Anel Hadzic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Rusilac
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Rusilac » 25 feb 2015, 19:52

edoo3 je napisao/la:Ja mislim da se spisak za ove dvije naredne utakmice neće nesto drastično promjeniti u odnosu na prethodne spiskove uz mogućnost da Vrancic,Zukanovic i eventualno Đurić dobiju pozive. Tek za Izrael možemo očekivati spisak sa Mesinim potpisom dakle onako kako je on to zamislio.Jeste da bi većina nas ovdje napravila neke korekcije u pogledu poziva pojedinih igrača već sada međutim Mesa to sigurno neće uraditi.Ima tu mnogo faktora od toga da ispostuje predhodnika, do toga da izostavljenje bilo kojeg igrača bi indirektno značilo okriviti ga za ono što se dešavalo u ovim kvalifikacijama.Tako da očekivati neke nove igrače na uštrb postojećih je nerealno.
A zasto nekolicina vas insistira na tome da ce Bazdarevic pozvati iste igrace da ispostuje predhodnika?Kakva je to logika i zasto bi ispostovao covjeka koji nam je urusio reprezentaciju?Da se ne uvrijedi? :crazy:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 feb 2015, 19:54

edoo3 je napisao/la:Ja mislim da se spisak za ove dvije naredne utakmice neće nesto drastično promjeniti u odnosu na prethodne spiskove uz mogućnost da Vrancic,Zukanovic i eventualno Đurić dobiju pozive. Tek za Izrael možemo očekivati spisak sa Mesinim potpisom dakle onako kako je on to zamislio.Jeste da bi većina nas ovdje napravila neke korekcije u pogledu poziva pojedinih igrača već sada međutim Mesa to sigurno neće uraditi.Ima tu mnogo faktora od toga da ispostuje predhodnika, do toga da izostavljenje bilo kojeg igrača bi indirektno značilo okriviti ga za ono što se dešavalo u ovim kvalifikacijama.Tako da očekivati neke nove igrače na uštrb postojećih je nerealno.
Neka Mesa skroji spisak kako hoce ipak je on taj koji odgovara.
Ja bih licno volio da na spisku bude sto vise igraca iz nase Lige, mozda ne sad jer smo u teskoj situaciji ali u nekom narednom periodu to bi bilo dobro.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 feb 2015, 19:58

Cartman je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:A yebiga momak je jedan od rijetkih standardnih reprezentativaca, koliko god on bio slab realnost je takva kakva jeste.
Nema on sta trazit. Jednostavno nema kvalitet. Bazdarevic mora ocistit spisak. 6-7 Papketovih pulena mora letit.
Na srecu to je samo tvoje misljenje, a nasa je realnost da imamo veoma oskudan izbor igraca pa bi bila ludost bilo koga se odreci.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 25 feb 2015, 19:58

@rusilac apsolutno ne insistiram čak štaviše bih volio da to ne uradi jer u reprezentaciji trenutno zahvaljujući Safetu imamo nekih desetak igrača koji osim što zauzimaju mjesto kvalitetnijim igračima ne mogu ni na koji način doprinijeti kvaliteti reprezentacije.
Ja prvi bih korigovao taj spisak međutim ne vjerujem da ce Meša to uraditi jer već je najavio posjetu hrvatskoj a zadnjih dana se piše kako ozbiljno računa na Anela Hadžića.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 feb 2015, 20:05

edoo3 je napisao/la:@rusilac apsolutno ne insistiram čak štaviše bih volio da to ne uradi jer u reprezentaciji trenutno zahvaljujući Safetu imamo nekih desetak igrača koji osim što zauzimaju mjesto kvalitetnijim igračima ne mogu ni na koji način doprinijeti kvaliteti reprezentacije.
Ja prvi bih korigovao taj spisak međutim ne vjerujem da ce Meša to uraditi jer već je najavio posjetu hrvatskoj a zadnjih dana se piše kako ozbiljno računa na Anela Hadžića.
Ma odmah se to radi druze,nemamo ni sekundu vremena za gubljenje.
Meša je imao dovoljno vremena,obisao i odgledao skoro sve koji su zanimljivi i jedino logicno je da odmah napravi svoju bazu igraca,one za koje on misli da mu trebaju.
Nema ni mjesta ni vremena za stvaranje alibija bivsem selektoru a on to nije ni zasluzio,ne znam zasto bi Mehmed to radio.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 feb 2015, 20:42

Svakoj reprezentaciji je potreban igrač koji dobro pjeva himnu.

Pogotovo mi koji štekamo po pitanju himne.

Činjenica da ima najjači šut u historiji fudbala ne odmaže.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 25 feb 2015, 21:06

Donnie Darko je napisao/la:Svakoj reprezentaciji je potreban igrač koji dobro pjeva himnu.

Mesa samo ako bude autoritet a mislim da jeste ima oni svi do jednog da pjevuše himnu, ako bude trebalo ima BRADA da prouči i ezan tako da nam Anel ne treba ni u tom pogledu.Uostalom zar Spahic i Džeko nisu svojevremeno "razvaljivali" Halidovu Miljacku?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 21:08

Donnie Darko je napisao/la:Svakoj reprezentaciji je potreban igrač koji dobro pjeva himnu.

Momak je patriJota :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 feb 2015, 10:58

Momak je:

slika
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 26 feb 2015, 11:49

Effenberg je napisao/la:Momak je:

slika

sto cekic???? ne kontam te... :hmmmmm:

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 26 feb 2015, 12:01

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:

slika

sto cekic???? ne kontam te... :hmmmmm:
:lol: :lol: nije cekic vec krampa

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 feb 2015, 14:24

slika
:thumbup:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 feb 2015, 14:33

adoo11 je napisao/la:

Mesa samo ako bude autoritet a mislim da jeste ima oni svi do jednog da pjevuše himnu, ako bude trebalo ima BRADA da prouči i ezan tako da nam Anel ne treba ni u tom pogledu.Uostalom zar Spahic i Džeko nisu svojevremeno "razvaljivali" Halidovu Miljacku?
Znas kad bi ja mislio da izbornik ima veliki autoritet? Kad Sunjic bude pjevao himnu a brada bude obrijan kao mi koji smo bili na odsluzenju vojnog roka u bivsoj vojsci na postrojavanju. Salim se neka oni rade sta hoce samo da igramo EP. Hebo autoritet to nikad na Balkanu nije prolazilo, vidi slucaj Mihajlovic. U nas vise pase ono sto je Ciro radio. Lukavstina pomjesana sa inteligencijom i mogucnosti da nabrijes igrace.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 26 feb 2015, 14:46

@dubrovnik nije akcenat bio ni na bradi ni na himnoj,već na Anelu Hadžiću koji je po meni elemenatarni višak u reprezentaciji.
Sto se mene tiče Sunjic ne mora nikada pjevati Jedna si jedina, Medunjanin komotno može i jaciju klanjat i svi ostali samo dok se gine na terenu i postižu rezultati riječi im ne bi rekao.
Rezultat, rezultat i samo rezultat.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 feb 2015, 22:19

adoo11 je napisao/la:@dubrovnik nije akcenat bio ni na bradi ni na himnoj,već na Anelu Hadžiću koji je po meni elemenatarni višak u reprezentaciji.
Sto se mene tiče Sunjic ne mora nikada pjevati Jedna si jedina, Medunjanin komotno može i jaciju klanjat i svi ostali samo dok se gine na terenu i postižu rezultati riječi im ne bi rekao.
Rezultat, rezultat i samo rezultat.
:bow: :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 mar 2015, 20:28

“Krajnji cilj je izboriti nastup u Evropi narednog ljeta. Sada smo ponovo u igri za drugo mjesto, a na kraju ne bismo bili nezadovoljni ni trećom ili četvrtom pozicijom”, dodao je Hadžić.
Borimo se za drugo mjesto, mada ne bi bilo lose ni trece, u principu smo prezadovoljni i cetvrtim, ali izgleda na kraju da cemo biti peti, sto nije los rezultat.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 mar 2015, 20:45

Pivopija je napisao/la:
“Krajnji cilj je izboriti nastup u Evropi narednog ljeta. Sada smo ponovo u igri za drugo mjesto, a na kraju ne bismo bili nezadovoljni ni trećom ili četvrtom pozicijom”, dodao je Hadžić.
Borimo se za drugo mjesto, mada ne bi bilo lose ni trece, u principu smo prezadovoljni i cetvrtim, ali izgleda na kraju da cemo biti peti, sto nije los rezultat.
To je ta ambicioznost! :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 05 mar 2015, 09:03

Pivopija je napisao/la:
a u slucaju sestog.. bar smo ucestvovali. :njanjanja:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Anel Hadzic

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2015, 16:44

Katastrofalan kiks Anela Hadzica protiv Red Bull Salzburga, krenuo izbiti loptu i promasio je, Djuricin iskoristio to i zabija za 1-0.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 mar 2015, 16:48

I ja evo gledam, skandalozna greska. Smijesno! Al bitno je da je on reprezentativac. Sto da ne. Uvali to glupim bosnji !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Bing [Bot], DeeWa, eldo, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], hansbosna, jasmin10, katalinski, L-Train, Marokanci58, perun, random11 i 61 gost.