Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

harry_90
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2011, 12:13

Tusanj se cisti od snijega,sad mi drug javio,prolazio dole kraj stadiona i vidio ljude kako ciste snijeg sa terena.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 feb 2011, 12:16

pola utakmica neće biti odigrano, doći će službena lica, uzeti putne troškove i ustanoviti će da nema uslova za igru i to je to, utakmica će biti pomjerena za 24h pa ni tad neće biti uslova i onda će se tražiti novi termin. Stvrano sramota šta rade ovi u savezu, samo misli na sebe i na službena lica, a ekipe koje moraju putovati po 200-300km niko ne pita ništa.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 feb 2011, 12:16

magic je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Ma prestace ovaj vjetar do sutra dojadio je vise.
nek se i sa tobom slazem u necem :D
Vodimo diskusiju a ne Rat zato se moramo slagati :mrgreen: :lol: :lol:
Samo jedan klub Velež Mostar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 feb 2011, 12:19

ako se moze igrat po rusiji i skandinavskim zemljama..zato to se ne bi mogao igrat kod nas??

nego svakom mrsko ocistiti teren..ovako bi se moglo stalno odgađat...kad to se u Hrvatskoj odgađa zbog snijega..ljudi očiste i igra se..crvena lopta i šutaj..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 25 feb 2011, 12:20

gdje vi ba zivite nema sanse da se igra !!!
nek se pomjeri utorak neradni je dan svakako ha ya ili srijeda nema druge opcije a ovi debili iz saveza cuj mora se igrat !!! guzonje obicne ne igra se fudbal zbog vas ebem li vam grob vas

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:22

Jeste li gledali sinoc kakav je teren bio na utakmici Zenita i Boysa, samo se zalite a ako se po onome mogla igrati europa liga onda moze i premier liga ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:25

sony_91 je napisao/la:pola utakmica neće biti odigrano, doći će službena lica, uzeti putne troškove i ustanoviti će da nema uslova za igru i to je to, utakmica će biti pomjerena za 24h pa ni tad neće biti uslova i onda će se tražiti novi termin. Stvrano sramota šta rade ovi u savezu, samo misli na sebe i na službena lica, a ekipe koje moraju putovati po 200-300km niko ne pita ništa.
Zar nisi procitao ono ko ne pripremi stadion , snosit ce sankcije pa i gubitak bodova ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 feb 2011, 12:27

slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 feb 2011, 12:28

Lahko je govoriti onom ko je iz Sirokog :lol:

Nema se para da se plati ciscenje snijega,uprava ti ga sigurno nece ocistiti :D A Rusija i Skandinavija pa kod njih i ljeti minus 10 i snijeg do koljena :lol: :lol:

P.S mislim da su u Srbiji odgodili
A C A B !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 feb 2011, 12:29

"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.

"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.

Vojvodic kralj! :lol: Zelim ti da obezbjedis opstanak sa Drinom

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:30

Emir_ZENICA je napisao/la:Lahko je govoriti onom ko je iz Sirokog :lol:

Nema se para da se plati ciscenje snijega,uprava ti ga sigurno nece ocistiti :D A Rusija i Skandinavija pa kod njih i ljeti minus 10 i snijeg do koljena :lol: :lol:

P.S mislim da su u Srbiji odgodili
Ja samo kazem kad je sinoc Zenit igrao na onakom terenu mogu i nase balerine 8-)

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 25 feb 2011, 12:30

Kevin je napisao/la:ako se moze igrat po rusiji i skandinavskim zemljama..zato to se ne bi mogao igrat kod nas??

nego svakom mrsko ocistiti teren..ovako bi se moglo stalno odgađat...kad to se u Hrvatskoj odgađa zbog snijega..ljudi očiste i igra se..crvena lopta i šutaj..
Velika je razlika izmedju nase zemlje i Rusije a pogotov izmedju nas i skandinavskih zemalja, prvo u svakom pogledu su organizovaniji, a i navikli su na takve vremenske uslove (kod nas ovi sto odrzavaju puteve budu iznenadjeni kad snijeg padne u januaru :mrgreen: ).

Ti si iz Sirokog (ispravi me ako grijesim) i vjerovatno su kod vas vremenski uslovi 5 puta bolji nego npr u Tuzli gdje neprestano pada poprilicno gust snijeg i ima ga 40-ak cm i nema naznaka da ce prestati (javljaju da ce padati i preko noci jos jace).
Kada bi se kojim cudom odigrale neke utakmice to ne bi licilo ni na sta i vjerovatno bi sve zavrsile 0:0 ili bi pao jedan gol iz nekog glupog penala ili gola na silu.
Sada klubovi trebaju biti ujedinjeni i donijeti zajednicku odluku da ne zele igrati, jer na ovakvim terenima nema igre, rizikuju se povrede, a savez nista ne kosta da pomjeri pocetak prvenstva.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 feb 2011, 12:31

BegAx je napisao/la:"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.

"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.

Vojvodic kralj! :lol: Zelim ti da obezbjedis opstanak sa Drinom
bas i ja sad citam i smijem se .. prejako je ovo izjavio .. cuj tabure :lol: :lol: :lol: :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 feb 2011, 12:31

Ništa nego lagano zasukati rukave , lopate u ruke pa na posao !
U novi boj ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:32

Nema odgode , Hordanje pocinjeeeeeeee :lol: :lol:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 feb 2011, 12:33

Vojvodic kralj, od danas navijam za to da Drina ostane u ligi. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 25 feb 2011, 12:37

Dirk je napisao/la:Nema odgode , Hordanje pocinjeeeeeeee :lol: :lol:
To vama i godi jer lakse ce te se braniti i izvuci bod po uzasnom terenu gdje ces samo moci nabijati loptu. Vidio bi te kako pricas da se treba igrati na Kosevu protiv Drine npr.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:39

_karabaja_ je napisao/la:
To vama i godi jer lakse ce te se braniti i izvuci bod po uzasnom terenu gdje ces samo moci nabijati loptu. Vidio bi te kako pricas da se treba igrati na Kosevu protiv Drine npr.
Pametnije ti je od toga sto palamudis po forumu sta kome odgovara i slicno, uhvati se lopate i pomozi svom klubu da ocisti njivu 8-)

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 25 feb 2011, 12:41

Dirk je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:
Pametnije ti je od toga sto palamudis po forumu sta kome odgovara i slicno, uhvati se lopate i pomozi svom klubu da ocisti njivu 8-)
Ne idem ja na utakmice u ovoj cirkus ligi (danas se po ko zna koji put pokazalo), a ti znas da sam upravu i prvi bi zakukao da se treba igrati na Kosevu, a takodje sam ubijedjen da se ti neces pojaviti u Zenici sutra.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 feb 2011, 12:42

ma odgodit nego sta ne moze se po ovom igrat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.