FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Hvala legendo sad sve radi bez problema.

zna li neko kako se ubacuju novi dresovi na ovoj fifi 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
preko creation mastera 14..
nasao sam u medjuvremenu, svakako hvalaviKK je napisao/la:preko creation mastera 14..
btw. Full Serie A ce biti licencirana na FIFA 15
Je li moguce prebaciti igraca iz tima u tim, pa kad pocnes karijer mod da se to ne ponisti? XBOX 360
zna li neko ima li kod nas negdje uzeti jeftinih djojstika, ali da nisu bas ono fuseraj ? 
ja evo vise od godinu dana koristio legendarni kineski no-nejm djojstik, i fino sam iznenadjen koliko dugo je trajao. platio ga citavih 6 dolara na ebay-u ali izgleda da sam mu dokusuro
sjecam se da sam nekad davno uzeo neki jeftiniji djojstik u nas, gigatech, migatceh ili sta li je vec bio - oko 20 maraka i nakon taman 2 sedmice otiso mu 1 analog...
a da narucim od kineza opet, ko zna kakav ce ovaj put doci tamo ti je sve lutrija s tim da ovi sto su kod nas 20 maraka tamo kostaju 5-6 dolara, ali treba cekati mjesec dana da dodje pa mi se to neda :/
ja kontam to da mi imamo puno vise para od amera, al jbt gledam kod nas logitech F310 70-80 maraka, a na amazonu 17 dolara... a ne pada mi na pamet davati 70 maraka za djojstik, taman da je od suhog zlata
i da vezano je za fifu, posto sam ga koristio samo za igranje fife i nba 2k
ja evo vise od godinu dana koristio legendarni kineski no-nejm djojstik, i fino sam iznenadjen koliko dugo je trajao. platio ga citavih 6 dolara na ebay-u ali izgleda da sam mu dokusuro
sjecam se da sam nekad davno uzeo neki jeftiniji djojstik u nas, gigatech, migatceh ili sta li je vec bio - oko 20 maraka i nakon taman 2 sedmice otiso mu 1 analog...
a da narucim od kineza opet, ko zna kakav ce ovaj put doci tamo ti je sve lutrija s tim da ovi sto su kod nas 20 maraka tamo kostaju 5-6 dolara, ali treba cekati mjesec dana da dodje pa mi se to neda :/
ja kontam to da mi imamo puno vise para od amera, al jbt gledam kod nas logitech F310 70-80 maraka, a na amazonu 17 dolara... a ne pada mi na pamet davati 70 maraka za djojstik, taman da je od suhog zlata
i da vezano je za fifu, posto sam ga koristio samo za igranje fife i nba 2k
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
joj i ja sam u dilemi sta da uzmem
Geniusov joystick koji imam vec 4-5 god. je nazalost neki dan "izgorio" tako da valja traziti alternativu
nasao sam u Neutrinu neki 14 KM Intex-ov, ima cak i analoge
taman mi moze i za NBA posluziti
najvjerovatnije da njega uzimam, ako i crkne brzo, nece mi ni bit' zao, yebo 14 maraka
ovaj je u pitanju

Geniusov joystick koji imam vec 4-5 god. je nazalost neki dan "izgorio" tako da valja traziti alternativu
nasao sam u Neutrinu neki 14 KM Intex-ov, ima cak i analoge
taman mi moze i za NBA posluziti
najvjerovatnije da njega uzimam, ako i crkne brzo, nece mi ni bit' zao, yebo 14 maraka
ovaj je u pitanju

Miki, cini mi se da sam ja imao takav i da je radio skroz solidno dok ga ja nisam razbio.
e ja sam takav identican u kineza uzeo za 6 dolara
i trajao mi je vise od godinu dana ali postoji manji problem kod tih djojstika. kada kupujes to cudo bukvalno se kockas i neznas sta ces dobiti, moze da traje 2 godine a moze i da se pokvari nakon 4 dana
kinezi legende
ali kad malo prokontas, i kada pogledas cijene kod nas bolje uzeti 9 kineskih, nego jedan logitech kod nas...
http://www.winwin.ba/joypad-usb-logitec ... 33567.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da se moze preko amazona naruciti kod nas :/ tamo 2 djojstika izadju 50 maraka, plus free shipping a kod nas jedan kosta 78 maraka
logicno
kinezi legende
ali kad malo prokontas, i kada pogledas cijene kod nas bolje uzeti 9 kineskih, nego jedan logitech kod nas...
http://www.winwin.ba/joypad-usb-logitec ... 33567.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da se moze preko amazona naruciti kod nas :/ tamo 2 djojstika izadju 50 maraka, plus free shipping a kod nas jedan kosta 78 maraka
Imam ja neki Smart Box 3u1, oko 15-18KM ga platio podavno i radi jos a pofino je letio preko sobe u par navrata 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
da se ne sjecas gdje si uzeo taj?
meni je vazno samo da radi, vise od toga mi ne treba. dobro, valjalo bi i da se ne pokvari nakon 2,3 sedmice 
U Cyber Compu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa zbog tih letova preko sobe nedam vise od 20 KM za joystick
mada bi mi sjeo ovaj F310 ko budali samar
mada bi mi sjeo ovaj F310 ko budali samar
maki i ja tako nekako razmisljam, s tim da ja gledam da uzmen neki za 10-15 maraka max
ali ovaj f310 bi uzeo bez razmisljanja... za 25 maraka, ne za 78
hvala otelo
ali jbt evo ovaj 3 u 1 (ko nescafe
) kosta 20 maraka a f310 25. samo sto je to na amazonu
odo nekako proguglat moze li se preci preko onog shipping samo u amerika (:
ali ovo je fakat tuzno, a vala i nema nekog aman smisla - kad skontas da u nas, gdje je dnevnica 15-30 maraka, ovo cudo kosta 80 (znaci 3-4 dnevnice) a u americi gdje je satnica veca od nase dnevnice... kosta 17 dolara.
znaci ameri rade sat i uzmu ovaj djojstik, ili rade 4 sata i uzmu 4 djojstika i onda ne moraju razmisljati sta ce biti kada se djojstik slucajno sudari sa zidom
to je to, aj em muving tu amerika.
hvala otelo
odo nekako proguglat moze li se preci preko onog shipping samo u amerika (:
ali ovo je fakat tuzno, a vala i nema nekog aman smisla - kad skontas da u nas, gdje je dnevnica 15-30 maraka, ovo cudo kosta 80 (znaci 3-4 dnevnice) a u americi gdje je satnica veca od nase dnevnice... kosta 17 dolara.
znaci ameri rade sat i uzmu ovaj djojstik, ili rade 4 sata i uzmu 4 djojstika i onda ne moraju razmisljati sta ce biti kada se djojstik slucajno sudari sa zidom
to je to, aj em muving tu amerika.
Ameri ne moraju razmisljati ni o grafickim karticama. Oni imaju XBOX One i njihov bezicni joystick. Fino leti bez kabla a ja zafrljatim svoj odleti i pola racunara sa njim 
o majkoOtelo je napisao/la:Ameri ne moraju razmisljati ni o grafickim karticama. Oni imaju XBOX One i njihov bezicni joystick. Fino leti bez kabla a ja zafrljatim svoj odleti i pola racunara sa njim
Jedno pitanje, ako uradim sam neke transfere (bez ikakvih patcheva/modova), hocel mi to utjecati imalo na menager mode? Planiram da pocnem novi, pa prije nego sto pocnem da uradim to..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- Unknown Genius
- Kontakt:
Neće uticati, samo kad budeš počinjao umjesto squads default, uzmi current customised da bi ti transferi bili primijenjeni i na novu karijeru.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ja razmisljam da povedem neki tim iz MLS-a i onda da se prebacim u Europu nakon dominacije u USA 
Hvala punoUnknown Genius je napisao/la:Neće uticati, samo kad budeš počinjao umjesto squads default, uzmi current customised da bi ti transferi bili primijenjeni i na novu karijeru.
Ima li neko prijedlog s kojim timom da pocnem, al da bude neki solidni drugoligas/treceligas? Igram fife tek 10tak dana pa nisam uhodam bas najbolje..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.