Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
Tusanj se cisti od snijega,sad mi drug javio,prolazio dole kraj stadiona i vidio ljude kako ciste snijeg sa terena.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pola utakmica neće biti odigrano, doći će službena lica, uzeti putne troškove i ustanoviti će da nema uslova za igru i to je to, utakmica će biti pomjerena za 24h pa ni tad neće biti uslova i onda će se tražiti novi termin. Stvrano sramota šta rade ovi u savezu, samo misli na sebe i na službena lica, a ekipe koje moraju putovati po 200-300km niko ne pita ništa.
Vodimo diskusiju a ne Rat zato se moramo slagatimagic je napisao/la:nek se i sa tobom slazem u necemAdnel je napisao/la:Ma prestace ovaj vjetar do sutra dojadio je vise.

Samo jedan klub Velež Mostar
ako se moze igrat po rusiji i skandinavskim zemljama..zato to se ne bi mogao igrat kod nas??
nego svakom mrsko ocistiti teren..ovako bi se moglo stalno odgađat...kad to se u Hrvatskoj odgađa zbog snijega..ljudi očiste i igra se..crvena lopta i šutaj..
nego svakom mrsko ocistiti teren..ovako bi se moglo stalno odgađat...kad to se u Hrvatskoj odgađa zbog snijega..ljudi očiste i igra se..crvena lopta i šutaj..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
gdje vi ba zivite nema sanse da se igra !!!
nek se pomjeri utorak neradni je dan svakako ha ya ili srijeda nema druge opcije a ovi debili iz saveza cuj mora se igrat !!! guzonje obicne ne igra se fudbal zbog vas ebem li vam grob vas
nek se pomjeri utorak neradni je dan svakako ha ya ili srijeda nema druge opcije a ovi debili iz saveza cuj mora se igrat !!! guzonje obicne ne igra se fudbal zbog vas ebem li vam grob vas
Jeste li gledali sinoc kakav je teren bio na utakmici Zenita i Boysa, samo se zalite a ako se po onome mogla igrati europa liga onda moze i premier liga 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Zar nisi procitao ono ko ne pripremi stadion , snosit ce sankcije pa i gubitak bodovasony_91 je napisao/la:pola utakmica neće biti odigrano, doći će službena lica, uzeti putne troškove i ustanoviti će da nema uslova za igru i to je to, utakmica će biti pomjerena za 24h pa ni tad neće biti uslova i onda će se tražiti novi termin. Stvrano sramota šta rade ovi u savezu, samo misli na sebe i na službena lica, a ekipe koje moraju putovati po 200-300km niko ne pita ništa.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Lahko je govoriti onom ko je iz Sirokog
Nema se para da se plati ciscenje snijega,uprava ti ga sigurno nece ocistiti
A Rusija i Skandinavija pa kod njih i ljeti minus 10 i snijeg do koljena
P.S mislim da su u Srbiji odgodili

Nema se para da se plati ciscenje snijega,uprava ti ga sigurno nece ocistiti

A C A B !
"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.
"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.
Vojvodic kralj!
Zelim ti da obezbjedis opstanak sa Drinom
"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.
Vojvodic kralj!

Ja samo kazem kad je sinoc Zenit igrao na onakom terenu mogu i nase balerineEmir_ZENICA je napisao/la:Lahko je govoriti onom ko je iz Sirokog![]()
Nema se para da se plati ciscenje snijega,uprava ti ga sigurno nece ocistitiA Rusija i Skandinavija pa kod njih i ljeti minus 10 i snijeg do koljena
![]()
![]()

- _karabaja_
- Kontakt:
Velika je razlika izmedju nase zemlje i Rusije a pogotov izmedju nas i skandinavskih zemalja, prvo u svakom pogledu su organizovaniji, a i navikli su na takve vremenske uslove (kod nas ovi sto odrzavaju puteve budu iznenadjeni kad snijeg padne u januaruKevin je napisao/la:ako se moze igrat po rusiji i skandinavskim zemljama..zato to se ne bi mogao igrat kod nas??

Ti si iz Sirokog (ispravi me ako grijesim) i vjerovatno su kod vas vremenski uslovi 5 puta bolji nego npr u Tuzli gdje neprestano pada poprilicno gust snijeg i ima ga 40-ak cm i nema naznaka da ce prestati (javljaju da ce padati i preko noci jos jace).
Kada bi se kojim cudom odigrale neke utakmice to ne bi licilo ni na sta i vjerovatno bi sve zavrsile 0:0 ili bi pao jedan gol iz nekog glupog penala ili gola na silu.
Sada klubovi trebaju biti ujedinjeni i donijeti zajednicku odluku da ne zele igrati, jer na ovakvim terenima nema igre, rizikuju se povrede, a savez nista ne kosta da pomjeri pocetak prvenstva.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
bas i ja sad citam i smijem se .. prejako je ovo izjavio .. cuj tabureBegAx je napisao/la:"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.
Vojvodic kralj!Zelim ti da obezbjedis opstanak sa Drinom

Ništa nego lagano zasukati rukave , lopate u ruke pa na posao !
U novi boj ...
Nema odgode , Hordanje pocinjeeeeeeee

Vojvodic kralj, od danas navijam za to da Drina ostane u ligi. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- _karabaja_
- Kontakt:
To vama i godi jer lakse ce te se braniti i izvuci bod po uzasnom terenu gdje ces samo moci nabijati loptu. Vidio bi te kako pricas da se treba igrati na Kosevu protiv Drine npr.Dirk je napisao/la:Nema odgode , Hordanje pocinjeeeeeeee![]()
Pametnije ti je od toga sto palamudis po forumu sta kome odgovara i slicno, uhvati se lopate i pomozi svom klubu da ocisti njivu_karabaja_ je napisao/la:To vama i godi jer lakse ce te se braniti i izvuci bod po uzasnom terenu gdje ces samo moci nabijati loptu. Vidio bi te kako pricas da se treba igrati na Kosevu protiv Drine npr.Dirk je napisao/la:Nema odgode , Hordanje pocinjeeeeeeee![]()

- _karabaja_
- Kontakt:
Ne idem ja na utakmice u ovoj cirkus ligi (danas se po ko zna koji put pokazalo), a ti znas da sam upravu i prvi bi zakukao da se treba igrati na Kosevu, a takodje sam ubijedjen da se ti neces pojaviti u Zenici sutra.Dirk je napisao/la:Pametnije ti je od toga sto palamudis po forumu sta kome odgovara i slicno, uhvati se lopate i pomozi svom klubu da ocisti njivu_karabaja_ je napisao/la:To vama i godi jer lakse ce te se braniti i izvuci bod po uzasnom terenu gdje ces samo moci nabijati loptu. Vidio bi te kako pricas da se treba igrati na Kosevu protiv Drine npr.Dirk je napisao/la:Nema odgode , Hordanje pocinjeeeeeeee![]()
- neutralan__
- Kontakt:
ma odgodit nego sta ne moze se po ovom igrat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.