GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

_karabaja_
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la _karabaja_ » 19 sep 2010, 11:25

[quote="jacky09
Očito nije upoznat sa pričom Bišćan i reprezentacija. :lol:
Iako Bišćan sigurno nije loš kao zamjena, bolji je od **** Schildenfelda anonimusa kojeg Bilić forsira jer su mu igrači kod Ladića. :twisted:[/quote]

A koja je to prica? Biscan fenomenalno odigrao i sigurno zasluzuje mjesto u reprezentaciji, samo ne znam tu pricu mozda je to razlog sto ga nema.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 11:33

Bišćan je bio u reprezentaciji u vrijeme Jozića 2000.-2001, dok je igrao u Liverpoolu (118 nastupa!!!). Upisao 15 nastupa. 2003. prije utakmice sa Bugarskom pobjegao je iz kampa reprezentacije u Čatežu. Kao razlog je naveo da je se izbornik i vrh saveza prema njemu odnosilo nekorektno.

Evo djelovi iz intervjua iz 2005.:
"Da bi se shvatilo zašto sam tako postupio, moram krenuti od početka. Pet godina "uživao" sam podcjenjivački status u reprezentaciji. Evo primjera ? pozvan sam na utakmicu sa Španjolskom u Sevillu gdje se otvarao novi stadion. Prije ukrcaja u zrakoplov glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić jednostavno mi je rekao: "Ipak ostaje kući, drugi će u Španjolsku. Kad su me već tako ponizili, mogao mi je barem izbornik to osobno priopćiti, možda pojasniti. Ping-pong se ponavljao, pozivali bi me, pa brisali s popisa, vraćali u mladu reprezentaciju. Jednom sam već otišao na more na odmor, a oni su me iz nužde pozvali na utakmicu. Odazivao sam se uvijek korektno, bez prigovora, iako mi mnogo toga nije bilo jasno. Šutio sam i trpio, slušao priče da moram čekati da se stariji maknu. Kad sam kasnije postao igrač jednog od najvećih svjetskih klubova, očekivao sam ipak veći respekt." - započeo je Bišćan, pa dodao kako je unatoč njegovom angažmanu u Liverpoolu odnos čelnika HNS-a i reprezentacije prema njemu ostao isti.

"Izbornici nikad nisu zvali i pitali kako sam, kamoli da su me obišli, iako su svima odlazili u posjet na razne europske adrese. Pa zar ja u velikom Liverpoolu nisam zaslužio barem jedan poziv i pitanje: "Kako si, Igore?" Umjesto toga jednom je zvao Srebrić i zamislite što mi je kazao: "Jozić mi je kazao da će te zvati, ali da unaprijed znaš, sigurno nećeš igrati!" Nisam mogao vjerovati, pa što me onda uopće zove? Po njima, to je bilo samo zbog toga da bih, kao, imao bolji status u klubu. Pa to je strašno!" - nastavio je Bišćan, dodavši kako im je tada poručio da mu ne treba takva vrst pomoći.

"Uvijek sam se pošteno borio za svoje pozicije, bez babe i stričeva, veza i vezica. No, nisam se bunio, kao nikad prije toga. Niz puta je bilo stvari koje su mi teško padale, ali bio sam maksimalno profesionalan." - rekao je Igor, pa dodao kako ga je u rujnu 2001. tadašnji izbornik Mirko Jozić stavio u momčad nekoliko minuta prije kraja u kvalifikacijskoj utakmici protiv Škotske.

"To je bilo dovoljno da me se odmah prozove u novinama u stilu "gdje sam bio i što sam radio". U moj 15 reprezentativnih nastupa od skopskog debija 1999. godine, 10 puta sam ulazio u finišu utakmice iako je u pitanju bilo i 9 prijateljskih ogleda." - požalio se Bišćan.
Na novinarsko pitanje o tome kako ga je tretirao Otto Barić, Igor je odgovorio: "Zvao je pedesetak igrača svih profila i bio sam uvjeren, bez podcjenjivanja bilo koga, da će i meni pružiti priliku barem 45 minuta da pokažem što mogu. Nije se dogodilo, izgledalo je kao da nisam Hrvat! Zar u svom tom eksperimentiranju za mene nije bilo mjesta niti među pedesetak igrača? Barić je isticao kriterij igranja u klubu, no valjda sam bio jedini za kojeg nije vrijedio. Neki su igrači, bez namjere prozivanja, pozivani, a da nisu imali ni klub! Opet se nisam bunio, kao oni koji su i za manje stvari žestoko prozivali izbornika. Pitao sam se samo do kuda to može ići."
Sumnjam da Igor laže. A razlog za ovakav odnos saveza i izbornika Jozića i Barića ne znam. Dakle, dok je Markovića Bišćan će teško u reprezentaciju, nekoliko puta nije želio primiti trofej kao kapetan Dinama jer ga je uručivao Marković.
Još jedan dokaz kako savez funkcionira.. :twisted:
...što je više lome to je volim jače...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2010, 12:11

Igor je legenda, i meni jedan od najdražih igrača Dinama. Ikad.

HNS je nakupina govana i smeća, svih mogućih vrsta.

I Bišćan je odigrao maestralno protiv Villarreala, i uz nekoliko ovakvih igara imao bi mjesto u prvih jedanaest reprezentacije, jer bi meni ziher igrao prije Ćorluke. Ali je on takav karakter da nema tog novca za koji bi se odazvao u reprezentaciju nakon svega što je pretrpio od strane Markovića i Srebrića i ekipe.

I Arsenalizejšn, kako već... Hrvatska je velesila, u svakom pogledu. Tu uopće nema spora. A Tottenham je Tottenshit, kako ga nazivaš. :D
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 12:24

Neznam. Bišćan je u zadnje vrijeme znao plivati dobro. Zbog jedne utakmice ga sigurno nebi zvao u reprezentaciju.
Ćorluka igra vrlo dobro u reprezentaciji, u Tottenhamu je standardan, i sigurno ima zacimentirano mjesto u prvih 11 reprezentacije. Još bi bolje igrao da igra na istoj poziciji i u reprezentaciji i u klubu. Drugi stoper je Šimunić, tako da teško da bi se izborio za prvih 11. Jedino da Srna pređe na krilo što je po meni trebalo davno napraviti, jer krila su nam trenutno nikakva. Lijevo igra Kranjčar, desno Rakitić koji jednostavno nisu za krila jer im brzina nije jača strana. Jedva čekam da se Perišić priključi A reprezentaciji, mislim da ćemo tada biti za dugo vremena pokriveni na toj poziciji, jer momak je zvjer što pokazuje u Club Bruggeu i mladoj reprezentaciji.
Ako bi se i otvorilo mjesto za stopera tu je Lovren, Vida iz mlade reprezentacije.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 20:12

12.000 ljudi protiv Zagreba. Respektabilan broj s obzirom da broj gledatelja na prijašnjim utakmicama.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2010, 22:14

Pobjeda Dinama nad gradskim rivalom Zagrebom od 1-0. Strijelac je bio Tomislav Barbarić u 91. minuti. slika
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 sep 2010, 23:44

Čestitke momcima na još jednoj pobjedi koja je vrlo vrijedna. Vaha je odmorio neke igrače isprobao druge, Sylvestr i Bećiraj su zadovoljili, Kramarić je unio živost kad je ušao što pokazuje širinu koju imamo.
Sada nas očekuju 2 lakše utakmice prije gostovanja u Solunu kod PAOK-a, kup protiv niželigaša te protiv Lokomotiveu subotu, treba nastaviti s pozitivnim rezultatima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 sep 2010, 21:29

sutra Kup, gostovanje kod Zadrugara u okolici Varaždina :)

očekujem pobjedu veću od deset razlike, i prve golove Beqiraja i Sylvestra

slika
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 sep 2010, 13:52

Hrvatski Messi: Vaha prvoj momčadi priključio kadeta

On je hrvatski Messi!, rekao je trener mlade hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Gudelj na spomen Dinamovog kadeta, 16-godišnjeg Matea Kovačića, prenose SN.
Mladi Kovačić uskoro će zaigrati za prvu momčad Dinama iako je još uvijek kadet. Vaha će ga isprobati na utakmici Kupa protiv Zadrugara. Za Matea svi imaju samo riječi hvale.
- Mateo spada u nekoliko najboljih i najkompletnijih igrača u Europi svog godišta - rekao je direktor Dinamove škole Romeo Jozak.
Mateo je s obitelji preselio u Zagreb 2007. godine iz Linza. Tada je imao 13 godina. Prije dolaska u Maksimir, bio je u kampu Intera, htjeli su ga Ajax, Stuttgart.. A mamili su ga Bayern i Juventus. No obitelj koja korijene vuče iz Kotor Varošija kraj Banja Luke izabrala je Dinamo. Trenutno ga u kadetima vodi Jozo Bandić.
- Svaka čast Vahi što će ga priključiti - dodao je na kraju Gudelj.

NEMA NAGURAVANJA U SVETOM DINAMOVOM DRESU

Na jednoj utakmici Dinamovih kadeta u Sloveniji, Mateu je suparnički igrač brutalno startao na nogu koju je prije slomio, pišu SN. Počelo je naguravanje, Mateo je pao, podigao se i skinuo dres. Kasnije su ga pitali zašto ga je. Mateo im je odgovorio:
- Kapetan Dinama ne smije se naguravati u u svetom dresu.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 sep 2010, 17:35

Zadrugar - Dinamo 0:6

3 gola Kramarića, Beqiraj dodao dva, a u strijelce se upisao i Sylvestr. Rutinska pobjeda protiv poluamatera. :D

Sada slijedi utakmica protiv Lokomotive, tu nesmijemo prosuti bodove. Pobjeda od 1 razlike bi bila dovoljna, i naravno dati priliku Sylvestru, a Rukavinu čuvati za PAOK.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 sep 2010, 19:05

jacky09 je napisao/la:Zadrugar - Dinamo 0:6

3 gola Kramarića, Beqiraj dodao dva, a u strijelce se upisao i Sylvestr. Rutinska pobjeda protiv poluamatera. :D

Sada slijedi utakmica protiv Lokomotive, tu nesmijemo prosuti bodove. Pobjeda od 1 razlike bi bila dovoljna, i naravno dati priliku Sylvestru, a Rukavinu čuvati za PAOK.
Slažem se, nek se Ruki odmori za PAOK
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 sep 2010, 20:33

Doveden Marin Skender kao zamjena za Lončarića koji će po ko zna koji put pauzirati najmanje 3-4 mjeseca. :(

Marin Skender inače branio za Vukovar '91., Osijeku (gdje je igrao 6 godina i bio njihov najbolji igrač). Prošle sezone bio u Zagrebu. Ima 31 godinu.
Mislim da je dobro rješenje kao rezerva Kelavi. Iskusan golman, dokazan.. Bilo bi teško da ostanemo na Vidakoviću (u slučaju da se i Kelava ozljedi). :evil:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 sep 2010, 18:10

Zbog poplavljenog terena utakmica između Lokomotive i Dinama je odgođena za sutra u 18:00
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 sep 2010, 00:34

[youtube][/youtube] :mrgreen: :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 sep 2010, 10:31

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube] :mrgreen: :mrgreen:
Luka Bulic je fakat majstor :D :D :D carski urađeno, predobro...

Inače, kiša ne prestaje u Zagrebu, tako da, mozda i danas budu odguđene utakmice i Dinama i Zagreba..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 19:22

slika

:D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 sep 2010, 19:27

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube] :mrgreen: :mrgreen:
Samo , da ga ispravim nije ga dala Afrika vec Bosna i Hercegovina !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 sep 2010, 19:46

Deremo mlađeg brata Lokomotivu, 2-0. Strijelci Chago i Tonel. Rutinski.

A po većini ovdašnjih forumaša najjači Dinamov protivnik, megajaki PAOK, izgubio kod Xantija 1-0. :o Zar je to moguće? Kako jedan reče, klub koji ima "boli glava" igrače :roll: , ne smije gubiti kod malih klubova.
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 sep 2010, 20:11

NOGOMETAŠI Dinama bez većih problema došli su do nova tri boda na "gostovanju" kod Lokomotive pred praznim maksimirskim tribinama. Chago i Tonel bili su strijelci za pobjedu Modrih od 2:0.

Dinamo je žustro krenuo u utakmicu i odmah zaprijetio preko Ademija. Ubacio je Silvestr, no mladom reprezentativcu, Picak skida udarac glavom. Pokušali su Chago i Silvestr iz daljine, ali nisu bili precizni. U potpunoj dominaciji Modrih stigao je pogodak u 22. minuti. Silvestr je prošao po boku, ušao u kazneni prostor domaćih, povratnom loptom pronašao samog Chagu koji loptu posprema u mrežu bez većih poteškoća.

Lokomotiva bez pravog otpora cijelo drugo poluvrijeme

Do kraja poluvremena pokušavali su Rukavina i Badelj, ali Picak je danas bio spreman na dalekometne pokušaje. U drugom dijelu igra se umrtvila, Lokomotiva nije pokazivala želju za pogotkom, a Dinamo je lako čuvao vodstvo i stvorio još poneku priliku.

Najveću priliku u drugom dijelu Dinamo je stvorio nakon 20 minuta igre, Badeljeva lopta sjela je točno na glavu Ademija, no ovaj ne pogađa. Jedina ozbiljnija prilika Lokosa bio je udarac Bekića iz daljine, no Kelava se nije dao iznenaditi.

U 75. minuti 2:0 za Dinamo. Tomečak je ubacio iz kornera, najviši u skoku je Tonel koji pogađa za konačnu pobjedu. Do kraja utakmice imali su po još jednu priliku Cufre i Kramarić, no ni jedan ni drugi nisu bili precizni. Dinamo je više nego zasluženo došao do nova tri boda, dok se Lokosima nakon ovakve predstave ne piše dobro u svlačionici.

Lokomotiva - Dinamo 0:2

Lokomotiva: Picak, Boras, Mlinar, Komorski, Maleš, Pivarić, Bagarić, Antolić, Havojić, Sesar, Šimić

Dinamo: Kelava, Ademi, Tomečak, Tonel, Vrsaljko, Chago, Badelj, Sylvestr, Bišćan, Cufre, Rukavina
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 sep 2010, 23:04

DINAMO je neokrznuto prošao protiv Lokomotive u devetom kolu HNL-a iako su većini igrača misli bile okrenute četvrtku i eurogostovanju u Grčkoj.

Uz spomenuti problem, otežane okolnosti stvorio je težak i natopljen teren maksimirskog stadiona. No, uza sve poteškoće, trener Dinama Vahid Halilhodžić bio je zadovoljan prezentacijom svojih momaka.

"Po ovakvom terenu stvorili smo dosta prilika i to me čini sretnim. No, zabrinjava me realizacija, jer imali smo jako puno prilika, a zabili smo samo dva pogotka. Nadam se da će Rukavina proigrati u potpunosti, što se tiče i fizičke i golgeterske forme", rekao je trener Dinama odmah po završetku utakmice.

Trener "domaćih" nije bio previše razgovorljiv te je samo kratko prokometirao:

"Ne mogu ništa prigovoriti svojim igračima, imali smo čak veći posjed lopte u drugom dijelu, ali Dinamo je prejak za nas. Uz to, nedostajali su nam neki važni igrači bez kojih teško možemo igrati (Bule, Sopić, Sivonjić, op. a.)."

Lokomotiva je sada iza Dinama, slijedi PAOK. Vaha je svjestan kako Modri baš sljedećom utakmicom imaju veliku priliku ostvariti povijesni uspjeh.

"Odmah po završetku utakmice pustio sam sve igrače kući da se dobro odmore, dobro će im doći. Pred nama je povijesna utakmica, jer s pobjedom imamo veliku priliku prezimiti u Europi nakon 40 godina."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.