Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rogeRF
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la rogeRF » 27 jul 2011, 16:56

neutralan__ je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:I ja sam vrlo slab sto se tice ovih vragova, oko msn-a, hotmail-a...Zna li neko kako da promijenim sifru za msn, da ne trazim po ovim forumima...
Kada uđeš u hotmail u desnom gornjem ćošku piše profile,kada si to išao onda imaš opcije:Edit details,View invitations,Privacy settings i Notifications,ti ćeš ići na ovo Privacy settings.Kada si to išao,onda imaš lijevo ti piše Windows live,Mail,Privacy,ti ideš na Windows live i onda ti piše zelenim slovima Account i ispod toga Password i odeš na to i promijeniš.

Ukoliko nešto ne bude jasno pitaj preko pp.
Hvala puno, promijenio sam! ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 jul 2011, 17:33

adnan24 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:ajd objasni taj postupak svega ti.

Znaci kad ti se otvori ona stranica gdje trebas izabrati drzavu iz koje dolazis...ima tu negdje sitnim slovima kao uputstvo(ne sjecam se sta tacno pise) uglavnom vezano je za one cija drzava nije na spisku...i tu je dat link za onaj windows help centar ili nesto tako...tamo moras upisati neki username za tu stranicu(napravis novi profil),ispod toga tu svoju adresu koja je blokirana...kad to uradis oni ti ponude odredjene probleme...ti izaberes hotmail i onu poruku :"Error:Your account has been blocked"...i to proslijedis.Meni je poslje toga vec proradilo a ako ne ima tamo da im saljes neke dodatne poruke...

ok, hvala ti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 27 jul 2011, 22:18

E ovako, planiram da pravim stream za utakmice repe i nasih igraca u inostranstvu, nabavio sam dreambox, compute sa TV-Karticom, spojio sve to i nasao sam signal i mogu gledati sve kanale, koji idu na resiveru, na komputeru, e sad, kako da to ubacim na net da dijelim sa ostalim, pokusavao sam dvije veceri ali nikako da uspiejm :/ mogu da streamam stvari sa kompa kao neki film ili sa kamerom i mikrofonom da sebe streamam ali ono sto ja hocu nikako nece, nisam tuta sto se tice komputera ali ni haker :)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 01:21

edo3majka je napisao/la:E ovako, planiram da pravim stream za utakmice repe i nasih igraca u inostranstvu, nabavio sam dreambox, compute sa TV-Karticom, spojio sve to i nasao sam signal i mogu gledati sve kanale, koji idu na resiveru, na komputeru, e sad, kako da to ubacim na net da dijelim sa ostalim, pokusavao sam dvije veceri ali nikako da uspiejm :/ mogu da streamam stvari sa kompa kao neki film ili sa kamerom i mikrofonom da sebe streamam ali ono sto ja hocu nikako nece, nisam tuta sto se tice komputera ali ni haker :)
Najbolje ti je da odes na Serbianforum i tamo to pitas(mozda ima i neki drugi ali znam da su tu majstori po pitanju toga ;) )
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 29 jul 2011, 09:46

Da li bi mi neko mogao pomoći u pravljenju patcha za jednu igru? Ili barem da probam napraviti neki editor za nju. Nisam ovo nikad radio ali bih volio pokušati. :)

Ako ima neko nek mi se javi preko pp.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 01:48

Pozdrav ljudi svima.Imam jedno pitanje odnosno molbu,kako hoćete.Da l' neko zna neki program u kome mogu izrezati neki dio iz video klipa,treba mi nešto najjednostavnije.
Hvala.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 30 jul 2011, 01:57

neutralan__ je napisao/la:Pozdrav ljudi svima.Imam jedno pitanje odnosno molbu,kako hoćete.Da l' neko zna neki program u kome mogu izrezati neki dio iz video klipa,treba mi nešto najjednostavnije.
Hvala.
Free video dub.
http://www.dvdvideosoft.com/products/dv ... eo-Dub.htm

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 01:59

Barca u srcu je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pozdrav ljudi svima.Imam jedno pitanje odnosno molbu,kako hoćete.Da l' neko zna neki program u kome mogu izrezati neki dio iz video klipa,treba mi nešto najjednostavnije.
Hvala.
Free video dub.
http://www.dvdvideosoft.com/products/dv ... eo-Dub.htm
Hvala puno. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 31 jul 2011, 18:27

E ovako, treba mi vasa pomoc,HITNO JE !!! Znaci, zvuk mi na racunaru nikako ne radi a kad hocu da pokrenem neku pjesmu ili film izbaci mi:
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.

A nije aktivirano nista kompjuter tek upaljen tak da ovo it might be in use by another program,otpada. Sta je u pitanju? Molim vas pomozite ! :?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 31 jul 2011, 18:46

raul-zakon je napisao/la:E ovako, treba mi vasa pomoc,HITNO JE !!! Znaci, zvuk mi na racunaru nikako ne radi a kad hocu da pokrenem neku pjesmu ili film izbaci mi:
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.

A nije aktivirano nista kompjuter tek upaljen tak da ovo it might be in use by another program,otpada. Sta je u pitanju? Molim vas pomozite ! :?
neez probaj skinuti neki drgi program za slusanje muzike pa vidi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 jul 2011, 19:39

raul-zakon je napisao/la:E ovako, treba mi vasa pomoc,HITNO JE !!! Znaci, zvuk mi na racunaru nikako ne radi a kad hocu da pokrenem neku pjesmu ili film izbaci mi:

Moras da skines drivere za svoju zvucnu karticu, da li znas koja ti je zvucna ili maticna?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 31 jul 2011, 20:33

E hzvala puno al' ne treba nista ev uspio sam nekako...propjev'o je :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 14:47

raul-zakon je napisao/la:E hzvala puno al' ne treba nista ev uspio sam nekako...propjev'o je :D

Jesi ga to izudar'o po vugla a :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 01 avg 2011, 16:30

taman upalih da igram pesa 11 kad mi podje stopat, a prije je normalno radilo. cini mi se da mi je kao opterecen procesor, jer iako se ne razumijem, gledao sam nesto i pise ono CPU 50 % a nije mi nista upaljeno :? :o
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 avg 2011, 17:48

Ljudi,imal kakvo jednostavno rijesenje za ovo:

Sistem oboren pa se digao :mrgreen: ,i sad naravno nema zvuka na compu.Treba instalirati drivere ponovno jel tako :D

E sad,to na papiru lijepo zvuci,ali ja nemam pojma sta da uradim da ponovno dobijem zvuk :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 01 avg 2011, 18:24

Dylan Dog je napisao/la:Ljudi,imal kakvo jednostavno rijesenje za ovo:

Sistem oboren pa se digao :mrgreen: ,i sad naravno nema zvuka na compu.Treba instalirati drivere ponovno jel tako :D

E sad,to na papiru lijepo zvuci,ali ja nemam pojma sta da uradim da ponovno dobijem zvuk :lol:
Da li znas koja ti je maticna u racunaru?

Ukoliko ne znas, skini CPUID:
http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.58-setup-en.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatim na kartici Mainboard pogledaj ovo dvoje sto je oznaceno i napisi nam :D, sigurno ce ti neko reci koji ti driver treba:
slika

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 avg 2011, 18:34

Uradio sam tako i pise:
KOBIAN
KVT600X-L

Sta sad jarane :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 01 avg 2011, 18:41

Dylan Dog je napisao/la:Uradio sam tako i pise:
KOBIAN
KVT600X-L

Evo ti za XP driver:
http://download.cnet.com/Realtek-AC-97- ... 38712.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko sam ja vidio po specifikacijama maticne ploce, na njoj je Realtek AC 97 zvucna, tako da bi ti ovo trebalo pomoci, a da imas kojim slucajem Vistu ili 7-cu one bi je sigurno prepoznale :).

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 avg 2011, 22:27

guber90 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Uradio sam tako i pise:
KOBIAN
KVT600X-L

Evo ti za XP driver:
http://download.cnet.com/Realtek-AC-97- ... 38712.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko sam ja vidio po specifikacijama maticne ploce, na njoj je Realtek AC 97 zvucna, tako da bi ti ovo trebalo pomoci, a da imas kojim slucajem Vistu ili 7-cu one bi je sigurno prepoznale :).
:(
Skinem,ali kad dodje do pola instalacije zablokira,par puta sam pokusavao :(

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 avg 2011, 22:33

Zna li ko gdje ima skinuti "Your Uninstaller" sa crackom, ili kaygen-om? ... link moze i na PP, ako je zabranjeno ilegalne stvari stavljati na forum ...
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, zemuntrg i 10 gostiju.