Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soxx
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la soxx » 28 jun 2013, 18:00

Nebrinite oko Marina. Taj ce se na pripremama povrijediti

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 jun 2013, 20:20

Zao mi je za Stevu sto ne dobija pravu priliku u Sevilji, al jos vise me nerviraju pojedinici na ovom forumu koji momka od 22-23 godine odmah proglasavaju za antitalenat i porpalitet, a zaboravljaju kako se borio i dobro igrao u maldoj i u A repci! Olako zaboravljamo i odricemo se igraca al izgleda da je to nas mentalitet.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 28 jun 2013, 21:04

Niroslav nema razloga da strahuje od Marina. Djecak je nevidjen antitalent. Nije napredovao od 17. godine. Stevanovic ima veliku sansu da se nametne, i nema sumnje da ce je iskoristiti. Nece njega Sevilla prodati sada, jer ne placaju ga mnogo, a znaju da se radi o talentovanom igracu. I slazem se, dosta pljuvacine po reprezentativcima.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 jun 2013, 21:46

Ako ne bude imao neke vece pehove ovo ce biti novi Lulic i tacka !! Decko je paklen igrac ! Rijetko dodjem u iskusenje da napisem ovako nesto kategoricno i pozitivno al zaista je tako u ovom slucaju :mrgreen: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jun 2013, 22:22

I ne znam zašto neki govore da je loše što se nije uspio izboriti ovo ono , a tek jednu , odnosno prvu polusezonu odigrao , i to sa užasno jakom konkurencijom koja je praktično bila nedodirljiva u Sevilli , tek došao iz Vojvodine , i to trener koji ga je doveo dobije otkaz ..
Naredna sezona je njegova .. Ako se u narednoj sezoni ne uspije izboriti da barem bude redovan sa klupe po 20-30 minuta , onda možemo reći da je njegova krivica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jun 2013, 22:26

Emery je bio takav ''strucnjak''da mu je i Isco izvisio kod njega.Pametnom dosta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jun 2013, 17:00

Vidim da su jucer doveli i Vitola iz Las Palmasa, i on je krilo...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jun 2013, 17:03

Upitao sam par Sevillinih navijaca o njegovom statusu u klubu, i rekli su da ce skoro pa sigurno napustiti klub u ovom prelznom roku, i ide negdje na posudbu.

Na lijevom krilu imaju Vitola, Perrottija i Trochowskog, na desnoj strani Marin, Reyes i Jairo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 jun 2013, 01:04

Uporedite Stevanovica prije Sevilje i posle Sevilje ocito je da nije u formi,a za mladog igraca stagniranje nije dobro bolje da ide negdje na posudbu u neki slabiji klub nego da se mi qrcimo stim sto on sjedi na klupi u Sveilji jer Visca je se puno bolje pokazao od njega zadnju utakmicu iako Visca sa Stevom uopste nije prije mogao staviti se u istu ravan i dok su igrali za U21,a pogotovo za Atim..

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:01

Goalgetter je napisao/la:Upitao sam par Sevillinih navijaca o njegovom statusu u klubu, i rekli su da ce skoro pa sigurno napustiti klub u ovom prelznom roku, i ide negdje na posudbu.

Na lijevom krilu imaju Vitola, Perrottija i Trochowskog, na desnoj strani Marin, Reyes i Jairo.
Pametnije bi mu bilo da napusti klub i ode u Njemacku tamo bi sigurno imao više prostora
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jul 2013, 14:49

Najbolje bi bilo da ga neki tim koji je usao tek u Primeru uzme na posudbu na godinu dana i da igra redovno nego da se vraca u Srbiju...
Vilarreal,Elche,Almeria-Celta,Grenada,Valladolid,Levante ima bruku timova u kojim moze igrati redovno bez problema...Mogao bi cak i odraditi transfer u neki od navedenih timova,posto Sevilla pokusava da zaradi na svaki moguci nacin....

Zvezda inace ima financijske probleme i nije isplatila dugovanja prema igracima...Portugalski trener je iz tog razloga i napustio Beograd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 01 jul 2013, 15:06

Bolje za njega da se vrati u Zvezdu

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 01 jul 2013, 15:13

Stevanovic ako zaigra češće u svom klubu samim tim dobija više prostora i u nacionalnom dresu.Momak je još mlad i igrat će sigurno češće kad se Miske oprosti od repke a može igrati i polušpica

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jul 2013, 15:15

Ma kakva Zvezda, treba da ide u neki slabiji tim Primere, a ne u kukuruz ligu poput Srpske i u klub u kojem je haos jedno 10 zadnjih godina.

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 01 jul 2013, 15:20

Cartman je napisao/la:Ma kakva Zvezda, treba da ide u neki slabiji tim Primere, a ne u kukuruz ligu poput Srpske i u klub u kojem je haos jedno 10 zadnjih godina.
kukuruz :lol: :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 jul 2013, 15:37

Cartman je napisao/la:Ma kakva Zvezda, treba da ide u neki slabiji tim Primere, a ne u kukuruz ligu poput Srpske i u klub u kojem je haos jedno 10 zadnjih godina.
Ta kukuruz liga je izbacila u poslednjih par god igraca k'o malo koja u Evropi, pa izmedju ostalih i tog Stevanovica! Sad, druga je stvar sto on (jos) nije uspio da iskaze svoj kvalitet i preko grane... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jul 2013, 15:55

Da ali sta ce mu to pomoci ako se vrati u Zvezdu?

Moze se reci da je prekucao Srpsku ligu, i sto bi se sad vracao u nju :?:

Radije neki slabiji klub u Spaniji nego Zvezda

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 jul 2013, 16:00

Pa svakako mu je bolje da igra u Zvezdi, nego da trune tamo na klupi! Uostalom, ne moze se porediti onaj Stevanovic iz Vose i ovaj sada! Dok je bio u Vojvodini, bio je po formi jedan od majboljih igraca BiH i naravno da bi mu minutaza u Zvezdi doprinijela povratku samopouzdanja i vracanju forme... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jul 2013, 16:38

marconato je napisao/la:
Ta kukuruz liga je izbacila u poslednjih par god igraca k'o malo koja u Evropi, pa izmedju ostalih i tog Stevanovica! Sad, druga je stvar sto on (jos) nije uspio da iskaze svoj kvalitet i preko grane... ;)
On treba da igra u ozbiljnoj ligi da se navikne na taj nivo, a ne da se vraca u kukuruz ligu i to u klub gdje niko ne zna kad ce dobit sljedecu placu i gdje je non-stop totalni haos. Mogu te slabije lige izbacit igrace, ali ne mogu napravit gotovog dokazanog igraca. Stevanovic je spreman za sljedeci korak, a ne da se vraca u Srbiju. Od toga nema nista pozitivno za njega.

Ako ga niko u Spaniji nece, ima Holandija, Turska, Rusija...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 jul 2013, 16:47

Ja kazem da je bolje za njega da igra i u Zvezdi, nego da tamo sjedi na klupi (sto je jedna od opcija)... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 9 gostiju.