EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Idemo komsije nogom u glavu svijubojler je napisao/la:Ja definitivno navijam za Hrvate i potajno se nadam da mogu nesto da uradebicemo mi godra
Hrvati hladno do polufinala ovdje idu sa ovim zrijebom a tamo bi ih trebala cekati belgija,znaci belgijancima na kraju ispade dobro sto su zijanili od talijana, kakav starsan donji dio zrijeba tacno steta ovo ovako sto je ispaloMokes je napisao/la:
@BBBL
Moze i tako
Mislis Portugal?ronaldo99 je napisao/la:Hrvati hladno do polufinala ovdje idu sa ovim zrijebom a tamo bi ih trebala cekati belgija,znaci belgijancima na kraju ispade dobro sto su zijanili od talijana, kakav starsan donji dio zrijeba tacno steta ovo ovako sto je ispaloMokes je napisao/la:
@BBBL
Moze i tako

Polufinala Hrvatska - Portugal i Italija - Francuska. Svi sretni i zadovoljni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sjeverna Irska
Kakav uspjeh, za koji je najzasluzniji golman koji je briljirao danas i ostavio ih na nultoj gol razlici... Inace, bili su zreli za peticu najmanje.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Momak oduševio, vjerojatno najbolji njihov pojedinac na turniru.SlevinKelevra je napisao/la:Sjeverna IrskaKakav uspjeh, za koji je najzasluzniji golman koji je briljirao danas i ostavio ih na nultoj gol razlici... Inace, bili su zreli za peticu najmanje.

Oduševljen sam njihovim uspjehom, vidjet ćemo kako će sad izgledat u win-or-go-home utakmici.

Hayley <3
Re: RE: Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Nek se zahvale svabama na losoj realizaciji. Mogli su ih natrpati da dobro upamtebadblueboylivno je napisao/la:Momak oduševio, vjerojatno najbolji njihov pojedinac na turniru.SlevinKelevra je napisao/la:Sjeverna IrskaKakav uspjeh, za koji je najzasluzniji golman koji je briljirao danas i ostavio ih na nultoj gol razlici... Inace, bili su zreli za peticu najmanje.
![]()
Oduševljen sam njihovim uspjehom, vidjet ćemo kako će sad izgledat u win-or-go-home utakmici.Ekipa na tribini vrh.

A cuj kako ce izgledati. Bunker, izbij-nabij do penala pa sta bude

FORZA MARŠAL !!!
je li turska ispred albanije?
znači treba im da budu bolji od još jedne trećeplasirane?
šta im treba za prolaz?
šta im treba za prolaz?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Ljiljani87
- Kontakt:
da svedska i irska ne dobiju i turci idu dalje
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne prolaze ako:kokuz je napisao/la:je li turska ispred albanije?
šta im treba za prolaz?
Irska ili Švedska pobijede ILI
Portugal pobijedi.
Irska i Švedska s pobjedama sutra imaju po četiri boda, odnosno više od Turske.
Portugal s pobjedom ima pet bodova, a u drugoj utakmici Island ili Austrija sigurno imaju barem tri boda, ali bolju gol-razliku (Austrija s pobjedom četiri, Island s remijem tri, ali bolju gol-razliku, Island s pobjedom pet).
Hayley <3
pa znači to je ovo gore od ljiljana...
trebaju im il dva X-a irske i švedske ili dva poraza...
za ovu grupu sa portugalom, kako god da se završe rezultati ne mogu biti bolji od trećeplasirane zbog gol razlike..
trebaju im il dva X-a irske i švedske ili dva poraza...
za ovu grupu sa portugalom, kako god da se završe rezultati ne mogu biti bolji od trećeplasirane zbog gol razlike..
- badblueboylivno
- Kontakt:
X-evi ili porazi. Belgija bi vrlo lako mogla bit u poziciji da sebi namjesti protivnika u osmini, odnosno jako je moguće da će moći birati Ronalda ili Modrića jer će znati kako je Portugal odigrao i na koga idu ako su drugi, a na koga ako su treći. Da ispadnu kao treći moraju izgubit četiri razlike.
Švedska zna da s pobjedom prolazi. Bit će tu svega.
Hayley <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pobjednik Italija- Spanija ide na Njemacku u cetvrtini

Kako cemo za ovu osminu? Jedna tema ili posebna za svaku tekmu?rio_Ferdy88 je napisao/la:.
- alan_kardec
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Pobjednik Italija- Spanija ide na Njemacku u cetvrtini![]()
![]()
auuu bokte. Talijani ako prođu Špance, u četvrtfinalu sve pare stavljam na njih protiv Njemaca. Ne mogu njima Švabe ništa na velikom takmičenju.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
da, ali u slučaju da belgijanci budu sebi štimali, odnosno namjerno gubili, može im se desiti da izvise, u slučaju da irci dobiju italiju, i šveđani belgiju, onda su belgijanci zadnji sa 3 boda... tako da ne mislim da će belgija nešto kalkulisati nego da idu na pobjedubadblueboylivno je napisao/la:X-evi ili porazi. Belgija bi vrlo lako mogla bit u poziciji da sebi namjesti protivnika u osmini, odnosno jako je moguće da će moći birati Ronalda ili Modrića jer će znati kako je Portugal odigrao i na koga idu ako su drugi, a na koga ako su treći. Da ispadnu kao treći moraju izgubit četiri razlike.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, da, sve računam da Irska nema bodova. Tako je.kokuz je napisao/la:da, ali u slučaju da belgijanci budu sebi štimali, odnosno namjerno gubili, može im se desiti da izvise, u slučaju da irci dobiju italiju, i šveđani belgiju, onda su belgijanci zadnji sa 3 boda... tako da ne mislim da će belgija nešto kalkulisati nego da idu na pobjedubadblueboylivno je napisao/la:X-evi ili porazi. Belgija bi vrlo lako mogla bit u poziciji da sebi namjesti protivnika u osmini, odnosno jako je moguće da će moći birati Ronalda ili Modrića jer će znati kako je Portugal odigrao i na koga idu ako su drugi, a na koga ako su treći. Da ispadnu kao treći moraju izgubit četiri razlike.

Hayley <3
ova grupa sa poljskom i njemačkom, ko je ustvari prvi? pošto njemačka i poljska imaju identičnu gol razliku i isti broj bodova, na osnovu čega je određena prva ekipa?
Njemci imaju 3:0, Poljska 2:0 gol razlikukokuz je napisao/la:ova grupa sa poljskom i njemačkom, ko je ustvari prvi? pošto njemačka i poljska imaju identičnu gol razliku i isti broj bodova, na osnovu čega je određena prva ekipa?
Sutra svim srcem uz igračinu s avatara

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
a fakat, do mene je... učini mi se da i oni 2:0 imajujopaa7 je napisao/la:Njemci imaju 3:0, Poljska 2:0 gol razlikukokuz je napisao/la:ova grupa sa poljskom i njemačkom, ko je ustvari prvi? pošto njemačka i poljska imaju identičnu gol razliku i isti broj bodova, na osnovu čega je određena prva ekipa?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.