Ovo je odlican rezultat za Selbija sa obzirom kako je moglo biti, a ni za Ronija nije nesto previse los. Ima vodstvo, ali zna da je Selbi blizu i da nema mjesta opustanju.
p.s. evo trecu godinu zaredom Roni ima 10-7 nakon prvog dana finala

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Rooni ima 26 a Hendry 36 rangirnih titula ako se ne varam.ennis je napisao/la:Ronnie je genije,to cini mi se jedini normalan odgovor,svi geniji su pomalo nerazumljivi.hodža je napisao/la:Napisa jedan lik na tviteru maloprije...da je Roni od pocetka karijere bio ovako psihicki stabilan imao bi 20 titula SP-a
Dobro, mozda ne toliko, ali sigurno da bi broj titula bio mnogo, mnogo veci. Ali opet, vjerovatno tad ne bi posjedovao ovu ekscentricnost![]()
Ja sam ubijedjen da on ovo uzima, samo je pitanje koliko ce frejmova izgubiti.
Mislim da je tih 20 pretjerano obzirom da je generacija,odnosno igra u vremena sa najvecim brojem vrhunskih igraca,ali opet nije kasno,sledece godine Hendry pada sigurno kad su trocifreni u pitanju a mozda i po broju titula
To je to,Ronnie sada ima osjecaj da ne moze nista pogoditi,jednostavno ga je toliko usporio psihicki da je prestao razmisljati,na trenutak vidim Ronnija od prije 4-5 godina.ennis je napisao/la:Navijam za Ronnija otkad pratim snooker,ali sad bas da mislim da ce "ubit" Selbyja,nema sanse.Ronnie ce imati najtezi posao kad su finala u pitanju zadnje 3 godine.Selby je pocesto znao uci u glavu Ronnija,Selby je nevjerovatan takticar.
S druge strane Ronnie ima 5 od 5 u finalima,kad dodje u finale ne gubi,Roonniju dakle veci procenat za titulu ali selby itekako ima svojih sansi.
Ja taman objasnjavam pravila drugu kad pocese promasivati xD Kaze on sta ovo ne moze niko pogoditiDukeOfWellington je napisao/la:Ovo što su promašili u jednom frameu ne promaše na cijelom turniru, strašan pritisak osjećaju obojica, šta pritisak radi od ljudi to je nevjerovatno.
selby stvarno ima sreće ko lud, ali nije on kriv što vodi, ronnie mu je to omogućiohodža je napisao/la:koji je šupak ovaj Selbi5 slučajnih snukera na žutoj i ni jedno izvinjenje i na kraju se onako raduje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.