MaGiCa je napisao/la: Ali, nije tema o Bayernu. Imas drugu temu, gde objasnjavaj velicinu Gomeza. Ovde postedi ljude. E ti to nikako da shvatis, pa iznova i iznova trolujes.
Pa onda...
MaGiCa je napisao/la:
City je jos pod Zhivavatrom davao 10ine miliona evra za igrace, a sheici su tu vec 4 sezone i samo sipaju pare. Jbga, mora to nekako da se vidi. Nisu mentoli u tom klubu, pa da im milijarda evra ne zavrsava posao. Ali, opet je to preko noci, jer sta su 4-5 godina koliko je City vrh klub, spram 100+ godina njihove prosecnosti i patnji?
PSG je bio dobar sredinom 90ih, ali u borbu za titulu nisu usli duze od 10 godina, cini mi se. Ni sa Ronaldinhom. A sada, samo 1 prelazni rok i gomila arapskih $ - i to bi bilo to.
Teme se same od sebe nametnu. Kada je zdrava diskusija u pitanju, to se i pusti na forumu.
Kao što je bio slučaj u vezi Messi/Maradona na Barcinoj temi. I zašto većina učesnika te rasprave (uključujući i tebe) ima sve pohvale.
Pa hebem mu miša, i sam si jedno vrijeme lutao po forumu tražeći mišljenje od pojedinaca ko je bolji: Gomez ili Cavani.
Ne možeš suditi prema starim zaslugama, a da ove ranije već nisi raskrstio.
Ja znam da se kod vas pojavi "guščija koža" čim ugledate nekog Bavarca na "vašem" podforumu.
Iz starta je ta diskusija osuđena na propast baš zbog te "kože".