SSC Napoli

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2011, 23:28

Sutra nece niko ni spomenuti dva postignuta gola.
Kako ja znam ovdje se zbrajaju bodovi, a golovi su samo jedan faktor koji donosi te bodove, nazalost Napoli ih nije dovoljno postigao da bi se mogao naci u boljoj situaciji. ;)

Inace, drugo poluvrijeme su odigrali sasvim korektno, a ponajvise mogu zahvaliti Lavezziju koji bi igrao prvu postavu u bilo kojoj ekipi na svijetu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 nov 2011, 23:29

Svaka cast na povratku i borbenosti. Presudili su momenti znanja i "srece" Gomeza

Utakmica Napoli City ako nebude bila na BHT , FTV .RTRS ili RTS1 zvati NATO ili Mevlida

P.S pustite se tih prici o cijenama ekipa i parama
Thomas Müller - Fußballgott

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 nov 2011, 23:30

tony-mortale je napisao/la:daj pusti te neoromantičarske priče, naravno da pare igraju vidi man city šta radi otkad su pare tu ili PSG, a nije duplo manje nego triput manje
i onda se pokažu boljim od tog citya na tom istom stadionu, protiv ubjedljivo najbolje ekipe u BL kojoj su svi protivnici u ligi ukupno čini mi se zabili 1 gol, a napoli 2.
ponavljam za mene je to za OGROMAN respekt, kome nije nek vrijeđa i kaže buuuuuu izgubili ste od bajerna u minhenu 3-2 sram vas bilo
Ni City ni Psg jos nisu nista osvojili ( sem sto je City osvojio jedan kup prosle godine) , a Psg se blamira u Evropa Ligi,City ni sam ne zna kako su pobijedili Villareala kod kuce , kako su jedva izvukli bod kod kuce protiv Napolia,fasovali od Bayerna ... Tako da oni jos nista nemaju od tih para , a tesko da ce u dogledno vrijeme i nesto imati .. Mozda i osvoje lige koje su u padu i francuska i engleska liga.. A ne znam ko je uopste vrijedjao Napoli :?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 nov 2011, 23:38

tony-mortale je napisao/la:hahah neko došao ovdje provocirati napoli jer je zamisli izgubio 3-2 od bajerna koji je triput skuplji tim.
ovo je definitivno za čestitku, nisam gledao ali dva gola zabiti u minhenu nemože svako, u BL niko čini mi se još nije i to bez kapitena, svaka čast, mada teško će napoli do prolaza dalje, ali igrama dosad su stvarno zaslužili respekt, uzmu bod bajernu, pa sitiju u engleskoj.
lijepi rezultati jedne relativno jeftine ekipe, svaka čast
Došo provocirati? :? :shock:

Napiso post o tekmi i to je to, a kolko se sječam igro je Napoli protiv bayerna pa onda nisam fulao temu jel tako?

Pa dobro ako ja tvrdim da je Gomez bolji i ako se o tome već tu raspravlja, ako ovo nije dokaz ili bar nekakav argument onda ja stvarno ne znam kaj je?

Uglavnom glavno da si ti meni isprovociran :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2011, 23:42

don_burza je napisao/la: Utakmica Napoli City ako nebude bila na BHT , FTV .RTRS ili RTS1 zvati NATO ili Mevlida
Bolje Mevlida. :mrgreen:
P.S pustite se tih prici o cijenama ekipa i parama
Cek, cek, cek....To je vama light motiv kad vas neko potkaci za neosvajanje trofeja u Evropi: "ne moze se sa Rusima i sheicima", "dzaba sve to kad Real i Barca pljunu 200 miliona u pojacanja" i sl. Tako da se odlucis: ili pare nesto znace u fudbalu ili ne znace nista :?: Ja mislim da znace i to mnogo.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 nov 2011, 23:47

Talijan bi svoju mamu prodo samo da opravda poraz jer to bi značilo da je lošiji. Zato svi drugi nemaju pravo na izgovor. I kad Napoli izgubi od Bayerna ili ti Njemca on zapravo nije izgubio. Kad Bundesliga pretekne SERIU A ona ju zapravo nije pretekla. Kad im staviš pod nos da je jedan Schalke ubio Boga u Interu (a tu je razlika malo veća od one Bayern - Napoli), niti se ta pobjeda ne prizna...

Uglavnom, obmane i prevare su moto talijana! :mrgreen:

PS: Magica- u 90% sčučajeva kada igraju Talijani i Švabi međusobno, pare su na strani talijana zatp ššššš- Čak i puno bogatiju SERIU A, BUNDESLIGA je uspjela prestići zato šššš. slika
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 02 nov 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2011, 23:49

ma nisam ja uopšte isprovociran niti mi je napoli nešto drag, ja sam očekivao 4-5 golova bajerna a 0 ili max 1 napolija, jer sam gledao bajern-city gdje ih je bajern ostavio bez poluprilike.
predobro se napoli već pokazao taman da izgube ove dvije, pa njima je ovo prvi nastup u ligi prvaka, a bajern prije samo godinu i po igrao finale tog takmičenja, po kvalitetu i svemu trebali su lagano 6 bodova uzeti, a nisu i to je velika stvar za napolitance.
a ovaj što kaže da pare nisu sve, pa otkud sad odjednom city u LP a nikad prije nisu bili??
kko ako nije do para ili otkud PSg prvi u francuskoj a zadnji put su tu bili još dok je pape igrao
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 nov 2011, 23:51

@magica

znace u slucaju alax dinamo

al kad napoli ima igrace tipa lavezi cavani hamisk koji su sve samo nisu pristupacni za sicu

uostalom ja nikad nisam reko da se niko nije naigro od rusa i seika
Thomas Müller - Fußballgott

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 nov 2011, 23:52

tony-mortale je napisao/la:ma nisam ja uopšte isprovociran niti mi je napoli nešto drag, ja sam očekivao 4-5 golova bajerna a 0 ili max 1 napolija, jer sam gledao bajern-city gdje ih je bajern ostavio bez poluprilike.
predobro se napoli već pokazao taman da izgube ove dvije, pa njima je ovo prvi nastup u ligi prvaka, a bajern prije samo godinu i po igrao finale tog takmičenja, po kvalitetu i svemu trebali su lagano 6 bodova uzeti, a nisu i to je velika stvar za napolitance.
a ovaj što kaže da pare nisu sve, pa otkud sad odjednom city u LP a nikad prije nisu bili??
kko ako nije do para ili otkud PSg prvi u francuskoj a zadnji put su tu bili još dok je pape igrao
Da sam ja došao ovdje prije LP-a i reko da Napoli neće proč skupinu rekli bi da provociram. Donedavno je Napoli bio klub koji je prepordio Talijanski nogomet, uzeo bod Cityu i dobio Villareal, pa ga se nakon dve tekme slavilo kako dobro igra u LP - danas je dobro kad gubi tekme al na način da ne izgubi obraz....Pa dobro ak baš oćete biti tak prevrtljivi...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2011, 23:55

anton 1983 je napisao/la: Mislim da stvarno neam za šta dobiti. Još uvijek nikoga nisam uvrijedio...

Kad vidim kaj ti radiš po ovom podforumu, pa Juve sissoko i još neki, ne znam zaš bi ja ban dobio? :?
Za razliku od tebe, ne javljam se samo da postujem po xy-iti put nesto sto nema veze sa temom. Ovo je tema o Napoliju, ne tema samo za navijace Napolija (fan club). Ali, nije tema o Bayernu. Imas drugu temu, gde objasnjavaj velicinu Gomeza. Ovde postedi ljude. E ti to nikako da shvatis, pa iznova i iznova trolujes.
Sledeci put izvadi 20€, da ti objasnim kako da pises postove, koji nisu trolerske prirode. Jbga, znanje se naplacuje. A sad adio!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2011, 23:56

pa čovječe ko je rekao da će napoli proći skupinu sa bajernom i cityem??
pa ovo su svemirski brodovi za njih(i za 99%ekipa), a oni u četvrtoj utakmici tek prvi poraz, svaka im čast.
a nema to veze sa ita-ger pričom da je to rekao bi kako su 2 talijana već osigurala knock out, i da su talijani dosad skupili više bodova u LP(jel koga iznenadilo ovo :lol: ), ali to mi nije bila namjera već samo ovo da čestitam napoliju jako dobru prvu kampanju u LP.
ponavljam možda sam ja lud i ne kužim neke stvari možda su ovo rezultati nikakvi, al ko tako misli nek obrazloži

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 nov 2011, 00:04

tony-mortale je napisao/la:ma nisam ja uopšte isprovociran niti mi je napoli nešto drag, ja sam očekivao 4-5 golova bajerna a 0 ili max 1 napolija, jer sam gledao bajern-city gdje ih je bajern ostavio bez poluprilike.

City nije preko noci to ostvario, OK jeste preko noci ali nije jer koliko su samo novaca prethodnih sezona potrosili u pojacanja da bi tek od ove dolaskom pravih igraca zaigrali kako treba..
Dobra ti je ta za Papeta :mrgreen: , ali mislim da su ipak u ovoj deceniji igrali l.prvaka, ako se sjecas onog Coridona cini mi se i fenomenalnog gola to im je mislim bila zadnja sezona u l.prvaka.. Da evo tog gola " onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne bude OFF, steta za Napoli sto je u ovako jakoj grupi jer po svemu prikazanom do vecerasnje utakmice zasluzuju da igraju osminu finala. Vidjecemo protiv City-ja to je biti ili ne biti utakmica

edit: a ti govoris da su 1 su fFranc. ligi, moja greska ali opet mislim da u ovoj deceniji ne bili prvaci ali bili veoma blizu titule ali i ispadanja
15.10 - 15.06 ...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 nov 2011, 00:13

skyisthelimit je napisao/la:
City nije preko noci to ostvario, OK jeste preko noci ali nije jer koliko su samo novaca prethodnih sezona potrosili u pojacanja da bi tek od ove dolaskom pravih igraca zaigrali kako treba..
Dobra ti je ta za Papeta :mrgreen: , ali mislim da su ipak u ovoj deceniji igrali l.prvaka, ako se sjecas onog Coridona cini mi se i fenomenalnog gola to im je mislim bila zadnja sezona u l.prvaka.. Da evo tog gola " onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne bude OFF, steta za Napoli sto je u ovako jakoj grupi jer po svemu prikazanom do vecerasnje utakmice zasluzuju da igraju osminu finala. Vidjecemo protiv City-ja to je biti ili ne biti utakmica
City je jos pod Zhivavatrom davao 10ine miliona evra za igrace, a sheici su tu vec 4 sezone i samo sipaju pare. Jbga, mora to nekako da se vidi. Nisu mentoli u tom klubu, pa da im milijarda evra ne zavrsava posao. Ali, opet je to preko noci, jer sta su 4-5 godina koliko je City vrh klub, spram 100+ godina njihove prosecnosti i patnji?
PSG je bio dobar sredinom 90ih, ali u borbu za titulu nisu usli duze od 10 godina, cini mi se. Ni sa Ronaldinhom. A sada, samo 1 prelazni rok i gomila arapskih $ - i to bi bilo to.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 00:30

MaGiCa je napisao/la: Ali, nije tema o Bayernu. Imas drugu temu, gde objasnjavaj velicinu Gomeza. Ovde postedi ljude. E ti to nikako da shvatis, pa iznova i iznova trolujes.
Pa onda...
MaGiCa je napisao/la: City je jos pod Zhivavatrom davao 10ine miliona evra za igrace, a sheici su tu vec 4 sezone i samo sipaju pare. Jbga, mora to nekako da se vidi. Nisu mentoli u tom klubu, pa da im milijarda evra ne zavrsava posao. Ali, opet je to preko noci, jer sta su 4-5 godina koliko je City vrh klub, spram 100+ godina njihove prosecnosti i patnji?
PSG je bio dobar sredinom 90ih, ali u borbu za titulu nisu usli duze od 10 godina, cini mi se. Ni sa Ronaldinhom. A sada, samo 1 prelazni rok i gomila arapskih $ - i to bi bilo to.
:mrgreen:

Teme se same od sebe nametnu. Kada je zdrava diskusija u pitanju, to se i pusti na forumu.
Kao što je bio slučaj u vezi Messi/Maradona na Barcinoj temi. I zašto većina učesnika te rasprave (uključujući i tebe) ima sve pohvale.

Pa hebem mu miša, i sam si jedno vrijeme lutao po forumu tražeći mišljenje od pojedinaca ko je bolji: Gomez ili Cavani.

Ne možeš suditi prema starim zaslugama, a da ove ranije već nisi raskrstio. ;)
Ja znam da se kod vas pojavi "guščija koža" čim ugledate nekog Bavarca na "vašem" podforumu.
Iz starta je ta diskusija osuđena na propast baš zbog te "kože".
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 nov 2011, 00:54

@geronimo

Poslao sam ti pp na koji nisi odgovorio. Tu se moj kontakt sa tobom zavrsio. Na postove koje pises i postavljas ovde kao problematiku meni, odgovori sam.
Svoje saplemenike branis, to je opste poznato. Ipak je ovo samo bavarcibavarci.ba. Adio i tebi. 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 01:38

MaGiCa je napisao/la: Poslao sam ti pp na koji nisi odgovorio.
Iz razloga kada sam čitao tvoju poruku, ti si već dig'o belu zastavicu i opraštao se od foruma.
Na kratko, srećom. :|
Tvoje stajalište je takvo kakvog si ga naveo u drugom dijelu posta. I šta sad ja trebam?
Tebe ubjeđivati da to nije tako i da mi ti povjeruješ?
Neću više, sve druge nejasnoće možemo riješiti privatnim putem (pp).
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 10:17

skyisthelimit je napisao/la:
E ovo je ono o ćem ja pričam! Ja stvarno ne znam kaj je to napoli tak dobroga pokazao da bi zaslužio toliko REALNo to 1/8 finale! Skrumpali se i protiv citya i protiv Bayerna a doma su dobili smješni Villareal. Vidim dižu se rezultati u nebesa, al niko ne priča o prikazanoj igri na terenu...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 nov 2011, 10:34

moze li se neko sjetiti kad je bayern bio ostecen tj kad su sudije ,, slucajno ,, pogrijesile na stetu bavaraca , to me zanima jer ovih gresaka koje se sude protiv njihovih protivnika se redovno vidjaju , onaj start badstubera je direktni crveni karton i min 3 tekme kazne a nije jedina pogreska djelitelja ,, pravde,, kontra bayernovih protivnika

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 10:37

materazzi je napisao/la:moze li se neko sjetiti kad je bayern bio ostecen tj kad su sudije ,, slucajno ,, pogrijesile na stetu bavaraca , to me zanima jer ovih gresaka koje se sude protiv njihovih protivnika se redovno vidjaju , onaj start badstubera je direktni crveni karton i min 3 tekme kazne a nije jedina pogreska djelitelja ,, pravde,, kontra bayernovih protivnika
Pa recimo baš jučer. ok ti bi dao Badretardu crveni za onaj start dok neki nebi u to neću previše ulaziti. Al mi nije jasTno da ti kasnije nisi vidio kak je Bayern dobio crveni, tj ono je bila prava gluma Cavania i pad i Badretard za to dobiva neopravdani drugi žuti...

Recimo Inler jučer nije u cijeloj tekmi dobio žuti karton. Mora da si iznenađen zbog toga... :roll:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 nov 2011, 10:59

ja sam iznenađen što neko ko se predstavlja kao navijač bajerna na toj temi nije prokomentarisao pobjedu svog tima sa svojim istomišljenicima, da razmjene mišljenje o tome šta je bilo dobro šta nije, šta se treba popraviti i sl.
a na temi napolija ima desetak postova, pa se nameće logično pitanje da li se radi o navijaču bajerna ili pljuvaču napolija,
ili je jednostavno troll i provokator koji iako je već banovan zbog takvog ponašanja jednostavno nemože protiv svoje provokatorsko-munafičke prirode :?: :roll: :?:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.