Kada je Ba zabio za 1:1, pomislih da će doći do preokreta. No...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
gloryhunter je napisao/la:nije Guthrie nego Gosling.
Evo što Pardew reče a to sigurno ohrabruje navijače. Mislim da je štoper u ovom trenutku mnogo veći prioritet od napadača. Mislim, doći u situaciju da je Perch glavni štoper, a da općenito štoperski duo čine dva beka, te se nadati da Williamson može odigrati 90 minuta u 'Shipu je nešto što se ne smije dopustiti stabilnom prvoligašu sa određenim ambicijama za vrh.“I don’t think I need to strengthen my hand.” ”I think you would be surprised – Mike and Derek are probably more keen to bring in a central defender than I am, so don’t worry about that.”
Nadam se da ce Williamson zaigrati uz Coloccinija, a gore ce vjerovatno uz Dembu biti BestMonolog je napisao/la:Večeras u 20:45 kontra W.B.A.![]()
Nadam se prekidu serije bez pobjede, a gosti su ekipa po mjeri. Danas će vezni red biti u potpuno novom ruhu. Cabaye ne igra zbog 5 kartona, Gosling odrađuje suspenziju zbog zarađenog crvenog kartona, a Guthrie je i dalje povrijeđen. Ko zna, možda priliku dobije Vučkić.Tiote je tu, dakako.
Njih dvojica bi mogli činiti tu vezu, al' ko zna šta će se sve dogoditi u ovih 10-ak sati. Lovenkradsa također nema, a znamo da je dugo odsutan i Taylor.
Ostaje pitanje da l' će Williamson zaigrati ili će opet Perch biti taj drugi stoper (uz Coloccinija). Gore je siguran Ba, al' je pitanje da l' će Shola biti uz njega. Možda čak i Ben Arfa, al' sudeći po posljednjim izjavama, mislim da će Francuz ipak teško startati na večerašnjem meču. Moguće je da griješim, al'...![]()
Prošle godine su gosti s(p)retno odnijeli bod, jer su Svrake vodile sa 3:1. Dakle, sada je valjda red da se to naplati.
I ja bi volio da dovedu vertonghena.. a percha poslat negdje na posudbuMonolog je napisao/la:Eh, nadam se da će od ovog biti nešto. Naime, Svrake su povezane sa dovođenjem Jana Vertonghena iz Ajaxa. Šuška se o sumi od oko 10-ak miliona, pozivajući se na brojne sportske portale (majke mi ne mislim na goal.com). Ukoliko bi Belgijanac došao, onda bi Njukaš baš pojačao posljednju liniju odbrane, te bi uz Coloccinija baš imao 2 jako dobra stopera. A, sam Pardew je izjavio da će u zimskom prelaznom roku gledati da dovede neko pravo pojačanje u zadnju liniju. Nadam se da je to Jan.