Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Misimović je igrao za Srbiju, odigrao je Evropsko prvenstvo U18, onda ga je Pižon otjerao iz U21 selekcije.
Hvala Pižonu, i hvala Hasanu Salihamidžiću što ga je doveo u naš tim.
Hvala Pižonu, i hvala Hasanu Salihamidžiću što ga je doveo u naš tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
6:20Head je napisao/la:
na 1:11 dolazi Izet kod Dzeke,ovaj ga grli.

E moj Marjane
Ja te volim, volim Željo..
ovakosmo nekad pisali za hajrovic http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/od-drz ... 99801.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
On, buraz mu, Pjanke, Zaha, Besic, Bicakcic i Stevanovic su buducnost ove repke.
Kolašinac, Vranješ..L_blancos je napisao/la:On, buraz mu, Pjanke, Zaha, Besic, Bicakcic i Stevanovic su buducnost ove repke.
Ja te volim, volim Željo..
Vidi Senada .. Pijan ko magarac. Nisam si mislio da voli nagnuti. Ono, moralan Bosnjak. Musliman, da ne kazem ..Head je napisao/la:

Hare izadji, necemo ti nista.

- adriano_leite
- Kontakt:
I tebe sam cekao da napises u fazonu da si mu davao podrsku.Batko je napisao/la:Hare izadji, necemo ti nista.
Kako te ba nije stid nekog prozivati?Batko je napisao/la:Ja sam mu napisao na FB poruku, je8ao sam mu mamu maminu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eno sad ispada neko ga i podrzavao. Najgori su ovi licemjeri koji postavljaju ovakve slike, a nista nisu bolji. A normalno je bilo da nakon onakve odluke ljudi ga ne vole, ja nisam inace za psovanje, ali eto i to se desava. I sad neko postavi sliku i kaze nekad ovo sad ovo, ma goni se vala.
Celik!3,2,2.
@adriano brate sta radis ovo ljudima 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nije me stid. Nisam mu pisao jednom vec 10 puta....Pisao sam mu zato sto je izjavio da se odlucio za Svicarsku i pisacu svakom momcicu iz BIH koji se tako odluci....adriano_leite je napisao/la:Kako te ba nije stid nekog prozivati?Batko je napisao/la:Ja sam mu napisao na FB poruku, je8ao sam mu mamu maminu.
Igrom slucaja se poslije odlucio za BIH, nemam nikakav problem sa tim, nije ni prvi ni poslednji koji je sjedio ili sjedi na dvije stolice.
Pa ovi sto se sada nasladjuju su bili haman i gori od Hareta i Cartmana, samo sto oni za razliku od prozivaca nisu licemjerni i ne mijenjaju misljenja kao kur.ave partnere vec se i sada drze prvobitnih stavova...
A istina je da je @hare imao fula kod procjena za nepovjerovati, pogotovo u slucaju Izeta ili Zukenbauera...
Sto se tice podrzavanja Izeta istog sam podrzavao i onog momenta kad je odigrao utakmicu za Svicarce iz razloga sto mi je bilo razumno da momak bira za koga ce igrati s obzirom da sa Bosnom nije imao nikakve veze, a i iz razloga jer su ga se rijesili sa priprema juniorske repke rekavsi mu da je ne talentovan, i to ga je vjerovatno malo naucilo ko su i sta su Bosanci... Uglavnom ovog momka je trebalo ozbiljno obrlatiti da igra za nas i svaka cast Begicu na tome....
A istina je da je @hare imao fula kod procjena za nepovjerovati, pogotovo u slucaju Izeta ili Zukenbauera...
Sto se tice podrzavanja Izeta istog sam podrzavao i onog momenta kad je odigrao utakmicu za Svicarce iz razloga sto mi je bilo razumno da momak bira za koga ce igrati s obzirom da sa Bosnom nije imao nikakve veze, a i iz razloga jer su ga se rijesili sa priprema juniorske repke rekavsi mu da je ne talentovan, i to ga je vjerovatno malo naucilo ko su i sta su Bosanci... Uglavnom ovog momka je trebalo ozbiljno obrlatiti da igra za nas i svaka cast Begicu na tome....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Al sta ti lafe onda nekog prozivas , ajmeee 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Adriano haj živ bio provjeri da nisam i ja gdje piso neke psovke Izetu da mu se izvinem ako jesam.Haj živ bio vidim da voliš kopati po postovima.
DRUG NEBI TI PUNCA
"Dodji ovamo sine, dodji sine..."samson je napisao/la:Vidi Senada .. Pijan ko magarac. Nisam si mislio da voli nagnuti. Ono, moralan Bosnjak. Musliman, da ne kazem ..Head je napisao/la:

Jedno sto puta sam pregledao ovaj video. Koji kraljevi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nervozan zbog ispita pa docekujem ovu licemjernu bagru koja proziva nekog i pravi se nevina u pljuvanju Izeta, a pljuvali su ga onako postenski. Znam ovih par nickova poput bhsport i batka, jos par njih kojima cu nalijepiti citate od ranije, ako pocnu pametovati nekome jer je pljuvao Izeta. Dosta ih je tesko pohvatati, jer se nickovi mijenjaju kao na traci. Imam jos par nickova u glavi u slucaju da pocnu pisati nesto protiv "Izetovih pljuvaca", jer su i oni bili dio tog timamiki_92 je napisao/la:@adriano brate sta radis ovo ljudima

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- storm_raider
- Kontakt:
Psovao si ti jucer i Papetu ovdje za vrijeme utakmice i imas obraza nekoga prozivati. Nego hajde u tu istu rupu gdje i pripadas, a moralne pridike drzi kome si navikao.Batko je napisao/la:Hare izadji, necemo ti nista.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa svi smo manje vise psovali kad je bio izabrao Svicu. Ja cu to opet uraditi kada se pojavi slican tip. Svi smo onda manje vise iz nekog gnjeva bili ljuti i pisali svasta, niko onda nije ni sanjao da ce zaigarti za BIH....
Opet kazem nije ni prvi ni poslednji, poslije odluke da igra za BIH ja sam sve stavio iza sebe a posebno poslije gola sinoc. Lik je profesionalac.
Hare je prozvan jer je nastvaio srat i poslije kad je Izet izabrao BIH.
Opet kazem nije ni prvi ni poslednji, poslije odluke da igra za BIH ja sam sve stavio iza sebe a posebno poslije gola sinoc. Lik je profesionalac.
Hare je prozvan jer je nastvaio srat i poslije kad je Izet izabrao BIH.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije mi tvoj nick zapao za oko, pa mi se bas i ne trazi, ali imam par nickova u rukavu koje cu citirati ako pocnu ovako k'o Batko i bhsportbagrcavi je napisao/la:Adriano haj živ bio provjeri da nisam i ja gdje piso neke psovke Izetu da mu se izvinem ako jesam.Haj živ bio vidim da voliš kopati po postovima.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
E to.adriano_leite je napisao/la:Nije mi tvoj nick zapao za oko, pa mi se bas i ne trazi, ali imam par nickova u rukavu koje cu citirati ako pocnu ovako k'o Batko i bhsportbagrcavi je napisao/la:Adriano haj živ bio provjeri da nisam i ja gdje piso neke psovke Izetu da mu se izvinem ako jesam.Haj živ bio vidim da voliš kopati po postovima..
Bravo Izeteeeeeeeeeeeeeeeeeee sineeeeeeeeeee, super si, svaka čast, sine Bosanskiiiiiiiiiiiiiii !!!

ha puuuc

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.