog zagrle i igraci izmedju seba a i sa Cirom, mislim da je to fino vidjeti, uveo je disciplinu u reprezentaciji, i ja bi isto uradio i sa Husejinovicem, Trivunovicem, ispadose oni kao neke zvijezde e neka ih je spustio na zemlju, a sto se tice Nadarevica mislim da je obostrana krivica i njega i Cire, ali mislim da ce se Nadarevic ipak vratiti protiv Belgije.
Pratim svaku utakmicu reprezentacije i nikada niko nije dobijao onolike ovacije od navijaca kao sto dobija Ciro, znaci da ga cijene, ( nemojte sada napisati to manjina uzvikuje ) stadion hori CIRO, CIRO, CIRO a to nemoze manjina uraditi.
Sjetite se kako smo se mucili protiv Luksemburga, Lihtenstajna, Moldavije (koja nas je kostala odlaska na prvenstvo), pobijedismo Estoniju i Armeniju sa velikom gol razlikom, nisu oni jaki ali dobro dodje ta pobijeda bez ibzira ko to bio,
pa protiv san Marina, nama je san Marino davao golove kao da su neka vele sila, sve male reprezentacije a mi bi smo se mucili sa njima.
Moze neko biti protiv Cire ali nemoze reci da on nije strucnjak, to je moje misljenje a vi mislite sta hocete o Ciri, to je vasa stvar sta ce te pricati o njemu.
jedva cekam mart i da vidim kako ce nastaviti
Greska mu je sto nepozove Jahica, Milenkovica, Stilica, e to mu zamjeram, a ostalo je u redu, opet kazem ja tako mislim a vi mislite sta hocete
i samo radi toga je on tebi naj naj.pa prijatelju on je samo preuzeo kodrinu ekipu.ja vjerujem da bi isto bilo i sa kodrom.da je pobjedio tursku pa bi ja tebe jaro i razumio al vako..to je cista budalestina.bio sam na svakoj utakmici i zgrazavao se gledajuci kako moze nas glupi narod podrzavati nekog ko je govorio da od nase reprezentacije nece nista biti.pa de bolan pogledaj koga on zove u reprezentaciju.nije ni jednog igraca licno pogledao....valjda je to uloga selektora brate mili.pa kad treba ici po svakojakim emisijama nije mu tesko.de mi to objasni matere ti
I SHVATI DA SU KODRU PUSTILI SAMO JEDNU UTAKMICU ISTO BI BILINO UZVIKIVALO KODRO KODRO..

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 feb 2009, 14:40

al pustimo se mi rasprave da mi hocemo na ovoj pripremnoj utakmici pobijediti,pa da i mi svijetu pokazemo da nismo za baciti ;)

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 04 feb 2009, 15:10

delija je napisao/la:al pustimo se mi rasprave da mi hocemo na ovoj pripremnoj utakmici pobijediti,pa da i mi svijetu pokazemo da nismo za baciti ;)
Zgatit ce nas i Rijeka a pogotovo Belgija, mi sa ovakim igracima ako izvucemo i bod u zenici bit ce mo dobri, :lol: :lol: :lol:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 04 feb 2009, 17:32

dobricina je napisao/la:
delija je napisao/la:al pustimo se mi rasprave da mi hocemo na ovoj pripremnoj utakmici pobijediti,pa da i mi svijetu pokazemo da nismo za baciti ;)
Zgatit ce nas i Rijeka a pogotovo Belgija, mi sa ovakim igracima ako izvucemo i bod u zenici bit ce mo dobri, :lol: :lol: :lol:
nauci se pravopisu a ko si ti da govoris tako o nasim fudbalerima...eto neka Ciro tebe pozove sigurno ces nas spasiti :?

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 04 feb 2009, 18:08

cuj mamicu dinamo iznad svega.......na kraju ove godine treba ovu izjavu kandidirat za najveće dostignuce iz oblasti gluposti....taj covjek je masina za pranje kuna u uhr al ne samo kuna vec i eura i brazilskih novaca nemam pojma kako se zovu ....mores pisat do beznadja i opet neces rec sva sranja o mamicu....neg vi ciru pustite nek radi svoj posao....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 feb 2009, 20:16

zehro je napisao/la:

cuj mamicu dinamo iznad svega.......na kraju ove godine treba ovu izjavu kandidirat za najveće dostignuce iz oblasti gluposti....taj covjek je masina za pranje kuna u uhr al ne samo kuna vec i eura i brazilskih novaca nemam pojma kako se zovu ....mores pisat do beznadja i opet neces rec sva sranja o mamicu....neg vi ciru pustite nek radi svoj posao....
a problem je u tome sto ciro ne radi svoj posao....ja koliko znam otiso je samo pogledati arancica na malonogometnom turniru...haj da je otiso na neku utakmicu al na malonogometnom turniru...to ne mogu skontati...a dobro gdje ce drugo arancic igrati nego na malom fudbalu....nija ga mogo naci na nekoj utakmici zato sto ne igra...a nema ciro ni neke rezultate...a jos gore on je lopov....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 feb 2009, 20:29

Nemamo ni skauta da nadgledaju igrace po Evropi, selektor nam nije ni putovao nigdje na razgovore sa potencijalnim reprezentativcima... itd...itd...
Ne da mi se vishe pisati o Ciri, najbolje receno CIRO **** :!: ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 feb 2009, 20:39

A Kodro je od svojih para putovao do Pjanića,Misimovića,Salihovića i Ibiševića taman se spremao na mini turneju po Evropi(praćenje potencijalnih reprezentativaca) prije nego što su ga se riješili ovi iz saveza.Ćiro je toliko trubio da će ići gledati sve kandidate i šta na kraju. Ko fol godine mu ne dozvoljavaju :shock: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.