Druga Liga - grupa Jug

hnkvisici
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la hnkvisici » 28 apr 2012, 04:17

Subota
16,30 sati
Stolac - Grude (Musa, Husković,Jelin)
Tomislav - Bigeste (Proleta, Ćerić, Krešić)
Klis – Višići (Primorac, Pavlović, Mandić)
Nedjelja
16,30 sati
Posušje – Troglav (Mustapić, Lovrić, Mikulić)
Brotnjo – Lokomotiva (Novokmet, Ivković, Grebenar)
Sloga(Lj) - Turbina (Marčinko, Prce, Pavlović)
Kamešnica -I gman (Jelić, Čužić, Miličević)
Kupres-Sloga (GV(Us) (Pavić, Konta, Čeko)

Čini mi se da nam sudi ista postava kao i u Grudama prije mjesec dana kada smo odigrali 1:1, a suđenje je bilo vrlo dobro. Jel se to samo meni čini ili se suđenje uvelike popravilo u odnosu na prvu polusezonu, a da ne pričam o prijašnjim sezonama? Nema više nekog očitog navlačenja za domaćine kao što je to prije prečesto bio slučaj.
Koliko čujem i Primorac cilja na viši rang, ne sumnjam da ćemo i sutra imati suđenje samo takvo, i u tom slučaju sumnjam da će Klis doći do bodova.

Od ostalih utakmica očekujem lagane pobjede Brotnja i Troglava, ostalo mi je sve neizvjesno.

Stolac dosta loš u zadnje vrijeme, bez pobjede su čak 8 utakmica, a golove prelako primaju, Grude solidna ekipa i može tu biti svašta iako se nadam pobjedi domaćina.

Sloga jedna od lošijih ekipa što sam gledao, iako su na svom terenu druga priča, ali vuče mi na nerješeno, Turbina ne gubi lako.

Kamešnica i Igman, mislim da bi mogli gosti do sva tri boda, ili barem jednog.

Kupres neće izgubiti od Sloge sigurno, prava domaćinska ekipa.
www.facebook.com/hnkvisici

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 28 apr 2012, 08:32

I ja ću da skočim u Duman naglavu ako Troglav pobjedi od tri gostujuće tekma lokomotiva-višići-turbina ojednu.a to da će Troglav biti na kraju prvi sve manje vjerujem jer kakvog nakaradnog trenera imamo bilo bi pravo čudo.Jedino da Brotnjo odluči da neide u viši rang ili da negdje kiksa a puno je igrački lošija ekipa od nas to bi se moglo desit.

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 28 apr 2012, 11:26

plavobijeli je napisao/la:I ja ću da skočim u Duman naglavu ako Troglav pobjedi od tri gostujuće tekma lokomotiva-višići-turbina ojednu.a to da će Troglav biti na kraju prvi sve manje vjerujem jer kakvog nakaradnog trenera imamo bilo bi pravo čudo.Jedino da Brotnjo odluči da neide u viši rang ili da negdje kiksa a puno je igrački lošija ekipa od nas to bi se moglo desit.

Turbina nije kao ranije .Slabo treniraju kako imam informaciju .Neki igraci nisu tu . Mislim da Troglav moze odnijeti bodove iz Jablanice .Visici zna se da su domacinska ekipa .Tu jedino vidim moguci kiks . jer Lokomotiva bez obzira koliki pritisak pravila na sudije nemoze protiv realno mnogo bolje ekipe . Brotnjo nema tezak raspored ali imaju par mogucih "bombi" protiv kojih im se moze omaknuti kiks tipa Igman ( koji ih je dobro razbio u Konjicu ) i jos par ekipa .
moja prognoza prvak - Troglav

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2012, 12:41

hnkvisici je napisao/la:Stolac dosta loš u zadnje vrijeme, bez pobjede su čak 8 utakmica, a golove prelako primaju
Gledam nešto, jer su oni nama sljedeći gosti. U groznoj su formi, a u zadnja tri izleta u Livno redom imaju 0-7, 1-7, 0-7. :D

Inače, očekujem laganu pobjedu Troglava, Brotnjo je isto ogroman favorit mada se nadam da će Lokomotiva jako ući u utakmicu... mislim da Kamešnica neće doma izgubiti. Inače bi Višićima bilo teško kod Klisa, ali nadam se da Primorac neće dopustiti domaćinima ulazak u svlačionicu. ;)
Hayley <3

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 28 apr 2012, 18:09

Hans je napisao/la:Evo ja i bbblivno cemo se bacit u Duman (mjesto gdje izvire rijeka koja protice gradom, inace taj je izvor isto u gradu) ako Troglav izgubi titulu :D Jel dogovoreno? :P
ako troglav bude prvak ja i grdan skacemo sa robne kuce u citluku 8-) :D :)
1950 <3

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 28 apr 2012, 19:03

klis-visici 2-1 ( 1-0 )

gradski stadion Konjic
gledalaca : 60
vrijeme: suncano

Solidna partija domacina..losa gostiju. Na pocetku meca po jedna 100 % prilika na obje strane. Nastavak pripao domacinima koji sa nekoliko polu-sansi ugrozavaju gol gostiju. U sudijskoj nadoknadi klis dolazi do prednosti na akcije koja je trajala dugo a zavrsava udarcem sa 16 metara.

Drugo poluvrijeme gosti drze loptu al bez ijednog suta prema golu. Klis ponovo ima ozbiljnije sanse i iz jedne polu kontre nakon odbijene lopte od golmana dolaze do 2-0.

Mogli su domaci i do 3eg al pomocni signalizira u najmanju ruku sumnjiv offside.Nakon toga klis se povlaci sto koriste gosti i iz prekida dolaze do 2-1. Sem ova 2 udarca prema golu Visici nisu pokazali nista vise.

Glavni sudija obavio odlican posao.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 28 apr 2012, 23:40

stolac grude 2-1

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 28 apr 2012, 23:48

remistarmo je napisao/la:stolac grude 2-1
kasnim druze........tako je 2:1....nadigrali ih,gosti zabili iz ofsajda gol,al dobro je,sad pomrsiti racune ovima sto se previse pusu,sto svako kolo nesto laju na druge,malo se rapa docepali sada i tko su ko oni!!

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 29 apr 2012, 00:59

jasta je napisao/la:klis-visici 2-1 ( 1-0 )

gradski stadion Konjic
gledalaca : 60
vrijeme: suncano

Solidna partija domacina..losa gostiju. Na pocetku meca po jedna 100 % prilika na obje strane. Nastavak pripao domacinima koji sa nekoliko polu-sansi ugrozavaju gol gostiju. U sudijskoj nadoknadi klis dolazi do prednosti na akcije koja je trajala dugo a zavrsava udarcem sa 16 metara.

Drugo poluvrijeme gosti drze loptu al bez ijednog suta prema golu. Klis ponovo ima ozbiljnije sanse i iz jedne polu kontre nakon odbijene lopte od golmana dolaze do 2-0.

Mogli su domaci i do 3eg al pomocni signalizira u najmanju ruku sumnjiv offside.Nakon toga klis se povlaci sto koriste gosti i iz prekida dolaze do 2-1. Sem ova 2 udarca prema golu Visici nisu pokazali nista vise.

nisam bio na utakmici ali sam čuo da je utakmica namještena .Kolega mi priča da su čak i navijači počeli da ismijavaju ekipe Klisa i Višića te da su morali biti makar malo originalniji .Kod rezultata 1 : 0 za domaćina gosti su se bar 10 minuta dodavali u zadnjoj liniji bez ikakve želje za pogotkom .Kraj utakmice kolega nije dočekao jer ništa od najavljenog "SPEKTAKLA" .Dosadniju utakmicu nije pogledao odavno .U svakom slučaju im čestitam na ta 3 boda al realno ako kod kuće protiv ekipe Višića moraš sređivati utakmicu onda ne vidim čemu se oni nadaju uopće.Sutra gledat Brotnjo

Glavni sudija obavio odlican posao.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 29 apr 2012, 02:53

Pffff, šta reći o utakmici danas... Vidim neki su pratili, žao mi je što su džaba dolazili... Nego samo jedno, Klis je morao pobjediti, a mi smo mogli jedino birati način. Da odemo doma polomljenih noga i puni kartona, ili da odradimo malo jači trening pred Brotnjo. Kako god okreneš, nikakve koristi ne možemo imati. Eto im 3 boda, dabogda im pomogla i to je to.

I naravno da je sudac bio dobar, mi čitavu utakmicu napravili 3-4 prekršaja, domaćin možda par više. Niti jedan karton. Dva zaleđa po na obje strane. Mogao je i Saša Matić suditi.

Uglavnom, ispunili smo taj neki cilj, da se svi vratimo bez kartona i bez ozljeda, jer raspolažemo svega sa 15 igrača i svi nam trebaju protiv Brotnja.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 29 apr 2012, 09:07

Prijatelju,bolje bi bilo da ste jučer probali pobjediti a ne da se čuvate za Brotnjo,pa kako ti nije jasno da će tu biti najmanje nogometa pa nisu ovi ludi da prepuste ovu ključnu utakmicu slučaju i igri na terenu-živi bili pa vidjeli.

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 29 apr 2012, 10:27

plavobijeli je napisao/la:Prijatelju,bolje bi bilo da ste jučer probali pobjediti a ne da se čuvate za Brotnjo,pa kako ti nije jasno da će tu biti najmanje nogometa pa nisu ovi ludi da prepuste ovu ključnu utakmicu slučaju i igri na terenu-živi bili pa vidjeli.
Glup si i dosadan sa svojim teorijama!

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 29 apr 2012, 10:56

hnkvisici je napisao/la:Pffff, šta reći o utakmici danas... Vidim neki su pratili, žao mi je što su džaba dolazili... Nego samo jedno, Klis je morao pobjediti, a mi smo mogli jedino birati način. Da odemo doma polomljenih noga i puni kartona, ili da odradimo malo jači trening pred Brotnjo. Kako god okreneš, nikakve koristi ne možemo imati. Eto im 3 boda, dabogda im pomogla i to je to.

I naravno da je sudac bio dobar, mi čitavu utakmicu napravili 3-4 prekršaja, domaćin možda par više. Niti jedan karton. Dva zaleđa po na obje strane. Mogao je i Saša Matić suditi.

Uglavnom, ispunili smo taj neki cilj, da se svi vratimo bez kartona i bez ozljeda, jer raspolažemo svega sa 15 igrača i svi nam trebaju protiv Brotnja.
dobit cete 6 000 maraka ima da tu utakmicu izgubite, a cuvajte se za troglav, vamos brotnjo 8-)
1950 <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 11:05

benfica1923 je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:stolac grude 2-1
kasnim druze........tako je 2:1....nadigrali ih,gosti zabili iz ofsajda gol,al dobro je,sad pomrsiti racune ovima sto se previse pusu,sto svako kolo nesto laju na druge,malo se rapa docepali sada i tko su ko oni!!

sretno stocu :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 apr 2012, 11:34

hahah pa jel namjestena il se ovi cuvaju za nesto

iskreno ne volim na taj nacin gledat tekme al kod nas je sve moguce....

tacno je sto si reko...iskreno visici nisu ninasta licili....mada se na tribinama nie moglo cut da je tekma namjestena..

samo jedan komentar gledaoca; Nikad gora ekipa od "ovih crvenih" nie dosla u Konjic

ako je namjestena pitam se odakle klisu para za to....sto kaze nas narod "nemaju za ljeba"

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 29 apr 2012, 14:01

torcida medugorje je napisao/la: dobit cete 6 000 maraka ima da tu utakmicu izgubite, a cuvajte se za troglav, vamos brotnjo 8-)
Nikad se nismo prodali pa nećemo ni sad, pitaj Branitelja i Čapljine. ;)

@plavobijeli, ne isplati "klat" u Konjicu se radi par nekih bodova koji nam ništa ne znače.

@jasta, nije da nismo ni na šta ličili. Drugo poluvrijeme smo samo držali loptu, jedno 80% vremena sigurno, a mogli smo gol dati kad smo htjeli, doslovno. I kao što rekoh, Klis nije kupio utakmicu. Bilo je tu drugih faktora, neću sada da pišem svašta ovdje na forumu.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 apr 2012, 14:36

hnkvisici je napisao/la:
torcida medugorje je napisao/la: dobit cete 6 000 maraka ima da tu utakmicu izgubite, a cuvajte se za troglav, vamos brotnjo 8-)
Nikad se nismo prodali pa nećemo ni sad, pitaj Branitelja i Čapljine. ;)
I Slogu! :lol: Šta jest,jest puno tražite ;)
Sloga Uskoplje

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 apr 2012, 15:38

@jasta, nije da nismo ni na šta ličili. Drugo poluvrijeme smo samo držali loptu, jedno 80% vremena sigurno, a mogli smo gol dati kad smo htjeli, doslovno. I kao što rekoh, Klis nije kupio utakmicu. Bilo je tu drugih faktora, neću sada da pišem svašta ovdje na forumu.[/quote]

druze, nemoj me pogresno shvatit ( nemam namjeru prepucavat se) ali tvoja izjava u najmanju ruku cudno zvuci...
drago mi je ako nije kupljeno heh

tacno je,,,ima li ste posjed u drugom poluvremenu...al mogli dat gol kad hocete??

pa niste 2 put opucali ka golu...i to jednom iz greske stopera domacina a drugo iz prekida kad ste i dali gol...
za razliku od domaci koji su imali puno vise prilika i poluprilika a o kornerima da i ne pricam....

a ovo niste "ninasta licili"...kazem ti...shodno tome da znam da imate solidan tim...i mislim da ste i poprilcno organizovana sredina...ono sto ste pokazali na terenu ne govori tome u prilog....gledo sam recimo klis-posusje gdje su gosti ladne glave mogli odnjet tricu....al nie ih islo i to je.... P.S. : svidjaju mi se dresovi

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 29 apr 2012, 15:54

Nezaustavljivi kadeti i juniori Stoca.Danas je palo i Brotnjo.
kadeti: Stolac-Brotnjo 4:0
juniori:Stolac-Brotnjo 2:0

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 29 apr 2012, 16:30

jasta je napisao/la:
druze, nemoj me pogresno shvatit ( nemam namjeru prepucavat se) ali tvoja izjava u najmanju ruku cudno zvuci...
drago mi je ako nije kupljeno heh

tacno je,,,ima li ste posjed u drugom poluvremenu...al mogli dat gol kad hocete??

pa niste 2 put opucali ka golu...i to jednom iz greske stopera domacina a drugo iz prekida kad ste i dali gol...
za razliku od domaci koji su imali puno vise prilika i poluprilika a o kornerima da i ne pricam....

a ovo niste "ninasta licili"...kazem ti...shodno tome da znam da imate solidan tim...i mislim da ste i poprilcno organizovana sredina...ono sto ste pokazali na terenu ne govori tome u prilog....gledo sam recimo klis-posusje gdje su gosti ladne glave mogli odnjet tricu....al nie ih islo i to je.... P.S. : svidjaju mi se dresovi
Nije valjda da ti moram crtati... :) Imaš inbox.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []