Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Sa zdravim Mensom do EP.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mudrinjo je napisao/la:Ponovo odlična utakmica! Nakon pocetnih klimavib 10 minuta, primirio Hazarda i jos stigao prema naprijed.![]()
Susic je napravio ogromnu gresku protiv Cipra kad ga nije stavio, jer ce ta tri boda biti nenadoknadiva.

Stavio ga je Pape protiv Liechtensteina

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Mensur Mujdža
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
To se uvijek i znalo. Neki su tvrdili Mujdža nije standardan, Mujdža rovit itd itdGoalgetter je napisao/la:Ponovo se dokazuje da smo 30% jaci sa Mujdzom.
Mujdža je kvalitetan bek i kao takav će uvijek biti naše najbolje rješenje. Ovaj dvomeč je nadam se svima dokazao šta znači Mensur Mujdža i koliko nam je on važan.
ili mu u ugovor pise da ne smiju igrati vise nego 2 Germana zajedno.
-
- Kontakt:
protiv belgije nas najvazniji covjek i najsigurniji. jedan od rjetkih tipova koji zna dati zaniljiv komentar na tv iako rietko.
- Nerminovic
- Kontakt:

Bürki - Sorg, Torrejòn, Krmas, Mujdza - Frantz, Darida, Schuster, Schmid - Philipp, Mehmedi.
BackSpace United

The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:

Avdija je dao gol na SP, je li Mujdža dao? mislim molim te, pazi šta pišešGoalgetter je napisao/la:Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu...

- Nerminovic
- Kontakt:
ObjasnioHariTz je napisao/la:Avdija je dao gol na SP, je li Mujdža dao? mislim molim te, pazi šta pišešGoalgetter je napisao/la:Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu...

BackSpace United
Jesi ga gledao protiv Intera (iz Milana, ne Zapresica)? Mujdza nikad nije tako igrao protiv Intera.mirzatele je napisao/la:Avdija je bolji u ofanzivi

The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Dokrajcio si me ovim argumentom, na apartima sam.HariTz je napisao/la:Avdija je dao gol na SP, je li Mujdža dao? mislim molim te, pazi šta pišešGoalgetter je napisao/la:Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu...

Mujdza moze samo povremeno igrati u raspaloj bundesligiCartman je napisao/la:Jesi ga gledao protiv Intera (iz Milana, ne Zapresica)? Mujdza nikad nije tako igrao protiv Intera.mirzatele je napisao/la:Avdija je bolji u ofanzivi
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, boki86, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, denza, drzgemboadislic, emir79, galia95, General505, GG3, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JayCatwright, Kapetan, Kaunas, lol89, Majstorinho, marlostanf1eld, meecko, MostarNeretva, MrPink, myself, Nah1d, NazorUso, nebeskasila, nerkolfc, pama, Pirke, rishovski, SanaBosna, Sarun, Sheyi, smajke, TheTruth34, totasef1, tuitamo, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 257 gostiju.