NK Široki Brijeg

Imp
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Imp » 16 jan 2010, 16:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:ode vam martinović u austriju, zato su izgleda i stigli argentinci
1.brazilijanac defanzivni vezni i jedan argentijanac veznjak

a za martinovića prvi put čujem..uostalom on mi se nikad nije niti sviđao kao igrač..ovako ćemo barem neku odštetu dobiti
Uff, plaaatio bi bilo kome jos jedno 100 maraka da hoce Martinovica uzeti. I Topica.
jeli to iz razloga što nisu hercegovci........[/quote]
nemislim da je zato,prije zbog njihovih kvaliteta,dobro po meni martinovic i nije tolko los ali TOPic,boze sacuvaj,nisam gledo losijeg igraca u dresu sirokog

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jan 2010, 02:39

bh hrvat je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Uff, plaaatio bi bilo kome jos jedno 100 maraka da hoce Martinovica uzeti. I Topica.
jeli to iz razloga što nisu hercegovci........
Naravno da ne. Dabogda stoput bili Bosanci i cinili kompletnu ekipu, samo da znaju igrati nogometa, kao sto navedena dvojica ne znaju. Bar ne za klub ranga i ambicija Širokog Brijega.

I mater hebem menadzerskim krugovima za slijedecu pricu...

Ipak ništa od Asencia

Iako se Martin Hugo Asencio već najavio kao igrač N.K. Široki Brijeg od tog transfera ipak neće biti ništa. Zadnji dan pred polazak u Široki Brijeg "odjednom" se pojavilo veliko obeštećenje koje ranije s njegovim managerom nije bilo dogovoreno tako da je klub odlučio da se taj transfer stopira. Struka kluba je u potrazi za novim igračima.

Vrijeme se popravilo pa se pripreme odvijaju po planu na terenima pripremnog kampa na Blatu. Kombiniraju se treninzi, jedan dan jedan a drugi dva i tako redom. Radi se ozbiljno na stjecanju tjelesne spreme. Sitne probleme stvaraju laganije ozljede ali to je u ovom dijelu priprema "normalna" stvar.

Još se traže protivnici za dva termina odigravanja pripremnih utakmica 10 i 20.02.2010. god. ali je potvrđeno da N.K. Široki Brijeg prvu pripremnu utakmicu igra sa Gyorom iz Mađarske 30.01.2010 najvjerovatnije na terenima pripremnog kampa Musa/Karačić.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 jan 2010, 19:01

tek danas vidjeh da nista od ovoga... znaci sada treba naci zamjenu za ovoga... nek dovede drugog ovaj menadžer kad je vec rekao :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jan 2010, 21:54

Dovoljno je neozbiljno i ovo bilo, mada ne znam kolika je odsteta koju su trazili, al valjalo bi saznati. Imaju vremena da nadju drugog igraca.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 jan 2010, 09:19

široki ostaje na ovom kadru, uz ovog brazilca...

u obzir ce doci samo prava pojacanja.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 13:04

Kevin je napisao/la:široki ostaje na ovom kadru, uz ovog brazilca...

u obzir ce doci samo prava pojacanja.
Bazina kaze da vam treba jos jedan igrac
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jan 2010, 20:31

Treba, ali je u pravu da u obzir dolazi samo pravo pojacanje s obzirom da je postojeci kadar koji je jesenski prvak ionako na okupu, minus oni koji nisu ionako igrali, opravdano ili neopravdano.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 jan 2010, 18:33

slika

Vijesti sa priprema

Ove vas godine nismo previše zamarali ponavljanjem istih ili sličnih priča sa zimskih priprema. Sve su one uglavnom iste pa tako i ove, na početku se samo radi na stjecanju tjelesne spreme, kombiniranje trčanja te rada u teretani sa jako malo rada sa loptom.

Niti ove nisu neka iznimka, možda samo kombiniranje treninga jedan dan 2 a drugi 1 te nedjeljom slobodno. Vrijeme je ove godine dobro poslužilo, bilo je uglavnom lijepo, par dana sa burom koje nisu remetile rad jer se tada radilo u dvorani. Zadnja dva dana je snijeg, ali radnici su uspjeli očistiti umjetnu travu tako da prvi subotnji ogled sa Gyorom ne bi trebao doći u pitanje osim ako ne bude novih obilnih padalina. Igrači sa nestrpljenjem očekuju baš to kao i nastavak priprema u kojem će se više raditi sa loptom. Jedna novina je Mario Ljubić koji je napokon zalječio svoju ozljedu te je opterećen punim intezitetom, a i Wagner je stigao iz Brazila. Od prinova još nema ništa, ali i dalje postoje neke kombinacije pa ako se nešto i dogovori bit će s igračem koji će uistinu biti pojačanje.
Lagano se sve priprema i za Turnir Gojka Šuška, sve je po starom osim što će umjesto Međimurja uskočiti Imotski.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jan 2010, 12:44

Veliz i Markić novi članovi znači...

ajde neka..neka se radi samo..

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 29 jan 2010, 12:46

evo sve nekako u tišini,ali dođoše neočekivano još 2 pojačanja,kako sam pročitao markić mlad igrač,igrao za 1 sastav u borcu,a ovi veliz dobro je na 4 godine potpisao,on će se ipak trebat nametnuti da zaigra u veznom redu koji je po meni odličan

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jan 2010, 12:46

Steve Urkel je napisao/la:evo sve nekako u tišini,ali dođoše neočekivano još 2 pojačanja,kako sam pročitao markić mlad igrač,igrao za 1 sastav u borcu,a ovi veliz dobro je na 4 godine potpisao,on će se ipak trebat nametnuti da zaigra u veznom redu koji je po meni odličan
a vise ti je on napadac nego veznjak

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 29 jan 2010, 12:55

onda još bolje ionako je napadač potrebniji

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 jan 2010, 14:55

Dajte malo vise informacija o tom Argentincu ima li i na jednoj stranici ista o njemu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jan 2010, 16:07

FK Sarajevo je napisao/la:Dajte malo vise informacija o tom Argentincu ima li i na jednoj stranici ista o njemu
http://www.youtube.com/watch?v=7whgfdNCD-U

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 jan 2010, 16:15

Kevin je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Dajte malo vise informacija o tom Argentincu ima li i na jednoj stranici ista o njemu
Nemojte mi pokazivati ste je radio nekada davno i kako je igrao dajte pismene informacije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jan 2010, 16:25

FK Sarajevo je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Nemojte mi pokazivati ste je radio nekada davno i kako je igrao dajte pismene informacije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

evo ovoliko ti i ja znam dok ga ne vidim na terenu..

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 29 jan 2010, 19:57

FK Sarajevo je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Ovaj je strasan, može igrati sa pola ekipe Sarajeva sam samcat, vidit cete

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jan 2010, 04:13

Stigla nova imena na Pecaru

Kako smo jučer izvjestili da se sa pojedinim igračima kombinira oko njihovog dolaska u Široki te da ćemo kada se pregovori i završe to i objaviti. I evo već danas imamo dva nova imena u našim redovima. Toni Markić (1990.) koji u naš klub dolazi iz Borca (Banja Luka) te Argentinac Leandro Daniel Veliz (1986.)

''Doveli smo igrače koji bi nam trebali biti pojačanja, Toni je odigrao odličnu polusezonu u dresu Borca i vjerujemo u njegove kvalitete i na poziciji veznog igrača, a i na poziciji stopera. Argentinac Veliz ima odlične preporuke igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača a možemo ga koristiti i na poziciji napadača. Zanimljivo je da je zajedno sa Vareom igrao u Velezu te se dosta dobro poznaju. Sa njima dvojicom smo vjerovatno zaključili prijelazni rok jer nam je cilj bio ostaviti okosnicu momčadi te što manje mjenjati i pokušati dovesti 2-3 "prava" pojačanja i mislim da smo u tome i uspjeli'', rekao je Zlatan Mijo Jelić, predsjednik kluba.

Sutra u 13:30 se na Mostarskom Blatu (SRC Musa-Karačić) igra prvi pripremni ogled sa Diosgyörom.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jan 2010, 12:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Stigla nova imena na Pecaru

Kako smo jučer izvjestili da se sa pojedinim igračima kombinira oko njihovog dolaska u Široki te da ćemo kada se pregovori i završe to i objaviti. I evo već danas imamo dva nova imena u našim redovima. Toni Markić (1990.) koji u naš klub dolazi iz Borca (Banja Luka) te Argentinac Leandro Daniel Veliz (1986.)

''Doveli smo igrače koji bi nam trebali biti pojačanja, Toni je odigrao odličnu polusezonu u dresu Borca i vjerujemo u njegove kvalitete i na poziciji veznog igrača, a i na poziciji stopera. Argentinac Veliz ima odlične preporuke igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača a možemo ga koristiti i na poziciji napadača. Zanimljivo je da je zajedno sa Vareom igrao u Velezu te se dosta dobro poznaju. Sa njima dvojicom smo vjerovatno zaključili prijelazni rok jer nam je cilj bio ostaviti okosnicu momčadi te što manje mjenjati i pokušati dovesti 2-3 "prava" pojačanja i mislim da smo u tome i uspjeli'', rekao je Zlatan Mijo Jelić, predsjednik kluba.

Sutra u 13:30 se na Mostarskom Blatu (SRC Musa-Karačić) igra prvi pripremni ogled sa Diosgyörom.
u 14h je utakmica...

nego..BAJANO trenira sa ekipom 8-) 8-)

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 30 jan 2010, 13:10

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Stigla nova imena na Pecaru

u 14h je utakmica...

nego..BAJANO trenira sa ekipom 8-) 8-)
bi li on mogao potpisat

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fouzi1, Josip321, MikiPirs, mnon46, ultrazonfa, Vanja8, Venom, Vorovus i 55 gostiju.