I Draxler vrlo dobro počeo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mogli bi oni Barceloni napraviti probleme, pogotovo večeras na domaćem terenu.Feldmarschall je napisao/la:Treba li Emeryju dati šansu i naredne sezone ako izlete od Barcelone i ispuste titulu?
Mislim da da. Njihov konacni cilj je da uzmu LS, a ako je cijena za to 1 losa sezona, sto da ne. 1 liga manje-vise, ionako su u nizu od 4 titule. Mada mislim da ce na kraju ipak uzeti ligu, jer su i u sezoni 14-15 slicno se mucili i na kraju ipak uzeli.Feldmarschall je napisao/la:Treba li Emeryju dati šansu i naredne sezone ako izlete od Barcelone i ispuste titulu?
Po meni Emery treba dobiti još jednu sezonu i da ispadne sad i da završi treći u ligi. Nije jednostavno doći u klub kojeg napušta najveća zvijezda i odmah se od tebe očekuje da se prošetaš ligom i dođeš minimalno do 1/4 finala Lige prvaka bez da zamucneš. On je već dokazani stručnjak i ako mu PSG uruči otkaz na kraju sezone do će biti veća greška od Interove prodaje Coutinha Liverpoolu. Dominirao je u Sevilli, bez velikih zvijezda i sad je došao u klub prepun takvih. Taktički Parižani izgledaju dobro, ali je Emery morao da uči kako da kontroliše ego svih igrača i da ih drži na zemlji, sve ono s čim u Sevilli i Španiji gdje su svi fotoaparati okrenuti prema Madridu i Barceloni, nije imao nikakvih problema. Trebao se i on sam naučiti da je trener ekipe koja je četiri puta uzastopno bila prvak.harden je napisao/la:Treba Emeryu dati još jednu sezonu bez obzira ispali sad od Barce ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.