Stare dobre 70-e !
[youtube][/youtube]
Frenki otac !
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Google je napisao/la:Ja imam nesto za izjavit:NE SLUSAJTE NARODNJAKE,UMRITE PRIRODNOM SMRCU :d
I za ovoga iznad mene...posto vidim da slusa rock'n'roll...i vidim da si u potpisu nabrojao neke domace rock grupe...ako vec nabrajas onda stavi prave rock grupe, a ne tipa Corba,pusenje,orkestar,jagode....
Od stranih si nabrojao prilicno kvalitetne grupe...samo bi ja tu izbacio gunse..ostalo je odlicno
vidis EKV jesam zaboravio jbg,i ja ih takodzer smatram jednom od najboljih grupa.Google je napisao/la:T-mac....Corba,mozda ima neke 2-3 kvalitetne pijesme ostalo je lagna zaebancija...mislim ako si vec nabrajao neke "domace" rock grupe,ne mogu da vijerujem da si zaboravio Ekv(sigurno najkvalitetnija grupa na ovim prostorima),Elektricni orgazam,Partibrejkerse....Azru(prva dva albuma,ostalo je isto lagana zaebancija),majke,Eyesburn(doduse nisu rock al su bolji od plavog orkestra),dubioza kolektiv,Disciplina kicme...itd!!!!
Gunse,jednostsavno nikada nisam nesto volio,mada ovaj poslednji album Chinese Democracy nije los (ocekivo sam da ce bit neko sranje) ...ne volim taj sminkerski rock(mtv)...Al sve je dobro,bar nisi nabrojao Bijelo dugme i Slipknot....!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.